Gialakias Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Γεια χαρά, ξαφνικό πρόβλημα με το nexus μου που ως τώρα δούλευε ικανοποιητικά (αν και «πήγαινε» πολύ αργά πλέον, ακόμα και μετά από επαναφορά εργαστηριακών δεδομένων): Το δεξί κουμπί, το on-off, δεν λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανοίξω την οθόνη για να κάνω οτιδήποτε (δεν ξέρω άλλο τρόπο), ούτε καν να τηλεφωνήσω. Θα έλεγα «χάλασε το κουμπί» και θα το έπαιρνα απόφαση, αν δεν εμφάνιζε ταυτόχρονα άλλη μια παράξενη συμπεριφορά: Όταν του βγάζω την μπαταρία (με το κουμπί να μην λειτουργεί δεν έχω άλλο τρόπο να το κλείσω - ανοίξω τελείως) και την τοποθετώ ξανά, τότε το τηλέφωνο αμέσως ανοίγει (μόλις τοποθετηθεί και κάνει επαφή η μπαταρία) ενώ θυμάμαι ότι δεν έκανε έτσι, έπρεπε να πατήσουμε το δεξί κουμπί για να ανοίξει το τηλέφωνο. Τι συμβαίνει; Μπορώ να κάνω κάτι για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα; Υπάρχει άλλος τρόπος για να το «ξυπνώ» από το stand by; ΥΓ. Όταν με καλούν, η οθόνη φωτίζεται κανονικά και μπορώ να απαντήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρίχνοντας μια ματιά δεξιά-αριστερά, βρήκα αυτή τη λύση, που δούλεψε. Ελπίζω να κρατήσει. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις και να βάλεις και μια ρομ που έχει άνοιγμα οθόνης με τα κουμπιά του ήχου. Αν δεν είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader βέβαια δεν γίνεται. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Γεια χαρά, ξαφνικό πρόβλημα με το nexus μου που ως τώρα δούλευε ικανοποιητικά (αν και «πήγαινε» πολύ αργά πλέον, ακόμα και μετά από επαναφορά εργαστηριακών δεδομένων): Το δεξί κουμπί, το on-off, δεν λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανοίξω την οθόνη για να κάνω οτιδήποτε (δεν ξέρω άλλο τρόπο), ούτε καν να τηλεφωνήσω. Θα έλεγα «χάλασε το κουμπί» και θα το έπαιρνα απόφαση, αν δεν εμφάνιζε ταυτόχρονα άλλη μια παράξενη συμπεριφορά: Όταν του βγάζω την μπαταρία (με το κουμπί να μην λειτουργεί δεν έχω άλλο τρόπο να το κλείσω - ανοίξω τελείως) και την τοποθετώ ξανά, τότε το τηλέφωνο αμέσως ανοίγει (μόλις τοποθετηθεί και κάνει επαφή η μπαταρία) ενώ θυμάμαι ότι δεν έκανε έτσι, έπρεπε να πατήσουμε το δεξί κουμπί για να ανοίξει το τηλέφωνο. Τι συμβαίνει; Μπορώ να κάνω κάτι για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα; Υπάρχει άλλος τρόπος για να το «ξυπνώ» από το stand by; ΥΓ. Όταν με καλούν, η οθόνη φωτίζεται κανονικά και μπορώ να απαντήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρίχνοντας μια ματιά δεξιά-αριστερά, βρήκα αυτή τη λύση, που δούλεψε. Ελπίζω να κρατήσει. Σαν να εχει κολλησει πατημενο φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Γεια χαρά, ξαφνικό πρόβλημα με το nexus μου που ως τώρα δούλευε ικανοποιητικά (αν και «πήγαινε» πολύ αργά πλέον, ακόμα και μετά από επαναφορά εργαστηριακών δεδομένων): Το δεξί κουμπί, το on-off, δεν λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανοίξω την οθόνη για να κάνω οτιδήποτε (δεν ξέρω άλλο τρόπο), ούτε καν να τηλεφωνήσω. Θα έλεγα «χάλασε το κουμπί» και θα το έπαιρνα απόφαση, αν δεν εμφάνιζε ταυτόχρονα άλλη μια παράξενη συμπεριφορά: Όταν του βγάζω την μπαταρία (με το κουμπί να μην λειτουργεί δεν έχω άλλο τρόπο να το κλείσω - ανοίξω τελείως) και την τοποθετώ ξανά, τότε το τηλέφωνο αμέσως ανοίγει (μόλις τοποθετηθεί και κάνει επαφή η μπαταρία) ενώ θυμάμαι ότι δεν έκανε έτσι, έπρεπε να πατήσουμε το δεξί κουμπί για να ανοίξει το τηλέφωνο. Τι συμβαίνει; Μπορώ να κάνω κάτι για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα; Υπάρχει άλλος τρόπος για να το «ξυπνώ» από το stand by; ΥΓ. Όταν με καλούν, η οθόνη φωτίζεται κανονικά και μπορώ να απαντήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρίχνοντας μια ματιά δεξιά-αριστερά, βρήκα αυτή τη λύση, που δούλεψε. Ελπίζω να κρατήσει. Επίσης, αν έχεις όρεξη αγόρασε ένα σετ κατσαβιδάκια ωρολογοποιού, δες κάποιο βίντεο με οδηγίες στο YouTube (αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σου στείλω link με ένα που είχα συμβουλευτεί, αργότερα αν θες σε πμ) ανοιξε το κινητό και με ένα τσιμπιδάκι ξανατοποθέτησε στη θέση τους το πλαστικό εξωτερικό κουμπί που κάνει την επαφή με τον εσωτερικό διακόπτη. Είναι 6 βίδες μόνο και αν το ανοίξεις θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Επίσης δες τη λειτουργία του εσωτερικού κουμπιού, αν είναι ομαλή και φυσηξε το 2-3 φορές μήπως έχει μαζέψει σκόνη. Έτσι επανέφερα σε λιγότερο από 10 λεπτά "κολλημένο" volume down που έκανε το κινητό να ξεκινά πάντα σε safe mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 επειδη το εδωσα στην γυναικα μου το κινητο θελω να βγαλω τα κιτ κατ γιατι ψιλοκολαει και σαν να ειναι λιγο βαρια για το κινητο μας.εχει κανεις να προτεινει καποια αλλη η προηγουμενη ρομ?αν υπαρχει και καποιο λινκ θα με βοηθουσε.ειμαι ρουτ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LakisFM1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 NexusS is still alive... Βλεπωντας το thread επιβεβαιωνω οτι παω για τον 5ο χρονο... Απλα ηθελα να πω οτι πριν απο μερικους μηνες ημουν στο just να παρω αλλο τηλεφωνο (γιατι το θεωρω τηλεφωνο και δεν θελω να πεταω 400ρια και 500ρια σε ενα κινητο που η μοιρα του ειναι να πεσει, να σπασει να χαθει...) και λεω ας δοκιμασω την Cyanogenmod ROM ... πραγματικα αλλο τηλεφωνο!! Οσοι εχετε απηυδησει και ετοιμαζεστε να παρετε νεο , δοκιμαστε CyanogenMod! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) NexusS is still alive... Βλεπωντας το thread επιβεβαιωνω οτι παω για τον 5ο χρονο... Απλα ηθελα να πω οτι πριν απο μερικους μηνες ημουν στο just να παρω αλλο τηλεφωνο (γιατι το θεωρω τηλεφωνο και δεν θελω να πεταω 400ρια και 500ρια σε ενα κινητο που η μοιρα του ειναι να πεσει, να σπασει να χαθει...) και λεω ας δοκιμασω την Cyanogenmod ROM ... πραγματικα αλλο τηλεφωνο!! Οσοι εχετε απηυδησει και ετοιμαζεστε να παρετε νεο , δοκιμαστε CyanogenMod! :!: Για Ρομ μιλάς?απο που την κατεβασες? δωσε καποιο λινκ να την δοκιμασω και εγω Edited February 14, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 πως επιβιωνεις με 512 ραμ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και εγώ το έχω δώσει στην μάνα μου και το διατηρεί σαν καινούργιο :p και ούτε κουβέντα για άλλο! Ικανοποιημενη Το κινητό με jellyshot :-P για όσους την θυμούνται Επίσης 5-6ος χρόνος, σχεδόν έχω ξεχάσει xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Θυμάστε μου πως περνάω την τελευταία αναβάθμιση της cyan. Μου την έβγαλε στα update την κατέβασα αλλά μετά τι κάνουμε? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Θυμάστε μου πως περνάω την τελευταία αναβάθμιση της cyan. Μου την έβγαλε στα update την κατέβασα αλλά μετά τι κάνουμε? Recovery, install zip Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Recovery, install zip Το έκανα αλλά δεν κάνει ινσταλ. Νομίζω δεν είναι σε ζιπ. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το έκανα αλλά δεν κάνει ινσταλ. Νομίζω δεν είναι σε ζιπ. Αποκλείεται. Αλλά δώσε πληροφορίες. Τι recovery έχεις, τι extension έχει η αναβάθμιση, τι error σου βγάζει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αποκλείεται. Αλλά δώσε πληροφορίες. Τι recovery έχεις, τι extension έχει η αναβάθμιση, τι error σου βγάζει. Δεν το έχω μπροστά μου τώρα. Το βράδυ να το δω και θα σου πω. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 λοιπον εχω την cyanogen 11-20131122 και μου εχει βγαλει update την 11-2014112 Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 λοιπον εχω την cyanogen 11-20131122 και μου εχει βγαλει update την 11-2014112 Τα υπόλοιπα που ρώτησα; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Τα υπόλοιπα που ρώτησα; Χαχά. Μάλλον δεν είναι αυτά που σου έγραψα. Εννοείς εκεί που λέει έκδοση kernel 3.0.101? Edited March 18, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Χαχά. Μάλλον δεν είναι αυτά που σου έγραψα. Εννοείς εκεί που λέει έκδοση kernel 3.0.101? Όχι, τι recovery έχεις; δοκίμασε με την τελευταία twrp : https://dl.twrp.me/crespo/twrp-2.8.7.0-crespo.img.html, φλασαρε τη με το flashify ή με το rashr νομίζω λέγεται. Η με υπολογιστή μέσω fastboot βέβαια. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλημερα σας , Απο χθες το απογευγμα το κινητο ενω ηταν σε λειτουργια εκανε επανωτα 2 reboot κ αυτο ηταν απο κει κ περα περα μενει στο σημα της google και δεν μπαινει στο μενου , σας παραθετω 2 εικονες να με συμβουλεψετε πως να κινηθω δεν εχω κινητο και καταλαβαινεται εχω θεμα . https://ibb.co/i2UOn7 https://ibb.co/hT5US7 Περιμενω νεα σας , Σας Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Καλο μηνα στην ομαδα , Αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο μου, ενω ηταν σε λειτουργια εκανε επανωτα 2 reboot κ αυτο ηταν απο κει κ περα περα μενει στο σημα της google και δεν μπαινει στο μενου , σας παραθετω 2 εικονες να με συμβουλεψετε πως να κινηθω δεν εχω κινητο και καταλαβαινεται εχω θεμα . https://ibb.co/i2UOn7 https://ibb.co/hT5US7 Μεσω viber μου εστειλαν 2 εικονες σχετικα με την εργασια μου φοβαμαι μηπως ειναι ιός και ετσι το κινητο δεν ανοιγει δεν θελω να χασω επαφες κλπ τι κανουμε?? Σας Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts