fioravanti90 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Δυστυχως εφυγε ο Μεγαλος Γιαννης Σπαθας. Πολυ νεος, πολυ πιο νεος απο τα 69 χρονια του. Μεγαλο κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Ρούτγκερ Χάουερ @ Blade runner. Rip. Τα είχε βέβαια τα χρονάκια του. Sent from my Huawei P20 Pro, using Tapatalk. Edited July 24, 2019 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Ρούτγκερ Χάουερ @ Blade runner. Rip. Τα είχε βέβαια τα χρονάκια του. Sent from my Huawei P20 Pro, using Tapatalk. 76 χρόνων Δεν ήταν και τελειωμένος. Ηθοποιαρα και με ωραίες ταινίες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Σκοτωθηκε χθες σε τροχαιο ο 23χρονος γιος του ιδιοκτητη της αλυσιδας καταστηματων παιχνιδιων "Ζαχαριας".Η τραγικη συμπτωση ειναι οτι πριν 2 χρονια ειχε σκοτωθει με παρομοιο τροπο σε τροχαιο σε ηλικια 24 χρονων ο γιος του ιδικοτητη των Jumbo.Λες και υπαρχει καποια καταρα που χτυπαει τους γιους των ιδιοκτητων παιχνιδαδικων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 76 χρόνων Δεν ήταν και τελειωμένος. Ηθοποιαρα και με ωραίες ταινίες. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΌχι, τελειωμένος δεν ήταν. Δεν ήταν όμως και μικρός. Τα είχε τα χρονάκια του. Sent from my Huawei P20 Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Σκοτωθηκε χθες σε τροχαιο ο 23χρονος γιος του ιδιοκτητη της αλυσιδας καταστηματων παιχνιδιων "Ζαχαριας".Η τραγικη συμπτωση ειναι οτι πριν 2 χρονια ειχε σκοτωθει με παρομοιο τροπο σε τροχαιο σε ηλικια 24 χρονων ο γιος του ιδικοτητη των Jumbo.Λες και υπαρχει καποια καταρα που χτυπαει τους γιους των ιδιοκτητων παιχνιδαδικων.... Πια κατάρα. Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του jumbo έτρεχε με μια άθλια συντηρημένη Porsche με 280 χιλιόμετρα και σκότωσε μάνα και παιδί στο δρόμο Λαμίας Αθήνας. Δολοφόνος με λίγα λόγια έμεινε ο πατέρας χωρίς γυναίκα και παιδί. Ο 23χρονος του Ζαχαρία πως πέθανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Πια κατάρα. Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του jumbo έτρεχε με μια άθλια συντηρημένη Porsche με 280 χιλιόμετρα και σκότωσε μάνα και παιδί στο δρόμο Λαμίας Αθήνας. Δολοφόνος με λίγα λόγια έμεινε ο πατέρας χωρίς γυναίκα και παιδί. Ο 23χρονος του Ζαχαρία πως πέθανε?Και ο πατέρας σιγά μην κάτσει να σκάσει, πήρε την αποζημίωση και παντρεύτηκε την καλή του πριν κάποιους μήνες που αν δεν κάνω λάθος ήταν και έγκυος... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Και ο πατέρας σιγά μην κάτσει να σκάσει, πήρε την αποζημίωση και παντρεύτηκε την καλή του πριν κάποιους μήνες που αν δεν κάνω λάθος ήταν και έγκυος... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτόν που έχασε μάνα και παιδί λες? Δεν το είχα ακούσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Και ο πατέρας σιγά μην κάτσει να σκάσει, πήρε την αποζημίωση και παντρεύτηκε την καλή του πριν κάποιους μήνες που αν δεν κάνω λάθος ήταν και έγκυος... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιαφωνώ. Νέος άνθρωπος είναι. Να μην ξαναφτιάξει τη ζωή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Και ο πατέρας σιγά μην κάτσει να σκάσει, πήρε την αποζημίωση και παντρεύτηκε την καλή του πριν κάποιους μήνες που αν δεν κάνω λάθος ήταν και έγκυος... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ζωή συνεχίζεται. Και στην τελική μπράβο του που μπόρεσε και προχώρησε γιατί αυτό που έγινε δεν το λες και λίγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Να την φτιάξει, απλά μου κάνει εντύπωση ότι μετά από ένα τέτοιο γεγονός που έζησε που εγώ όταν το είδα στην τηλεόραση μου ερχόταν κάθε τόσο στο μυαλό και με έπιανε ένας κόμπος για κάμποσο καιρο, αυτός μέσα σε 1,5 χρόνο περίπου κατάφερε να ξεπεράσει ένα τόσο τραγικό γεγονός, να γνωρίσει κάποια, να κάνει σχέση για να δει ότι του κάνει και στο τέλος να παντρευτεί... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αυτόν που έχασε μάνα και παιδί λες? Δεν το είχα ακούσει αυτό.Ναι γι αυτόν... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Πολύ γρήγορα ξεπέρασε οτι έγινε εκεί θέλει να σταθεί ο φίλος. Κατάρα δεν είναι πάντως όταν πας με 280 με σάπια λάστιχα είναι τα θέλει ο απαυτος μου και τα παθαίνω. Το θέμα είναι τι σου φταίει ο αθώος κόσμος και τον περνεις στο λαιμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Μετά από ενάμιση χρόνο παντρεύτηκε, όχι μετά από ενάμιση μήνα. Καλά έκανε και προχώρησε στη ζωή του. Μπορεί και λόγω εγκυμοσύνης ο γάμος να επισπεύσθηκε. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον λόγο και δεν μας πέφτει και λόγος στο κάτω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Το θέμα εδώ δεν ποιος παντρεύτηκε και γιατί. Τέτοια κουτσομπολιστικα σίγουρα μπορούν να συζητηθούν αλλού. Αν έχετε να προσθέσετε κάτι παραπάνω στο θέμα του τι έγινε με τον νεκρό του Ζαχαρια θα ήταν ενδιαφέρον Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Μετά από ενάμιση χρόνο παντρεύτηκε, όχι μετά από ενάμιση μήνα. Καλά έκανε και προχώρησε στη ζωή του. Μπορεί και λόγω εγκυμοσύνης ο γάμος να επισπεύσθηκε. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον λόγο και δεν μας πέφτει και λόγος στο κάτω κάτω.Εσύ το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό, εγώ πάλι όχι. Άποψη ο καθένας μπορεί να έχει για τις πράξεις μας και για εμάς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Λες και υπαρχει καποια καταρα που χτυπαει τους γιους των ιδιοκτητων παιχνιδαδικων.... η ίδια κατάρα που χτυπάει όλους όσοι τρέχουν με 170 σε κατοικημένη περιοχή και κάνουν προσπεράσεις σε διπλή γραμμή κλπ. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Εσύ το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό, εγώ πάλι όχι. Άποψη ο καθένας μπορεί να έχει για τις πράξεις μας και για εμάς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει κατά τη γνώμη σου; Να πενθεί μέχρι να γεράσει; Ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα και την παντρεύτηκε. Απόλυτα φυσιολογικό. Εσύ μπορεί να μην το έκανες, κάποιος άλλος όμως το έκανε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει κατά τη γνώμη σου; Να πενθεί μέχρι να γεράσει; Ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα και την παντρεύτηκε. Απόλυτα φυσιολογικό. Εσύ μπορεί να μην το έκανες, κάποιος άλλος όμως το έκανε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Εννοείτε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι δεν χρειαζόταν διευκρίνηση. Αρκετά το off topic από εμένα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 η ίδια κατάρα που χτυπάει όλους όσοι τρέχουν με 170 σε κατοικημένη περιοχή και κάνουν προσπεράσεις σε διπλή γραμμή κλπ. Σοβαρά, τόσο πολύ έτρεχε σε εκείνο το σημείο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Να πούμε αντίο και στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.. σε τόσο μικρή ηλικία αλλα με πολύχρονη μάχη :( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Να πούμε αντίο και στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.. σε τόσο μικρή ηλικία αλλα με πολύχρονη μάχη :(Πολύχρονη μάχη αλλά τουλάχιστον έφυγε στον ύπνο του και δεν υπέφερε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Να πούμε αντίο και στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.. σε τόσο μικρή ηλικία αλλα με πολύχρονη μάχη :(Είχε καρκίνο; Γιατί άκουσα ότι έφυγε από καρδιά. Και τον περίμενα πώς και πώς να παίξει σε λίγες βδομάδες εδώ Κύπρο.. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ανακοπή έπαθε. Αυτό διάβασα. Επίσης λένε ότι άργησε 3μιση ώρες να φθάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι του. (Όχι ότι μπορεί να άλλαζε κάτι) Όπως και να χει, rip Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Πριν λιγο το ειδα στις ειδησεις και δεν το πιστευα!Τεραστια απωλεια.Παντως για ανακοπη ειπαν,δεν ειχα ακουσει κατι για καρκινο.Ηταν να δωσει και συναυλια αυριο με τον Πορτοκαλογλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Πριν λιγο το ειδα στις ειδησεις και δεν το πιστευα!Τεραστια απωλεια.Παντως για ανακοπη ειπαν,δεν ειχα ακουσει κατι για καρκινο.Ηταν να δωσει και συναυλια αυριο με τον Πορτοκαλογλου.ακριβώς.. στη ΔΕΘ και ήθελα να τον δω. Καλό του ταξίδι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts