Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εσάς δουλέυει το Google Now? Μόλις πατάω στη search bar ή απο την lock screen πάει να φορτώσει κάτι για 1 sec και με πάει αμέσως στο search με λευκή οθόνη και δεν εμφανίζει τις καρτέλες του google now. Παίζει κάτι με την Ελλάδα, με το κινητό? Γενικά δουλέυει σε εσάς όπως το βλέπουμε στα videos?

Βαλε γλωσσα Αγγλικα. Σε ολο το τηλεφωνο, οχι μονο στο now. Μιλαει κιολας

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά swype keyboard επιπέδου αυτού που έχει απο default η Samsung στα Galaxy S2-Note-S3, υπάρχει κάπου να βρούμε να το περάσουμε (με ελληνικά φυσικά)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παιδιά swype keyboard επιπέδου αυτού που έχει απο default η Samsung στα Galaxy S2-Note-S3, υπάρχει κάπου να βρούμε να το περάσουμε (με ελληνικά φυσικά)

Δεν ξέρω τι έχει η Samsung αλλά βάλε το αυθεντικό swype που έχει και ελληνικά

swype.com

Oneplus 6 8/128

Εμένα οι εντυπώσεις μου παντως απο την 4.1 δεν ειναι και οι καλυτερες. Ενω εμφανισιακα μ αρεσει πολυ παρουσιαζει αρκετα bugs και επισης καταναλωνει πολυ περισσοτερη μνημη σε σχεση με την 4.0.4

Επισης δεν μ αρεσει που

1.Χαλασε το CRT εφε (ειναι bug αν πατησετε πολλες φορες πολυ γρηγορα το πληκτρο κλειδωματος θα δειτε οτι μερικες φορες κανει το εφε)

2.Στις εφαρμογες που τρεχουν πλεον δεν υπαρχει η επιλογη να κανεις Kill τις cache εφαρμογες. Πχ εγω εχω μια βλακεια της citibank που την χρειαζομαι και ακομα και να την κλεισεις τρεχει στο background.

3. Εχει κολλησει 3 φορες η απαντηση σε κληση

και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι

Εμένα οι εντυπώσεις μου παντως απο την 4.1 δεν ειναι και οι καλυτερες. Ενω εμφανισιακα μ αρεσει πολυ παρουσιαζει αρκετα bugs και επισης καταναλωνει πολυ περισσοτερη μνημη σε σχεση με την 4.0.4

Επισης δεν μ αρεσει που

1.Χαλασε το CRT εφε (ειναι bug αν πατησετε πολλες φορες πολυ γρηγορα το πληκτρο κλειδωματος θα δειτε οτι μερικες φορες κανει το εφε)

2.Στις εφαρμογες που τρεχουν πλεον δεν υπαρχει η επιλογη να κανεις Kill τις cache εφαρμογες. Πχ εγω εχω μια βλακεια της citibank που την χρειαζομαι και ακομα και να την κλεισεις τρεχει στο background.

3. Εχει κολλησει 3 φορες η απαντηση σε κληση

και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι

Εχω ακόμα τις καλύτερες εντυπώσεις και απο τις 2 συσκευες με jb, ειδικα το nexus s. Για την ακρίβεια πρώτη φορά που ειμαι 100% ευχαριστημένος απο μαμα ρομ.

1. Δεν το είχα απο την αρχή, το ειχα δοκιμάσει συνεχόμενα αυτό που λες και δε το έκανε ποτέ, ούτε μια φορά. Ωστόσο απο τη στιγμη που παιδια με το 9020 εδω μεσα δεν εχουν χάσει αυτό το χαρακτηριστικό τότε ΝΑΙ παίζει όντως θέμα με το 9023, αλλα δεν έχει πει τπτ επίσημο η google και δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή λειτουργικό, για να ανησυχεί κάποιος.

2. Δε το εχω ψαξει τελείως αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο ics. Γενικα δε το εχω ψαξει αυτό που λες καν, αλλα είμαι σίγουρος οτι πολλές δε θα είναι καλογραμμένες ακόμα. Μέχρι στιγμής πρόβλημα μόνο με το zedge είχα στο jb και αυτό το είδα στο galaxy nexus (αλλα είμαι σίγουρος και στο nexus s θα παίζει) και στάνταρ φταίει bug απο ότι διάβασα και στο νετ και θα το φτιάξουν. Σιγουρα οι πολλές εφαρμογές δεν είναι έτοιμες ακόμα ή καθυστερούν να υποστηρίξουν πλήρως το jb. Αυτη που λες δε την χρησιμοποιώ και δεν εχω ιδέα.

3. Δε μου το έχει κάνει ουτε μια φορα. Πραγματικα και δέχομαι-κανω πολλές κλήσεις καθημερινα.

Εκανες επαναφορά? Φανταζομαι ναι, δε ξέρω γιατί τοσο άσχημα σε σενα. Δεν είμαι ειδικος. Απλα πραγματικά είμαι 110% ικανοποιημένος με την αναβαθμιση ειδικά στο nexus s. Αν διαβασεις και 1-2 προηγουμενα ποστ μου θα το καταλαβεις. :p

Ρε παιδια το GPS, πως είναι;

Μήπως έχετε να μου προτείνετε καμια βασούλα για το ποδήλατο;

Edited by firiel
Kill with Power !!!

Ρε παιδια το GPS, πως είναι;

Μια χαρά, το χρησιμοποιώ πολύ συχνά με το endomondo και πότε δεν χάνει το σήμα.

Άμα έχω ανοιχτά data κλειδώνει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το πολύ.

Oneplus 6 8/128

Εχω ακόμα τις καλύτερες εντυπώσεις και απο τις 2 συσκευες με jb, ειδικα το nexus s. Για την ακρίβεια πρώτη φορά που ειμαι 100% ευχαριστημένος απο μαμα ρομ.

1. Δεν το είχα απο την αρχή, το ειχα δοκιμάσει συνεχόμενα αυτό που λες και δε το έκανε ποτέ, ούτε μια φορά. Ωστόσο απο τη στιγμη που παιδια με το 9020 εδω μεσα δεν εχουν χάσει αυτό το χαρακτηριστικό τότε ΝΑΙ παίζει όντως θέμα με το 9023, αλλα δεν έχει πει τπτ επίσημο η google και δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή λειτουργικό, για να ανησυχεί κάποιος.

2. Δε το εχω ψαξει τελείως αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο ics. Γενικα δε το εχω ψαξει αυτό που λες καν, αλλα είμαι σίγουρος οτι πολλές δε θα είναι καλογραμμένες ακόμα. Μέχρι στιγμής πρόβλημα μόνο με το zedge είχα στο jb και αυτό το είδα στο galaxy nexus (αλλα είμαι σίγουρος και στο nexus s θα παίζει) και στάνταρ φταίει bug απο ότι διάβασα και στο νετ και θα το φτιάξουν. Σιγουρα οι πολλές εφαρμογές δεν είναι έτοιμες ακόμα ή καθυστερούν να υποστηρίξουν πλήρως το jb. Αυτη που λες δε την χρησιμοποιώ και δεν εχω ιδέα.

3. Δε μου το έχει κάνει ουτε μια φορα. Πραγματικα και δέχομαι-κανω πολλές κλήσεις καθημερινα.

Εκανες επαναφορά? Φανταζομαι ναι, δε ξέρω γιατί τοσο άσχημα σε σενα. Δεν είμαι ειδικος. Απλα πραγματικά είμαι 110% ικανοποιημένος με την αναβαθμιση ειδικά στο nexus s. Αν διαβασεις και 1-2 προηγουμενα ποστ μου θα το καταλαβεις. :p

τι εννοεις να κανω επαναφορα? factory reset? δεν θα χασω δεδομενα ετσι?

Καλημέρα παιδιά. Έxω αναβαθμίσει στη jelly bean και από τότε χάθηκαν κάποιες επαφές μου. Νομίζω δείχνει μόνο αυτές της sim. Επίσης όποια επαφή προσθέσω μετά από λίγο χάνετε.

Μπορώ να επαναφέρω αυτές που χάθηκαν?

Αν όχι, πως μπορώ να τις κάνω backup ώστε να μην χάνονται κάθε φορά και πως μπορώ να το σταματήσω από το να διαγράφει κάθε επαφή που προσθέτω?

πολλα bug ρε παιδια.εμενα εκτος απο το viber που λεει οτι κρασαρει σημερα ειδα οτι δεν δουλευει ο αυτοματος φωτισμος.

μια φορα ειδα οτι εκλεισε με το tv widget αν το λεω καλα και γενικα ξενερωσα.μαλλον θα παω για ροοτ μιας και ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που ειμαι μαμα.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

πολλα bug ρε παιδια.εμενα εκτος απο το viber που λεει οτι κρασαρει σημερα ειδα οτι δεν δουλευει ο αυτοματος φωτισμος.

μια φορα ειδα οτι εκλεισε με το tv widget αν το λεω καλα και γενικα ξενερωσα.μαλλον θα παω για ροοτ μιας και ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που ειμαι μαμα.

Το viber δουλεύουν για να το κάνουν διαθέσιμο για jb. Δεν φτάει το λειτουργικό αλλά το πρόγραμμα. Για τον αυτόματο φωτισμό δεν γνωρίζω. Γενικά με τα προγράμματα σίγουρα θα υπάρξουν ασυμβατότητες στην αρχή αλλά θα στρώσουν όπως και με την ics, όταν τα παραμετροποιήσουν για jb ;)

Ακόμα ψάχνω και εγώ το Google Now. Με ενημερώνει λοιπόν ότι θέλω x λεπτά για να φτάσω σπίτι από την δουλειά. Η διαδρομή που μου προτείνει όμως είναι λίγο τραγική.

Μπορώ να αλλάξω την προτεινόμενη διαδρομή; Με ενδιαφέρει γιατί λένε ότι θα με ενημερώσει αν παίζει κάποιο πολύ σοβαρό συμβάν και έχει τρομερή κίνηση.

Το viber δουλεύουν για να το κάνουν διαθέσιμο για jb. Δεν φτάει το λειτουργικό αλλά το πρόγραμμα. Για τον αυτόματο φωτισμό δεν γνωρίζω. Γενικά με τα προγράμματα σίγουρα θα υπάρξουν ασυμβατότητες στην αρχή αλλά θα στρώσουν όπως και με την ics, όταν τα παραμετροποιήσουν για jb ;)

ναι οκ δεν μπορουν να ξερουν για καθε εφαρμογη μεσα απο τις χιλιαδες ποια δεν θα δουλευει και ποια οχι αλλα τοσο δυσκολο τους ηταν να δουλευουν τουλαχιστον τα βασικα?και στην τελικη αν δεν ηταν ετοιμοι ας μην την βγαζανε την αναβαθμιση.τοσα και τοσα προβληματα εχει που διαβαζουμε μονο απο εδω μεσα.φαντασου γενικα τι γινετε.

α και κατι αλλο που ειδα.ειχω το smart keyboard και προσπαθω να το ενεργοποιησω παλι μετα την αναβαθμιση και παρολο που ειναι κλικαρισμενο δεν με αφηνει να ξεκλικαρω το anroid πληκτρολογιο και ανοιγει μονο αυτο

καθε φορα που κανω ρισταρτ μου χανει την ταπετσαρια που εχω επιλεξει και βαζει την δικια του κλασικη .

και επιτελους μια επιλογη για ρισταρτ θα μπορουσαν να βαλουν

επισης μου κατεβασε και το currents και στο περιοδικα play παταω και δεν κανει τιποτα.με παει στην αρχικη σελιδα του play...

κατα τα αλλα ουτε ποιο γρηγορο εγινε ουτε ειδα καποια διαφορα σε κατι.οποτε ποιος ο λογος να παιδευομαστε?αποψη μου παντα...

Edited by navystam

Με ενδιαφέρει γιατί λένε ότι θα με ενημερώσει αν παίζει κάποιο πολύ σοβαρό συμβάν και έχει τρομερή κίνηση.

Μη βασίζεσαι και πολύ σε αυτό εκτός και αν ζεις σε μεγάλη πόλη της Αμερικής :-P

Oneplus 6 8/128

τι εννοεις να κανω επαναφορα? factory reset? δεν θα χασω δεδομενα ετσι?

Δυστυχως θα χασεις :(

@navystam, δε φταει σε τπτ η google για την αναβαθμιση αν ενας προγραμματιστης δε φτιαχνει καλα τα apps του. Το viber ειναι εφαρμογη που εχει μεγαλο θεμα, ανεξαρτητως πλατφορμας. Ρωτα και αυτους που εχουν iphone να δεις πως τραβιονται. Εδω στην voda ελλαδας ειχαν κανει λαλακιες και το εφτιαξαν πριν απο λιγο καιρο να λειτουργει στα iphone καλα το voip. Στο λεω εκ πειρας.

Για τετοια δε πρεπει να κατηγορουμε τις εταιριες (google, apple, κλπ). Αν θες μπες και κραξε το viber σε δικα τους φορουμς (οπως κανανε και εδω με τα vodafone iphones). Αλλα απο εκει και περα οχι να κραταγε την αναβαθμιση η γοογλε (ή η καθε εταιρια) επειδη ενα αππ δε λειτουργει καλα. Μπορει να μη λειτουργησει ποτε καλα. Μπορει να κλασουν το android (λεμε τωρα, δε θα γινει) και να μην ξανασχοληθουν. Και οπως λεει κ ο ενας φιλος απο πανω, δεν ειναι μονο το viber, ειναι αρκετα αππς που δε λειτουργουν ή ενδεχεται να κρασαρουν με jb τωρα που μολις αυτο βγηκε. Για αυτο εξαλλου υπαρχει το φορουμ να ενημερωνομαστε τι μας περιμενει και να βρισκουμε λυσεις.

Η αναβαθμιση εχει δωσει αλλο αερα στην συσκευη. Εχει διαφορα σε θεματα ταχυτητας-αποκρισης και ασφαλειας. Το crt εφε λογικα θα βγει update να το λυσει το προβλημα μιας και ειναι μονο bug των 9023.

Το smart keyboard pro το εχω σαν βασικο πληκτρολογιο στο jb, λειτουργει μια χαρα, εχω ηδη βαλει και αλλα skin με χρωματακια να εχει και του εχω αλλαξει διαστασεις (υψος) και λειτουργει μια χαρα. Hθελε αναβαθμιση για να λειτουργησει στην jb.

Edited by pappasi

Δυστυχως θα χασεις :(

@navystam, δε φταει σε τπτ η google για την αναβαθμιση αν ενας προγραμματιστης δε φτιαχνει καλα τα apps του. Το viber ειναι εφαρμογη που εχει μεγαλο θεμα, ανεξαρτητως πλατφορμας. Ρωτα και αυτους που εχουν iphone να δεις πως τραβιονται. Εδω στην voda ελλαδας ειχαν κανει λαλακιες και το εφτιαξαν πριν απο λιγο καιρο να λειτουργει στα iphone καλα το voip. Στο λεω εκ πειρας.

Για τετοια δε πρεπει να κατηγορουμε τις εταιριες (google, apple, κλπ). Αν θες μπες και κραξε το viber σε δικα τους φορουμς (οπως κανανε και εδω με τα vodafone iphones). Αλλα απο εκει και περα οχι να κραταγε την αναβαθμιση η γοογλε (ή η καθε εταιρια) επειδη ενα αππ δε λειτουργει καλα. Μπορει να μη λειτουργησει ποτε καλα. Μπορει να κλασουν το android (λεμε τωρα, δε θα γινει) και να μην ξανασχοληθουν. Και οπως λεει κ ο ενας φιλος απο πανω, δεν ειναι μονο το viber, ειναι αρκετα αππς που δε λειτουργουν ή ενδεχεται να κρασαρουν με jb τωρα που μολις αυτο βγηκε. Για αυτο εξαλλου υπαρχει το φορουμ να ενημερωνομαστε τι μας περιμενει και να βρισκουμε λυσεις.

Η αναβαθμιση εχει δωσει αλλο αερα στην συσκευη. Εχει διαφορα σε θεματα ταχυτητας-αποκρισης και ασφαλειας. Το crt εφε λογικα θα βγει update να το λυσει το προβλημα μιας και ειναι μονο bug των 9023.

μαλλον δεν διαβασε την αρχη του μηνυματος μου.ξαναδιαβασε το.

και γιατι να ξαναβγει update?αυτο δλδ τι ηταν?

και δεν ειναι μονο για το 9023.ειναι και για το δικο μου 9020

Ok my mistake. Εσυ εχεις 9020, δε το ειχα δει πουθενα. Aλλα γενικα δε την βλεπω να εχει θεματα σαν αναβαθμιση το jb. To currents δε θα σε παει στο play store, ανοιγεις και επιλεγεις να διαβασεις αυτα που σε νοιαζουν. Διαβαζεις αρθρα σα βιβλιο. To περιοδικα play ναι σε πηγαινει στο καταστημα για κατεβασεις/αγορασεις μαλλον συνδρομη σε περιοδικο? δε το εχω ψαξει περισσοτερο.

Αν συγκρινεις την jb με custom rom ναι ενδεχεται να μην σου προσφερει κατι τρομερο(και παλι αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο), αλλα για τα δεδομενα της μαμας γοογλε ειναι η πρωτη ρομ που την βλεπω να συμπεριφερεται γρηγορα σαν καστομ και αυτο μονο θετικο για μενα. Το πληκτρολογιο εμενα μου λειτουργει καλα, δε ξερω τι φταει σε σενα. Εχω βαλει 8 skins μεσα οπως τα ειχα απο πριν στο φακελο απο ics και λειτoυργησαν καλα ακομα και στο nexus galaxy με την μεγαλυτερη αναλυση οθονης, χωρις θεμα. Για την φωτεινοτητα παλι δεν εχω τετοιο προβλημα σα το δικο σου. Τι να σου πω δεν γνωριζω περισσοτερα.

Παντως το μονο που λεω προσωπικα ειναι οτι ειδα διαφορα μεγαλη απο την ics. Δεδομενου οτι εχω δοκιμασει αρκετες custom roms αυτην την εντυπωση μου εδωσε, τη θετικη που λεω και παραπανω.

Edited by pappasi

Καλημέρα παιδιά. Έxω αναβαθμίσει στη jelly bean και από τότε χάθηκαν κάποιες επαφές μου. Νομίζω δείχνει μόνο αυτές της sim. Επίσης όποια επαφή προσθέσω μετά από λίγο χάνετε.

Μπορώ να επαναφέρω αυτές που χάθηκαν?

Αν όχι, πως μπορώ να τις κάνω backup ώστε να μην χάνονται κάθε φορά και πως μπορώ να το σταματήσω από το να διαγράφει κάθε επαφή που προσθέτω?

Οι επαφες σου ειναι αποθηκευμενες στο Gmail σου. Κανε ενα sync με το gmail (ρυθμισεις - λογαριασμοι - google - το gmail σου) και θα στις εμφανισει. Οι επαφες απο το gmail ΔΕΝ χάνονται. Και 100 κινητα να αλλαξεις, με το που κανεις sync, στις εμφανιζει.

Ok my mistake. Εσυ εχεις 9020, δε το ειχα δει πουθενα. Aλλα γενικα δε την βλεπω να εχει θεματα σαν αναβαθμιση το jb. To currents δε θα σε παει στο play store, ανοιγεις και επιλεγεις να διαβασεις αυτα που σε νοιαζουν. Διαβαζεις αρθρα σα βιβλιο. To περιοδικα play ναι σε πηγαινει στο καταστημα για κατεβασεις/αγορασεις μαλλον συνδρομη σε περιοδικο? δε το εχω ψαξει περισσοτερο.

Αν συγκρινεις την jb με custom rom ναι ενδεχεται να μην σου προσφερει κατι τρομερο(και παλι αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο), αλλα για τα δεδομενα της μαμας γοογλε ειναι η πρωτη ρομ που την βλεπω να συμπεριφερεται γρηγορα σαν καστομ και αυτο μονο θετικο για μενα. Το πληκτρολογιο εμενα μου λειτουργει καλα, δε ξερω τι φταει σε σενα. Εχω βαλει 8 skins μεσα οπως τα ειχα απο πριν στο φακελο απο ics και λειτoυργησαν καλα ακομα και στο nexus galaxy με την μεγαλυτερη αναλυση οθονης, χωρις θεμα. Για την φωτεινοτητα παλι δεν εχω τετοιο προβλημα σα το δικο σου. Τι να σου πω δεν γνωριζω περισσοτερα.

Παντως το μονο που λεω προσωπικα ειναι οτι ειδα διαφορα μεγαλη απο την ics. Δεδομενου οτι εχω δοκιμασει αρκετες custom roms αυτην την εντυπωση μου εδωσε, τη θετικη που λεω και παραπανω.

εχω μια ταση γκρινιας αλλα οσο το ψαχνω βρισκω προβληματα και μου την σπαει.τωρα πχ ειδα οτι δεν δουλευει η αυτοματη περιστροφη αν και ειναι τσεκαρισμενο και κατι αλλο που παρατηρησα μεσα στο σπιτι μου σε τσεκαρισμενες θεσεις ενω πριν ειχα σημα wi fi ενα τωρα δεν εχω καθολου.

navystam αυτό με το σήμα wi-fi το παρατήρησα και εγώ :(

Έκανα restart για να διορθωθεί

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

navystam αυτό με το σήμα wi-fi το παρατήρησα και εγώ :(

Έκανα restart για να διορθωθεί

Του εχω κανει και ρισταρτ αλλα τιποτα.εβγαλα και την μπαταρια.ασε που οταν ανοιγει μου χανει την ταπετσαρία .......

ο συγχρονισμος των λογαριασμων πως γινετε?μου λεει οτι ειναι απενεργοποιημενος και δεν το βρισκω

Του εχω κανει και ρισταρτ αλλα τιποτα.εβγαλα και την μπαταρια.ασε που οταν ανοιγει μου χανει την ταπετσαρία .......

τωρα παλι ο συγχρονισμος των λογαριασμων δεν δουλευει και το συνδεω στο pc και δεν το βλεπει.οκ μεχρι εδω ηταν.

μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να γυρισω στην 4.0.4 που ημουν πριν?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Για να πιάνει καλύτερα το wifi πάτε ρυθμίσεις>wifi> menu->Σύνθετα> και αποεπιλέγετε το "αποφυγή κακών συνδέσεων"

Θέμα με ταπετσαρίες και συχρονισμό δεν έχω κανένα απολύτως

Για να πιάνει καλύτερα το wifi πάτε ρυθμίσεις>wifi> menu->Σύνθετα> και αποεπιλέγετε το "αποφυγή κακών συνδέσεων"

Θέμα με ταπετσαρίες και συχρονισμό δεν έχω κανένα απολύτως

σιγουρο αυτο?το εχεις τσεκαρει οτι εχει καλυτερο σημα η δεν θα πιανει καθολου μετα?:lol:

σιγουρο αυτο?το εχεις τσεκαρει οτι εχει καλυτερο σημα η δεν θα πιανει καθολου μετα?:lol:

Ναι είναι δοκιμασμένο. Αν δε σ'αρέσει απλά το ξανατικάρεις και είναι όπως πρίν. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα :p

μαλλον δεν διαβασε την αρχη του μηνυματος μου.ξαναδιαβασε το.

και γιατι να ξαναβγει update?αυτο δλδ τι ηταν?

και δεν ειναι μονο για το 9023.ειναι και για το δικο μου 9020

Αν και απασχολεί πολύ κόσμο το crt εφε-κλείσιμο οθόνης εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Μία υπόθεση, έστω και αστήριχτη, είναι ότι δεν υπαρχει στην 9023 για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας μιάς και η lcd οθόνη είναι πιό ενεργοβόρα από την 9020 me amoled. Μιας και το θέμα της μπαταρίας είναι ίσως το σημαντικότερο στο τηλέφωνο αυτό.

• The title was changed to Google Nexus S