ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Έχω προπαραγγειλει το κινητό απο το πλαίσιο καμία βδομάδα πιο πριν μια και τελικά σήμερα δεν υπάρχει 22 Μαρτίου ως ημερομηνία παραλαβής αλλα ότι αναμενετε σύντομα...πήρα τηλ. και καλά καλά δεν ξέρανε τι να μου πούνε..μια θα το έχω στις 23 μια δεν είναι σίγουροι και θα επικοινωνήσουν μαζί μου...είναι δυνατόν?και αν φταίει η lg για την καθυστέρηση εμείς δεν πρέπει να είμαστε γνωστές τις καθυστέρησης απο το να μας κοροϊδεύουν? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) To P660 (κορεατικο 2Χ) θα εχει και κεραια για TV ελεος...] Οντως εχει και ψηφιακη TV το κορεατικο.. Κριμα που δεν το κανει σε ολα τα Optimus X2 η Lg.. Θα εκαναν μεγαλυτερο παταγο αν το εκαναν. Δεν μπορω να καταλαβω, δεν τους κοβουν τα αυτονοητα..? Τι να πω. aby, τώρα ως νόμιμος εκπρόσωπος μας θα πάρεις κανά τηλέφωνο lg, Πλαίσιο, vodafone να μάθουμε τίποτα;; Μολις πηρα φιλε μου jastonas Πλαισιο, και Vodafone, Δεν γνωριζουνε λενε ακριβης ημερομηνια η Vodafone και με το πλαισιο μ εναν υπευθυνο που ζητησα και μιλησα μου ειπε αρχες απριλιου, δεν γνωριζει γιατι μετατεθηκε. Συμπερασμα? Οτι μου ειπε η Lg, τελικα ειχε δικιο που ειπε αρχες απριλιου κατι παραπανω ηξερε. Δυστυχως.. :( Edited March 21, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Στο πλαισιο Πειραια που ρωτησα πριν καμμια ωρα, μου ειπαν Δευτερα 28/3/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Οντως εχει και ψηφιακη TV το κορεατικο.. Κριμα που δεν το κανει σε ολα τα Optimus X2 η Lg.. Θα εκαναν μεγαλυτερο παταγο αν το εκαναν. Δεν μπορω να καταλαβω, δεν τους κοβουν τα αυτονοητα..? Τι να πω. Θα σου άρεσε δηλαδή να ξεδιπλώνεις αναλογική κεραία μέσα από τη συσκευή για να δεις τηλεόραση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Στο πλαισιο Πειραια που ρωτησα πριν καμμια ωρα, μου ειπαν Δευτερα 28/3/11 Παιδια? Ετσι λενε ημερομηνιες, κανεις δεν ξερει απο τα καταστηματα. Το λενε απλα για να μηντους ζαλιζουμε. Κουτο βεβαια γιατι ετσι τους ξαναπαιρνουμε. Αλλα τι να πω? Η ανοησια του ελληνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Θα σου άρεσε δηλαδή να ξεδιπλώνεις αναλογική κεραία μέσα από τη συσκευή για να δεις τηλεόραση; :confused: Κεραια για να βλεπω και ψηφιακη οταν θελω..? Ανετα ... Και ρωτα οσους θελεις φιλε athanaso77. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι, θα σου πουν ναι στανταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πάντως είναι απαράδεκτοι...θα περιμένω μέχρι αύριο και στην συνέχεια θα ακύρωσω την παραγγελία απο πλαίσιο εάν τελικά δεν τηρηθούν οι ημερομηνίες που έχουν πει...ήδη με έχουν 1εβδομαδα περίμενε με την προπαραγγελια και τελικά μια μέρα πριν απο την αναμενόμενη άφιξη το άλλαξαν... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Θα σου άρεσε δηλαδή να ξεδιπλώνεις αναλογική κεραία μέσα από τη συσκευή για να δεις τηλεόραση; :confused: Ας επιανε τηλεοραση ενα καλο smartphone,και ας ξεδιπλωναμε και πιατο της νοβα,εννοειται πως ειναι ενα χαρακτηριστικο που ελαχιστοτατοι θα απερριπταν επειδη τους χαλαει την αισθητικη η κινηση ξεδιπλωματος. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Ας επιανε τηλεοραση ενα καλο smartphone,και ας ξεδιπλωναμε και πιατο της νοβα,εννοειται πως ειναι ενα χαρακτηριστικο που ελαχιστοτατοι θα απερριπταν επειδη τους χαλαει την αισθητικη η κινηση ξεδιπλωματος. Sent from my Milestone Ελαχιστοι εως καθολου.. Ετσι ειναι, ολοι θα την ηθελαν. Και αν το εκανε η Lg σε ολα τα Optimus 2x θα ειχε πολυ πιο τρελες πωλησεις, δεν καταλαβαινω την λογικη τους. Ετσι κι αλλοιως με κλειστη η κεραια μεσα δεν θα φενεται καν, αλλα τελος παντων, δεν τους κοβει σε ολα φενεται .. ( Και για να προσθεσω και κατι και Sorry για το Off topic, ειχα το Lg κ770 με τις 3 inch οθονη, (δεν θυμαμαι αν το λεω σωστα το μοντελο), με την ψηφιακη τηλεοραση αλλα επιανε μονο τα κρατικα και το πουλησα ξεροντας οτι δεν θα πιανει τα αλλα οταν θα εβγαιναν, αφου ειχε μονο Mpeg 2. Μιλαμε για πραγματικα "Απιστευτη εικονα και ηχο". Απολυτα ευκρινεστατη και καθαρη, διαμαντι εικονα. "Καμια μα καμια σχεση" Με τα κινεζικα με την αναλογικη που κυκλοφορουν. Αν ειχε το Optimus 2x, Mpeg 4 δεκτη, εγω θα εδινα και 100 ευρω συν για να το παρω. Και πιστευω θα το κανανε πολλοι αυτο αρκει να ειχε. ) Edited March 21, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 To Τ-DMB που υποστηρίζει το Κορεάτικο για λήψη τηλεόρασης, δε χρησιμεύει σε κάτι στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 To Τ-DMB που υποστηρίζει το Κορεάτικο για λήψη τηλεόρασης, δε χρησιμεύει σε κάτι στην Ελλάδα. Εγω ειπα αν ειχε Mpeg 4 δεκτη που εχει γενικα η ευρωπη. Δεν ειναι δυσκολο γι αυτους, σιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ίσως να είναι ακριβό το κόστος για TV, τόσο όμως που να αξίζει στην κορέα. Στην ελλάδα εγώ αν ακούσω κεραία σε κινητό μου φέρνει σε κακή κινέζικη απομίμηση και θα με τρόμαζε όποιος και αν το έφτιαχνε! Με το θέμα καθυστέρησης, φοβάμαι πως δεν μπορούμε να αρχίσουμε να βρίζουμε κάποιον. Το πλαίσιο/vodafone απλά δεν ξέρουν οπότε οκ.. μην περιμένετε να εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους να ξέρουν για το κάθε κινητό πότε θα έρθει και τι δυνατότηες έχει (εκτός αν είναι iphone ή το διαφημίζει ο ρουβάς). Η LG από την άλλη χαζή δεν είναι... λέτε να το καθυστερεί επίτηδες; Κάποιο πρόβλημα έπαιξε λογικά ή έχει τρελή ζήτηση στην κορέα. Έτσι όπως πάει όμως, εγώ ας πούμε, αν καθυστερήσει 2-3 βδομάδες ακόμα, θα κάνω υπομονή να πάρω το sgs2 που δεν νομίζω ότι θα τίθεται θέμα σύγκρισης.. είπαμε.. amoled και 1gb ram! :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Έτσι όπως πάει όμως, εγώ ας πούμε, αν καθυστερήσει 2-3 βδομάδες ακόμα, θα κάνω υπομονή να πάρω το sgs2 που δεν νομίζω ότι θα τίθεται θέμα σύγκρισης.. είπαμε.. amoled και 1gb ram! :) Ναι αλλα δεν θα χει Nvidia Tegra 2.. :p Και χωρις πλακα τωρα ειναι πιο ισχυρος, και το κυριοτερο θα υποστηριχτει απο πιο πολλες εταιριες.. Οπως και να το κανουμε Nvidia ειν αυτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) δες λιγο τα benchmarks και θα καταλαβεις αν εχουν διαφορα jastonas! Τωρα αν ποτε ερθει το sgs 2 με tegra αυτο ειναι αλλο θεμα! Παντως εχω διαβασει οτι επειδη η samsung δεν δινει οθονες οι αλλοι κατασκευαστες δεν τις δινουν τα δικα τους προιντα οπως τον tegra ας πουμε! Και κατι ακομα οταν θα ερθει το sgs 2 θα βγουν και το atrix αλλα και το optimus 3D(το κορυφαιο) και εσυ θα πας στο sgs 2? Edited March 21, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 jastona athanaso δεν ειμαι σιγουρος αλλα απο ηλεκτρολογικης πλευρας το ψηφιακο σημα δεν θελει κεραια να ξεδιπλωνει γιατι η κεραια κανει απλα ληψη του σηματος ωστε να γινει ψηφιακο...κοινως δεν χρειαζεται ξεδιπλωμα η κεραια αρκει να χει καλη ληψη. οσο για την καθυστερηση του τηλ ειναι αναμενομενη για μενα για δυο λογους...ο πρωτοσ λεγεται πασχα δωρα εργαζομενων και συνεπως πωλησεις σε γιορτινες μερεσ και ο δευτεροσ αν η lg βγαλει πρωτη το δικο της νωριτερα ο πελατης θα χει σαφη εικονα τι παει να αγορασει χωρις να βασανιζεται μεσα του οπως πολλοι εδω μεσα γαλαξια 2 η lg ... αφου τα πιο πολλα θα βγουν κατα απριλη μαη μερια και θα ξερει τι σημαινει lg...;) Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Με το θέμα καθυστέρησης, φοβάμαι πως δεν μπορούμε να αρχίσουμε να βρίζουμε κάποιον. Το πλαίσιο/vodafone απλά δεν ξέρουν οπότε οκ.. μην περιμένετε να εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους να ξέρουν για το κάθε κινητό πότε θα έρθει και τι δυνατότηες έχει (εκτός αν είναι iphone ή το διαφημίζει ο ρουβάς). Συμφωνω φιλε μου...δεν βριζουμε...οπως και αυτοι ομως δεν πρεπει να ανaκοινωνουν πραγματα που δεν ισχυουν(22 μαρτιου-plaisio) και ειμαι σιγουρος οτι το κανουν για να μαζεψουν προπαραγγελιες... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Και κατι ακομα οταν θα ερθει το sgs 2 θα βγουν και το atrix αλλα και το optimus 3D(το κορυφαιο) και εσυ θα πας στο sgs 2? Ενταξει, και το sgs 2 κορυφαιο ειναι, παντως αν ειχε Nvidia Tegra 2 το sgs 2, αυτο θα παιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 jastona athanaso δεν ειμαι σιγουρος αλλα απο ηλεκτρολογικης πλευρας το ψηφιακο σημα δεν θελει κεραια να ξεδιπλωνει γιατι η κεραια κανει απλα ληψη του σηματος ωστε να γινει ψηφιακο...κοινως δεν χρειαζεται ξεδιπλωμα η κεραια αρκει να χει καλη ληψη. Οντως, και με κλειστη κεραια δουλευε το Lg που ειχα, πολυ σωστο. Συμφωνω φιλε μου...δεν βριζουμε...οπως και αυτοι ομως δεν πρεπει να ανaκοινωνουν πραγματα που δεν ισχυουν(22 μαρτιου-plaisio) και ειμαι σιγουρος οτι το κανουν για να μαζεψουν προπαραγγελιες... Το κανουν για να μη τους ζαλιζουμε γιατι τους τα χουμε π...ει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) εδω λεει οτι το 3d θα ερθει 25 απριλη με τιμη 514 λιρες με το 2χ να κανει 449 λιρες λετε να ισχυει?? http://www.expansys.com/lg-optimus-3d-209158/ Edited March 21, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) εδω λεει οτι το 3d θα ερθει 25 απριλη με τιμη 514 λιρες με το 2χ να κανει 499 λιρες λετε να ισχυει?? http://www.expansys.com/lg-optimus-3d-209158/ 449 λιρες, και οχι 499 εχουν στο σαιτ τους το 2Χ. http://www.expansys.com/lg-optimus-2x-207496/ Edited March 21, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Εγω το διόρθωσα aby φτιαξτο και εσυ 449 λιρες ειναι!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παντως εγω το περιμενω καμια 650αρα! τωρα αν η διαφορα ειναι 90 ευρα ειναι λιγα πιστευω! Edited March 21, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) :(εδω λεει οτι το 3d θα ερθει 25 απριλη με τιμη 514 λιρες με το 2χ να κανει 449 λιρες λετε να ισχυει?? http://www.expansys.com/lg-optimus-3d-209158/ Τωρα που τη διορθοσες τη τιμη τι να σε κανω εγω που ηδη το ειχα γραψει..? Πες οτι τη διορθωσες να μην φενεται ο αλλος λαθος... :rolleyes: Τωρα...?? Παει αργησες.....:lol::lol: ( Πλακα πλακα παιδια ως που να ερθει το Optimus X2 εγω θα εχω ξενερωσει τελειως οπως βλεπω... :( ) Edited March 21, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Το κανουν για να μη τους ζαλιζουμε γιατι τους τα χουμε π...ει... :lol: Εγω δεν ενοχλησα κανεναν....πιστεψα οτι μου λεγανε και εκανα την προπαραγγελια για 22 μαρτιου και τελικα με κοροιδεψαν... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εγω δεν ενοχλησα κανεναν....πιστεψα οτι μου λεγανε και εκανα την προπαραγγελια για 22 μαρτιου και τελικα με κοροιδεψαν... Δεν λεω για σενα φιλε μου, λεω για ολους εμας.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Βιντεο τραβηγμενο απο το 2χ μαλλον μετα απο καποια αναβαθμιση εχει βελτιστοποιηθει η ποιοτητα ληψης! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts