Jump to content

dvd writer τι να παρω?

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενας προγραμματιστης μου προτεινε ενα dvd writer που λεγεται plex ή καπως ετσι τελοσπαντων. κανει 155 ευρω και ειναι πολυ ικανοποιημενος. ειναι απο τα γρηγοροτερα που υπαρχουν και γραφει με ταχυτητα 8χ. μου το προτεινετε? μηπως ξερετε κατι καλυτερο? το θελω απλα για να κανω τη δουλεια μου για αντιγραφη dvds οχι για τιποτα παραπανω.

Κανα plex δεν ξερω.Plextor ομως ξερω το 708Α που υποστηριζει 8χ αλλα μονο στα dvd+ (οπως πολλα ακομα writers με πολυ χαμηλοτερη τιμη) και ειναι επιλεκτικο με τα αδεια dvds!!Τιμη του 165 ευρω +18% ΦΠΑ!!Ενω τα κατα πολυ φθηνοτερα και ΝEC 2500 και pioneer A07/107(που εχω εγω) γραφουν 8χ και στα + και στα -!!!(τα μοναδικα μεχρι στιγμης)Και με τιμες 150-160 ευρω τελικη με ΦΠΑ!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Δεν θυμάμαι τιμές,αλλά είμαι πολύ πολύ πολύ ικανοποιημένος με το plextor μου..... :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Γενικά τα Plextor είναι αρκετά overrated προιόντα, καθώς πάντα υπάρχουν αντίστοιχα άλλων εταιριών (πχ ΤΕΑC, Pioneer κλπ) που κάνουν εξίσου καλή δουλειά με λιγότερα χρήματα. Απλά αν δεν απατόμαι τα Plextor προσφέρουν 2χρονη εγγύηση;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi (19 Μάρ. 2004 , 03:37)

Τι ακριβώς είναι το dual layer;

http://www.dvdrw.com/press/duallayer.htm

:) :cool:

Mutilator :shifty:

πάλι τα ίδια ρε παιδιά...

ας έρθουν πρώτα και μετά βλέπουμε...ετσι και αλλιως τα δισκάκια θα είναι πανάκριβα στην αρχή

και εγώ nec 2500a εχω και ειναι μια χαρα

:X

Grafei kai ta ''apla'' diskakia.

An perimenes na pareis dvd-r mehri tora i tha epairnes to ''aplo'' logo hrimaton i to dual layer giati opos kai na to kaneis afto tha theleis se kanena hrono..

Mutilator :shifty:

ναι plextor λεγεται. ειναι καλος? αντιγραφει γρηγορα dvds? εγω το θελω κυριως για να κανω backups και για να αντιγραφω ταινιες dvd αλλα και games :cool: . αντιγραφει και cds? με τι ταχυτητα? οταν λετε dvds + και _ τι εννοειτε? ποια εινια καλυτερα και ποια αντιγραφει το plextor? θα μεινω ικανοποιημενος?

sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να παραγγειλω σημερα το απογευμα dvd writer.

Λογικά αναφέρεσαι στο 708A. Είναι καλό dvdrw και γενικά δεν έχω ακούσει παράπονα από όσους το έχουν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ: http://www.plextor.be/English/products/PX708A.html

Τα DVD+R και DVD-R είναι δύο διαφορετικά είδη εγγράψιμων DVD. Τώρα πια οι περισσότερες συσκευές τα υποστηρίζουν και τα δύο.

165 euro +ΦΠΑ!!Nαι και - και + γραφει ομως Καλυτερα παρε καποιο απο αυτα που σου ειπα και παραπανω!!Οσο για το dual-layer που σου λενε, εχει ακουστει οτι οι οδηγοι εγγραφης 8χ σε - και + στο μελλον με μια ανβαθμιση firmware θα μπορουν να γραφουν σε dual layer!!!Eιδικοτερα για το pioneer καθως το προηγουμενο μοντελο το A06/106 καπου διαβασα οτι το ειχαν κανει dual layer!!Οσο για το αν αξιζει να παρει τωρα απλο ή να περιμενει να παρει dual τοτε θα το αναβαλει συνεχως και δεν θα παρει τιποτα!Και αμα το παμε ετσι τελη χρονιας θα εμφανιστουν και οι blue ray- συσκευες και κατι αλλα καινουργια που θα γραφουν μεχρι και 40GB!! οποτε αν ακολουθησουμε την πολιτικη περιμενω να παρω το πιο νεο δεν θα παρουμε τιποτα!!!Οποτε μικρε Λαζαρε πηγαινε και παρε ενα pioneer A07/107 να βρεις την χαρα σου!!Οσο για τα νεα δεδομενα κατσε πρωτα να καθιερωθουν και να δουμε σε τι τιμες θα κυμαινονται και μετα βλεπουμε!!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

ρε γιωργο αντε μπες msn καμμια φορα! το dvd writer το θελω για να αντιγραφω απλα. να μην χρειαζεται να περιμενω 4 ωρες αλλα να γινεται σε 10 λεπτα η ολη υποθεση { αντιγραφη ταινιων dvd :cool: ) οποτε θελω ενα απλο και καλο. εσυ αυτο που μου λες τι ταχυτητα εχει και τι τιμη?

Το pioneer mazi me to nec ειναι τα μοναδικα που υποστηριζουν μεχρι 8χ και στα dvd- και + αλλα dvd μεχρι στιγμης υπαρχουν μεχρι 4χ!Τιμη pioneer σε bulk 150 ευρω τελικη!!

1ον 8-15 λεπτα περιπου θελει μονο για να γραψεις ενα γεματο dvd για ταχυτητες 4-8χ μιας και τα περισσοτερα κενα dvds(σχεδον ολα) που κυκλοφορουν ειναι μεχρι ταχυτητα 4χ!!

2ον για να γραψεις ενα dvd πρεπει να σπασεις την προστασια με καποιο ripερ οποτε ακομα 6-10 λεπτα!

3ον θελει 11-20 λεπτα ακομα για βγαλεις τα extra τα μενου aπο ενα dvd

και να κρατησεις μονο την ταινια ωστε να μην υποβαθμιστει η ποιοτητα και να χωρεσει σε ενα dvd 4.7GB γιατι τα ενοικιαζομενα ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος τα αρχεια που περιεχουν!!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

Έχει 8 αλλά όχι και στα "-"...όπου έχει 4......

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

:confused: συγνωμη θα ηθελα να προσφερω και εγω μια γνωμη.. πηρα πριν λιγο καιρο απο πλαισιο ενα teac 8χ 156 euro και δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο προβλημα ισα ισα που δεν εχω καψει κανενα δισκακι , , αλλα ισως και το μονο προβλημα που να εχω ειναι οτι μου διαβαζει το dvd περιπου σε 40 λεπτα με σκαρτη την ωρα ..

Oταν λες κανει 40 λεπτα διαβαζει λες για ripαρισμα??Αν μιλας γι'αυτο δεν φταιει το dvdwriter σου μονο αλλα ολα τα dvdwriters ειναι κλειδωμενα να ripαρουν με μεγιστη ταχυτητα 2χ οσο και να ειναι η ταχυτητα αναγνωσης του πχ. 12χ-16χ!!Για να μπορεσεις να το ξεπερασεις αυτο θα πρεπει να ωαξεις κανα patched firmware στο internet ωστε να το ξεκλειδωσεις αυτο και να ειναι και region free το dvd writer σου!!Βεβαια αυτο θελει προσοχη πρεπει να ξερεις το ακριβες μοντελο σου για να κατεβασεις το σωστο και να ακολουθησεις τις οδηγιες εγκαταστασης!!(αν κατι παει στραβα νομιζω δεν καλυπτει η εγγυηση αλλα αν ακολουθησεις οδηγιες εγκαταστασης κατα γραμμα)

Αν θες να τα αποφυγεις αυτα ripαρε με το dvd player που εχεις(αν εχεις βεβαια)!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

τεσπα! πειτε οτι δεν μου προτειναν τιποτα απο dvd writer. ποιο μου προτεινετε να παρω με μεγιστη τιμη τα 150 ευρω, να αντιγραφει καλα, να μην εχω προβληματα μηπως χαλασει, να αντιγραφει + και - ή μονο ενα απο αυτα αλλα να ειναι το καλυτερο και να εχει μια αξιοπρεπη ταχυτητα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (20 Μάρ. 2004 , 13:58)

τεσπα! πειτε οτι δεν μου προτειναν τιποτα απο dvd writer. ποιο μου προτεινετε να παρω με μεγιστη τιμη τα 150 ευρω, να αντιγραφει καλα, να μην εχω προβληματα μηπως χαλασει, να αντιγραφει + και - ή μονο ενα απο αυτα αλλα να ειναι το καλυτερο και να εχει μια αξιοπρεπη ταχυτητα.

Για τα LG W4081 retail και SONY DRU-530A ξέρει κανείς να μας πει τι γνωρίζει για τα υπερ και κατα τους?Ειδικα για το LG που ειναι σε πολυ καλη τιμή(140 euro)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (20 Μάρ. 2004 , 13:58)

lazare agori mou pare to pionner den einai tyxaio pou ta exoun to 90% apo autous pou antigrafoun dvd akouse me kai 8a me eygnomoneis simasia exei kai to pws ta grafei kai an grafei ola ta diskakia egw antigrafw gia parti mou dvd kai ps2,an 8es na me akouseis kalws alliws to krima sto lemo sou...K an de 8es n akouseis emena trexa rwta enan pou antigrafei dvd na sou pei ti mhxanhma exei kai giati ;)

egw exw to 106D pou einai +- 4x alla an 8es esy 8x pare to 107

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif