Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ήταν πριν συνδεδεμένο με κάποιο Google Account; Προσπάθησες να βάλεις το ίδιο και δε γίνεται; Περίεργο μου φαίνεται αυτό γιατί το είχα κάνει με το πρώτο μου Android κινητό και είχε δουλέψει μια χαρά!

Ναι, ειχα συνδεδεμενο ενα gmail, εβαλα το email και τον κωδικο αλλα δεν δουλεψε.Επειδη δεν ημουν σιγουρος για τον κωδικο εκανα ανακτηση και εβαλα αλλον αλλα το κινητο δεν ηταν συνδεδεμενο στο ιντερνετ οποτε πως θα ενημερωθει οτι αλλαξε ο κωδικος???

Ήσουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ;

Οχι, δυστυχως:(

Ο πίνακας αφορα τις branded συσκευες τους όμως...

Σκεφτείτε οτι για το Galaxy Νexus αναφέρει "Manufacturer preparing update for submission to Vodafone for testing" και δινει οτι ακόμα φοραει 4.0.4 οταν έχουν ηδη παρει Jelly bean όλοι στην Ελλαδα...

Αν συμπτωματικα ισχυσει το 19/7 θα είναι λόγω Google και "mid July" οχι Vodafone - anyway, ας έρθει ομως γιατι η κατασταση εχει φτασει στα ορια...εμμονης! Δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736645&page=126 τι γινεται :p

Edited by dbal

Sony logo.gif

Ο πίνακας αφορα τις branded συσκευες τους όμως...

Σκεφτείτε οτι για το Galaxy Νexus αναφέρει "Manufacturer preparing update for submission to Vodafone for testing" και δινει οτι ακόμα φοραει 4.0.4 οταν έχουν ηδη παρει Jelly bean όλοι στην Ελλαδα...

Αν συμπτωματικα ισχυσει το 19/7 θα είναι λόγω Google και "mid July" οχι Vodafone - anyway, ας έρθει ομως γιατι η κατασταση εχει φτασει στα ορια...εμμονης! Δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736645&page=126 τι γινεται :p

θα δούμε τι θα βγεί με το καλό..

και ελπίζω να έρθει μέχρι αυριο ...

Οχι, δυστυχως:(

Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να έχεις σύνδεση στο ίντερνετ για να επικοινωνήσει με τους srevers. Δυστυχώς δε νομίζω να γίνεται τίποτα πέρα από reset μέσω recovery.

Καλά εννοείται ότι πρέπει να έχει σύνδεση στο ιντερνετ. Δε νομίζω να αποθηκεύει το κινητό το password του Google Account (και δε θα έπρεπε κιόλας).

Τι έχει γίνει τώρα. Δε μπορείς να το ξανακάνεις με ιντερνετ αυτή τη φορά; Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν έχει ελάχιστες φορές που μπορείς να το κάνεις...θα έπρεπε να ξεκλειδώσει μόλις βάλεις Google Account ενώ είσαι συνδεδεμένος...

Σε τι φάση είναι το κινητό τώρα;

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Καλά εννοείται ότι πρέπει να έχει σύνδεση στο ιντερνετ. Δε νομίζω να αποθηκεύει το κινητό το password του Google Account (και δε θα έπρεπε κιόλας).

Τι έχει γίνει τώρα. Δε μπορείς να το ξανακάνεις με ιντερνετ αυτή τη φορά; Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν έχει ελάχιστες φορές που μπορείς να το κάνεις...θα έπρεπε να ξεκλειδώσει μόλις βάλεις Google Account ενώ είσαι συνδεδεμένος...

Σε τι φάση είναι το κινητό τώρα;

Τελικα εκανα hard reset.Και εχασα τα παντα...

Ειναι τραγικο απο πλευρας google αυτο το πραγμα να συμβαινει και να απαιτειται συνδεση ιντερνετ για να ξεκλειδωσει.Λες και εχουμε ολοι απειρα πακετα δεδομενων.Ετσι κι αλλιως δεν μπορουσα να ανοιξω το wifi για να συνδεθει.

θα δούμε τι θα βγεί με το καλό..

και ελπίζω να έρθει μέχρι αυριο ...

Αντε να ερ8ει με το καλο να φαμε τα ζαχαρωτα μας

Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Σημερα απο τα νευρα μου πηγα και αγορασα ζελεδακια στο σακουλακι(ναι ναι απο αυτα που τρωγαμε οταν πηγαιναμε στο Δημοτικο σχολειο)...τα τρωω σαν μανιακος! Η αναγκη για υποκαταστατο τι δεν κανει ε??? :lol: :p :D :ninja:

Με την Αυστραλια παντως εχουμε 7 ωρες διαφορα και κανοντας το time converter 19 ιουλιου 13:00 (1 το μεσημερι) στην ελλαδα ειναι 19 ιουλιου 06:00 (6 η ωρα το πρωι)....

οπως παρατηρει κανενας αντικειμενικος παρατηρητης Δ-Ε-Ν εχω τι να κανω και ασχολουμαι με τα ζελεδακια και την ελευση αυτων με ΟΤΑ!

Edited by teopas
TIME CONVERTER

Τελικα εκανα hard reset.Και εχασα τα παντα...

Ειναι τραγικο απο πλευρας google αυτο το πραγμα να συμβαινει και να απαιτειται συνδεση ιντερνετ για να ξεκλειδωσει.Λες και εχουμε ολοι απειρα πακετα δεδομενων.Ετσι κι αλλιως δεν μπορουσα να ανοιξω το wifi για να συνδεθει.

Αν όντως δε μπορούσες να μπεις στο wifi έχεις δίκιο είναι απαράδεκτοι. Επίσης αν το πρόβλημα ήταν το ιντερνετ θα έπρεπε να βγάζει μήνυμα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις!!

Απο κει και πέρα, θα ήταν επίσης τραγικός να αποθήκευε τοπικά password του account σου. Οπότε σε αυτό sorry αλλά "your argument is invalid".

Θα έπρεπε όμως σίγουρα να σε οδηγήσει σωστά για το τι έπρεπε να κάνεις και να σε αφήσει να ανοίξεις wifi αν χρειαζόταν internet.

Μήπως όμως κι εσύ έκανες βιαστηκές κινήσεις από το άγχος για το τι θα γίνει με το κινητό και δεν είδες καθαρά; Δε σε κατηγορώ...λέω μήπως...είναι σίγουρα αγχωτική κατάσταση και μπορεί να συμβεί...

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Αν όντως δε μπορούσες να μπεις στο wifi έχεις δίκιο είναι απαράδεκτοι. Επίσης αν το πρόβλημα ήταν το ιντερνετ θα έπρεπε να βγάζει μήνυμα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις!!

Απο κει και πέρα, θα ήταν επίσης τραγικός να αποθήκευε τοπικά password του account σου. Οπότε σε αυτό sorry αλλά "your argument is invalid".

Θα έπρεπε όμως σίγουρα να σε οδηγήσει σωστά για το τι έπρεπε να κάνεις και να σε αφήσει να ανοίξεις wifi αν χρειαζόταν internet.

Μήπως όμως κι εσύ έκανες βιαστηκές κινήσεις από το άγχος για το τι θα γίνει με το κινητό και δεν είδες καθαρά; Δε σε κατηγορώ...λέω μήπως...είναι σίγουρα αγχωτική κατάσταση και μπορεί να συμβεί...

Φιλε μου σε λεω με απολυτη σιγουρια, δεν υπηρχε επιλογη για ενεργοποιηση του wifi.Ουτε να ενεργοποιησεις τα δεδομενα.Μπορουσες μονο να συμπληρωσεις username και password για να ξεκλειδωσει ή να απαντησεις σε τηλεφωνικες κλησεις.Τιποτα αλλο.Διαβασα και καποιους οδηγους στο ιντερνετ και λεει οτι υπαρχει bug στο ICS με το ξεκλειδωμα μεσω google λογαριασμου.

Δε ξερω, ισως και να βιαστηκα αλλα απο χτες το βραδυ ξημερωθηκα να ψαχνω στο ιντερνετ λυση, διαβασα πολλα threads απο ανθρωπους που ειχαν παρομοιο προβλημα και λυση δεν εβγαλα.Νομιζω πως το hard reset ηταν η μονη λυση.

Τουλαχιστον ειχα κανει back up τις επαφες και τις εσωσα..

Φιλε μου σε λεω με απολυτη σιγουρια, δεν υπηρχε επιλογη για ενεργοποιηση του wifi.Ουτε να ενεργοποιησεις τα δεδομενα.Μπορουσες μονο να συμπληρωσεις username και password για να ξεκλειδωσει ή να απαντησεις σε τηλεφωνικες κλησεις.Τιποτα αλλο.Διαβασα και καποιους οδηγους στο ιντερνετ και λεει οτι υπαρχει bug στο ICS με το ξεκλειδωμα μεσω google λογαριασμου.

Δε ξερω, ισως και να βιαστηκα αλλα απο χτες το βραδυ ξημερωθηκα να ψαχνω στο ιντερνετ λυση, διαβασα πολλα threads απο ανθρωπους που ειχαν παρομοιο προβλημα και λυση δεν εβγαλα.Νομιζω πως το hard reset ηταν η μονη λυση.

Τουλαχιστον ειχα κανει back up τις επαφες και τις εσωσα..

Έτσι είναι δυστυχώς, δε σε αφήνει να ανοίξεις wifi ή δεδομένα και σε περίπτωση που τα είχες κλειστά μόνο hard reset. Μια καλή ιδέα πιστεύω θα ήταν να γίνει μέσω email ή playstore, να σου δίνει κωδικό από εκεί και να το πατάς μετά στο κινητό, αλλά και πάλι, χωρίς ιντερνετ πως θα το αποδεχτεί το κινητό; Μέσω sms μόνο αν γινόταν η δουλειά.

Θυμάσαι πόσες φορές έκανε λάθος η φίλη σου; Να ξέρουμε στις πόσες καιγόμαστε.

Καλά αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα...δεν έχει γίνει κανένα bug report;

Edit: Και είναι και λίγο offtopic. Θα κοιτάξω αν υπάρχει κανένα θέμα στα γενικά του Android!

Edited by kapsidi

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Αυτό που έκανες μου θυμίζει Encrypt Phone και σαν λειτουργία υπάρχει σε πολλά και διαφορετικά smartphone. Και δύσκολα παρακάμπτεται. είναι περισσότερο για την προστασία των δεδομένων παρά για την συσκευή. και κάνοντας hard reset λύνεται, αλλά ουσιαστικά έχει προστατέψει τα προσωπικά σου δεδομένα σε περίπτωση κλοπής σβήνοντάς τα. Άρα δεν είναι πρόβλημα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Έτσι είναι δυστυχώς, δε σε αφήνει να ανοίξεις wifi ή δεδομένα και σε περίπτωση που τα είχες κλειστά μόνο hard reset. Μια καλή ιδέα πιστεύω θα ήταν να γίνει μέσω email ή playstore, να σου δίνει κωδικό από εκεί και να το πατάς μετά στο κινητό, αλλά και πάλι, χωρίς ιντερνετ πως θα το αποδεχτεί το κινητό; Μέσω sms μόνο αν γινόταν η δουλειά.

Θυμάσαι πόσες φορές έκανε λάθος η φίλη σου; Να ξέρουμε στις πόσες καιγόμαστε.

Το πασπατευε τουλαχιστον κανενα 10λεπτο.Υποθετω το δοκιμασε πανω κατω 100 φορες.

Αυτό που έκανες μου θυμίζει Encrypt Phone και σαν λειτουργία υπάρχει σε πολλά και διαφορετικά smartphone. Και δύσκολα παρακάμπτεται. είναι περισσότερο για την προστασία των δεδομένων παρά για την συσκευή. και κάνοντας hard reset λύνεται, αλλά ουσιαστικά έχει προστατέψει τα προσωπικά σου δεδομένα σε περίπτωση κλοπής σβήνοντάς τα. Άρα δεν είναι πρόβλημα.

Το προβλημα ειναι οτι δεν δυνασαι να ταυτοποιησεις τον εαυτο σου χωρις ιντερνετ αν κλειδωσει το κινητο απο τις πολλες προσπαθειες.

Θα το δοκιμάσω για να σου πω πιο εμπεριστατωμένα. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ακριβώς ποιο κλείδωμα έβαλε ο χρήστης για να το δω στο δικό μου;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

EPIC FAIL τελικά από τους Αυστραλούς για το update...http://blog.vodafone.com.au/blog/nexus-s-by-samsung-android-update-19072012/

Κι αφου χάθηκαν οι...ελπίδες να πιασουμε το update.zip από Αυστραλέζικο ΟΤΑ, νεο μηνυμα σημερα από την Γαλλικη SFR, μας μεταφέρει...Παρίσι! http://android.sfr.fr/jb-nexus-s/ και η μετάφραση

"As expected, the update to Android 4.1 Jelly Bean is available for your Nexus S SFR via FOTA!" μέχρι να διαψευστει (?) κι αυτο...

Τελικά, Φοβου τους παρόχους και δώρα φέροντας...

Edited by dbal

Sony logo.gif

Μας τα κανανε τσουρεκια απο το πολυ το πλασιμο...τεραστια η γκαφα απο VF AU...ουτε και σημερα τη βλεπω τη δουλεια να γινεται!!τεσπα...υπομονη..δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο...ας μην ειμαστε και αχαριστοι...τα δουλεψε και με το παραπανω τα λεφτα του το NS...απο 2.3 το πηραμε στο 4.1 εφτασε...και καθαρο πραμα...μανισιο

Είναι βέβαιο οτι από την στιγμή που δεν υπαρχει ακόμα επίσημη ανακοινωση της Google στο Twitter ή το Google+, οι πληροφοριες από διαφορους παρόχους για ένα καθαρόαιμο Google update πρέπει να αντιμετωπίζονται τουλαχιστον με επιφύλαξη...η αλήθεια είναι βέβαια οτι επικρατει τεράστια παραπληροφόρηση και ανακρίβεια την στιγμή που το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη αναβαθμιση είναι τεράστιο και κατα την γνωμη μου, δικαιολογημένα!

Γιατί μπορεί η JB να μην αποτελεί major update σε σχέση με την ICS βάσει πλήθους αλλαγών σε εμφάνιση, interface, features ακόμα και κωδικής ονομασίας (4.1.1), αλλά θεωρώ οτι οι μη εμφανεις αλλαγές που αφορούν την συμπεριφορά cpu/gpu, η υποστηριξη triple buffering και το όλο "project butter" την καθιστούν την πιο κρισιμη αναβαθμιση που θα καταστησει το Android πραγματικά ωριμο και πλήρως ανταγωνιστικό...

Sony logo.gif

Μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε μαγκες και μολις βγει η οτα θα τ μαθουμε
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Θα το δοκιμάσω για να σου πω πιο εμπεριστατωμένα. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ακριβώς ποιο κλείδωμα έβαλε ο χρήστης για να το δω στο δικό μου;

Δεν καταλαβα ακριβως την ερωτηση σου.

Καλησπέρα σας. Έχω το iphone 3GS και λέω να πάω σε Nexus S. Η μπαταρία του Nexus S πως τα πάει με την αναβάθμιση σε 4άρι Android; Συγκριτικά με την αυτονομία του 3GS είναι στα ίδια επίπεδα ή καλύτερο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Καλησπέρα σας. Έχω το iphone 3GS και λέω να πάω σε Nexus S. Η μπαταρία του Nexus S πως τα πάει με την αναβάθμιση σε 4άρι Android; Συγκριτικά με την αυτονομία του 3GS είναι στα ίδια επίπεδα ή καλύτερο;

έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα, μετά απο 2,5 χρόνια συνύπαρξης με το 3GS το πούλησα και αγόρασα το Nexus S. Σε γενικές γραμμές κρατάει η μπαταρία όσο και στο 3GS και φυσικά τελειώνει πολύ γρήγορα αν παίζεις με το wi-fi. Σε βάθος χρόνου δεν ξέρω αλλα απο την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να την αλλάξεις πολύ εύκολα δεν σε ενδιαφέρει πως θα είναι πχ μετά απο 2 χρόνια.

Πάντως, εξαρτάται και απο την χρήση που κάνει ο καθένας μας. Προσωπικά είμαι εντάξει και δίνω απλώς ενα μικρό προβάδισμα στο 3GS αν και δεν μπορώ να το πω με σιγουρια. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα, μετά απο 2,5 χρόνια συνύπαρξης με το 3GS το πούλησα και αγόρασα το Nexus S. Σε γενικές γραμμές κρατάει η μπαταρία όσο και στο 3GS και φυσικά τελειώνει πολύ γρήγορα αν παίζεις με το wi-fi. Σε βάθος χρόνου δεν ξέρω αλλα απο την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να την αλλάξεις πολύ εύκολα δεν σε ενδιαφέρει πως θα είναι πχ μετά απο 2 χρόνια.

Πάντως, εξαρτάται και απο την χρήση που κάνει ο καθένας μας. Προσωπικά είμαι εντάξει και δίνω απλώς ενα μικρό προβάδισμα στο 3GS αν και δεν μπορώ να το πω με σιγουρια. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Οπότε πάμε για Nexus S :) Η ένταση του ηχείου πως είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Βρε σεις, μήπως να κάνουμε club, 3GS to Nexus S;

Κι εγώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησα!

Μάλιστα, πήρα μόλις σήμερα και το Galaxy Nexus...

• The title was changed to Google Nexus S