aliengoa Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Βρε σεις, μήπως να κάνουμε club, 3GS to Nexus S; Κι εγώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησα! Μάλιστα, πήρα μόλις σήμερα και το Galaxy Nexus... Έχει να κάνει με το γεγονός πως το Android εξελιχθηκε περισσότερο απο το iOS και προσφέρει περισσότερα πράγματα, τουλάχιστον για εμένα που δεν ασχολούμε κάθε μέρα με το κινητό αλλα το "πειράζω" αρκετά! Τώρα μην με φάτε οι iphone-άδες :) Όχι ότι με χαλούσε το iPhone ή δεν ήταν καλό. Ισα ισα ήταν πολύ καλό, αξιόπιστο και δεν μου έβγαλε κανένα μα κανένα πρόβλημα αλλά έκανε τον κύκλο του και χάρις την δεδομένη μεταπωλητική του αξία κατάφερα να το πουλήσω σε πολύ καλή τιμή και να αγοράσω το Nexus S. To ηχείο είναι καλύτερο κατ'εμε απο το 3GS και πιο δυνατό. Την δόνηση δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα. Το κορυφαίο χαρακτηριστικό για εμένα είναι το πως κάνεις share κάτι απο το κινητό, παντού και στα πάντα το μενού μου βγάζει ένα κατεβατό!!!! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Το θετικό είναι ότι έχεις ελευθερία επιλογών και περισσότερες επιλογές, θέλει δουλειά όμως το interface! Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Το θετικό είναι ότι έχεις ελευθερία επιλογών και περισσότερες επιλογές, θέλει δουλειά όμως το interface! και εκεί έχεις ελευθερία αλλά ξέρεις τί γίνεται με την πολλή ελευθερία... :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Just got it!!! :D Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Τραβά ένα screenshot όλο το about phone μόλις το εγκαταστήσεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Ναι! Φαίνεται και στο xda ότι ήρθε. Όποιος θέλει δοκιμάζει (αν και ας περιμένουμε λίγο μέχρι να επιβεβαιωθεί 100% ότι είναι και για το 9023), αλλά απ' ότι φαίνεται πάλι όσοι έχουν στοκ recovery δεν μπορούν να κάνουν manual update . Edited July 20, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Εφτασεεεε! https://www.dropbox.com/s/qx1qkiya3se5q9k/2012-07-20%2003.36.44.png Όλα καλά μέχρι στιγμης.εχει ελληνικο πληκτρολογιο αλλα χωρις ελληνικο λεξικο! Bummer. Περισσοτερα αυριο! Edited July 20, 2012 by kapsidi Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736645&page=237 Παιδιά βαριόμουν να περιμένω να βγεί το update. Το πέρασα custom. Ορίστε link απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1784215 Και link απο google servers http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/9ZGgDXDi.zip Εγώ το έβαλα και δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ωραία! άντε να βγει και rooted να το φορέσουμε!:D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ωραία! άντε να βγει και rooted να το φορέσουμε!:D Το κάνεις root εσύ.... Έχει στο xda αρχεία αν θες σου δίνω και link.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Just got it!!! :D Μπράβο!! Τελικά η μόνη ανακοίνωση της Google ήταν η αρχική εννιαία για όλες τις συσκευες που θα πάρουν την αναβάθμιση. Μάλιστα, το rollout είναι σαρωτικό αφού το βρίσκει στις συσκευες του κόσμος που ξυπναει σε Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία και φυσικά, Ελλάδα! (εκτός από μενα για την ώρα :p) Όταν το χαρεις αρκετα, κανε μια μικρη περίληψη με τις εντυπωσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) εγω παντως δεν ειδα κατι στο κινητο μου!! ας ελπιζω οτι θα μου ερθει και σε μενα σημερα σε καποια στιγμη....:cool: που ειναι εκεινες οι παλιες εποχες που βγαινανε οδηγιες εγκαταστασης του νεου update...παει...χαθηκε ο ενθουσιασμος! Edited July 20, 2012 by teopas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Έχω την custom ROM και κάθε μέρα αναζητεί ενημερώσεις, θα το κοιτάξω μετά και πείτε μας επιτέλους αν όντως έχουμε καλύτερη εικόνα και ταχύτητα για την 4.1. αλλά και τι συμβαίνει με τα νέα χαρακτηριστικά... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Έχω την custom ROM και κάθε μέρα αναζητεί ενημερώσεις, θα το κοιτάξω μετά και πείτε μας επιτέλους αν όντως έχουμε καλύτερη εικόνα και ταχύτητα για την 4.1. αλλά και τι συμβαίνει με τα νέα χαρακτηριστικά... Καλά μην τρελαθείτε κιόλας, έχει κάμποσες ρυθμίσεις παραπάνω, παίζει περισσότερο με Hardware και έχει διαφορετικά μενού (πιο πολύ μου άρεσαν τα παλια...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Auto update Δεν εχει βγει ακομα? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Auto update Δεν εχει βγει ακομα? Βγήκε αλλά δεν έρχεται η ειδοποίηση αμέσως σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ξέρει κανείς εάν έρχεται το update χωρίς να έχω τοποθετήσει στο κινητο κάρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν παίζει ρόλο. Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κατεβαίνει !!!!!!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ota κατεβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η φωνητική αναζήτηση στο JB δουλεύει πάρα πολύ καλά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ota κατεβαινει? Ναι ΟΤΑ και το καλό είναι ότι κατέβηκε και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Ευγε macangus..αντε και στα δικα μας που λενε και στους γαμους! Βλεπω ομως οτι εχεις την εκδοση 9023...εγω εχω την 9020 με την amoled...γι αυτο ισως ακομα δεν ειδα φως... Edited July 20, 2012 by teopas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάντε το εξής όπως έκανα και εγώ Διαχείριση εφαρμογών => Πλαίσιο Υπηρεσιών Google => Εκκαθάριση δεδομένων και μετά Ενημερώσεις συστήματος => Έλεγχος τώρα. Κάντε τα παραπάνω βήματα αρκετές συνεχόμενες φορές και θα έρθει η αναβάθμιση. Στην 5-6 φορά ήρθε σε εμένα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Απο το πρωι φιλε μου αυτο κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts