Giosis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Έβγαλα μια screenshot και όταν πατάω εισαγωγή εικόνας μου λέει να βάλω διεύθυνση.δεν ξέρω πως να το κάνω αν θες βοήθησε με. Υπόψιν χρησιμοποιώ των launcher pro αν παίζει κανένα ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Χμ. Δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να το χαλάει ο launcher pro. Αν δε βαριέσαι να το δοκιμάσεις και στο htc sense launcher κάντο και πες μας. Για την εικόνα στείλτην στο mail μας gandevs (at) gmail.com. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Λοιπόν duk3r όταν ενεργοποιώ στης ρυθμίσεις του launcher pro το Auto fit items μου κρύβει την κάτω σειρά όπως σου περιέγραψα ποιο πάνω. Και όταν το απενεργοποιώ φαίνεται η κάτω σειρά κανονικά αλλά υπάρχει πάλι ένα κενό ανάμεσα στης σειρές, που με την προηγούμενη έκδοση δεν υπήρχε. Εγώ θέλω να το δουλεύω με ενεργοποιημένο το Auto fit items γιατί με χαλάει μετά το Gtask που έχω.(έρχονται τα widget το ένα πάνω στο άλλο και δεν το θέλω) Δές το mail σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Giosis είδαμε το screenshot και θα κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε προς το τέλος της βδομάδας. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VSPZ Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Μετά την τελευταία ενημέρωση η “ειδοποίηση” δεν δουλεύει σωστά! Το έχω να με ενημερώνει στις 10:00 και αυτό με ενημερώνει μετά τις 15:00. Έχω HTC Desire S custom ROM [Endymion V3.3|Sense 3.5|GB 2.3.5][kernel V2.0] Edited January 20, 2012 by VSPZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VSPZ Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Μετά την τελευταία ενημέρωση η “ειδοποίηση” δεν δουλεύει σωστά! Το έχω να με ενημερώνει στις 10:00 και αυτό με ενημερώνει μετά τις 15:00. Έχω HTC Desire S custom ROM [Endymion V3.3|Sense 3.5|GB 2.3.5][kernel V2.0] Σήμερα μου δούλεψε η ειδοποίηση κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 παιδια.εχω το sony ericsson neo v. το προβλημα που ειχα με το widget (δεν λειτουργει καθολου) καθως και με το μενου στα γενεθλια (βγαζει error και κλεινει την εφαρμογη) παραμενει. εχω τη μαμισια rom και το κινητο δεν ειναι rooted. Αν υπαρχει καποια λυση, ας με διαφωτισει καποιος. ευχαριστω. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Slaine στείλε μας ένα μέιλ αν μπορείς. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 μολις εστειλα mail αναφεροντας ξανα το προβλημα.ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Σε μένα πάλι με Neo V και την 4.0.2.Α.0.42 rooted λειτουργεί μια χαρά... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Σήμερα ξεπεράσαμε τα 100.000 downloads! Σας ευχαριστούμε όλους :) Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Και εις ανώτερα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μια από τις καλύτερες ελληνικές εφαρμογές που την χρησιμοποιώ καθημερινά! Μία παράκληση μόνο: Βάλτε την γιορτή του Αγίου Αχίλλειου στις 15 Μαΐου, είναι o πολιούχος Λάρισας και Γρεβενών και η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία στις πόλεις αυτές. Είμαστε λίγοι έτσι κι αλλιώς, πρέπει να υπάρχει υπενθύμιση με το πρόγραμμα σας για να μας παίρνουν τηλέφωνο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Για την σημερινή ημέρα που γιορτάζει ο Χαράλαμπος δεν έχει στα διάφορα υποκοριστικά το βασικό που είναι Μπάμπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εχω το google nexus s me 4.0.3 και δεν ξερω πως γινετε να εμφανιζει τις γιορτες στην επιφανεια εργασιας.μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Σου έστειλα και pm navystam, αλλά γενικότερα μέχρι την έκδοση Gingerbread θα πρέπει απλά να κρατήσεις πατημένο το δάχτυλό σου σε κάποια οθόνη με κενό χώρο, να επιλέξεις προσθήκη widget και να επιλέξεις το Εορτολόγιο. Στην έκδοση 4.Χ θα πρέπει να πας στην καρτέλα με τα Widgets, να το βρεις εκεί και να κάνεις την ίδια δουλειά κρατώντας πατημένο και σέρνοντάς το στην οθονη που θες. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εχω το google nexus s me 4.0.3 και δεν ξερω πως γινετε να εμφανιζει τις γιορτες στην επιφανεια εργασιας.μπορει καποιος να με βοηθησει? να το εχεις στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Στο blog σας παρεμπιπτόντως το link για να κατεβάζουν οσοι θέλουν το .apk αν δεν έχουν πρόσβαση στο market είναι για την έκδοση 1.2 Εαν το έχετε κάπου αλλού και δεν το πρόσεξα, ζητώ συγγνώμη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsfero Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Καλημέρα, Κατέβασα σήμερα την εφαρμογή, ψάχνοντας ανάμεσα σε όλες αυτές που υπάρχουν, κάποια να μου δείχνει στο widget τις επαφές που εορτάζουν. Δυστυχώς, ενώ έχω καμιά δεκαριά "Γιώργηδες", το widget λέει οτι δεν έχω επαφές με γενέθλια Υπάρχει περίπτωση να μπει επιλογή αν θέλουμε να επιλέγουμε στο widget ανάμεσα στα γενέθλια ή στις γιορτές (ή και τα 2) ? Ευχαριστώ Γιάννης (Samsung Galaxy S2 / Omega 11.1 ICS) Υ.Γ. Αν κάποιος ξέρει κάποια να δείχνει στο widget τις επαφές ας ποστάρει κάποιο λινκ. Edited April 23, 2012 by jsfero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλημέρα, Κατέβασα σήμερα την εφαρμογή, ψάχνοντας ανάμεσα σε όλες αυτές που υπάρχουν, κάποια να μου δείχνει στο widget τις επαφές που εορτάζουν. Δυστυχώς, ενώ έχω καμιά δεκαριά "Γιώργηδες", το widget λέει οτι δεν έχω επαφές με γενέθλια Υπάρχει περίπτωση να μπει επιλογή αν θέλουμε να επιλέγουμε στο widget ανάμεσα στα γενέθλια ή στις γιορτές (ή και τα 2) ? Ευχαριστώ Γιάννης Υ.Γ. Αν κάποιος ξέρει κάποια να δείχνει στο widget τις επαφές ας ποστάρει κάποιο λινκ. Φίλε jsfero το widget αναφέρει τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα καθώς και αυτούς από τις επαφές σου που έχουν γενέθλια. Σωστά λοιπόν σήμερα δεν αναφέρει κανένα άτομο να έχει γενέθλια. Για να βλέπεις κάθε μέρα αν υπάρχει άτομο που γιορτάζει υπάρχουν 3 κυκλάκια στο widget. Όταν είναι πράσινο είναι ότι δεν έχεις κάτι εκείνη τη μέρα, ενώ όταν είναι κόκκινο σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς έχεις κάποιον που γιορτάζει. Αφού δεις λοιπόν κόκκινο πατάς στο widget, πηγαίνεις στις εορτές και σου εμφανίζεται η λίστα με όσους γιορτάζουν. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 γιατιι οταν ανοιξα την εφαρμογη χαθηκαν καποια mb απο την καρτα μνημης? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Κάρτα μνήμης εννοείς την SD ; Πόσα MB χάθηκαν; Ο μόνος χώρος που πιάνει η εφαρμογή είναι λίγος για την ίδια, και λίγος για τις βάσεις που δημιουργούνται αφού τρέξει πρώτη φορά η εφαρμογή. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 γιατιι οταν ανοιξα την εφαρμογη χαθηκαν καποια mb απο την καρτα μνημης? ισως δεν ηταν η εφαρμογη αυτη που εχασα τα mb..δεν ειμουν σιγουρος..αλλα σε αυτην καθομουν πολυ ωρα...ισως εκανα εγω ενα λαθος..ειχα 82.16 mb και εφτασα στα 78.41..τωρα ομως το θεμα δεν με απασχολει καθως πηρα καρτα μνημης 16GB;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosoupia Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλησπέρα! Αφού πρώτα σας πω ευχαριστώ για την πολύ ωραία εφαρμογή πάμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω το LG P500 με custom rom και την έκδοση 2.5.4 του εορτολογίου. Στη σημερινή ημερομηνία στο widget μου δείχνει πολύ σωστά ότι δε γιορτάζει καμία απο τιε επαφές μου. Όταν όμως μπαίνω στην εφρμογή στις ''Εορτές'' μου βγάζει ότι γιορτάζουν 5 άτομα. Το ίδιο συμβαίνει σε διάφορες ημερομηνίες και με διάφορα ονόματα. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω rom αλλά το πρόβλημα παραμένει. Περιμένω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Καλημέρα Σπύρο. Σου εμφανίζει στην συνέχεια 5 άσχετα ονοματα που δεν γιορτάζουν καν; ή όντως γιορτάζουν και δε στα εμφανίζει στο widget; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts