psybill Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Γεια σας, επειδη ήθελα το κινητο μου να ειναι στα αγγλικα και να εχω τις ελληνικες πολεις στο HTC Weather, εφτιαξα ενα modified WPDB.zip οπου εβαλα στο WP_0409WWE.db ολες τις πολεις καθως και τις επιπλεον ελληνικες στα ελληνικα. Εκτελουμε την διαδικασια που αναφερεται σε προηγουμενα ποστ και εχουμε σε αγγλικο locale ελληνικες πολεις. Προσοχη, ολες οι πολεις βρισκονται με ελληνικη ονομασια, ετσι αν θελουμε πχ London ψαχνουμε Λονδινο ή ηνωμενο βασιλειο κλπ. Δοκιμασμενο σε HTC DESIRE Z (ME ROM VIRTOUS VISION 1.0.2). http://www.filefactory.com/file/cb3e...difiedAlex.zip ευχαριστούμε αλλά το link σου δεν είναι σωστό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Ήθελα να ρωτήσω πως κάνω αντιγραφή το ζιπ αρχείο στον φάκελο system/etc με το Android mate ? @edit : τελικα τα κατάφερα και το έβαλα στο σωστόφάκελο έκανα και όλη την διαδικασία αλλα τίποτα τις ίδιες πόλεις με πριν μου βγάζει ! @edit : Παιδιά έχω προσπαθήσει πάνω απο 7 φορές αλλα τίποτα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας με βοηθήσει μήπως και τα καταφέρω ! Edited June 5, 2011 by kokos_nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να με βοηθήσει ? Το πρόβλημα μου το λέω στο πάνω ποστ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Παιδιά δε δουλεύει το αρχείο σε android 2.3.3 και sense 2.1.Η htc άλλαξε τη βάση δεδομένων και πρόσθεσε επιπλέον πεδία με τις συντεταγμένες των πόλεων.Χρειάζεται να γίνει η δουλειά από την αρχή,κάτι που προσωπικά αδυνατώ να κάνω τουλάχιστον προς το παρόν. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά δε δουλεύει το αρχείο σε android 2.3.3 και sense 2.1.Η htc άλλαξε τη βάση δεδομένων και πρόσθεσε επιπλέον πεδία με τις συντεταγμένες των πόλεων.Χρειάζεται να γίνει η δουλειά από την αρχή,κάτι που προσωπικά αδυνατώ να κάνω τουλάχιστον προς το παρόν. Χρήστο αν θέλεις να το βάλω αυτό σαν σημείωση στο πρώτο post... μου λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloakos Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) ευχαριστούμε αλλά το link σου δεν είναι σωστό!!! Μάλλον διαγράφηκε από το server επειδή δεν είχε αρκετλα Downloads. Νέο λίνκ: http://dl.dropbox.com/u/12207334/WPDBmodifiedAlex.zip Δοκιμάστηκε και σε Desire Z με Gingerbread (2.3.1). Edited July 24, 2011 by aloakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloakos Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Δουλεύει και με Locale English αλλά ελληνικο πληκτολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anoubis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Δοκιμασμένο σε Incredible s με 2,3,3 Ginger και 2,1 sense stock rom απο εργοστάσιο s-off και full rooted από το clockworkmod recovery εγκαθιστώντας το su... Μια παρατήρηση....σε εμένα τουλάχιστον ο root explorer δεν λειτουργούσε καλά με αποτέλεσμα να μην δίνει σε όλους τους φακέλους τα σωστά δικαιώματα....έτσι απεγκαταστήσετε τον και βάλτε τον File Manager HD από market είναι δωρεάν.Μετά πηγαίνετε στο μενού του πατώντας τις 3 παράλληλες παύλες περισσότερα->ρυθμίσεις-> και τσεκάρετε τα 2 κουτάκια που γράφουν Root explorer και φόρτωση φακέλων του συστήματος ως εγγράψιμοι.Τώρα θα αλλάζει τα διακαιώματα αυτόματα όπου μπαίνετε και θα μπορείτε να το κάνετε αντιγραφή και επικόλληση το αρχειάκι (προτείνω πρώτα να διαγράψετε το αρχείο που υπάρχει ήδη μέσα στο /system/etc και μετά να το κάνετε επικόλληση, για να μην σας πεί όταν πάτε να το επικολλήσετε πως υπάρχει ήδη και θα πρέπει να το επικολλήσετε με άλλο όνομα)....Προσοχή μην πειράξετε η διαγράψετε τίποτα άλλο και το διαλύσετε.Μετά άμα θέλετε ξετικάρετε για τη δική σας ασφάλεια τα 2 κουτάκια που γράφουν Root explorer και φόρτωση φακέλων του συστήματος ως εγγράψιμοι και έιστε κομπλέ Edited October 21, 2011 by Anoubis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μάλλον διαγράφηκε από το server επειδή δεν είχε αρκετλα Downloads. Νέο λίνκ: http://dl.dropbox.com/u/12207334/WPDBmodifiedAlex.zip Δοκιμάστηκε και σε Desire Z με Gingerbread (2.3.1). δεν δουλευει ουτε αυτο το link. που το βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloakos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/12207334/WPDBmodifiedAlex.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts