pik. Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 εγω αγορασα την δικη του στα 10Ε και σε ασπρο και ησυχασα... και ετσι εχω και σε ασπρο και σε μαυρο επισημα απο την Σαμσουνγκ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Έγινε πρόσφατα αυτό; Κανένα μαγαζί με την θήκη της samsung παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πριν μερικές ημέρες μου χάλασε το καλώδιο Micro USB, που συνδέει το nexus s με το PC. Αγόρασα ένα άλλο από το Πλαίσιο μάρκας Sentio (Δεν υπήρχε το αυθεντικό). Με το που το συνδέω και πατάω ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου USB εμφανίζει, όπως και πριν, αφαιρούμενος δίσκος I αλλά κολλάει όλος ο υπολογιστής και ιδιαίτερα το «Ο υπολογιστής μου» που δείχνει όλους τους δίσκους. Και αρχίζω: task manager, διαχείριση εργασιών, τέλος εργασίας, αναφορά σφάλματος κλπ. Έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Λειτουργικό σύστημα Windows XP Home Greek, Rom στο κινητό η αυθεντική Ice Scream. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ. Y.Σ. Κάπου πήρε το μάτι μου και βλάβη συσκευής I/0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Για αρχή δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMPC350 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Γειά σας,είμαι νέο μέλος στην κοινότητα και έχω ένα πρόβλημα,πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα google nexus S samsung και αυτό είχε το gingerbread 2.3.7 μέσα,αργότερα εγκατέστησα το ics 4.0.4 απο την sanmsung μέσω recovery,τώρα όμως θέλω επαναφέρω την 2.3.7 με κάποιο τρόπο,δοκίμασα να περάσω κάποια custom rom απο το wordclockmod(του έκανα και ROOT)αλλά τίποτα όταν πάει να φορτώσει κάποιο custom zip ROM δεν προχωράει και μου λέει aborted,μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ποια custom rom προσπαθείς να περάσεις; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Γειά σας,είμαι νέο μέλος στην κοινότητα και έχω ένα πρόβλημα,πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα google nexus S samsung και αυτό είχε το gingerbread 2.3.7 μέσα,αργότερα εγκατέστησα το ics 4.0.4 απο την sanmsung μέσω recovery,τώρα όμως θέλω επαναφέρω την 2.3.7 με κάποιο τρόπο,δοκίμασα να περάσω κάποια custom rom απο το wordclockmod(του έκανα και ROOT)αλλά τίποτα όταν πάει να φορτώσει κάποιο custom zip ROM δεν προχωράει και μου λέει aborted,μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? Βάλε αυτή, είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί σε GB Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Για αρχή δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Πιστεύω να το δεχτούν πίσω στο Πλαίσιο για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Δοκίμασε να δεις τι φταίει πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πιστεύω να το δεχτούν πίσω στο Πλαίσιο για αλλαγή. Αλλαγή επειδή χάλασε το καλώδιο; :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Αλλαγή επειδή χάλασε το καλώδιο; :lol: Προφανώς εννοεί αλλαγή του καλωδίου, όχι του κινητού, οπότε δεν έχουν κάποιο λόγο να μη το δεχτούν πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Προφανώς εννοεί αλλαγή του καλωδίου, όχι του κινητού, οπότε δεν έχουν κάποιο λόγο να μη το δεχτούν πίσω. Σωστός!! Καμία ιδέα παιδιά από πού μπορώ να αγοράσω το αυθεντικό καλώδιο? Τουλάχιστον να αρχίσω να αποκλείω ένα ένα το τι μπορεί να φταίει μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Δεν χρειάζεται να είναι το αυθεντικό καλώδιο. Μιας και όλα την ίδια δουλειά κάνουνε. Απλά μπορεί αυτό που αγόρασες να ήταν ελλατωματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Δεν χρειάζεται να είναι το αυθεντικό καλώδιο. Μιας και όλα την ίδια δουλειά κάνουνε. Απλά μπορεί αυτό που αγόρασες να ήταν ελλατωματικό. συμφωνω.για να καταλαβεις εγω εχω και ενα απο φωτογραφικη kodak που εχει ιδιο βισμα και κανει κανονικα Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Εγω πιο πολυ χρησιμοποιω το καλωδιο του νοκια (ν97 μινι) παρα της samsung!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Είχατε δίκαιο δεν φταίει το καλώδιο. Το δοκίμασα σε ένα Notebook και λειτούργησε. Άρα κάτι πρέπει να παίζει με τον υπολογιστή. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Έχει παρατηρήσει κάποιος να μπερδεύει η συσκευή τους ήχους κλησεις που έχει βάλει σε συγκεκριμένες επαφές και να χτυπάει άλλ' αντ' άλλων; Αν ναι, βρήκε λύση με το να μικρύνει πχ το μέγεθος των mp3 αρχείων ή δεν παίζει ρόλο αυτό; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ναι το έχω αναφέρει κι εγώ σε post προ μηνών αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον...το φαινόμενο συμβαίνει από την 2.3.6 έως τώρα με 4.0.4, δεν έχω βρει καμιά λύση και είναι απογοητευτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς κανένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη; Το παρατηρώ έξω με πολύ ήλιο όταν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Νομίζω ότι είναι bug του brightness sensor! Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι αν εκείνη την ώρα το γυρίσω σε manual full brightness τρώει κάτι κολλήματα και σβήνει η οθόνη ή κλειδώνω την οθόνη και δε μπορώ να ξεκλειδώσω μετά! Είναι πολύ εκνευριστικό και το παθαίνει συνέχεια. Από λίγο googling που έκανα φαίνεται να υπάρχουν κάτι bugs και να είναι θέμα software αλλά δε βρήκα κάποιον να περιγράφει τα ίδια ακριβώς με εμένα. Οπότε για πείτε, είχε κανείς παρόμοια εμπειρία και το έψαξε παραπάνω για το τι φταίει; Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1976tri Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 καλημέρα, και συγνώμη για την ενόχληση. Εχω πάρει το nexus s το οποίο έχει την 2.3.4 android version με baseband version Ι9023ΧΧKD1. Κατεβάζω το update για την 4.0.4 αλλά όταν κάνει reboot και αρχίζει η εγκατάσταση σε κάποια στιγμή μου βγάζει το android bot και ένα θαυμαστικό σε τρίγωνο. Μου βγάζει error 7 και καποιο μύνημα assert . Βοήθεια παρακαλώ άν μπορείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 καλημέρα, και συγνώμη για την ενόχληση. Εχω πάρει το nexus s το οποίο έχει την 2.3.4 android version με baseband version Ι9023ΧΧKD1. Κατεβάζω το update για την 4.0.4 αλλά όταν κάνει reboot και αρχίζει η εγκατάσταση σε κάποια στιγμή μου βγάζει το android bot και ένα θαυμαστικό σε τρίγωνο. Μου βγάζει error 7 και καποιο μύνημα assert . Βοήθεια παρακαλώ άν μπορείτε. Μαλλον μεταχειρισμενο το πηρες, ε? Και μαλλον ο προηγουμενος το ειχε κανει root και ειχε βαλει custom rom. Ρωτα καλυτερα στο "τροποποιησεις/βελτιωσεις για nexus s" πως να γυρισεις σε stock version, ωστε να κανεις update την official 4.0.4. Αλλα αφου εισαι root μπορεις να περασεις και μια custom rom βασισμενη στο 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1976tri Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μαλλον μεταχειρισμενο το πηρες, ε? Και μαλλον ο προηγουμενος το ειχε κανει root και ειχε βαλει custom rom. Ρωτα καλυτερα στο "τροποποιησεις/βελτιωσεις για nexus s" πως να γυρισεις σε stock version, ωστε να κανεις update την official 4.0.4. Αλλα αφου εισαι root μπορεις να περασεις και μια custom rom βασισμενη στο 4.0.4. οχι απο το πλαισιο μολις χθες το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 οχι απο το πλαισιο μολις χθες το αγορασα Περιεργο. Απ'οτι ειχα διαβασει, το τριγωνακι το εβγαζε σε αυτους που ειχαν ξεκλειδωσει τον bootloader. Ρωτα στο τροποπ/βελτιωσεις. Εκει ξερουν καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 μπορώ να φτιάξω φακέλους μέσα στα apps ? (όχι στην standby οθόνη) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 μπορώ να φτιάξω φακέλους μέσα στα apps ? (όχι στην standby οθόνη) Αυτό εξαρτάται απο τον launcher που χρησιμοποιείς Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts