Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα και απο μενα! Σας εμφανιζει στο μενου της υπηρεσιες της καρτας Sim? Εγω ψαχνω και δεν τις βρισκω πουθενα...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακυρο το gnexus εχει μέσα το sim toolkit που σου βγάζει τις υπηρεσίες, έξτρα επιλογές απο τον πάροχο. Δεν θυμάμαι αν ειχε και το nexus s αυτο το app. Ειναι του συστήματος λέγεται SIM Tool Kit. Το έχω στην 4.1.2 στο gnexus. Θα πρέπει λογικα να ειναι και στο nexus s. Τώρα που το έψαξα το είδα, αλλα ξέρω οτι δεν το εχουν όλα τα android. Edited by pappasi

Εδώ και δυο μήνες περίπου, και σε άτακτα διαστήματα (πχ. άλλοτε μέρα παρά μέρα, άλλοτε μια φορά τη βδομάδα, αλλά πάντως συχνά) το τηλέφωνο προσπαθεί να κατεβάσει ένα άγνωστο σε μένα αρχείο, το wjDW6zaG.dct, μεγέθους 186 ΚΒ. Υποθέτω κατάλοιπο από κάποιο app ή διεργασία που έχει κολλήσει; Βλέπω στο ιστορικό των «λήψεων» ότι το έχει κατεβάσει επιτυχώς πάνω από 10 φορές, αλλά δώστου αυτό.

Ξέρει κανείς τι είναι τούτο το αρχείο και πώς θα σταματήσω τη διαδικασία, να... μη μου σπάει τα νεύρα;

Edited by nikosal
typo

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα Nexus S που έχει νεκρώσει.... Δυστυχώς, μέσα έχω αρκετά data... Με όσα service centers επικοινώνησα, μου λένε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού... Υπάρχει περίπτωση να κρατηθούν τα όποια data μπορούν να βρεθούν μέσα στο κινητό;;;

Στη Smartec ούτε καν μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να τα ανακτήσουν και ότι έχουν διαδικασίες που δεν τους επιτρέπουν ούτως ή άλλως να τα μαζεύουν κτλ κτλ... Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιος που έστω τουλάχιστον να προσπαθήσει;;;

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή μπορεί να βοηθήσει, θα τον ευγνωμονούσα!!! :(

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα Nexus S που έχει νεκρώσει.... Δυστυχώς, μέσα έχω αρκετά data... Με όσα service centers επικοινώνησα, μου λένε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού... Υπάρχει περίπτωση να κρατηθούν τα όποια data μπορούν να βρεθούν μέσα στο κινητό;;;

Στη Smartec ούτε καν μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να τα ανακτήσουν και ότι έχουν διαδικασίες που δεν τους επιτρέπουν ούτως ή άλλως να τα μαζεύουν κτλ κτλ... Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιος που έστω τουλάχιστον να προσπαθήσει;;;

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή μπορεί να βοηθήσει, θα τον ευγνωμονούσα!!! :(

Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1447040.

θα πάρουμε την 4.2?

εχουν ηδη παρει την 4.2 τα GNex,N7...

και να μην την παρουμε ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το κινητο...καλυτερα να την παρουμε ομως αλλα δεν το βλεπω...

μακαρι...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

από θέμα hardware δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε την 4.2, κι εννοείτε πως για τα λεφτά του, είμαι ευχαριστημένος από το κινητό

Όπως και να χει το κινητό τα έχει βγάλει τα λεφτά του, το galaxy s1 με ίδιο hardware έμεινε στην 2.3 και φετινά κινητά της htc θα μείνουν στην 4.0!
Oneplus 6 8/128

ναι απλά εδώ μιλάμε για Nexus κινητό που υποστηρίζεται άμεσα από την Google, όχι απλά κάποιο κινητό που έχει Android

εχουν ηδη παρει την 4.2 τα GNex,N7...

και να μην την παρουμε ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το κινητο...καλυτερα να την παρουμε ομως αλλα δεν το βλεπω...

μακαρι...

κατσε βρε pik να τη παρουμε πρωτα :p

μεχρι στιγμης μονο για τα αμερικανακια εχει βγει, εμεις αναμενουμε ακομα

παντως ειναι αδικαιολογητο να μην παρει το s τη συγκεκριμενη αναβαθμιση

κατι τετοιο το μονο που υποδηλωνει ειναι οτι του χρονου τετοια εποχη θα εχουμε κι εμεις την ιδια τυχη και οτι γενικα η google υποστηριζει αυστηρα μεχρι 2ετια

(ασχετα αν θα "σηκωνει" ή οχι το hw μας τη συγκεκριμενη εκδοση)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ναι, αυτός θα είναι οιωνός για μελλοντικές τακτικές αναθάθμισης κι ελπίζω να μην κλείσει προς την 2ετία.

κατσε βρε pik να τη παρουμε πρωτα :p

μεχρι στιγμης μονο για τα αμερικανακια εχει βγει, εμεις αναμενουμε ακομα

παντως ειναι αδικαιολογητο να μην παρει το s τη συγκεκριμενη αναβαθμιση

κατι τετοιο το μονο που υποδηλωνει ειναι οτι του χρονου τετοια εποχη θα εχουμε κι εμεις την ιδια τυχη και οτι γενικα η google υποστηριζει αυστηρα μεχρι 2ετια

(ασχετα αν θα "σηκωνει" ή οχι το hw μας τη συγκεκριμενη εκδοση)

2 χρονακια και τελος...μαθε μπαλιτσα :lol:

λες και μεχρι του χρονου θα εχεις ακομα το Gnex........

Δημήτρης

XS Max 512gb.

τι ηθελα και το ειπα...

http://img96.imageshack.us/img96/14/screenshot20121113at716.png

ουτε AOSP δεν παιρνει το Nexus S...

με custom θα την βγαλουμε μαλλον...τουλαχιστον να μας δωσουν επισημα τα νεα apps...

qsis του χρονου ιδια εποχη παπαλα ,

και να σκεφτει καποιος που το 3gs πηρε ios6....

tespa ολα καλα...το κινητακι αξιζε με το παραπανω!!!!

και κατι να χαρουμε απο το review του N4

http://img87.imageshack.us/img87/6915/screenshot20121113at724.png

:D

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αν όντως ισχύσει και δεν αναβαθμιστεί το nexus s μιλάμε για πατάτα. Στην περίπτωση που βγάλουν άλλοι κατασκευαστές το 13 συσκευές με 512ram και εχουν 4.2, θα μιλάμε για μεγάλη πατάτα στο τέλος... Και δεν εννοω κινέζους κατασκευαστές, αλλα γνωστούς Samsung, htc, Sony, Lg κλπ. Αν γίνει κατι τέτοιο να δω ποσο καλα θα τρέχουν να καλύψουν τα σπασμένα...

Ανεβαίνει το iOS ποσοστό στην Αμερική και αυτο οφείλεται μονο στο θέμα των αναβαθμισεων.

Εγω πίστευα οτι το nexus s δεν θα έπαιρνε κάν τις αναβαθμισεις που πήρε μέχρι τώρα. Το θέμα ειναι αν πρέπει να ανησυχώ που θέλω να πάρω nexus4 γιατι και αυτο θα παει απατο σύντομα τελικά... Αν έκοψαν δηλαδη το nexus s γιατι όντως το hardware δεν σήκωνε έχει καλώς, αν όχι όμως τοτε θα φάνε δουλεμα.. Το κοινό των nexus ήταν απαιτητικό, ήθελε ενα πράγμα μονο. Αναβαθμισεις, αν τώρα ξέρεις οτι τις πανε μέχρι ενα σημείο επίτηδες και μετά ξεχνάνε τις παλιες συσκευές nexus ενώ σηκώνουν, θα παει πάλι προς iOS μεριά το κοινό αυτο. Θα προτιμήσουν παλιότερες iOS συσκευές και στην Αμερική η τιμη του iPhone έμεινε ιδια, δεν έγινε αυτο το τραγικο που συμβαινει ελλαδα...δεν ειναι δύσκολο να φανταστείς ποσο θα αλλάξουν πάλι.

Αν όντως ισχύσει και δεν αναβαθμιστεί το nexus s μιλάμε για πατάτα. Στην περίπτωση που βγάλουν άλλοι κατασκευαστές το 13 συσκευές με 512ram και εχουν 4.2, θα μιλάμε για μεγάλη πατάτα στο τέλος... Και δεν εννοω κινέζους κατασκευαστές, αλλα γνωστούς Samsung, htc, Sony, Lg κλπ. Αν γίνει κατι τέτοιο να δω ποσο καλα θα τρέχουν να καλύψουν τα σπασμένα...

Ανεβαίνει το iOS ποσοστό στην Αμερική και αυτο οφείλεται μονο στο θέμα των αναβαθμισεων.

Εγω πίστευα οτι το nexus s δεν θα έπαιρνε κάν τις αναβαθμισεις που πήρε μέχρι τώρα. Το θέμα ειναι αν πρέπει να ανησυχώ που θέλω να πάρω nexus4 γιατι και αυτο θα παει απατο σύντομα τελικά... Αν έκοψαν δηλαδη το nexus s γιατι όντως το hardware δεν σήκωνε έχει καλώς, αν όχι όμως τοτε θα φάνε δουλεμα.. Το κοινό των nexus ήταν απαιτητικό, ήθελε ενα πράγμα μονο. Αναβαθμισεις, αν τώρα ξέρεις οτι τις πανε μέχρι ενα σημείο επίτηδες και μετά ξεχνάνε τις παλιες συσκευές nexus ενώ σηκώνουν, θα παει πάλι προς iOS μεριά το κοινό αυτο. Θα προτιμήσουν παλιότερες iOS συσκευές και στην Αμερική η τιμη του iPhone έμεινε ιδια, δεν έγινε αυτο το τραγικο που συμβαινει ελλαδα...δεν ειναι δύσκολο να φανταστείς ποσο θα αλλάξουν πάλι.

Το galaxy s1 με ίδιο hardware του nexus s έμεινε στην 2.3

Φετινά μοντέλα της HTC δεν θα πάρουν 4.1

Μια χαρά υποστήριξη είχε το s, από τον Δεκέμβρη του 10 μέχρι τον προηγούμενο μήνα που πήρε την 4.1.2

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση χρήστης nexus να πάει σε iphone, και που ακριβώς είδες οτι ανεβαίνει το ios;

Oneplus 6 8/128

καλα τα λες μεν, απο την αλλη ενα 3gs με ios 6 δεν ειναι και η χαρα του χρηστη στις μερες μας :shifty:

ενα xoom παντως που ειναι ακομα πιο δυνατη συσκευη φαινεται ακομα πιο αδικαιολογητο...

τελοσπαντων εγω με το gnex στο 5ο nexus θα αλλαξω μαλλον και πιστευω οτι πολλοι (αν οχι οι περισσοτεροι) που εχουν nexus s λογικα θα σκοπευουν να πανε σε 4αρι , οποτε λιγο το κακο

φυσικα και δε δικαιολογω τη google, αλλα οπως και να χει η διαφορα σε σχεση με τους υπολοιπους κατασκευαστες (πλην apple) ειναι σαφως υπερ της εστω και αν δεν ειναι ολα τελεια

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

για μενα επρεπε να ειχαμε παρει την 4.2 αλλα κουτσουρεμενη...ας μην ειχε ουτε τις φωτοσφαιρες ουτε τα lockscreen αλλα ας ειχε ολα τα αλλα!

Βασικα τωρα τι μου λενε;

Οτι σε 18 μηνες αντε 20 το κινητο παυει να παιρνει αναβαθμιση.

Οκ θα πει καποιος ,ρε φιλε αλλαζεις κινητο ανα χρονο τι μας λες τωρα.

Μπα????

δεν ειναι ετσι...καποιες εφαρμογες ηδη απαιτουν 4.0 και πανω...

Στο κατω κατω τι Νεξους ειναι;Δεν μιλαω γι αυτους με GNex...μια απο τα ιδια.

Αν πχ αγορασω τωρα ενα 5αρι...700Ε..θα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ αναβαθμιση μεχρι το 2015!!!!!

μεσα σε 3 χρονια=200E/ τον χρονο...αλλα ξερεις οτι εισαι καλυμενος...

δεν εχεις να πουλας την συσκευη και κατσε να βρεις αλλη και αν θα ειναι οκ

Αυτο εμενα επομενως μου δειχνει ενα πραγμα.

Καλο το Nexus και να εχουμε Νεξους,το εχω καταευχαριστηθει,αλλα χωρις root/custom rom/klp δεν παει μπροστα η κατασταση.

Μπορει καποιος να αγορασε Νεξους το καλοκαιρι...αυτος δηλαδη ενα χρονο μετα θα λαβει το τελευταιο update του;

Κριμα.

Tουλαχιστον ειναι μονοδρομος αν θελεις πληρες συστημα.

Τεσπα..το ειχαν πει οτι πανε για πολιτικη max 2 χρονια,18 μηνες...

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ειχαν πει για 18 μηνες , αλλα δε θα ηταν και τοσο τρομερο να εδιναν ενα καπως καλυτερο παραδειγμα για τις συσκευες τους, ειδικα απο τη στιγμη που μιλαμε για ενα minor ουσιαστικα update και χωρις καμια πραγματικη πιεση ωστε να βγαλουν νεοτερη εκδοση στους επομενους μηνες (οποτε να φαινοταν οτι ξεπερνουσαν ανετα τα 2 χρονια)

η συγκρεκριμενη κινηση ειναι πολιτικη της εταιρειας , δεν εχει καποιο αλλο (τεχνικο) λογο

αν τουλαχιστον μας συνηθισει απο δω και περα σε καλες τιμες, ισως το παραβλεψουμε

(αν και οι περισσοτεροι δε νομιζω οτι δωσαμε πολλα λεφτα που δινονται για αλλες ναυαρχιδες για να παρουμε nexus)

ειναι ομως ακομα ενας συμβιβασμος και δυστυχως προκυπτει απο το κακο ανταγωνισμο που υπαρχει στη συγκεκριμενη πλατφορμα

επισης κατι αλλο που διαβαζω και με χαλαει ειναι οτι στη 4.2 εκρυψαν τα developer options (πατας 7 φορες στο about για να τα εμφανισεις)

αυτο δειχνει μια σαφη "στροφη" στη σειρα που πλεον θελει να απευθυνεται σε περισσοτερο κοσμο και μετα απο τις προσφατες δικαιολογιες περι sd (πραγμα που ποτε δε με ενδιεφερε προσωπικα και προτιμαω μια συσκευη χωρις sd, αλλα με αρκετη μνημη εννοειται) φοβαμαι οτι πλησιαζουμε επικινδυνα σε μια iphone-οποιηση της σειρας νεξους..

οχι οτι ειμαι developer , αλλα καποιες απο τις συγκεκριμενες επιλογες τις χρησιμοποιουσα συχνα για να κανω καποια πραγματα και δε θελω πλεον το κινητο μου να με αντιμετωπιζει σα χαζο που θα μπερδευτω..

θελω να ειναι φιλικο , αλλα να μην προσπαθουν να μου περιορισουν τις επιλογες και τις ελευθεριες που μεχρι τωρα ηξερα και ειναι ο βασικος λογος που υποστηριζω το συγκεκριμενο λειτουργικο

Edited by qsis

Το galaxy s1 με ίδιο hardware του nexus s έμεινε στην 2.3

Φετινά μοντέλα της HTC δεν θα πάρουν 4.1

Μια χαρά υποστήριξη είχε το s, από τον Δεκέμβρη του 10 μέχρι τον προηγούμενο μήνα που πήρε την 4.1.2

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση χρήστης nexus να πάει σε iphone, και που ακριβώς είδες οτι ανεβαίνει το ios;

Το galaxy s1 το είχα. Μάλιστα το είχα χρυσοπληρώσει. Ειχε δυσκολία μεγάλη για την jelly bean εξαιτίας της NAND του και δεν μπορούσαν εύκολα να το έκαναν απο Xda να το έτρεχε γιατι είχαν θέμα με τις μνήμες του γενικα. Επίσης δεν ήταν nexus, δεν ειχε την βαρύτητα, το λόγο αγοράς που ολοι παίρνουν αυτες τις συσκευές. Πέρα απο την αναβάθμιση, σε όλα τα αλλα χαμένος είσαι στα nexus, στα specs εννοω, χειρότερες κάμερες, χειρότερες οθόνες (μέχρι προτεινως), όχι sd, κλπ.

Το γιατι η Samsung, htc, Sony κ.α. δεν αναβαθμίζουν όλοι το ξέρουμε. Πρέπει να βάλουν χρήματα στα ταμεία κάθε φορα.

Στην Αμερική οι τιμές δεν ανέβηκαν, στα παλια iPhone κιόλας που έπεσαν οι τιμες το δίλημμα gnexus ή iPhone 4/4s υπάρχει σε αρκετούς. Τουλάχιστον ξέρω άτομα που το εχουν τώρα εκει που ειναι. Με τέτοιες ειδήσεις και δεδομένου οτι δεν θελουν να ασχοληθούν πολλοι με roms/πειράγματα, πιστεύω δεν θέλει επεξήγηση το προς τα που κλείνουν. Το iOS 6 τους έφερε αλλαγές και βελτιώσεις και πχ το iPhone4 δεν κάνει 8 πράγματα σε ολα αυτα (200+) που τα έκοψαν εξαιτίας επιδόσεων/αποκρισης.

http://us.topnewstoday.org/us/article/3682609/ έβαλα το πρώτο λινκ που βρήκα στο google, νομίζω οτι το είχαν αναφέρει και εδώ σαν είδηση σε αντίστοιχο θέμα. Δεν στο έψαξα παραπάνω. Αν ψάξεις μονος μια χαρα θα βρεις και συζητήσεις για τους λόγους που γίνεται αυτο τώρα στην Αμερική (είπα τον κύριο πριν).

καλα τα λες μεν, απο την αλλη ενα 3gs με ios 6 δεν ειναι και η χαρα του χρηστη στις μερες μας :shifty:

ενα xoom παντως που ειναι ακομα πιο δυνατη συσκευη φαινεται ακομα πιο αδικαιολογητο...

τελοσπαντων εγω με το gnex στο 5ο nexus θα αλλαξω μαλλον και πιστευω οτι πολλοι (αν οχι οι περισσοτεροι) που εχουν nexus s λογικα θα σκοπευουν να πανε σε 4αρι , οποτε λιγο το κακο

φυσικα και δε δικαιολογω τη google, αλλα οπως και να χει η διαφορα σε σχεση με τους υπολοιπους κατασκευαστες (πλην apple) ειναι σαφως υπερ της εστω και αν δεν ειναι ολα τελεια

Για το Xoom προβληματίστηκα κυρίως... Το nexus s πίστευα οτι δεν θα έπαιρνε και παλιότερα αναβαθμισεις, τώρα πάλι δε καταλαβαίνω το τοπίο. Πάντως άφησαν την συσκευη με bugs και άλυτα θέματα (το CRT εφε που δεν διορθώθηκε, η έλλειψη του sim toolkit που λέει το παιδί 1-2 σελίδες πιο πίσω). Άσχημο για μένα. Το galaxy nexus δεν ειχε τέτοια. Με το που βγει ο νέος ξεχνάμε τον παλιο παει να γίνει η κατάσταση στην κυριολεξία.

Το θέμα ειναι οτι έχω κρατήσει το 3GS για τον πατέρα μου και παει μια χαρα πύραυλος στο 6.0.1. Το κινητο ειναι άχρηστο σήμερα απο άποψη κάμερας και μονο, αλλα σε χρήση και αποκριση δεν εχει θέμα. Με παλιότερες αναβαθμισεις ειχε θέμα, με τις 2 τελευταίες στο 6, το εχουν φτιάξει καλα. Για αυτο σκαλωνω, τα specs του nexus s ειναι πολυ ανώτερα. Ούτε για πλάκα δεν συγκρίνονται αυτές οι 2 συσκευές εκει.

Εγω να καταλάβω την μη αναβάθμιση αν βγουν και πουν οτι δεν την σηκώνουν τα 512mb και ο μονοπυρηνος. Αλλα όντως να ισχύει και να μην δούμε μετα επώνυμες προτάσεις με τέτοια specs, που προφανώς θα τους εχει επιτρέψει η google (στα πλαίσια για να πάρουν και χρήση του play) να το βάλουν και να δω να τρέχουν μια χαρα. Μην δω το ίδιο να γίνεται στο gnexus αργότερα, σύντομα για την ακρίβεια... Μπορει πολλοι να μην το σκέφτονται, αλλα εμένα με προβληματίζει το πως το βλέπουν στην google. Στην τελικη δεν έχω πρόβλημα να φλασαρω, αν ειναι να μου ανακοινώσουν σύντομα το πλάνο να ξέρω να μην πάρω nexus4 και να σκάσω τα λεφτα σε καλύτερη android συσκευη αν ειναι να μπω σε τέτοιο τρύπακι.

Edited by pappasi

υπάρχει κάτι επίσημο που να λέει ότι δεν θα πάρουμε την 4.2 όπως λετε?

edit : http://www.androidpolice.com/2012/11/13/breaking-android-4-2-being-released-to-aosp/

-There is no support for 4.2 on Nexus S and Xoom. Those devices should continue using 4.1.2.

....

μου φαίνεται ήρθε η στιγμή για ρουτάρισμα..

edit 2 : http://www.gsmarena.com/nexus_s_and_motorola_xoom_to_remain_on_android_412-news-5080.php

=.=

Edited by PsyGreg

edit : http://www.androidpolice.com/2012/11/13/breaking-android-4-2-being-released-to-aosp/

-There is no support for 4.2 on Nexus S and Xoom. Those devices should continue using 4.1.2.

....

edit 2 : http://www.gsmarena.com/nexus_s_and_motorola_xoom_to_remain_on_android_412-news-5080.php

=.=

Μαλλον αργησες και συ οπως κι εγω..

Same Sh..t , Different Day

Μαλλον αργησες και συ οπως κι εγω..

για μένα η Google είναι απαράδεκτη. και το λέω εγώ που την στηρίζω.

συσκευές που υποστηρίζει άμεσα θα έπρεπε να είναι ζήτημα hardware κι όχι με time limit. και με Hardware το κινητό μας δέχεται την 4.2.

το έκανε με το Nexus One, εντάξει είπαμε πρώτη συσκευή της θα αλλάξει, το κάνει τώρα και με το Nexus S

η υποστήριξη κλείνει στους 18 μήνες.

υπάρχει θέμα.

και μάλιστα αυτό είναι πως τα κινητά που υποστηρίζει άμεσα η Google, τελειώνουν (από θέμα υποστήριξης) στο 18μηνο.

με απομακρύνει αρκετά από πιθανή αγορά του Nexus 4. δεν έχει νόημα αν η υποστήριξη πέφτει στο 18μηνο, να πάμε σε αγορά Nexus. πραγματικά εμένα με εξέπληξε αρνητικά αυτή η τροπή των γεγονότων.

....

=.=

Η στιγμη για ρουταρισμα στα nexus ειναι η στιγμη που το αγοραζεις.

Τα nexus δεν τα αγοραζεις για το touch wiz ή το sence ή τα καλουδια που βαζουν οι αλλοι κατασκευαστες. Τα αγοραζεις γιατι ειναι καθαρό android χωρις πολλα πολλα. Τα αγοραζεις γιατι οι developers πεφτουν με τα μουτρα στα nexus και εχεις μια τεραστια κοινοτητα απο πισω να τα υποστηριζει.

Οσο για την 4.2, ολοι πανω κατω ξεραμε οτι οριακα θα την παρουμε δεν θα την παρουμε και τελικα δεν θα την παρουμε. Πριν ενα μηνα ολοι ειχαν κανει θεά την google που εδωσε και στο nexus s την 4.1.2 και διναμε συγχαρητηρια που ΑΚΟΜΑ μας αναβαθμιζει. Την λεξη ΑΚΟΜΑ την χρησιμοποιουσαν ΟΛΟΙ γιατι ΟΛΟΙ ηξεραν οτι ερχεται το τελος των αναβαθμισεων. Και τωρα που ηρθε το τελος ολοι κραζουν. Σαν το ποδοσφαιρο. Αν βαλεις το γκολ εισαι θεος. Αν το χασεις εισαι παλτο.

Σε λιγο καιρο θα βγουν οι πρωτες custom rom με 4.2 οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ηδη ειδα μια ρομ με 4.2 στους xda.

δικαιολόγησα γιατί είναι φάουλ η Google στο παραπάνω post μου. ακουγόταn ότι θα πάρει και την 5άρα ακόμα.το να βγαίνουν και να λένε ότι είναι θέμα hardware η αναβάθμιση είναι λίγο "κάπως", κι αυτό γιατί σιγά τις αλλαγές που περνάνε στην 4.2, το κάνουν ξαφνικά το κινητό να χρειάζεται 1γιγα ραμ? δεν νομίζω.

εννοείτε το κινητό το είχα απείραχτο με μαμά ρομ. και ναι στο xda αρχήσανε τις custom rom

• The title was changed to Google Nexus S