Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήταν καλό αν στηρίζαμε όλοι αυτή την προσπάθεια.

Η Google έχει αυτιά, αν φωνάξουμε δυνατά μπορεί και να μας ακούσει!

Έστειλα κι εγώ comment. Ειδικά 160 χαρακτήρες στα sms είναι must!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

me2 :p:cool:

ερώτηση: είναι ετοιμοπαράδοτα τα νεξους στο πλαίσιο γιατί από χτες παρήγγειλα ένα και σήμερα είναι ακόμα στην επεξεργασία....

στο site τους γράφουν 24ωρη διαθεσιμότητα άρα λογικά αύριο θα έπρεπε να το έχω...:worry:

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Χθες απόγευμα το παρήγγειλες? Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο το Δεκέμβριο να δω αν έχουν κομμάτια και πήγα την επόμενη και το πήρα απο το μαγαζί. Με είχαν ρωτήσει κιόλας αν θέλω να μου κρατήσουν ένα

Ναι, γράφει : Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-SAMSUNG-GALAXYY-W.htm

επειδή ψωνίζω συχνά από πλαίσιο την μία το παραγγέλνω και την άλλη μέρα το χω, στην περίπτωσή μου πρέπει να το έχω Παρασκευή γιατί Τετάρτη το παρήγγειλα βράδι.

Εκτός και αν το status τους είναι για τα μπάζα...:worry:

Ναι, γράφει : Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-SAMSUNG-GALAXYY-W.htm

επειδή ψωνίζω συχνά από πλαίσιο την μία το παραγγέλνω και την άλλη μέρα το χω, στην περίπτωσή μου πρέπει να το έχω Παρασκευή γιατί Τετάρτη το παρήγγειλα βράδι.

Εκτός και αν το status τους είναι για τα μπάζα...:worry:

"Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και το Πλαίσιο αποστέλλει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα"

Οπότε αφού εσύ το παρήγγειλες βράδυ την κοίταξαν σήμερα το πρωί, πότε να στο φέρουν, δεν είναι πύραυλοι :P Αυριο πρωί πιστεύω θα το έχεις :D

"Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και το Πλαίσιο αποστέλλει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα"

Οπότε αφού εσύ το παρήγγειλες βράδυ την κοίταξαν σήμερα το πρωί, πότε να στο φέρουν, δεν είναι πύραυλοι :P Αυριο πρωί πιστεύω θα το έχεις :D

Διαβάζεις τι γράφω; :confused: Δεν τους εγκάλεσα για αυτό αλλά γιατί ακόμα είναι στην επεξεργασία 18:00 το απόγευμα. Πως θα το στείλουν αύριο;

Εκτός και αν δεν το ενημερώνουν το σύστημα. Αλλά τους είπα να με ενημερώσουν όταν το στείλουν. Δεν έχω λάβει τηλ. ακόμα πάντως.

Edited by elteo

Διαβάζεις τι γράφω; :confused: Δεν τους εγκάλεσα για αυτό αλλά γιατί ακόμα είναι στην επεξεργασία 18:00 το απόγευμα. Πως θα το στείλουν αύριο;

Εκτός και αν δεν το ενημερώνουν το σύστημα. Αλλά τους είπα να με ενημερώσουν όταν το στείλουν. Δεν έχω λάβει τηλ. ακόμα πάντως.

Από όσα μαγαζιά παρήγγειλα όλα τα χρόνια ποτέ δεν μου εμφάνισε σωστά το status. Εδώ άλλη φορά παρήγγειλα κάτι, μου το ακυρώνουν λόγω μη διαθεσιμότητας και την επόμενη μέρα είχε έρθει (xperia x8 black!) γι αυτό λέω λογικά θα έρθει αύριο

Επίσημα δεν υποστηρίζει zoom. Στήν πρώτη σελίδα προτεινουν το camera zoom fx. Δοκίμασε το. Πάντως και χωρις zoom βγάζει πολύ καλές φωτογραφιες

Camera Zoom FX Buddy

ουτε καν τρεχει στο κινητο ζηταει ενα προγραμμα Επι πληρωμης.. :worry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=slide.cameraZoom&feature=search_result αυτή είναι η εφαρμογή και είναι επί πληρωμή...

αυτό που κατέβασες είναι μάλλον σαν plugin για αυτή...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

https://play.google.com/store/apps/details?id=slide.cameraZoom&feature=search_result αυτή είναι η εφαρμογή και είναι επί πληρωμή...

αυτό που κατέβασες είναι μάλλον σαν plugin για αυτή...

αυτο μου εβγαλε κ εμενα οταν το εψαχνα..

Παιδιά μια ερώτηση.

Είχα στο S την MIUI και θέλησα να περάσω την official ics.

Πέρασα λοιπόν την 2.3.4 και κατ ευθείαν που έβγαλε το update της 4.0.4

Το κατέβασα και έκανα install.

Έκανε την διαδικασία εγκατάστασης, έκανε restart αλλα έχει κολλήσει πάνω απο 15λεπτα στην εικόνα του boot loader.

Δεν μπουταρει με τίποτα.

Και να μπω σε recovery δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω.

Τι μου προτείνετε?

EDIT: το έφτιαξα :). Μπήκα σε recovery και μου έβγαλε το robot "ξαπλα" με ένα θαυμαστικά στην κοιλιά.

Με πατημενο το volume και power μ έβαλε στο μενου της official recovery όπου μετα απο τα wipes που έκανα bootαρε κανονικά.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ψάχνω να βρω την διαχείριση ασυρμάτων δικτύων και του ΒΤ και δεν τις βρίσκω πουθενά. Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι? Έχω την 4.0.4

Ψάχνω να βρω την διαχείριση ασυρμάτων δικτύων και του ΒΤ και δεν τις βρίσκω πουθενά. Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι? Έχω την 4.0.4

στη cybergr γινεται κανοντας παρατεταμενο κλικ πανω στα γραμματα του wifi και του bt, μηπως ειναι το ιδιο ?

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Από όσα μαγαζιά παρήγγειλα όλα τα χρόνια ποτέ δεν μου εμφάνισε σωστά το status. Εδώ άλλη φορά παρήγγειλα κάτι, μου το ακυρώνουν λόγω μη διαθεσιμότητας και την επόμενη μέρα είχε έρθει (xperia x8 black!) γι αυτό λέω λογικά θα έρθει αύριο

Μου ήρθε! Αντε τώρα να το σετάρω και να το αναβαθμίσω. :p

Χτες το βράδι κατά τις 20.00 άλλαξαν το status. Το ενημερώνουν πάντως.

Edited by elteo

Στις ρυθμισεις πατάς πάνω στο εικονιδιο του wi fi ή του bluetooth. Οχι στο ενεργοποιηση/απενεργοποιηση

η μαμά εφαρμογή σμσ του ics στέλνει 160χαρ ; γιατί δεν φαίνεται κάπου ο αριθμός...

Δυστυχώς δεν στέλνει 160 χαρακτήρες. Μπορείς να δεις το post που έκανα εδώ για εύκολη λύση :D

Thnx αλλά έχω official rom. Οπότε βάζω handcent sms. OK!

Συνεργάζομαι με τον developer και πολύ σύντομα θα βγει η έκδοση για odexed roms (stock κλπ.).

παιδια εχει ενας φιλο μου το κινιτο αυτο....ποια rom na του περασει....ας μ πει καποις τα βασικα.root recovery kai rom..thanks

παιδια εχει ενας φιλο μου το κινιτο αυτο....ποια rom na του περασει....ας μ πει καποις τα βασικα.root recovery kai rom..thanks

Ρώτα στο άλλο θέμα των τροποποιήσεων να πάρεις πιο πόλλες απαντήσεις και να δεις πως κάνουμε ροοτ κλπ.

Όλες πάντως οι custom rom αυτή τη στιγμή είναι καλές. Είναι ανάλογα τι προτιμήσεις έχει. Σαν στοκ (AOSP+, crossbones), παραμετροποίηση (AOKP, cybergr), MIUI (δική της κατηγορία) ή μετά AOSP όπως cyanogen, oxygen, Codename.

Τσεκαρε εδω για οδηγιες περι root της συσκευης

Υπογραφή....

καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση ήθελα να κάνω? έχετε πρόβλημα και σεις με τον φωτισμό των πλήκτρων αφής? συνήθως μου ανοίγουν πρώτα όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο το πλήκτρο της αναζήτησης και το home και μετά από λίγο αν το θυμηθούν φωτίζουν τα άλλα 2 το back και το πλήκτρο με τις επιλογές..έχω την επίσημη 4.0.4...το χετε παρατηρήσει και εσείς?

Επίσης υπάρχει τρόπος να συνδέσω στις υπάρχουσες επαφές μου του καταλόγου το αντίστοιχο profile τους στο fb και να φαίνεται από αυτό η φωτογραφία του profile τους?

Edited by thanospc
1+ Never Settle

• The title was changed to Google Nexus S