funk Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Αυτο το εχω προσεξει και εγω αλλα νομιζω οτι επιτηδες δεν φτανει στο 100% για λογους καλης λειτουργειας της μπαταριας οπως πχ στα macbook pro και στα vaio.. Καπου ειχα διαβασει και στους xda ενα κολπο που ανοιγες το tethering κατα την φορτιση και η μπαταρια επιανε το 100% αλλα ποτε δεν το δοκιμασα... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Αυτο το εχω προσεξει και εγω αλλα νομιζω οτι επιτηδες δεν φτανει στο 100% για λογους καλης λειτουργειας της μπαταριας οπως πχ στα macbook pro και στα vaio.. Καπου ειχα διαβασει και στους xda ενα κολπο που ανοιγες το tethering κατα την φορτιση και η μπαταρια επιανε το 100% αλλα ποτε δεν το δοκιμασα... Μάλλον είναι bug και όχι ηθελημενο. Δεν συμβαίνει σε καμία άλλη συσκευη αυτο. Ότι κι αν έχω κάνει δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δειξει 100%. μεχρι 98 παει. Το MacBook pro αν το έχεις για μέρες συνεχώς στο ρεύμα όντως δείχνει 98-99% αλλα αν το αφήσεις να πέσει κάτω απο 10% και του κανεις πλήρη φόρτιση θα δείξει 100%. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Δεν είναι bug, έτσι λειτουργούν τα android. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Kαι εγω ετσι πιστευω οτι δεν ειναι bug... Developer κινητο εχουμε αν ηταν θα ηταν ειχαν φτιαξει αυτο σε καποια αναβαθμιση, κανει μπαμ αυτο το 95-98%!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Δεν είναι bug, έτσι λειτουργούν τα android. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και γιατί άλλες android συσκευές δεν το παρουσιάζουν? Μήπως έτσι λειτουργούν οι Samsung συσκευές android ? :p:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Και γιατί άλλες android συσκευές δεν το παρουσιάζουν? Μήπως έτσι λειτουργούν οι Samsung συσκευές android ? :p:lol: Your Smartphone Is Lying To You (And It’s Not Such A Bad Thing) Όλες οι Android συσκευές το παρουσιάζουν, απλά δεν το δείχνουν πάντα. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Kαλημέρα και πάλι! Σας έχουν τύχει μικροδυσκολίες στην σύζευξη με ακουστικό bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroupap Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Να ρωτησω, οταν μιλαω αρκετη ωρα ζεστενεται αρκετα,ειδικα απο τη μεση και πανω..ειναι φυσιολογικο αυτο???μαλλον οχι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Να ρωτησω, οταν μιλαω αρκετη ωρα ζεστενεται αρκετα,ειδικα απο τη μεση και πανω..ειναι φυσιολογικο αυτο???μαλλον οχι ε? Γενικώς αυτές οι συσκευές ανεβάζουν θερμοκρασία. Το "αρκετά" όμως είναι υποκειμενικό. Μπορείς να βάλεις κάποιο widget (πχ. System Info Widget) για να βλέπεις τη θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά που μπορεί να βρει κάποιος το Nexus S σε άσπρο χρώμα ? Είτε σε Ελλάδα , είτε σε εξωτερικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά που μπορεί να βρει κάποιος το Nexus S σε άσπρο χρώμα ? Είτε σε Ελλάδα , είτε σε εξωτερικο ? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/c41f0cd45fdb49d7864e6604780bc76a/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλησπερα παιδια.πηρε ο αδερφος μου το Nexus s με τη s-lcd προχτες και εχει την εξης απορια.ειχε διαβασει οτι στην 2.3 και μετα οι εφαρμογες θα αποθηκευονται και στην sd card.αυτες τις ημερες εχει παρατηρησει το αντιθετο.μπορειτε να μου πειτε μηπως χρειαζεται κατι συγκεκριμενο να γινει για να πηγαινουν οι εφαρμογες κατευθειαν στην sd card?επισης επειδη ειναι το πρωτο android κινητο που πηρε θα ηθελε να το κανει root αλλα δεν ξερει τι ειναι(θα τον βαρεσω....:blink:) σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν εχουν απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες οι συγκεκριμενες αποριες. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλησπερα παιδια.πηρε ο αδερφος μου το Nexus s με τη s-lcd προχτες και εχει την εξης απορια.ειχε διαβασει οτι στην 2.3 και μετα οι εφαρμογες θα αποθηκευονται και στην sd card.αυτες τις ημερες εχει παρατηρησει το αντιθετο.μπορειτε να μου πειτε μηπως χρειαζεται κατι συγκεκριμενο να γινει για να πηγαινουν οι εφαρμογες κατευθειαν στην sd card? Λοιπον θα παει στις ρυθμισεις->εγαρμογες->διαχειριση εφαρμογων->ολα μεσα εκει ειναι ολες οι εφαρμογες, θα επιλεξει καποια και στην επομενη οθονη που θα του βγαλει θα του βγαλει θα πατισει μετακινησει σε αποθηκευτικο χωρο usb. Εγω τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο! Οταν εχω τα hands free ακουστικα πανω στο τηλ τι πρεπει να κανω για οταν με καλει καποιος να παιζει ο ηχος κλησης και απο το ηχειο του κινητου? Τωρα παιζει μονο στα ακουστικα και αν δεν τα φοραω δεν καταλαβαινω αν καποιος με παιρνει τηλ!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Ισχύει αυτό που αναφέρεται σε πολλά sites ότι η slcd έκδοση έχει 720p recording ? Edit : Μάλλον όχι απ'ότι διαβάζω ξανά πιο εκτενώς. Μια ακόμα ερώτηση παιδιά . Πήρα στο birdphone για το nexus s και μου είπαν κάποια μυστήρια πράγματα. 1) Ότι είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας αλλά για ότι πρόβλημα το στέλνω σε αυτούς και όχι στην samsung, γιατί δεν αναγνωρίζει την εγγύηση κατά πάσα πιθανότητα (!) (ενώ ξέρω πως η samsung έχει πανευρωπαική εγγύηση). 2) Ότι έχει περασμένο λογισμικό με ελληνικά , αλλά αν παω να κάνω κάποιο update θα χάσω τα ελληνικά και θα πρέπει να το στείλω σε αυτούς για να μου βάλουν πάλι ! Πως σας φαίνονται όλα αυτά ? Τους ρώτησα αν ο προμηθευτής ή αυτοί ανοίγουν την συσκευασία για οποιοδήποτε λόγο και μου είπε ότι είναι σφραγισμένη και δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και για κανένα λόγο. Ευχαριστώ athanaso77 για το link με το nexus s white και sorry για το double post, λάθος μου. Edited June 22, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 καλησπεριζω το forum.,μετα απο 1 χρονο με το iphone αποφασισα να μεταπηδησω ξανα στα παλια λημερια(ειχα to hero) tou android.επειδη ομως εχω καιρο να ασχοληθω και επειδη διαβασα και μερικες σελιδες απο τα προηγουμενα post καταλαβα οτι εχω μεινει λιγο πισω.το κινητο που εχω στα χερια μου ειναι το nexus s με την slcd οθονη.ενα απο τα ομορφοτερα κινητα που εχω πιασει ποτε στα χερια μου(υποκειμενικο ειναι αυτο παιδια μην βαρατε:p).εχω μερικες αποριες ομως. 1.εχω την 2.3.4 πανω(αυτην ειχε μεσα) και μετα απο την εγκατασταση πολλων εφαρμογων το κινητο οταν ημουν στη αρχικη οθονη δεν μπορουσα να μεταφερθω πουθενα αλλου(δεξια-αριστερα) παρα μονο στην αρχικη οθονη.μετα απο μια επανεκινηση εστρωσε αλλα μετα απο λιγο το ξαναεκανε.πηγα στις ρυθμισεις και στις εφαρμογες και διαπιστωσα οτι η ραμ ηταν γεματη.φταιει αυτο??ειχα ακουσει οτι απο 2.2 και πανω αποθηκευονται στην sd card οι εφαρμογες.αν ναι μπορειτε να μου πειτε πως να το διορθωσω??μια αναλυση θα με βοηθουσε πολυ πανω στις αποθηκευσεις εφαρμογων(ραμ-ρομ αποθηκ.χωρος usb-τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου) 2.μπορω να βρω απο κανενα site αξεσουαρ ειδικα για το κινητο μου???η μονο απο ebay??? σασ ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω τις απαντηησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 @alekaras Καλώς ήλθες στον κόσμο των android και του nexus s. Εγώ ήμουν πιο σοφός και κράτησα παράλληλα το iPhone μου. Σε πολλά μπορεί να οφείλεται το συγκεκριμένο κόλλημα. Γενικά δεν είναι σπάνια. Τις περισσότερες φορές όμως δεν χρειάζεται καν έπενεκινηση. Το δικό μου χάνει συχνά το wifi αν βρίσκεσαι κάπως μακριά. Το άσχημο είναι ότι για να επανέλθει τις περισσότερες φορές πρέπει να το απενεργοποιησεις και να το ξανά ενεργοποιησεις. Γενικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τι nexus της Samsung. Το προτίμησα λόγο καθαρού λειτουργικού. Μόνο η οθόνη ανταποκρίνεται στα γούστα μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Καλημερα. Εχω περάσει ένα βίντεο στο κινητό απο το κομπιούτερ γύρω στα 3gb αλλα δεν μπορω να το ανοιξω με κανεναν player απ οσους δοκίμασα. Το αρχικό ειναι .avi 4gb και το μετέτρεψα σε mp4 αλλα και πάλι δεν παίζει.έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Καλημερα. Εχω περάσει ένα βίντεο στο κινητό απο το κομπιούτερ γύρω στα 3gb αλλα δεν μπορω να το ανοιξω με κανεναν player απ οσους δοκίμασα. Το αρχικό ειναι .avi 4gb και το μετέτρεψα σε mp4 αλλα και πάλι δεν παίζει.έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται; Κάπου διάβασα ότι το nexus s , έχει πρόβλημα με αρχεία video πάνω απο 2 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 απο χθες δοκιμαζω τη miui για να εχω γνωμη,σε οσους εχει λειψει το iphone ειναι μια χαρα υποκαταστατο παραμετροποιηση σε γραφικα θεματα full,eye candy γενικα,μερικα θεματα/lockscreens εχουν προβληματακια και κολλανε το τηλεφωνο η εμφανιζονται με κινεζικα,δεν ειναι αργη αλλα δεν συκρινεται με μια aosp,επισης ισως η πιο ενεργοβαρα rom που εχω δοκιμασει,εκπληξη μου προκαλεσε το ποσο καλα ειναι οργανωμενο το concept της rom για customizing μεσα απο το τηλεφωνο,αν δεν ειχα το iphone παραλληλα μπορει να την κρατουσα.Μια καλη εναλλακτικη για πολλους με άριστες προοπτικες μελλοντικης βελτιωσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εχει κανεις αποψη η γνωση για την στεγανοτητα που εχει απο υγρασια,νερο,μηπως ειναι κινητο εσωτερικου χωρου?Ευχαριστω! Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εχει κανεις αποψη η γνωση για την στεγανοτητα που εχει απο υγρασια,νερο,μηπως ειναι κινητο εσωτερικου χωρου?Ευχαριστω! Γιατι υπαρχει περιπτωση συσκευη που δεν εχει καλυμμενες τις υποδοχες της (mini jack ,usb κτλ...) να εχει εστω και καποια μικρη ανοχη στην υγρασια η στο νερο?? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Γιατι υπαρχει περιπτωση συσκευη που δεν εχει καλυμμενες τις υποδοχες της (mini jack ,usb κτλ...) να εχει εστω και καποια μικρη ανοχη στην υγρασια η στο νερο?? Ναι iPhone 4 το βρηκα σχεδον το μισο μεσα σε λακουβα με νερο και δουλευε κανονικα.Ετσι μπορεσα και το επεστρεψα στον κατοχο του!!! Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ε καλα το iphone ειναι γενικως "μαγικη" συσκευη. . . :p:p Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Έχω δει σε προηγούμενα posts που προτείνετε το go sms, το οποίο όντως φαίνεται καταπληκτικό. Έχετε βρει όμως αν υποστηρίζει delivery report ? Γιατί πουθενά μέσα στις ρυθμίσεις δεν έχει τέτοια επιλογη. Edit : Άκυρο το βρήκα . Το έχουν για κάποιο λόγο στα receive settings. Edited June 23, 2011 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Ε καλα το iphone ειναι γενικως "μαγικη" συσκευη. . . :p:p Λινουξας ειμαι γιαυτο και το προτιμησα αλλα καποια πραγματα με το να τα κρυβουμε η να τα κοροιδευουμε εμεις χανουμε.Παντως καλου κακου αν σας χτυπησει το κινητο καμια βροχερη μερα και ειστε στο δρομο μην το σηκωσεται 330 ευρω το μαλλι!!!!Επιμενω Κινητο Εσωτερκου Χωρου ειναι η Σαλονιου οπως ειπε ενας φιλος!!! Edited June 23, 2011 by manosk66 Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts