kalagas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Αυτό είπα και γω στο xda και κοντέψανε να με φάνε... Ούτε ζοομ κάνει, ούτε 720p γράφει... οπότε μάλλον είναι χειρότερης ποιότητας hardware κάμερα από αυτή του Galaxy... δεν μπορώ να καταλάβω.... Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά κάπου είχα πετύχει και γω 2 φώτο με τις κάμερες του Nexus S και του Galaxy S και φαινότανε καθαρά ότι ήταν διαφορετικές... Edit: Βρήκα τις φώτο... Δείτε μάλλον μόνο οι φακοί είναι ίδιοι.... Kαι ρωτάω με ποια λογική το έβγαλαν το chip της NEC από το Nexus S??? Για να συνεχίζει να πουλάει το Galaxy S?? Ήμαρτον να έχεις έτοιμη την τεχνολογία, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ούτε € για έρευνα και να ρίχνεις έτσι την ποιότητα και των φωτογραφιών και του video γιατί??? Για να χαμηλώσεις το κόστος??? Σιγά το κόστος... Edited December 23, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Αυτό είπα και γω στο xda και κοντέψανε να με φάνε... Ούτε ζοομ κάνει, ούτε 720p γράφει... οπότε μάλλον είναι χειρότερης ποιότητας hardware κάμερα από αυτή του Galaxy... δεν μπορώ να καταλάβω.... Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά κάπου είχα πετύχει και γω 2 φώτο με τις κάμερες του Nexus S και του Galaxy S και φαινότανε καθαρά ότι ήταν διαφορετικές... Edit: Βρήκα τις φώτο... Δείτε μάλλον μόνο οι φακοί είναι ίδιοι.... Kαι ρωτάω με ποια λογική το έβγαλαν το chip της NEC από το Nexus S??? Για να συνεχίζει να πουλάει το Galaxy S?? Ήμαρτον να έχεις έτοιμη την τεχνολογία, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ούτε € για έρευνα και να ρίχνεις έτσι την ποιότητα και των φωτογραφιών και του video γιατί??? Για να χαμηλώσεις το κόστος??? Σιγά το κόστος... Καλα που δεν βιαστικες να το αγορασεις Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Το περιμένω από Αμερική.... Κοίταξε λέμε τα αρνητικά εδώ, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας... Δεν θα το διαγράψω επειδή δεν παίρνει καλές φωταγραφίες.... Περιμένω και το DHD από επιδότηση, οπότε όταν τα έχω και τα 2 στα χέρια μου θα αποφασίσω πιο θα κρατήσω... γιατί από το Hero που είχα το Sence μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις... Κυρίως δηλαδή με βλέπω να διαλέγω λόγω εμφάνισης πιο πολύ και βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά του κάθενος σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εγω παντως δε γκρινιαζω καθολου,το πηρα διαβαζοντας τα αρνητικα του απλα δεν με απασχολουν η δε μου χρειαζονται,αυτα που θελω ειμαι σιγουρος οτι τα κανει μια χαρα,το βασικο μου τηλεφωνο ειναι το 4ρι και δεν το βλεπω να αλλαζει το nexus ειναι καθαρα για mods για εμενα,kalagas ποτε το περιμενεις γιατι ο δικος μου θα καθισει τελικα usa μεχρι 9 γεναρη βλεπω να κανεις review πρωτος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδια οσοι το πηρατε απο αμερικη ποσο σας βγηκε? στα 529$ που λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδια οσοι το πηρατε απο αμερικη ποσο σας βγηκε? στα 529$ που λενε?Μα τοσο πουλιεται στα καταστηματα...και στο ebay το φθηνοτερο στα 700 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μα τοσο πουλιεται στα καταστηματα...και στο ebay το φθηνοτερο στα 700 $ Ναι το ειδα στο ebay. Απλα ρωτησα γιατι εχω ενημερωσει καποιους γνωστους που μπορει να πανε ιανουαριο-φεβρουαριο να μου το φερουν, οτι κανει τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) το τηλεφωνο μου κοστισε 574$,στις ηπα πληρωνεις ενα φορο(tax)οταν αγοραζεις ,ο οποιος εξαρταται απο τη νομοθεσια τησ καθε πολιτειας,υπαρχει λιστα στο google,οι τιμες παντου ειναι χωρις αυτο το φορο οταν σου κοψουν την αποδειξη τοτε πληρωνεις και το tax,απο την πολη τησ california που το αγορασε ο φιλος μου ηταν περιπου 8.4%,οποτε υπολογιστε τα 529,99+το tax απο την πολη που θα το παρετε,το υψηλοτερο νομιζω ειναι κατω απο 10% Edited December 24, 2010 by alex_n80 update info Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 το τηλεφωνο μου κοστισε 574$,στις ηπα πληρωνεις ενα φορο(tax)οταν αγοραζεις ,ο οποιος εξαρταται απο τη νομοθεσια τησ καθε πολιτειας,υπαρχει λιστα στο google,οι τιμες παντου ειναι χωρις αυτο το φορο οταν σου κοψουν την αποδειξη τοτε πληρωνεις και το tax,απο την πολη τησ california που το αγορασε ο φιλος μου ηταν περιπου 8.4%,οποτε υπολογιστε τα 529,99+το tax απο την πολη που θα το παρετε,το υψηλοτερο νομιζω ειναι κατω απο 10% Στην Νέα Υόρκη είναι 8%... 28 Δεκέμβρη γυρίζει ο φίλος μου, οπότε μέχρι την πρωτοχρονιά πιστεύω να το έχω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Την τυχη μου μεσα!....το θελω το θελω το θελω....σαν κολασμενος!! ποιο καλο παιδι ειναι αμερικη να μου το φερει???? τα λεφτα και τωρα του τα στελνωωωωωωωωωωω..... help meeeeeee plsssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για να πω την αμαρτια μου, με ελειψη του ραδιοφωνου (για οποιους το θελουν), και την μη υποστηριξη microsd, αν τελικα το galaxy s παρει την 2.3, πραγματικα δεν βρισκω κανεναν λογο να αγορασει καποιος το nexus s. εφοσον απ'οτι διαβασα δεν βγαζει και τοσο καλες φωτογραφιες σε σχεση με το galaxy s, ακομα και να μην παρει το galaxy την 2.3, εφοσον θα υπαρχει σιγουρα η δυνατοτητα να φλασαρει καποιος εστω και ανεπισημα την 2.3 στο galaxy, πιστευω οτι το galaxy s παραμενει ακομα μια πολυ καλη επιλογη, και μαλιστα πολυ καλη επιλογη για καποιον να το αγορασει ακομα και μεταχειρισμενο, τωρα που θα πουλησουν καποιοι για να παρουν ισως το nexus s η καποιο αλλο τηλεφωνο. Αντώνη το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν νομίζω ότι χτυπάει κορυφή στην κατηγορία, ούτε είναι σχεδιασμένο γιαυτό. Το μεγάλο του ατού και αυτό για το οποίο πρέπει να το πάρει κάποιος είναι η επίσημη υποστήριξη σαν dev phone. Αλλιώς δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το επιλέξει πάνω από το SGS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volman Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλησπέρα. Το κινητό γαζώνει. Καταπληκτική οθόνη με βαθύ μαύρο χρώμα. Το μικρο πρόβλημα που αναφέρανε οι ξένοι σχετικά με καθυστέρηση όταν κάνει κάποιος κλικ το επιβεβαιώνω. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Επίσης το gps δεν είναι ακριβείας, αλλά ίσως εγώ δεν το χειρίζομαι καλά. Το κινητό δείχνει στιβαρή κατασκευή και εντυπωσιακά χρώματα. Πολύ καλή ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο. Άμεση απόκριση στα πάντα, ενώ ακόμα δεν έχει ελληνικά μενού. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 καλο κινητο και ελπιζω να ερθει επισημα σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη κατα απο 550Ε. Γιατι ειμαι ο μονος που το θελει με sLCD και οχι με sAmoled? Χρονια Πολλα σε ολους!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) το samsung galaxy s ειναι σαν συσκευη καλυτερο. το μεγαλο πλεονεκτημα του nexus ειναι η απευθειας υποστηριξη απο την google Edited December 25, 2010 by iphonehellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Για μενα αυτο ειναι πιο σημαντικο ακομα και απο super duper dual core ή οτιδηποτε αλλο! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλορίζικο φίλε! Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει ελληνικό μενού; Ούτε πληκτρολόγιο; Γιατί υποτίθεται ότι το 2.3 υποστηρίζει και ελληνικά, εκτός αν το βάλαν μόνο στο SDK! Καλησπέρα. Το κινητό γαζώνει. Καταπληκτική οθόνη με βαθύ μαύρο χρώμα. Το μικρο πρόβλημα που αναφέρανε οι ξένοι σχετικά με καθυστέρηση όταν κάνει κάποιος κλικ το επιβεβαιώνω. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Επίσης το gps δεν είναι ακριβείας, αλλά ίσως εγώ δεν το χειρίζομαι καλά. Το κινητό δείχνει στιβαρή κατασκευή και εντυπωσιακά χρώματα. Πολύ καλή ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο. Άμεση απόκριση στα πάντα, ενώ ακόμα δεν έχει ελληνικά μενού. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Ελληνικά υποστηρίζει (δηλαδή αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες) αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού... Οι γλώσσες για το μενού που υπάρχουν στο Nexus S είναι: german english (US,UK) spanisch french italian portugese Pyccknn korean chinese Japanese Βέβαια στο SDΚ για το Gingerbread υπάρχουν πάρα πολλές γλώσσες ανάμεσα σε αυτές και η Ελληνική... Οπότε φαντάζομαι ότι θα μπορούμε να έχουμε και Ελληνικό μενού όταν αρχίσουν να βγαίνουν Roms από τους developers οι αποίοι θα βάζουν όλες τις γλώσσες στο framework... Edited December 26, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ελληνικά υποστηρίζει (δηλαδή αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες) αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού... Οι γλώσσες για το μενού που υπάρχουν στο Nexus S είναι: german english (US,UK) spanisch french italian portugese Pyccknn korean chinese Japanese Βέβαια στο SDΚ για το Gingerbread υπάρχουν πάρα πολλές γλώσσες ανάμεσα σε αυτές και η Ελληνική... Οπότε φαντάζομαι ότι θα μπορούμε να έχουμε και Ελληνικό μενού όταν αρχίσουν να βγαίνουν Roms από τους developers οι αποίοι θα βάζουν όλες τις γλώσσες στο framework... Ακριβώς οι ίδιες γλώσσες σαν το nexus one .... άρα δεν νομίζω να δούμε μέσα απο τα updates της google ελληνικά όχι ότι έχει πολύ σημασία ... Αναμένω το δικό μου απο us 9/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Επειδή δεν παρακουλούθησα την εξέλιξη του Nexus One, μπορείς να επιβεβαιώσεις αν οι developers βγάλανε ROMs που είχαν ελλληνικά για το Nexus One??? Ρωτάω για να δούμε αν στο άμεσο μέλλον υπάρχει περίπτωση να δούμε σε κάποιες custom Roms τα Ελληνικά και στο Nexus S... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Το θέμα με το ελληνικό μενού διευκρινήστηκε λοιπόν. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα είναι αν στο πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις ελληνική γλώσσα ή πρέπει να κατεβάσεις εξτρά πληκτρολόγιο όπως στο nexus one... Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Με το locale έκανες δουλεία... έβαζες gr_el και ειχες γλώσσα στο μενού αλλά όχι στα ελληνικό keyboard το οποίο το ελληνικά με το htc_ime που είναι το καλύτερο keyboard για android συσκευές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Το HTC IME όντως είναι το καλύτερο αλλά ο developer δεν έχει κάνει update για να είναι συμβατό με το Gingerbread.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Το HTC IME όντως είναι το καλύτερο αλλά ο developer δεν έχει κάνει update για να είναι συμβατό με το Gingerbread.... Αυτό δεν το ξέρω ακόμη δεν το έχω ψάξει αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βγάλει συμβατή έκδοση εξάλλου είναι κύριος στα updates του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 To nexus one επίσημα ποτέ δεν πήρε ελληνικά, ούτε στο μενού με το morelocale. Αλλά οι διάφορες custom Roms και κατά βάση η CyanogenMOD έχει κανονικά και με το νόμο ελληνικά. Αν θέλετε τη γνώμη μου όσοι πάρετε το Nexus S βουρ για CyanogenMod οταν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Και ελληνικά να μην έχει με το που βγει μια καλή custom rom θα βάλω εγώ. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts