billis_kou Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό θέμα αλλά θα βάλω εδώ την ερώτηση μου. Εχθές πρέπει να μπήκε ένας κόκος άμμου στο τσαντάκι μου και βάζοντας μέσα το κινητό μου έκανε μια χαρακία στην οθόνη της τάξης του ενός εκατοστού. Δεν είναι εμφανής αλλά την βλέπεις όταν ανοίξεις μια εφαρμογή που έχει ασπρο φώντο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την καλύψω? ( σε φάση όπως με τις αλυφές αυτοκινήτων για τις γρατζουνιές) γιατι την βλέπω και σπαράζει η καρδιά μου και χτυπάω και το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έχω βάλει screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό θέμα αλλά θα βάλω εδώ την ερώτηση μου. Εχθές πρέπει να μπήκε ένας κόκος άμμου στο τσαντάκι μου και βάζοντας μέσα το κινητό μου έκανε μια χαρακία στην οθόνη της τάξης του ενός εκατοστού. Δεν είναι εμφανής αλλά την βλέπεις όταν ανοίξεις μια εφαρμογή που έχει ασπρο φώντο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την καλύψω? ( σε φάση όπως με τις αλυφές αυτοκινήτων για τις γρατζουνιές) γιατι την βλέπω και σπαράζει η καρδιά μου και χτυπάω και το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έχω βάλει screen protector. Καλά κάνεις γιατί δεν υπάρχει κάποιο cure... Αν η οθόνη χάραξε, το έχασες το παιχνίδι.... :X Δοκίμασες υποθέτω να το καθαρίσεις καλα΄μέ κάποιο πανάκι γυαλιών μπας και είναι κάτι επιφανειακό.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δεν είναι πολύ βοηθητικό, αλλά είχε γίνει και στο δικό μου κινητό (mini) μια μικρή επιφανειακή γρατζουνιά, και όταν έβαλα screen protector δεν φαινόταν πια. Δεν φτιάχνεις τίποτα έτσι, αλλά μπορείς τουλάχιστον να μην το βλέπεις και να στεναχωριέσαι, αν δεν φαίνεται κ σε εσένα. :( Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλά κάνεις γιατί δεν υπάρχει κάποιο cure... Αν η οθόνη χάραξε, το έχασες το παιχνίδι.... :X Δοκίμασες υποθέτω να το καθαρίσεις καλα΄μέ κάποιο πανάκι γυαλιών μπας και είναι κάτι επιφανειακό.... Ναι τα δοκίμασα αλλά είναι γρατζουνιά. Πφφφφ τι να κάνουμε θα ζήσω με αυτήν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Ναι τα δοκίμασα αλλά είναι γρατζουνιά. Πφφφφ τι να κάνουμε θα ζήσω με αυτήν..... Αν είναι κάτι που σε ενοχλεί πολύ, ή προκαλεί λειτουργικά προβλήματα, μπορείς να πάρεις οθόνη και digitizer απο ebay. Ξεκινάνε απο 50Ε. Αλλά δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μια γρατσουνιά ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Συγγνώμη παιδιά, αλλά ψάχνω όλη τη μέρα και δε βρήκα κάτι. Πού μπορώ να βρώ οδηγίες για να εγκαταστήσω το navigon στο nexus s? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Πού μπορώ να βρώ οδηγίες για να εγκαταστήσω το navigon στο nexus s? Δεν υπάρχουν οδηγίες, το αγοράζεις και το εγκαθιστάς, μετά όλα γίνονται μόνα τους. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να συζητήσουμε στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Δεν υπάρχουν οδηγίες, το αγοράζεις και το εγκαθιστάς, μετά όλα γίνονται μόνα τους. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να συζητήσουμε στο παρόν forum. Αφού λέει ότι χρειάζεται sd και το κινήτό δεν έχει κάρτα. Είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει αν το κατεβάσω; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αφού λέει ότι χρειάζεται sd και το κινήτό δεν έχει κάρτα. Είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει αν το κατεβάσω; Ευχαριστώ!!! Ναι θα λειτουργήσει. Το κινητό δε δέχεται εξωτερική κάρτα αλλά η εσωτερική μνήμη του (τα 16gb) συμπεριφέρονται σαν εξωτερική (sd). Έχει άλλη μνήμη σαν internal δηλαδή για εφαρμογές και το λειτουργικό και η μεγάλη είναι σαν εξωτερική... Τα applications όταν ψάχνουν για sd το λειτουργικό τους επιστρέφει αυτή... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γεια σας :) ηθελα να ρωτησω το go keyboard ειναι ασφαλες??διοτι μωλις το εγκατεστησα μ ελεγε πως μπορει να ελενχει τα μνμα μου και αλλα τετοια περιεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γεια σας :) ηθελα να ρωτησω το go keyboard ειναι ασφαλες??διοτι μωλις το εγκατεστησα μ ελεγε πως μπορει να ελενχει τα μνμα μου και αλλα τετοια περιεργα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι στανταρ μήνυμα του android κάθε φορά που βάζεις τρίτο πληκτρολόγιο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ωραια ευχαριστω:) Μ τοσα που εχω ακουσει για υποκλοπες προσωπικων δεδομενων φοβαμαι να κατεβαζω πολλες εφαρμογες...ειδικα οταν λενε κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Είναι στάνταρ μήνυμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει...η Google το βγάζει για να σε ενημερώσει ότι το πληκτρολόγιο ξέρει τι γράφεις και είναι ευθύνη σου να το εμπιστευτείς... Φυσικά ένα πληκτρολόγιο μπορεί να διαβάσει ότι γράφεις...και μηνύματα και κωδικούς και τα πάντα... Εσύ αποφασίζεις να το εμπιστευτείς και να το χρησιμοποιήσεις. Κι εγώ χρησιμοποιώ το Swift Keyboard και το εμπιστεύομαι. Απο κει και πέρα αν κάποιος είναι τρελαμμένος με Privacy μπορεί να rootάρει και να βάλει έλεγχο να μη μπαίνει στο ιντερνετ η εφαρμογή οπότε να μη μπορεί να στείλει τίποτα έξω από το κινητό σου. Θα χάσεις έτσι κάποια features αλλα δε θα σε απασχολεί το privacy. Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καταλαβα..ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας...ισως τελικα ενα κλειστο λειτουργικο παρα τους περιορισμους σ εξασφαλιζει καλυτερο privacy ;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 :blink: Ίσα ίσα που ένα κλειστό πρόγραμμα δεν σε αφήνει να δεις τι κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά καλημέρα, ψάχνω για την γυναίκα μου κινητό smartphone με touch οθόνη. Δεν έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχο και η χρήση που θα του κάνει θα είναι τόσο απλή που ίσως να είναι και υπερβολή να μην πάω σε ένα απλό κινητό. Παρόλα αυτά έχω αποφασίσει smartphone. Στην τιμή και χαρακτηριστικά που θέλω βλέπω το Sony Neo V (199€) και το Nexus S (249€). Αξίζει λέτε το Nexus την διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Καλημέρα έχω κάνει την παρακάτω ερώτηση και στο Nexus S thread ψάχνω για την γυναίκα μου κινητό smartphone με touch οθόνη. Δεν έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχο και η χρήση που θα του κάνει θα είναι τόσο απλή που ίσως να είναι και υπερβολή να μην πάω σε ένα απλό κινητό. Παρόλα αυτά έχω αποφασίσει smartphone. Στην τιμή και χαρακτηριστικά που θέλω βλέπω το Sony Neo V (199€) και το Nexus S (249€). Αξίζει λέτε το Nexus την διαφορά? Edited May 8, 2012 by mikedas Sorry λάθος η δεύτερη φορά, πήγαινε για το Neo V thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα, ψάχνω για την γυναίκα μου κινητό smartphone με touch οθόνη. Δεν έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχο και η χρήση που θα του κάνει θα είναι τόσο απλή που ίσως να είναι και υπερβολή να μην πάω σε ένα απλό κινητό. Παρόλα αυτά έχω αποφασίσει smartphone. Στην τιμή και χαρακτηριστικά που θέλω βλέπω το Sony Neo V (199€) και το Nexus S (249€). Αξίζει λέτε το Nexus την διαφορά? Απάντησες μονος σου στο ερώτημα και η γνώμη μου είναι να βρεις κάτι ακόμα πιο οικονομικό. Αν όμως θες περισσότερες απόψεις υπάρχει ήδη τοπικ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=334076 Edited May 8, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Καταλαβα..ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας...ισως τελικα ενα κλειστο λειτουργικο παρα τους περιορισμους σ εξασφαλιζει καλυτερο privacy ;):) Όχι ακριβώς. Στο iOS για παράδειγμα δε ξέρεις τι ακριβώς χρησιμοποιεί η εφαρμογή από το κινητό σου. Βασίζεσαι βέβαια στην Apple που από ότι ξέρω είναι πολύ αυστηρή στο τι επιτρέπει και τι όχι...και δε πιστεύω ότι θα άφηνε κακόβουλο λειτουργικό στο App Store της. Εγώ πάντως προτιμώ τον ανοιχτό τύπο του market που σου λέει ακριβώς τι μέρη του συστήματός σου χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή. Είναι διαφορετική λογική. Καμία δεν είναι σωστή ή λάθος. Ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον κάνει να νιώθει πιο άνετα... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πάω να το πάρω για δεύτερο,ελπίζω να αξίζει περισσοτερο απο το arc s,με ics σερνοταν κανονικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Πάω να το πάρω για δεύτερο,ελπίζω να αξίζει περισσοτερο απο το arc s,με ics σερνοταν κανονικα. Νομίζω θα σε ικανοποιήσει αρκετά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Νομίζω θα σε ικανοποιήσει αρκετά!! Αυτή την στιγμή το χωρίς φορτώσει και το δουλεύω,δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημο κινητό,έβαλα και την ics κι όλα τρέχουν ρόλοι,πιο γρήγορο από το arc s και δε το περίμενα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αυτή την στιγμή το χωρίς φορτώσει και το δουλεύω,δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημο κινητό,έβαλα και την ics κι όλα τρέχουν ρόλοι,πιο γρήγορο από το arc s και δε το περίμενα Και που να βάλεις custom rom+ kernel εκεί να δείς. Και που να κάνεις και overclock :D Άλλο κινητό γίνεται. Μήπως να κρατήσεις αυτό για πρώτο και το arc s για δεύτερο? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Και που να βάλεις custom rom+ kernel εκεί να δείς. Και που να κάνεις και overclock :D Άλλο κινητό γίνεται. Μήπως να κρατήσεις αυτό για πρώτο και το arc s για δεύτερο? :p Το θέμα είναι ότι έχω Mac και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Υπάρχει για κάθε πλατφόρμα τρόπος για root. Linux, MacOS,Windows... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts