elteo Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 ΕΕΕ ?? Bug ?:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 το έκανα 5 φορές, έλα χρυσό μου, έλα καλό μου... τίποτα.. τελικά μετά την 7μη φορά το έκανα restart κ με το που συνδεθηκα wifi κα έκανα άλλη μια φορά το τρικ ξεκίνησε να φορτώνει την 4.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Bug είναι απ' ότι φαίνεται μόνο στο 9023 ναι. Μία το εμφανίζει, μία όχι Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Παιδια ολα καλα ολα ανθηρα..παει το tv effect..και αν ειναι bug προκειτενα βγει κανα update να το φτιαξουν αραγε; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δεν μιλάει σε όλα. Ρώτα ποιος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και θα σου το πει. Επίσης ανέβασε τον ήχο των media το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει ....μου βγαζει μονο λιστα με θεματα που αναφερονται στην ερωτηση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Όταν το κινητό φορτίζει η μπαταρία έχει animation; το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει ....μου βγαζει μονο λιστα με θεματα που αναφερονται στην ερωτηση μου Το κινητό το έχεις στα αγγλικά; Τα μενού κλπ; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Σε μένα ακόμα να έρθει, είναι το 9023 απο Πλαίσιο αγορασμενο και λέω μήπως χρειαστεί να κάνω το κόλπο που αναφέρθηκε πριν, ή να περιμένω; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 το google now που το βρισκω και πως λειτουργει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) το google now που το βρισκω και πως λειτουργει??? Πάτα το wigdet με το google search ή το capacitive κουμπί αναζήτησης ή από την lockscreen κίνηση προς τα πάνω. Edited July 21, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δεν μου κανει εγκατασταση. Ουτε με το τρικ το δοκιμασα ,γυρισα σε εργοστασιακες ρυθμισεις, ουτε και με recovery. Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Όταν το κινητό φορτίζει η μπαταρία έχει animation; Το κινητό το έχεις στα αγγλικά; Τα μενού κλπ; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. To μενου το εχω ελληνικά...μονο τη ρυθμιση στο google now εβαλα αγγλικα...τελος παντων με την εφαρμογη ειδησεις και καιρος εχεις προβλημα η σου δουλευει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 To μενου το εχω ελληνικά...μονο τη ρυθμιση στο google now εβαλα αγγλικα...τελος παντων με την εφαρμογη ειδησεις και καιρος εχεις προβλημα η σου δουλευει κανονικα; Γι' αυτό λογικά δεν δουλεύει, εμένα όλα είναι αγγλικά. Δηλαδή τι πρόβλημα έχεις; Δεν μπαίνει καν στην εφαρμογή; Χθες που μπήκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και τώρα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Γι' αυτό λογικά δεν δουλεύει, εμένα όλα είναι αγγλικά. Δηλαδή τι πρόβλημα έχεις; Δεν μπαίνει καν στην εφαρμογή; Χθες που μπήκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και τώρα να δω. μολις παω να μπω στην εφαρμογη μου βγαζει μυνημα "Υπηρξε καποιο σφαλμα δικτυου. Προσπαθηστε ξανα αργοτερα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το εβγαζε και με την 4.0.4 σημερα αυτο..δεν νομιζω να φταιει η jb.. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 μολις παω να μπω στην εφαρμογη μου βγαζει μυνημα "Υπηρξε καποιο σφαλμα δικτυου. Προσπαθηστε ξανα αργοτερα" Όντως, κι εμένα το ίδιο μου λέει τώρα. Χθες πάντως δούλευε μια χαρά. Το εβγαζε και με την 4.0.4 σημερα αυτο..δεν νομιζω να φταιει η jb.. Κι εγώ δεν νομίζω ότι φταίει η JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το εβγαζε και με την 4.0.4 σημερα αυτο..δεν νομιζω να φταιει η jb.. λες;; ας δοκιμασει και παοιος αλλος ειτε με 4.0.4 ειτε με jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Παιδια καλησπερα! Εβαλα εχθες manually την jb μαζι με το su αφοτου περασα την ρομ. Η ρομ περαστηκε σωστα, αφοτου γυρισα σε 4.0.3 full stock και μετα εγιναν ολα τα wipes που επρεπε να γινουν. Στην αρχη δεν υπηρχε κανενα προβλημα, ωστοσο τωρα το κινητο κολλαει πολυ και spamαρει το εξης: shell has been granted superuser permittions. Φανταζομαι καποιο θεμα με το su υπαρχει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι. Γνωριζει κανενας τι μπορει να εχει συμβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Απ ότι λένε εδώ ειναι bug του superuser. Μπορείς να δοκιμάσεις το supersu. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Απ ότι λένε εδώ ειναι bug του superuser. Μπορείς να δοκιμάσεις το supersu. Eγκαθιστω απο το μαρκετ το superSU, το βαζω στο system με τα σωστα permissions, διαγραφω το παλιο su και ειμαι κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν μου κανει εγκατασταση. Ουτε με το τρικ το δοκιμασα ,γυρισα σε εργοστασιακες ρυθμισεις, ουτε και με recovery. κάνε restart το κινητο και μετα ξαναδοκίμασε με το ανωτερω τρικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Eγκαθιστω απο το μαρκετ το superSU, το βαζω στο system με τα σωστα permissions, διαγραφω το παλιο su και ειμαι κομπλε? Εγώ δεν το μετέφερα στο system ούτε άλλαξα κάποια permitions. Το έκανα εγκατάσταση από το play store, το άνοιξα για να το ενεργοποιήσω, ζητάει να του κάνεις ένα update και root δικαιώματα και σου βγάζει instalation successful . Στη συνέχεια σβήνεις το superuser και είσαι πλέον με το supersu. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εγώ δεν το μετέφερα στο system ούτε άλλαξα κάποια permitions. Το έκανα εγκατάσταση από το play store, το άνοιξα για να το ενεργοποιήσω, ζητάει να του κάνεις ένα update και root δικαιώματα και σου βγάζει instalation successful . Στη συνέχεια σβήνεις το superuser και είσαι πλέον με το supersu. Ενταξει, θα το δοκιμασω αυριο που θα εχω το κινητο και θα σου πω εαν δουλεψε (που λογικα θα δουλεψει). Ευχαριστω για τον χρονο σου και τις αμεσες απαντησεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ένα φαουλ της 4.1 είναι ότι όταν σε καλούν στο τηλέφωνο η φωτο του καλούντος είναι πετσοκομένη κατα τα 2/3 καλυπτόμενη από τις περίτεχνες επιλογές αποδοχής και απόρριψης της κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ενταξει, θα το δοκιμασω αυριο που θα εχω το κινητο και θα σου πω εαν δουλεψε (που λογικα θα δουλεψει). Ευχαριστω για τον χρονο σου και τις αμεσες απαντησεις σου! Να σαι καλά, άμα έχεις πάλι πρόβλημα πες μπας και είναι κάτι άλλο. ένα φαουλ της 4.1 είναι ότι όταν σε καλούν στο τηλέφωνο η φωτο του καλούντος είναι πετσοκομένη κατα τα 2/3 καλυπτόμενη από τις περίτεχνες επιλογές αποδοχής και απόρριψης της κλήσης Δε λες πάλι καλά που οι φωτογραφίες έχουν μεγαλύτερη ανάλυση από την ics. Κάνει μικρά βήματα η Google, προσπαθώ να ξεχάσω την calling screen του 2.X που η φωτογραφία ήταν ένα κουτάκι. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 παιδια μια βοηθεια γιατι ψαχνω απο χθες και δεν εχω καταφερει να βαλω την JB...ειμαι με cybergr τι βηματα πρεπει να ακολουθησω για να βαλω την επισημη JB? με κατευθειαν φλασ απο το recovery μου βγαζει σφαλμα...και την στοκ ics δεν μπορω να την βαλω να κανω ota update :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts