liontaris Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ακόμα δεν κυκλοφόρησε η συσκευή και το φτάσατε μέχρι εκεί; Ας κυκλοφορήσει πρώτα, ας δούμε τι θα γίνει με custom kernel και roms και μετά βλέπουμε. φιλε μου θυμιζει φαση γονιων που πριν γεννηθει το μωρο εχουν κλεισει θεση στο χαρβαρντ για μεταπτυχιακο χαχαχαχαχα :lol: η βοντα θα το χει για κανα μηνα μετα θα χουμε δει και τις παρενεργειεσ και ορμαμε χαχαχαχαχα Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ξερουμε εκτος απο το vodafone joy, καποιο αλλο android κινητο που να εφερε πρωτη η vodafone και τι αλλαγες ειχε αυτο; για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης. δεν ξερω αν εφερε τον γαλαξια πρωτη αλλα οταν εδωσε πρωτη την 2,2 επισημα το κινητο σερνοτανε λεγανε ολοι φιλε μου και ομολογω δεν μαρεσει καθολου η ιδεα να το παρω απο βονταφον.συγνωμη για τους συμφορουμητες που το περιμενουν απο βονταφον και το λεω αλλα με χαλαει η σκεψη αν θα το κρατουσα απειραχτο... Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μπορείς να βάλεις επίσημη non branded Rom. Δε χρειάζεται οπωσδήποτε custom Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εγω φιλε δεν πειραζω τιποτα αν δεν ειναι μηλαρακι που το καταφερνω μια χαρα!το ανδροιντ μου τον γαλαξια το φτιαχνει ενα φιλαρακι μου εγω δεν θελω να χω ουτε πυρετο μαζι του;)...μονο οριτζιναλ.:lol::lol: Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μπορείς να βάλεις επίσημη non branded Rom. Δε χρειάζεται οπωσδήποτε custom Και πάλι εκτός εγγύησης θα είσαι λόγω διαφορετικού vendor id. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Για οσους εχουν αμφιβολιες, για την καλυτερη διαχειρηση μπαταριας του Tegra2 σε σχεση με τα μονοπυρηνα . http://img846.imageshack.us/f/basemarkuibatteryoptimud.png Original link http://androidandme.com/2011/03/phones/lg-optimus-2x-report-card/ Edited March 10, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Ποσο πιο γρηγορος ειναι ο Tegra 2 στο flash, και στο flash gaming σε σχεση με τον PowerVR SGX 540 του Samsung Galaxy S. http://img534.imageshack.us/f/geforceflashbenchmarks.jpg/ ( Sorry για το Off topic.. Και που να δειτε τον Tegra 3 τον τετραπυρινο στο 1.5 giga που ερχεται απο νοεμβρη. Η Nvidia λεει, οτι θα αγγιζει τις επιδοσεις ενος core 2 duo των 2 gigahertz των notebook. Απιστευτα πραγματα. ) Συγνωμη.. Original link "Update".. http://androidandme.com/2011/01/news/nvidia-details-the-future-of-high-end-graphics-for-mobile-devices/ Edited March 10, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω ψάξει παρα πολύ για το τηλέφωνο.Επίσης διάβασα και προηγούμενες σελίδες και έχω πειστεί σε όλα εκτος από ένα. Η μνήμη του RAM μου φαίνεται πολύ μικρή και φοβάμαι πως δεν ταιριάζει στο τηλέφωνο. Έχω διαβάσει forum ότι το galaxy s που έχει 512mb ram αντιμετωπίζει πρόβλημα.Γιατί σε ένα τέτοιο τηλέφωνο δεν έβαλαν 1gb? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 @aby: 1. Αν θες μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. 2. Καλό είναι να δίνουμε και το original link προέλευσης του υλικού που παρουσιάζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω διαβάσει forum ότι το galaxy s που έχει 512mb ram αντιμετωπίζει πρόβλημα.Γιατί σε ένα τέτοιο τηλέφωνο δεν έβαλαν 1gb? Παρεπιπτόντως με την 2.2.1 έχει 339mb ελεύθερα και δεν έχει κανένα πρόβλημα - με την 2.2.1 όμως έτσι;- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω ψάξει παρα πολύ για το τηλέφωνο.Επίσης διάβασα και προηγούμενες σελίδες και έχω πειστεί σε όλα εκτος από ένα. Η μνήμη του RAM μου φαίνεται πολύ μικρή και φοβάμαι πως δεν ταιριάζει στο τηλέφωνο. Έχω διαβάσει forum ότι το galaxy s που έχει 512mb ram αντιμετωπίζει πρόβλημα.Γιατί σε ένα τέτοιο τηλέφωνο δεν έβαλαν 1gb? Πριν λιγο μιλησα παλι με την Lg, και τους ρωτησα θελω μια σαφη απαντηση ποτε θα κυκλοφορησει, στην vodafone αλλα και στους αλλους παροχους, αφησα το τηλ. μου για να με παρει οπως ειπε ο προισταμενος πωλησεων να με ενημερωσει. Γενικα τους ειπα πολλα, λεω απαρεδεκτο παντου διαφημισεις για την συσκευη και να μη ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει, θελω οποσδηποτε κατα καποιον τροπο σαφη ημερομηνια, και μου ειπε οπως ειπα θα με καλεσει να μου πει, μολις εχω νεα γι αυτο θα το γραψω. Κι οσο για τη διαχειριση μνημης που εχει 512 μη σε απασχολει τοσο. Η power VR 540 Galaxy S, καταναλωνει σχεδον τη μιση μνημη της συσκευης, που εχει και αυτο 512 και παρ ολα αυτα δεν εχει προβλημα, κι ας εχει και το χαζο συστημα αρχειων RFS (για το Galaxy S μιλαω). Μην αμησυχεις δε θα χεις προβλημα με το Optimus 2X καταναλωνει λιγοτερο μνημη η καρτα γραφικων του, και εχει και πολυ καλυτερες επιδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Γενικα τους ειπα πολλα, λεω απαρεδεκτο παντου διαφημισεις για την συσκευη και να μη ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει, θελω οποσδηποτε κατα καποιον τροπο σαφη ημερομηνια, και μου ειπε οπως ειπα θα με καλεσει να μου πει, μολις εχω νεα γι αυτο θα το γραψω. Τι φταίει η LG που το διαφημίζει η Vodafone; Και που είναι το κακό που το διαφημίζει η Vodafone στα "Αναμένεται"; Πότε από ποιο κατάστημα και σε ποια συσκευή γνωρίζαμε ακριβώς πότε θα έρθει; Μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά που διαβάζω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Πριν λιγο μιλησα παλι με την Lg, και τους ρωτησα θελω μια σαφη απαντηση ποτε θα κυκλοφορησει, στην vodafone αλλα και στους αλλους παροχους, αφησα το τηλ. μου για να με παρει οπως ειπε ο προισταμενος πωλησεων να με ενημερωσει. Γενικα τους ειπα πολλα, λεω απαρεδεκτο παντου διαφημισεις για την συσκευη και να μη ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει, θελω οποσδηποτε κατα καποιον τροπο σαφη ημερομηνια, και μου ειπε οπως ειπα θα με καλεσει να μου πει, μολις εχω νεα γι αυτο θα το γραψω. Κι οσο για τη διαχειριση μνημης που εχει 512 μη σε απασχολει τοσο. Η power VR 540 Galaxy S, καταναλωνει σχεδον τη μιση μνημη της συσκευης, που εχει και αυτο 512 και παρ ολα αυτα δεν εχει προβλημα, κι ας εχει και το χαζο συστημα αρχειων RFS (για το Galaxy S μιλαω). Μην αμησυχεις δε θα χεις προβλημα με το Optimus 2X καταναλωνει λιγοτερο μνημη η καρτα γραφικων του, και εχει και πολυ καλυτερες επιδοσεις. α) Συγχαρητήρια aby... μακάρι να μάθουμε επιτέλους. Μακάρι να μάθουμε ότι είναι 15 γιατί αν είναι μετά θα ξενερώσω πολύ άσχημα και θα προτιμούσα να μην μας το είχες πει :Ρ β) Εγώ είχα πάρει σε κατάστημα vodafone και μου είπανε 15. Ρώτησα έναν φίλο στα Γιάννενα που επίσης δουλεύει σε κατάστημα voda και μου είπε δεν ξέρει.. με πήρε μετά από μισή ώρα και μου είπε και αυτός 15. Για να δούμε... γ) ο techblog είπε πως τα καταστήματα θα παραλαμβάνανε το κινητό χθες/σήμερα/αύριο... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) :blink:Τι φταίει η LG που το διαφημίζει η Vodafone; Και που είναι το κακό που το διαφημίζει η Vodafone στα "Αναμένεται"; Πότε από ποιο κατάστημα και σε ποια συσκευή γνωρίζαμε ακριβώς πότε θα έρθει σε ελληνικό κατάστημα; Μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά που διαβάζω; :confused: Συγνωμη, μονο η vodafone το διαφημιζει..? Η Lg που εχει διαφημιση και εδω στο Myphone τι ειναι..? Διαφημιση της Lg δεν ειναι..? :blink: Απο το Myphone πανω πανω μολις τωρα..! http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-P990.jsp Δεν ειναι διαφημιση της Lg αυτη...? :blink: Edited March 10, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 α) Συγχαρητήρια aby... μακάρι να μάθουμε επιτέλους. Μακάρι να μάθουμε ότι είναι 15 γιατί αν είναι μετά θα ξενερώσω πολύ άσχημα και θα προτιμούσα να μην μας το είχες πει :Ρ β) Εγώ είχα πάρει σε κατάστημα vodafone και μου είπανε 15. Ρώτησα έναν φίλο στα Γιάννενα που επίσης δουλεύει σε κατάστημα voda και μου είπε δεν ξέρει.. με πήρε μετά από μισή ώρα και μου είπε και αυτός 15. Για να δούμε... γ) ο techblog είπε πως τα καταστήματα θα παραλαμβάνανε το κινητό χθες/σήμερα/αύριο... Αυτο περιμενω πως και πως φιλε μου jastonas.. :) Θα ενημερωσω αμεσως μολις εχω νεα. Μακαρι να ναι θετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 :blink: Συγνωμη, μονο η vodafone το διαφημιζει..? Η Lg που εχει διαφημιση και εδω στο Myphone τι ειναι..? Διαφημιση της Lg δεν ειναι..? :blink: Απο το Myphone πανω πανω μολις τωρα..! http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-P990.jsp Δεν ειναι διαφημιση της Lg αυτη...? :blink: Έστω... και τι έγινε; Κακό είναι που το διαφημίζει; Πάντα έτσι δεν γίνεται; Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ζητάς το λόγο; :wacko: (Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, μην λέμε τα ίδια!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Έστω... και τι έγινε; Κακό είναι που το διαφημίζει; Πάντα έτσι δεν γίνεται; Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ζητάς το λόγο; :wacko: (Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, μην λέμε τα ίδια!) Συγνωμη, απο τη στιγμη που βλεπω συνεχομενα μια διαφημιση τους δεν εχω το δικαιωμα να τους ρωτησω ποτε θα ερθει? Παραλογο ειναι..? Επαγγελματισμος τι σημαινει? Βαζουμε διαφημιση κατι, και δεν πρεπει οι πελατες απο την στιγμη που το βλεπουν να θελουν να ενημεροθουν για να το αγορασουν..? Ελεος. Αν εγω ειμαι παραλογος σ αυτα που λεω ας με κρινουν οσοι ειναι εδω στο forum Edited March 10, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Συγνωμη, απο τη στιγμη που βλεπω συνεχομενα μια διαφημιση τους δεν εχω το δικαιωμα να τους ρωτησω ποτε θα ερθει? Παραλογο ειναι..? Επαγγελματισμος τι σημαινει? Βαζουμε διαφημιση κατι, και δεν πρεπει οι πελατες απο την στιγμη που το βλεπουν να θελουν να ενημεροθουν για να το αγορασουν..? Ελεος Άλλο "παίρνω να ρωτήσω" και άλλο αυτό... Γενικα τους ειπα πολλα, λεω απαρεδεκτο παντου διαφημισεις για την συσκευη και να μη ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει, θελω οποσδηποτε κατα καποιον τροπο σαφη ημερομηνια, Τέλος πάντων, δεν βλέπω λόγο να το συνεχίσω άλλο αυτό, ότι καταλαβαίνει ο καθένας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έστω... και τι έγινε; Κακό είναι που το διαφημίζει; Πάντα έτσι δεν γίνεται; Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ζητάς το λόγο; :wacko: (Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, μην λέμε τα ίδια!) Συγνωμη, απο τη στιγμη που βλεπω συνεχομενα μια διαφημιση τους δεν εχω το δικαιωμα να τους ρωτησω ποτε θα ερθει? Παραλογο ειναι..? Επαγγελματισμος τι σημαινει? Βαζουμε διαφημιση κατι, και δεν πρεπει οι πελατες απο την στιγμη που το βλεπουν να θελουν να ενημεροθουν για να το αγορασουν..? Ελεος. Αν εγω ειμαι παραλογος σ αυτα που λεω ας με κρινουν οσοι ειναι εδω στο forum Εντάξει.. ας μην το αναλύσουμε αυτό. Και οι δύο δίκιο έχετε. Οι εταιρείες ακολουθούν μια τακτική.. του aby δεν του κάθεται καλά και τους πιέζει να μας πούν ημερομηνία.. καλή φάση για εμάς που ανυπομονούμε και ειδικά για εμάς που πουλήσαμε το DESIRE και έχουμε μείνει χωρίς κινητό!! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Άλλο "παίρνω να ρωτήσω" και άλλο αυτό... Τέλος πάντων, δεν βλέπω λόγο να το συνεχίσω άλλο αυτό, ότι καταλαβαίνει ο καθένας. :rolleyes: Μα δεν τους εβρισα προς θεου. Αλλα οταν μου ΛΕΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ LG οτι ΗΔΗ το ΕΧΕΙ η vodafone πηγαινετε να το παρετε! Τι να του πω μετα εγω?? Τους ειπα, τι μου λετε? Δεν ισχυει αυτο παντου ρωτησα, και δεν το εχει κανεις, και μετα κατα καποιον τροπο ναι, απαιτησα να μου πουν. Μου λενε το χει ηδη η vodafone παρτε το! Ειναι δυνατον να λενε οτι ναναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Μα δεν τους εβρισα προς θεου. Αλλα οταν μου ΛΕΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ LG οτι ΗΔΗ το ΕΧΕΙ η vodafone πηγαινετε να το παρετε! Τι να του πω μετα εγω?? Τους ειπα, τι μου λετε? Δεν ισχυει αυτο παντου ρωτησα, και δεν το εχει κανεις, και μετα κατα καποιον τροπο ναι, απαιτησα να μου πουν. Μου λενε το χει ηδη η vodafone παρτε το! Ειναι δυνατον να λενε οτι ναναι? ρε συ η vodafone μπορει να το εχει αλλα δε το εχουν δωσει προς καταναλωση ακομα. πρεπει να το κανουν branded πρωτα. αυτα δε γινονται αμεσως. μιλαμε για ποσα κομματια παραλαβη να γινουν branded! εκτος αν το brand το κανει απευθειας η LG γιαυτους....δε ξερω. εδω παντως η t-mobile εχει δικια τους ομαδα για handset και ειδικο εκπροσωπο αποκλειστικο της LG για ενημερωση τυχον θεματων καλα το κορυφαιο ειναι οτι εχει ανοιξει και λογαριασμο twitter μπαινεις μεσα ρωτας και σου απαντανε. καλα αλλη εξυπηρετηση στην αγγλια δε το συζητω :p η ελλαδα ειναι λιγο πισω σε αυτο ειναι γεγονος Edited March 10, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) ρε συ η vodafone μπορει να το εχει αλλα δε το εχουν δωσει προς καταναλωση ακομα. πρεπει να το κανουν branded πρωτα. αυτα δε γινονται αμεσως. μιλαμε για ποσα κομματια παραλαβη να γινουν branded! Συγγνωμη φιλε μου τι λες? Η vodafone το κανει branded? Branded ερχεται απο την Lg, και οχι απο την vodafone. Αυτο το λεω με απολυτη σιγουρια γιατι το ειχα ρωτησει οταν ειχα παρει το Lg GM750. Ερχονται ετοιμα περασμενα απο την Lg. Η ελλαδα, σε πολλα ειναι πισω δηστυχως. Μετα εχουμε και παραπονο που μας θεωρουν ετσι στο εξωτερικο Edited March 10, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Συγγνωμη φιλε μου τι λες? Η vodafone το κανει branded? Branded ερχεται απο την Lg, και οχι απο την vodafone. Αυτο το λεω με απολυτη σιγουρια γιατι το ειχα ρωτησει οταν ειχα παρει το Lg GM750. Ερχονται ετοιμα περασμενα απο την Lg. την απο κατω προταση που εγραψα τι διαβασες? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 την απο κατω προταση που εγραψα τι διαβασες? :rolleyes: το εγραφα ηδη πριν το διορθωσεις.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 παιδια, οποιος εχει hands-on με το κινητο να ενημερωσει για το branding ε;! Δεν διαβαζει κανας υπαλληλος της vodafone το forum να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts