Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πήρα δώρο το nexus κι ανακαλύψαμε ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο..

Δοκίμασα να περάσω 2 διαφορετικά multilingual keyboards αλλά και τα δύο μου έβγαλαν ειδοποίηση για καταγραφή όλων των δεδομένων που θα πληκτρολογηθούν.... :X:wacko:

any ideas??

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πήρα δώρο το nexus κι ανακαλύψαμε ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο..

Δοκίμασα να περάσω 2 διαφορετικά multilingual keyboards αλλά και τα δύο μου έβγαλαν ειδοποίηση για καταγραφή όλων των δεδομένων που θα πληκτρολογηθούν.... :X:wacko:

any ideas??

Μην ανησυχείς. Απλά το λέει η google αυτό για να είναι καλυμμένη.

Μην ανησυχείς. Απλά το λέει η google αυτό για να είναι καλυμμένη.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Γιατί ήταν λίγο αγχωτικό! :p

προφανως, περιορίζοντας το multitasking, απελευθερωνεται μνημη στο συστημα...μην κυνηγάμε ομως τα νουμερα...το εντυπωσιακο με την ICS είναι οτι αν και με λιγοτερα MB RAM free λόγω του πολλαπλά αναβαθμισμένου λειτουργικού, το κινητό συμπεριφέρεται αμεσότερα από την Gingerbread!

Μια που το έθιξες, οι επιλογές του developer options εχουν κυριολεκτικά πολλαπλασιαστει και ουσιαστικά πρόκειται για το μενου των...power users

Έχω ηδη ενεργοποιήσει από την πρωτη μερα το "force GPU rendering" :wink:

Σωστόοοοοοος!!

Rock n' Roll will never die...

WOW δεν είχα την εντύπωση οτι με force gpu rendering θα υπήρχε τέτοια διαφορά! Έβλεπα τη ρύθμιση αλλά δίσταζα να την ενεργοποιήσω. Facebook, twitter, earth όλα έγιναν πολύ smooth και γρήγορα. Σε παιχνίδια δεν το είδα ακόμα. Προβλήματα με εφαρμογές δεν έχω (Τουλάχιστον με αυτές που χρησιμοποιώ). Προτείνω να το ενεργοποιήσετε και αν κάποια εφαρμογή κολλάει, το απενεργοποιείτε και είστε οκ ;) Γενικά απ'όσο είδα οι περισσότερες εφαρμογές που βγαίνουν απο εδώ και στο εξής θα υποστηρίζουν gpu rendering

Θελω μια χαρη απο καποιον που εχει περασει την stock ics.

Να δοκιμασει στον dolphin mini να κανει copy ενα οποιοδηποτε κειμενο απο καποιο site. Προσωπικα οποτε προσπαθω να το κανω παντα με πεταει στην home screen χωρις καποιο μηνυμα force close, απλα θελω να σιγουρευτω οτι δεν ειναι μονο η δικη μου συσκευη.

Oneplus 6 8/128

Κάτι σχετικό με την μπαταρία.. Το σύστημα android στα στατιστικά όντως δείχνει να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία σε κατάσταση αναμονής από ότι στην 2.3.6??
1+ Never Settle

Με το go sms pro μπορεις να κανεις backup και restore απο τη μια συσκευη στην αλλη.

Ενω κάνει κανονικά back up αλλά δεν κάνει restore. Πήρα το .xml αρχείο από τη μια συσκεύη στην άλλη, και ενώ το βλέπει κανονικά στο nexus, δεν κάνει ανάκτηση μέσα από το μενού.

Τι μπορεί να φταίει?

Edited by xapos

WOW δεν είχα την εντύπωση οτι με force gpu rendering θα υπήρχε τέτοια διαφορά! Έβλεπα τη ρύθμιση αλλά δίσταζα να την ενεργοποιήσω. Facebook, twitter, earth όλα έγιναν πολύ smooth και γρήγορα. Σε παιχνίδια δεν το είδα ακόμα. Προβλήματα με εφαρμογές δεν έχω (Τουλάχιστον με αυτές που χρησιμοποιώ). Προτείνω να το ενεργοποιήσετε και αν κάποια εφαρμογή κολλάει, το απενεργοποιείτε και είστε οκ ;) Γενικά απ'όσο είδα οι περισσότερες εφαρμογές που βγαίνουν απο εδώ και στο εξής θα υποστηρίζουν gpu rendering

Καλημέρα,

Διαπίστωσα πως το force GPU rendering κανει το Quik pic που χρησιμοποιω να δυσλειτουργεί. Αν και η νέα στοκ γκάλλερυ ειναι μακράν καλύτερη της προηγούμενης προτιμώ το quik pic.

Καλημέρα,

Διαπίστωσα πως το force GPU rendering κανει το Quik pic που χρησιμοποιω να δυσλειτουργεί. Αν και η νέα στοκ γκάλλερυ ειναι μακράν καλύτερη της προηγούμενης προτιμώ το quik pic.

Αρα καλύτερα μείνε χωρίς gpu rendering μέχρι να αναβαθμιστεί η εφαρμογή σου και να το υποστηρίζει ;)

ποσο κραταει η μπαταρια σε σας?

εμενα λιγοτερο απο μερα. ειναι φυσιολογικο?

υπαρχει τροπος να το κανεις restart και οχι να το κλεινεις και να το ανοιγεις παλι?

Μονο αν το κινητό ειναι rooted. Τοτε εγκαθιστας εφαρμογή π.χ. την quick restart και έχεις αυτο που θελεις

Sony logo.gif

Σε ποια δυσλειτουργία αναφέρεσαι? Το μονο προβλημα που βρηκα ειναι σε μια φωτογραφια που τραβηξα σε panorama mode με την καμερα.

Oneplus 6 8/128

Xt

Σε ποια δυσλειτουργία αναφέρεσαι? Το μονο προβλημα που βρηκα ειναι σε μια φωτογραφια που τραβηξα σε panorama mode με την καμερα.

Όταν επιλεγω μια φωτογραφία,εμφανίζεται για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και μεταξύ οθόνη μαυριζει.κάνω scroll αριστερά ή δεξιά σε άλλη φωτογραφία και εμφανίζεται για λίγο και η οθόνη μαυριζει πάλι. Όταν απενεργοποιω το gpu rendering λειτουργεί κανονικά.

Βρηκα επίσης δυσλειτουργιες σε

1. ναυτεμπορικη (Text encoding στα άρθρα,"κινέζικα") και

2. airtickets (cannot find nearest airport, departure airport is empty, destination airport is empty).

update: Προβλήματα και με το Handcent...

(a) μου εμφανίζει μόνο 5 από τις επαφές μου στη λίστα του.

(b) είμαι στην αρχική οθόνη του handcent έπειτα από μια σχετική πλοήγηση σε συζητήσεις sms και πατάω το back για να βγώ, η οθόνη κάνει ενα on/off switch και με ξαναεμφανίζει στην αρχική οθόνη του χαντσεντ. Ξανά back, ξανά οθόνη on/off switch, ξανά αρχική οθόνη του χαντσεντ.

Edited by _thodoris_

Σε εσάς όταν παραδίδεται ένα μήνυμα λέει "Το μήνυμα λήφθηκε απο τον Τάδε" ή "Το μήνυμα λήφθηκε απο τον 69χχχχχ"? Γιατί εμένα εμφανίζει το δεύτερο και είναι λίγο σπαστικό.

• Administrators
Μονο αν το κινητό ειναι rooted. Τοτε εγκαθιστας εφαρμογή π.χ. την quick restart και έχεις αυτο που θελεις

Μάλλον στο quick boot αναφέρεσαι.

Modpic.gif

Αν το έχεις ανοίξει έστω και για λίγο, είναι λογικό να το δείχνει εκεί.

Όχι δε νομίζω πως είναι λογικό.

Ανοίγω το GPS, το κλείνω.

Φορτίζω πλήρως το κινητό και μετά από κάνα 5λεπτό μου δείχνει κατανάλωση 10% περίπου.

Το ίδιο κάνει απ' ότι πρόσεξα και στο ndrive.

Ο δέκτης είναι κλειστός, μπαίνω εκεί που βλέπεις την κατανάλωση και τη στάθμη της μπαταρίας και βλέπω κατανάλωση από

το πρόγραμμα του GPS.

Το κάνω αναγκαστική διακοπή και συνεχίζει τα ίδια.

Ακόμα και μετά την αναγκαστική διακοπή αν το φορτίσω, μηδενίζουν οι μετρήσεις, και τότε πάλι χωρίς να ανοίξω το πρόγραμμα ή τον δέκτη δείχνει κατανάλωση.

Δηλαδή εφόσον το έχω ανοίξει μια φορά μου δείχνει μόνιμη κατανάλωση. Όχι πάντα 10% αλλά παίζει από 1,2,3 έως 10-15%

• The title was changed to Google Nexus S