Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 edit:Ξεχασα να τον ρωτησω αν ηταν ελληνικο ή φερμενο απο εξω οποτε ρωτηστε το αν ειναι,αν και για να λεει οτι σημερα θα το φερει μαλλον ελληνικης εισαγωγης θα ειναι αλλιως θα το ειχε απο καιρο. Από καιρό δεν το είχαν ούτε στην Ευρώπη. Βεβαιώσου ότι πρόκειται για ελληνικές συσκευές πριν βρεθείς προ εκπλήξεων. καλησπερα παιδια!ξερω οτι δεν ειναι το αναλογο θεμα εδω αλλα το εχω γραψει και στους διαξιφισμους απλως θα ηθελα και μια δευτερη γηνωμη...το ποστ ειναι αυτο Τέτοιες συζητήσεις μας επιτρέπονται αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Συνέχεια εκεί λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οκ περιμενω απαντησεις εκει..;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Από καιρό δεν το είχαν ούτε στην Ευρώπη. Βεβαιώσου ότι πρόκειται για ελληνικές συσκευές πριν βρεθείς προ εκπλήξεων. Εισαγωγής από Γερμανία είναι οι συσκευές στο εν λόγω κατάστημα. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εισαγωγής από Γερμανία είναι οι συσκευές στο εν λόγω κατάστημα. Αν η συσκευή δεν συνοδεύεται από την πρώτη απόδειξη αγοράς (από Γερμανία) ίσως να υπάρχει θέμα με την εγγύηση. Βέβαια η LG ίσως γενικότερα να έχει θέμα με τις μη-ελληνικές συσκευές όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδια τελος η αναμονη, http://www.vnp.gr/ Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα το εχει σημερα.Ελπιζω να μην μου πουλαγε φουμαρα. edit:Ξεχασα να τον ρωτησω αν ηταν ελληνικο ή φερμενο απο εξω οποτε ρωτηστε το αν ειναι,αν και για να λεει οτι σημερα θα το φερει μαλλον ελληνικης εισαγωγης θα ειναι αλλιως θα το ειχε απο καιρο. Φιλε μου δεν καταλαβαινω ενα. Αφου θα δωσεις 495 που το εχει το Vnp, γιατι δε δινεις αλλα 4 ευρω να το παρεις απο την Vodafone που το εχει αμεσα διαθεσιμο, που να ειναι και σιγουρα ελληνικο και να μην εχεις προβλημα με τις εγγυησεις? Sorry, αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ακυρο παρακαλω διαγραφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Φιλε μου δεν καταλαβαινω ενα. Αφου θα δωσεις 495 που το εχει το Vnp, γιατι δε δινεις αλλα 4 ευρω να το παρεις απο την Vodafone που το εχει αμεσα διαθεσιμο, που να ειναι και σιγουρα ελληνικο και να μην εχεις προβλημα με τις εγγυησεις? Sorry, αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο :worry: Σε ποιο κατάστημα της Vodafone το έχουν άμεσα διαθέσιμο; Εγώ σε τρία που ρώτησα σήμερα δεν ξέρουν ακόμα καν πότε θα τους το φέρουν. Διαθέσιμο είναι για online αγορά από το site (όπου και πάλι δεν γνωρίζεις πότε θα στο παραδώσουν ;) ) Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 πριν λιγο πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και μου ειπαν οτι απο αυριο θα ειναι στα ραφια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Σε ποιο κατάστημα της Vodafone το έχουν άμεσα διαθέσιμο; Εγώ σε τρία που ρώτησα σήμερα δεν ξέρουν ακόμα καν πότε θα τους το φέρουν. Διαθέσιμο είναι για online αγορά από το site (όπου και πάλι δεν γνωρίζεις πότε θα στο παραδώσουν ;) ) Εγω το λεω, γιατι εμενα μου ηρθε email απο Vodafone, οτι ειναι "αμεσα διαθεσιμο" η για αγορα η για συνδεση. Εγω πιστευω σε κανα 2-3 μερες θα το εχουν κι αλλα καταστηματα, κανε λιγο υπομονη Edited April 6, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Φιλε μου δεν καταλαβαινω ενα. Αφου θα δωσεις 495 που το εχει το Vnp, γιατι δε δινεις αλλα 4 ευρω να το παρεις απο την Vodafone που το εχει αμεσα διαθεσιμο, που να ειναι και σιγουρα ελληνικο και να μην εχεις προβλημα με τις εγγυησεις? Sorry, αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο :worry: Εμαθα σημερα οτι σε αυτο το καταστημα θα ειναι διαθεσιμο και επειδη πολλοι ανυπομονουσαν θεωρησα οτι επρεπε να το πω,εγω ειμαι δεσμευμενος το δικο μου να το παρω απο αλλο μαγαζι. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 πριν λιγο πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και μου ειπαν οτι απο αυριο θα ειναι στα ραφια!! σε ποιο μαγαζι πηρες? κατω κεντρο αθηνα? Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 σε ποιο μαγαζι πηρες? κατω κεντρο αθηνα? στα κεντρικα τους στο 801112345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisrec Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 το ανεκδοτο της ημερας!!! ΠΛΑΙΣΙΟ 14:50 Σημερα (εγω)ναι...γεια σας,μηπως εχει ερθει το LG P990? (πωλητης)γεια σας...lg P990? ναι...ειναι νεο μοντελο?...το εχουμε στο site μας? (εγω)ναι βεβαια λεγεται αλλιως και optimus 2X!!! (πωλητης)αααα...μαλιστα ναι!!!το διπυρινο!!!!εεεε..θα το εχουμε μεσα το πολυ σε μια εβδομαδα!!!! (εγω)ευχαριστω πολυ γεια σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Και εγώ πήρα τηλ.. μου είπαν θα κοιτάξουν... ότι υπήρχε περίπτωση να... αλλά τελικά δεν! Παρασκευή λένε .. Δεν καταλαβαίνω πως το είχαν στις αποθήκες την δευτέρα και δεν το στείλανε σήμερα αλλά περιμένουν για παρασκευή... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Μετα απο μερικες μοντες πιασανε 4κ! --> http://android.modaco.com/index.php?act=attach&type=post&id=71417 http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/336497/6-apr-r1-sqlite-performance-enhancement/ ΑΑΑ και διαβα και αυτο! Your Battery Might Be Lying to You http://pocketnow.com/html/portal/news/0000015760//wipestats.png One thing that we seem to hear about more from Android power-users than from "stock" users is how fast their battery seems to drain. In the past most of us have attributed this to power-users just doing more than their "stock" counterparts. Other theories include overclocking, boosting radio power, and even custom apps or drivers that could be chewing up excess cycles as the source of the power drain. While all of those are potentially valid possibilities, there could be a simple, yet technical reason for the drain: your battery isn't telling the truth. The root of the problem sits with people who flash custom ROMs (like CyanogenMod and others), and the way battery power is reported to the operating system. You see, the battery charge indicator gets its data from batterystats.bin, a file in the data/system/ directory. Every time a custom ROM is flashed onto a device the ROM may interpret your battery capacity based on its current state. For example, if you flash a ROM with a 50% charge, the ROM may think that 50% is actually 100%, and behave accordingly -- including automatically shutting down when your battery is "empty" -- even when it's still half-full! If you've had diminished battery life after flashing a ROM, and if this is the cause of the problem, the fix is fairly easy, but must be done in a specific and particular order. First, charge your smartphone to 100%, then reboot into recovery mode (the instructions to do so vary by device, but the ROM Manager app makes rebooting into Recovery very easy). Edited April 6, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 και σημερα τζιφος...αρχισε να ακουγεται οτι το HTC pyramid θα βγει στις 12/4 ...με βλεπω να κινουμε προς τα εκει, αμα ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 και σημερα τζιφος...αρχισε να ακουγεται οτι το HTC pyramid θα βγει στις 12/4 ...με βλεπω να κινουμε προς τα εκει, αμα ισχυει και για το 2χ λεγανε ιανουαριο με αρχες φλεβαρη και βγηκε απριλη! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 και για το 2χ λεγανε ιανουαριο με αρχες φλεβαρη και βγηκε απριλη! πραγματι, αλλα νομιζω αυτο ειναι χαρακτηριστικο της LG. Η HTC ειναι πιο αξιοπιστη με τα ημερολογιακα της νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 τι να σας πω παιδια εμενα μου ειπανε οτι αυριο θα το εχουνε το κινητο! βεβαια απο το πλαισιο ποτε δεν ξερεις!ηθελα να παρω ενα παιχνιδι για το ps3 και μιλαμε μου σπασανε τα νευρα!το παρηγγειλα μεσω ιτνερνετ με πηρανε μου ειπανε δεν υπαρχει και πηγα στο μολ και το ειχανε!!! Αν παρουμε τo 2x απο vodafone μεσω ιντερνετ λετε να το στειλουν αμεσως?εχει παραγγειλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 το ανεκδοτο της ημερας!!! .... Ακου αλλο ενα ωραιο ανεκδοτο, παω το πρωι να πληρωσω λογαριασμους, απεναντι καταστημα βοντα παω μεσα ρωταω για το ρημαδι, μου κανει ο υπαλληλος "ναι βεβαια, το περιμενουμε στο ....τελος του μηνα" περνω μια τετοια εκφραση --> :blink: και φευγω. γυρναω σπιτι και βλεπω το μαιλ της βοντα (αυτο που εχει ποσταρει ενα παλικαρι στη προηγουμενη σελιδα, οτι πλεον ειναι διαθεσιμο για ονλινε παραγγελεια απο βοντα) και λεω κομματια ας γινει θα το παρω απο την αντιπαθεστατη βοντα. Και την ωρα που εχω βαλει τα στοιχεια της καρτας παταω το confirm και.... κανει time out η σελιδα :cry: , και μετα μου δειχνει οτι η συναλαγη απετυχε. Λεω εχε γουστο να εχει χρεωθει η καρτα (η παραγγελεια δεν ειχε ολοκληρωθει αυτο ητανε το μονο σιγουρο), περνω τηλ τη βοντα, και επι 40 λεπτα με κανανε μπαλακι και ουτε καν προλαβα να τους πω τι ειχε συμβει !!!!!!! πεταω το ακουστηκο στο τοιχο, φευγω και παω στην τραπεζα να μαθω τι εχει γινει. Τσεκαρει την καρτα η κοπελα και...μου λεει "κυριε η καρτα σας εχει χρεωθει με 499ευρω.... παθαινω 2πλο εγγεφαλικο.... (υπαρχει τροποσ να κανεις αρνηση πληρωμης αλλα θελει πολυ τρεξιμο και κανα 2μηνο για να επιλυθει). Καβαλαω το μπρικι και μετα απο τυχη βρισκω τα κεντρικα της βοντα στο χαλανδρι. μπαινω μεσα και εξηγω στη κοπελα τι εχει γινει, και μου λεει.....θεα θεα λεμε "ε και τι θελετε να κανει η βοντα τωρα" σιγοψυθιριζω ενα WTF καταλαβαινει οτι θα γινει ******* και μου λεει οκ καθιστε αλλά δε ξερω που να σας στειλω!!, και πρεπει να περιμενετε να εξυπηρετηθει ο προηγουμενος πελατης (να πω εδω, οτι τα κεντρικα κτηρια διαχωριζονται και υπαρχει στην εισοδο αλλο ενα μικρο κτηριο με σχετικα υψηλα μετρα ασφαλειας και δε μπαινουν μεσα τσουρμο) μου εξηγησε βεβαια οτι εκει δεν εξυπηρετουν πελατες αλλα λογω της ιδιομορφιας της περιπτωσης... Και εκει που ειμαι και εχω υποτροπιασει περιμενοντας, χτυπαει το κινητο, "γεια σας μου κανει ειμαι απο τη βοντα" σκαω χαμογελο και της λεω "και γω στη βοντα ειμαι στο απεναντι κτηριο και σε κοιταω" κατι ψελισε εκεινη τη στιγμη αλλα δεν το ακουσα, τελος παντων μου πε οτι ειχαν δει τη ειχε γινει και με πηρανε τηλ να μου πουνε οτι θα κανουν αρση και επιστροφη του ποσου! πεταγομαι απο την καρεκλα (η ρεσεψιονιστ ειχε ακουσει την κουβεντα στο τηλ) μου χαμογελαει της λεω ενα ευχαριστω πολυ και γεια σας. φευγοντας εξω απο τα κεντρικα εχει και καταστημα, λεω αν ειναι να ξερουν καποιοι 8α ειναι αυτοι που....διαολε ειναι 5μ απο τη μαμα βοντα, μπαινω ρωταω και μου λεει ο παλικαρος.... "ναι, θα ερθει το πασχα" :lol: του λεω "μα..αφου το εχετε στις αποθηκες" μου λεει "ναι ναι απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ερθει" "συγνωμη γιατι τοσο πολυ" ρωταω " ε βδομαδα μερα με μερα θα ερθει, ξερεις πως ειναι με τις καινουργιες συσκευεσ" ε μετα απο ολα αυτα σταματαω καθε προσπαθεια ανευρεσης, οποιος ποσταρει εδω 1ος διαθεσιμοτητα που να την εχει δει Ο ΙΔΙΟΣ με τα ματακια του θα παω και θα το παρω Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Απλα, Απαραδεκτοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ακου αλλο ενα ωραιο ανεκδοτο, παω το πρωι να πληρωσω λογαριασμους, απεναντι καταστημα βοντα παω μεσα ρωταω για το ρημαδι, μου κανει ο υπαλληλος "ναι βεβαια, το περιμενουμε στο ....τελος του μηνα" περνω μια τετοια εκφραση --> :blink: και φευγω. γυρναω σπιτι και βλεπω το μαιλ της βοντα (αυτο που εχει ποσταρει ενα παλικαρι στη προηγουμενη σελιδα, οτι πλεον ειναι διαθεσιμο για ονλινε παραγγελεια απο βοντα) και λεω κομματια ας γινει θα το παρω απο την αντιπαθεστατη βοντα. Και την ωρα που εχω βαλει τα στοιχεια της καρτας παταω το confirm και.... κανει time out η σελιδα :cry: , και μετα μου δειχνει οτι η συναλαγη απετυχε. Λεω εχε γουστο να εχει χρεωθει η καρτα (η παραγγελεια δεν ειχε ολοκληρωθει αυτο ητανε το μονο σιγουρο), περνω τηλ τη βοντα, και επι 40 λεπτα με κανανε μπαλακι και ουτε καν προλαβα να τους πω τι ειχε συμβει !!!!!!! πεταω το ακουστηκο στο τοιχο, φευγω και παω στην τραπεζα να μαθω τι εχει γινει. Τσεκαρει την καρτα η κοπελα και...μου λεει "κυριε η καρτα σας εχει χρεωθει με 499ευρω.... παθαινω 2πλο εγγεφαλικο.... (υπαρχει τροποσ να κανεις αρνηση πληρωμης αλλα θελει πολυ τρεξιμο και κανα 2μηνο για να επιλυθει). Καβαλαω το μπρικι και μετα απο τυχη βρισκω τα κεντρικα της βοντα στο χαλανδρι. μπαινω μεσα και εξηγω στη κοπελα τι εχει γινει, και μου λεει.....θεα θεα λεμε "ε και τι θελετε να κανει η βοντα τωρα" σιγοψυθιριζω ενα WTF καταλαβαινει οτι θα γινει ******* και μου λεει οκ καθιστε αλλά δε ξερω που να σας στειλω!!, και πρεπει να περιμενετε να εξυπηρετηθει ο προηγουμενος πελατης (να πω εδω, οτι τα κεντρικα κτηρια διαχωριζονται και υπαρχει στην εισοδο αλλο ενα μικρο κτηριο με σχετικα υψηλα μετρα ασφαλειας και δε μπαινουν μεσα τσουρμο) μου εξηγησε βεβαια οτι εκει δεν εξυπηρετουν πελατες αλλα λογω της ιδιομορφιας της περιπτωσης... Και εκει που ειμαι και εχω υποτροπιασει περιμενοντας, χτυπαει το κινητο, "γεια σας μου κανει ειμαι απο τη βοντα" σκαω χαμογελο και της λεω "και γω στη βοντα ειμαι στο απεναντι κτηριο και σε κοιταω" κατι ψελισε εκεινη τη στιγμη αλλα δεν το ακουσα, τελος παντων μου πε οτι ειχαν δει τη ειχε γινει και με πηρανε τηλ να μου πουνε οτι θα κανουν αρση και επιστροφη του ποσου! πεταγομαι απο την καρεκλα (η ρεσεψιονιστ ειχε ακουσει την κουβεντα στο τηλ) μου χαμογελαει της λεω ενα ευχαριστω πολυ και γεια σας. φευγοντας εξω απο τα κεντρικα εχει και καταστημα, λεω αν ειναι να ξερουν καποιοι 8α ειναι αυτοι που....διαολε ειναι 5μ απο τη μαμα βοντα, μπαινω ρωταω και μου λεει ο παλικαρος.... "ναι, θα ερθει το πασχα" :lol: του λεω "μα..αφου το εχετε στις αποθηκες" μου λεει "ναι ναι απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ερθει" "συγνωμη γιατι τοσο πολυ" ρωταω " ε βδομαδα μερα με μερα θα ερθει, ξερεις πως ειναι με τις καινουργιες συσκευεσ" ε μετα απο ολα αυτα σταματαω καθε προσπαθεια ανευρεσης, οποιος ποσταρει εδω 1ος διαθεσιμοτητα που να την εχει δει Ο ΙΔΙΟΣ με τα ματακια του θα παω και θα το παρω απαραδεκτο!!!μα ειναι δυνατον να τους παρακαλαμε για να αγορασουμε τα προιοντα τους!!ντροπη και αισχος!!!εχει κανει τηλεφωνο της lg να παρουμε για παραπονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 απαραδεκτο!!!μα ειναι δυνατον να τους παρακαλαμε για να αγορασουμε τα προιοντα τους!!ντροπη και αισχος!!!εχει κανει τηλεφωνο της lg να παρουμε για παραπονα? Και να παρεις τηλ δεν θα βγει απολυτως τιποτα. Aποκλειστικοτητα στην vodafone για αρχη, δεν ηθελε η Lg? Καλα να παθει για μενα. Αν το εδινε σε ολους εξ αρχης δεν θα συνεβαινε αυτο. Πολλοι θα το διναν τωρα. Ειναι αξιοι της ανοησιας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ακου αλλο ενα ωραιο ανεκδοτο, παω το πρωι να πληρωσω λογαριασμους, απεναντι καταστημα βοντα παω μεσα ρωταω για το ρημαδι, μου κανει ο υπαλληλος "ναι βεβαια, το περιμενουμε στο ....τελος του μηνα" περνω μια τετοια εκφραση --> :blink: και φευγω. γυρναω σπιτι και βλεπω το μαιλ της βοντα (αυτο που εχει ποσταρει ενα παλικαρι στη προηγουμενη σελιδα, οτι πλεον ειναι διαθεσιμο για ονλινε παραγγελεια απο βοντα) και λεω κομματια ας γινει θα το παρω απο την αντιπαθεστατη βοντα. Και την ωρα που εχω βαλει τα στοιχεια της καρτας παταω το confirm και.... κανει time out η σελιδα :cry: , και μετα μου δειχνει οτι η συναλαγη απετυχε. Λεω εχε γουστο να εχει χρεωθει η καρτα (η παραγγελεια δεν ειχε ολοκληρωθει αυτο ητανε το μονο σιγουρο), περνω τηλ τη βοντα, και επι 40 λεπτα με κανανε μπαλακι και ουτε καν προλαβα να τους πω τι ειχε συμβει !!!!!!! πεταω το ακουστηκο στο τοιχο, φευγω και παω στην τραπεζα να μαθω τι εχει γινει. Τσεκαρει την καρτα η κοπελα και...μου λεει "κυριε η καρτα σας εχει χρεωθει με 499ευρω.... παθαινω 2πλο εγγεφαλικο.... (υπαρχει τροποσ να κανεις αρνηση πληρωμης αλλα θελει πολυ τρεξιμο και κανα 2μηνο για να επιλυθει). Καβαλαω το μπρικι και μετα απο τυχη βρισκω τα κεντρικα της βοντα στο χαλανδρι. μπαινω μεσα και εξηγω στη κοπελα τι εχει γινει, και μου λεει.....θεα θεα λεμε "ε και τι θελετε να κανει η βοντα τωρα" σιγοψυθιριζω ενα WTF καταλαβαινει οτι θα γινει ******* και μου λεει οκ καθιστε αλλά δε ξερω που να σας στειλω!!, και πρεπει να περιμενετε να εξυπηρετηθει ο προηγουμενος πελατης (να πω εδω, οτι τα κεντρικα κτηρια διαχωριζονται και υπαρχει στην εισοδο αλλο ενα μικρο κτηριο με σχετικα υψηλα μετρα ασφαλειας και δε μπαινουν μεσα τσουρμο) μου εξηγησε βεβαια οτι εκει δεν εξυπηρετουν πελατες αλλα λογω της ιδιομορφιας της περιπτωσης... Και εκει που ειμαι και εχω υποτροπιασει περιμενοντας, χτυπαει το κινητο, "γεια σας μου κανει ειμαι απο τη βοντα" σκαω χαμογελο και της λεω "και γω στη βοντα ειμαι στο απεναντι κτηριο και σε κοιταω" κατι ψελισε εκεινη τη στιγμη αλλα δεν το ακουσα, τελος παντων μου πε οτι ειχαν δει τη ειχε γινει και με πηρανε τηλ να μου πουνε οτι θα κανουν αρση και επιστροφη του ποσου! πεταγομαι απο την καρεκλα (η ρεσεψιονιστ ειχε ακουσει την κουβεντα στο τηλ) μου χαμογελαει της λεω ενα ευχαριστω πολυ και γεια σας. φευγοντας εξω απο τα κεντρικα εχει και καταστημα, λεω αν ειναι να ξερουν καποιοι 8α ειναι αυτοι που....διαολε ειναι 5μ απο τη μαμα βοντα, μπαινω ρωταω και μου λεει ο παλικαρος.... "ναι, θα ερθει το πασχα" :lol: του λεω "μα..αφου το εχετε στις αποθηκες" μου λεει "ναι ναι απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ερθει" "συγνωμη γιατι τοσο πολυ" ρωταω " ε βδομαδα μερα με μερα θα ερθει, ξερεις πως ειναι με τις καινουργιες συσκευεσ" ε μετα απο ολα αυτα σταματαω καθε προσπαθεια ανευρεσης, οποιος ποσταρει εδω 1ος διαθεσιμοτητα που να την εχει δει Ο ΙΔΙΟΣ με τα ματακια του θα παω και θα το παρω τελικά οτι και να λεμε ο φιλος το εχει απο expansys και το χαιρετε και εμεις παιδευομαστε...αξιοπιστο αποδεικνυετε... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Είμαι σίγουρος πως το ίδιο το κινητό θα μας αποζημιώσει για την "ταλαιπωρία" που περνάμε. Και μεις φυσικά όλα αυτά θα τα ξεχάσουμε μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας. Αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι τόσο πολλές οι μέρες απλά η προσμονή μας τσακίζει (που σε συνδυασμό με την ανοργανωσιά/ανικανότητα των εταιριών να δώσουν μια σαφή ημερομηνία, μας τη δίνει στα νεύρα). Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts