elteo Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Yπάρχει η δυνατότητα στην ics να μειώσω τις οθονιές στην αναμονή από 5 που είναι default σε 3 ή και 1; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Με τον stock launcher όχι. Κατέβασέ απο το play store Nova launcher ή Apex. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Οχι ευχαριστω. Δεν θελω εξτρα app. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Πόσο επιβαρύνουν αυτοί οι launchers την απόκριση του κινητού; Ο Go Launcher σερνόταν (σε ics πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ουσιαστικά δεν την επιβαρίνουν γιατί σταματάς να χρησιμοποιείς τον stock οπότε άπλα χρησιμοποιείς άλλον. Λογικό είναι να σερνόταν με GoLauncher γιατί ήταν για Gingerbread και όχι για ICS. Nova και Apex είναι οι πρώτοι για ICS... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Για sms προτείνω την βελτιωμένη stock εφαρμογή που την έκανε ένας Έλληνας στο xda και υποστηρίζει 160 χαρακτήρες και στα Ελληνικά. Καλύτερα να την περάσετε με adb push αλλιώς μέσω root explorer και θέτοντας τα κατάλληλα δικαιώματα. Μετά απο κάθε αλλαγή rom όμως πρέπει να την ξαναπερνάτε γιατί χάνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Αυτη θελει root ομως....... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Αυτη θελει root ομως....... Αξίζει όμως να κάνεις root. Σου δίνει τόσες πολλές δυνατότητες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Επειδη μου κατεστρεψε το προηγουμενο κινητο μου προτιμω στοκ κ να ειμαι ησυχος! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Δεν νομίζω να σου κατέστρεψε το root το κινητό. Με όλο το θάρρος και πάντα φιλικά κάποια κακή χρήση ή κάποιο κακό χειρισμό θα έκανες. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Επειδη μου κατεστρεψε το προηγουμενο κινητο μου προτιμω στοκ κ να ειμαι ησυχος! Δεν έχει βάση αυτό που λες είναι σαν να λές οτι είχες έναν λογαριασμό διαχειριστή στα windows και σου κατέστρεψε το pc! Η κάτι άλλο ήταν ή εσύ έκανες κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Δεν νομίζω να σου κατέστρεψε το root το κινητό. Με όλο το θάρρος και πάντα φιλικά κάποια κακή χρήση ή κάποιο κακό χειρισμό θα έκανες. Και όμως αυτό και το ότι το titanium backup πήγε να διορθώσει κάτι στο root. Τέσπα δεν θέλω να τα θυμάμαι...:mad: Στοκ και άγιος θεός μόνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα με την camera και θα θελα ιδέες για το τι μπορεί να φταίει. Έχει μια θολούρα σε ένα σημείο στη μέση αριστερά. Σα να έχει ένα σκουπιδάκι εκεί. Την έχω καθαρίσει με πανάκι γυαλλιών όσο μπορούσα! Πως μπορεί να έχει πάθει κάτι από μέσα!! Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Έχει προσέξει κανείς κάτι παρόμοιο; Απορρώ τι μπορεί να συνέβει! Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Και εμένα το έχει και μάλιστα πολλά. Σε έμενα σίγουρα έχει περάσει κάτι από μέσα. Φαίνεται αρκετά; ανάλογα με τον φωτισμό. Βράδυ για παράδειγμά δεν φαίνεται. Δεν ασχολούμαι και πολύ όμως γιατί οι φωτογραφίες δεν με νοιαζουν :P.... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 πως μπορώ να φτιάξω φακέλους στην standby screen και να βάλω εφαρμογές μέσα; στην 2.3.5 γίνονταν εύκολα, στην 4.0.4 δεν βλέπω επιλογή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Κάνε μια εφαρμογή Drag n Drop πάνω σε κάποια άλλη που θες να τις βάλεις στον ίδιο φάκελο και θα δημιουργηθεί αυτόματα. Μετά κάνεις Drag n Drop όποια άλλη θέλεις μέσα στον φάκελο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Και πατωντας πανω στο "unnamed folder" τον βαφτιζεις οπως θελεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα διορθώστε με . μετα την αναβαθμιση σε ics 4.0.4 δεν μπορω να μπω με 3g δικτυο στο ιντερνετ.ειχα πριν το apn και οταν παταω να μπω απο την εφαρμογη μου λεει οτι εχει σταματησει.τι παιζει?ξερει κανεις?πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Edited May 14, 2012 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Λειτουργεί κανονικά σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα διορθώστε με . μετα την αναβαθμιση σε ics 4.0.4 δεν μπορω να μπω με 3g δικτυο στο ιντερνετ.ειχα πριν το apn και οταν παταω να μπω απο την εφαρμογη μου λεει οτι εχει σταματησει.τι παιζει?ξερει κανεις?πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά. Μήπως δεν συνεργάζετε στην ICS. Αν και πάλι τπτ δοκίμασε κάποιο άλλο από τα πολλά που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά. Μήπως δεν συνεργάζετε στην ICS. Αν και πάλι τπτ δοκίμασε κάποιο άλλο από τα πολλά που υπάρχουν. το προβλημα ειναι οτι λεει πριν το απεγκαταστησω θα πρεπει να το απενεργοποιησω.... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Τσέκαρε Settings->More->Mobile Networks->Access Point Names εκεί θα έχεις ένα για το 3G και ένα για τα MMS λογικά. Μπες στου 3g και δε τα ονόματα. Μάλλον θα έχουν ένα prefix ή postfix :P πριν ή μετά δηλαδή το κανονικό όνομα....κάτι σαν apndroid ή αντίστοιχα. Δε κατάλαβα σίγουρα πια εφαρμγή χρησιμοποιείς. Αν σβήσεις αυτό και κρατήσεις τα υπόλοιπα θα δουλεέι. Κάνε και ένα search ποια είναι τα APN για την εταιρία κινητής σου για να τσεκάρεις και να διασταυρώσεις με τα δικά σου... Ουσιαστικά αυτά τα προγράμματα με τον τρόπο αυτό (προσθήκη prefix στα APNs) "χαλάνε" τις ρθυμίσεις για να σου κλείσουν το ιντερνετ. Αυτό γίνεται γιατί κάποια κινητά δεν επιτρέπουν αυτό να γίνει με άλλο τρόπο... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Τσέκαρε Settings->More->Mobile Networks->Access Point Names εκεί θα έχεις ένα για το 3G και ένα για τα MMS λογικά. Μπες στου 3g και δε τα ονόματα. Μάλλον θα έχουν ένα prefix ή postfix :P πριν ή μετά δηλαδή το κανονικό όνομα....κάτι σαν apndroid ή αντίστοιχα. Δε κατάλαβα σίγουρα πια εφαρμγή χρησιμοποιείς. Αν σβήσεις αυτό και κρατήσεις τα υπόλοιπα θα δουλεέι. Κάνε και ένα search ποια είναι τα APN για την εταιρία κινητής σου για να τσεκάρεις και να διασταυρώσεις με τα δικά σου... Ουσιαστικά αυτά τα προγράμματα με τον τρόπο αυτό (προσθήκη prefix στα APNs) "χαλάνε" τις ρθυμίσεις για να σου κλείσουν το ιντερνετ. Αυτό γίνεται γιατί κάποια κινητά δεν επιτρέπουν αυτό να γίνει με άλλο τρόπο... απο οτι εχω καταλαβει αυτο το προγραμμα δεν συμβαδιζει με την ice 4. καπου σε χανω τωρα.παω ρυθμισεις,περισοτερα,και μετα δεν βλεπω την επιλογη για Mobile Networks.το δικο μου ειναι στα ελληνικα. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 απο οτι εχω καταλαβει αυτο το προγραμμα δεν συμβαδιζει με την ice 4. καπου σε χανω τωρα.παω ρυθμισεις,περισοτερα,και μετα δεν βλεπω την επιλογη για Mobile Networks.το δικο μου ειναι στα ελληνικα. Το περισσότερα αφοορά το "Ασύρματο και Δίκτυα" έτσι; Απο κει πας "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" και μετά "Ονόματα σημείου πρόσβασης". Εκεί έχει (λογικά) δύο ρυθμίσεις. Μία για internet και μία για MMS. Εμένα με Cosmote λέγονται "Cosmote Wireless Internet" και "Cosmote Mms" αντίστοιχα. Αν ανοίξω την πρώτη, εμένα με cosmote οι ρυθμίσεις λένε ότι το APN είναι "internet" αν το είχα κλείσει με το APNDroid για παράδειγμα θα έλεγε κάτι σαν "internet-apndroid" ή "apndroid-internet" ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων. Ουσιαστικά χαλάει το όνομα για να κοπεί το ίντερνετ....αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται και σε άλλα πεδία... Αυτά...ελπίζω να βοήθησα. Αν δε μπορέσεις να το φτιάξεις έτσι μπορείς να μου πεις την εταιρία κινητής σου, να βρω τις ρυθμίσεις και να σε βοηθήσω να το φτιάξεις. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα...στην ICS στην προηγούμενη οθόνη που μπήκες (Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) έχει και διακόπτη Ενεργοποίηση δεδομένων το οπόιο προφανώς πρέπει να είναι επιλεγμένο για να δουλεύει το internet. Ακόμη παλιότερα είχα ακούσει ότι για να δουλεύει με Q (δε ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα) πρέπει να έχεις ανοιχτή και την επιλογή "Περιαγωγή δεδομένων" γιατί χρησιμοποιεί δίκτυο άλλης κινητής... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καλησπέρα κι από μένα, μόλις παρέλαβα την παρακάτω θήκη (http://www.incipio.com/Google-Nexus-S-Cases-Accessories/Incipio-Samsung-Google-Nexus-S-feather-Ultralight-Hard-Shell-Case.asp) και δυστυχώς δεν μπορώ να χωρέσω με τπτ το τηλέφωνο μέσα εκτός κι αν βγάλω το πίσω κάλυμμα... έχει παρατηρήει κανείς το ίδιο πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts