aitoum Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να διαγράψω από τη μνήμη του κινητού τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις Cosmote Internet,wap και mms και μετά να αποθηκεύσω καινούργιες , ώστε να μην υπάρχουν στη μνήμη οι τωρινές προβληματικές που με εμποδίζουν να συνδεθώ στο Internet ; Προσθέτοντας απλώς καινούργιες ρυθμίσεις δεν γίνεται τίποτε , οι παλιές παραμένουν πάντοτε αποθηκευμένες και μπλοκάρουν τη σύνδεση με Internet. (Hard reset δεν θέλω να κάνω). Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να διαγράψω από τη μνήμη του κινητού τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις Cosmote Internet,wap και mms και μετά να αποθηκεύσω καινούργιες , ώστε να μην υπάρχουν στη μνήμη οι τωρινές προβληματικές που με εμποδίζουν να συνδεθώ στο Internet ; Προσθέτοντας απλώς καινούργιες ρυθμίσεις δεν γίνεται τίποτε , οι παλιές παραμένουν πάντοτε αποθηκευμένες και μπλοκάρουν τη σύνδεση με Internet. (Hard reset δεν θέλω να κάνω). Ευχαριστώ πολύ. μπες στις ρυθμισεις της συνδεσιμοτητας και αλλαξε προτεραιοτητα στους προορισμους βαζοντας τον cosmote τελευταιο η διεγραψε τον σαν σημειο προσβασης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια εχτες εβαλα μια ταινια στο κινητο,και εβαλα μεσω HDMI στην TV και δεν ειχα ηχο,το ρυθμιζω απο καπου? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια εχτες εβαλα μια ταινια στο κινητο,και εβαλα μεσω HDMI στην TV και δεν ειχα ηχο,το ρυθμιζω απο καπου? μηπως δεν παταγε καλα το καλωδιο? ο ηχος απο τα κοντρολ της τηλεορασης η απο τα πλαινα του κινητου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ο ήχος ρυθμίζεται μόνο μέσα από την συσκευή. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση καθώς στην περίπτωση του Ν8 ο ήχος περνάει μέσα από την θύρα HDMI. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν σε εμένα και σε δύο πειράματα που έκανα σε τηλεοράσεις. μου δούλεψε κανονικά ο ήχος ο οποίος ελεγχόταν μέσω της συσκευής (όχι δηλαδή από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ο ήχος ρυθμίζεται μόνο μέσα από την συσκευή. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση καθώς στην περίπτωση του Ν8 ο ήχος περνάει μέσα από την θύρα HDMI. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν σε εμένα και σε δύο πειράματα που έκανα σε τηλεοράσεις. μου δούλεψε κανονικά ο ήχος ο οποίος ελεγχόταν μέσω της συσκευής (όχι δηλαδή από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης). στα δικα μου πειραματα μπορουσανα ελεγχω τον ηχο και απο τις 2 συσκευες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 στα δικα μου πειραματα μπορουσανα ελεγχω τον ηχο και απο τις 2 συσκευες. Απλως δοκιμασα και απο τις 2 συσκευες αλλα τιποτα,θα δοκιμασω κ το βραδυ το καλωδιο παταγε καλα... EDIT:Πως βαζω υποβοηθηση gps...? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Απλως δοκιμασα και απο τις 2 συσκευες αλλα τιποτα,θα δοκιμασω κ το βραδυ το καλωδιο παταγε καλα... EDIT:Πως βαζω υποβοηθηση gps...? το μονο που σου προσφερει ειναι πιο γρηγορο κλειδωμα και μια μικργη χρεωση. ρυθμισεις εφαρμογων-εντοπ θεσης-μεθοδοι εντ θεσησ- υποβ και το ενεργοποιεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Πως βαζω υποβοηθηση gps...? Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης > Τσεκάρεις την επιλογή «Υποβοηθούμενο GPS» Edited January 28, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 μπες στις ρυθμισεις της συνδεσιμοτητας και αλλαξε προτεραιοτητα στους προορισμους βαζοντας τον cosmote τελευταιο η διεγραψε τον σαν σημειο προσβασης Δυστυχώς , όλα αυτά τα έκανα δεκάδες φορές ,αλλά οι προβληματικές αποθηκευμένες υπερτερούν πάντοτε και μπλοκάρουν τα πάντα, άσχετα με προτεραιότητες ή διαγραφές σημείων πρόσβασης.Το θεμα είναι να σβηστούν εντελώς από τη μνήμη του κινητού,αλλά σε ποιά θέση μνήμης είναι αποθηκευμένες ; Καμια ιδέα ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δυστυχώς , όλα αυτά τα έκανα δεκάδες φορές ,αλλά οι προβληματικές αποθηκευμένες υπερτερούν πάντοτε και μπλοκάρουν τα πάντα, άσχετα με προτεραιότητες ή διαγραφές σημείων πρόσβασης.Το θεμα είναι να σβηστούν εντελώς από τη μνήμη του κινητού,αλλά σε ποιά θέση μνήμης είναι αποθηκευμένες ; Καμια ιδέα ; αν ξαναστειλεις τις σωστες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 θελω τη βοηθεια σας το δικτυο του γραφειου οταν παω στην διαχειριση συνδεσεων μου το βγαζει ανενεργο ενω το δικτυο ξερω οτι δουλευει . εχει κανεις ιδεα πως να το αλλαξω αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) χρειαζομαι τη βοηθεια σας. ολες οι συνδεσεις wlan που κανω στη διαχειριση τις βγαζει ανενεργες. καπιος να ξερει μια λυση?ενεργοποιειται για 1 δευτερολεπτο και μετα ξαναβγαινει ανενεργη και μετα αποσυνδεετε. τι μπορω να κανω ρε παιδια. εχω κανει restart Edited January 28, 2011 by kaivlorapanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 αν ξαναστειλεις τις σωστες ? Το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα . Μάλλον η σύνδεση του Ν8 με wlan ή internet παρόχου είναι προβληματική.Μόνη ελπίδα η αναμενόμενη αναβάθμιση .Αλλά μέχρι τότε ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Το κινητο μου τα επαιξε, ανεβαζω βιντεο στο YouTube να το δειτε με τα ιδια σας τα ματια και να με βοηθησετε αν ειναι δυνατον...:(:( Edited January 28, 2011 by SelectivePants Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 γεια σας επειδη ειδα καποιες αναφορες στην ταινια ασφαλειας της νοκια,εγω το πηρα απο γερμανο ηταν ολο σφραγισμενο με ζελατινα το κουτι αλλα το ταινιακι της νοκια κομμενο και επανω ζελοτειπ .απο κατω γραφει made in finland [μαλλον καλο αυτο] το βιβλιαρακι ειναι κανονικο οχι φωτοτυπια οκ και μεχρι τωρα καλα τα παει.να με πονηρεψει το οτι ηταν σχιζμενο το ταινιακι ασφαλειασ με ξυραφακι μαλλον και επανω ξανακλοισμενο με διαφανει αυτοκολητη ταινια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b4rJJ7Gzfmk Οριστε..καμια ιδεα τι εχει παθει η τι να το προκαλεσε? Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b4rJJ7Gzfmk Οριστε..καμια ιδεα τι εχει παθει η τι να το προκαλεσε? 1. Απεγκατέστησε τυχόν εφαρμογές που έβαλες πρόσφατα. 2. Επαναφορά τηλεφώνου (soft format) 3. Hard format. 4. Nokia care. Αυτές οι λύσεις μου έρχονται με αυτή τη σειρά.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Τι εγκατέστησες τελευταία στην συσκευή σου; Το κόλλημα λογικά προκαλείται από κάποια εφαρμογή. Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης. Αν δεν στρώσει, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν πάλι συνεχίσει τα ίδια, κάνε του hard reset και μετά αποκατάσταση. Ίδια περίπου απάντηση με τον Moralas και ακολουθεί ο Freddaras. Τάχιστη εξυπηρέτηση :) Nokia Care δεν το πας με τίποτα. Στην χειρότερη, το φορμάρεις με τον φοίνικα. Edited January 28, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b4rJJ7Gzfmk Οριστε..καμια ιδεα τι εχει παθει η τι να το προκαλεσε? εβαλες καμια εφαρμογη τωρα τελευταια.....? ενα τετοιο πραγμα μου εκανε και μενα χθες....αλλα το δικο μου ηταν ακομη χειροτερο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272836&page=43 δοκιμασε να βγαλεις την καρτα μνημης να δουμε αν θα στρωσει για αρχη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 1. Απεγκατέστησε τυχόν εφαρμογές που έβαλες πρόσφατα. 2. Επαναφορά τηλεφώνου (soft format) 3. Hard format. 4. Nokia care. Αυτές οι λύσεις μου έρχονται με αυτή τη σειρά.. Τι εγκατέστησες τελευταία στην συσκευή σου; Το κόλλημα λογικά προκαλείται από κάποια εφαρμογή. Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης. Αν δεν στρώσει, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν πάλι συνεχίσει τα ίδια, κάνε του hard reset και μετά αποκατάσταση. Ίδια περίπου απάντηση με τον Moralas και ακολουθεί ο Freddaras. Τάχιστη εξυπηρέτηση :) Nokia Care δεν το πας με τίποτα. Στην χειρότερη, το φορμάρεις με τον φοίνικα. εβαλες καμια εφαρμογη τωρα τελευταια.....? ενα τετοιο πραγμα μου εκανε και μενα χθες....αλλα το δικο μου ηταν ακομη χειροτερο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272836&page=43 δοκιμασε να βγαλεις την καρτα μνημης να δουμε αν θα στρωσει για αρχη... Παιδια απο το κινητο δεν μπορω να κανω τιποτα αφου η οθονη δεν ανταποκρινεται. Καρτα μνημης δεν του εχω βαλει. Δεν εγκατεστησα καμια καινουργια εφαρμογη,ουτε mods εχω βαλει. 2 εφαρμογες που εχω κατεβασει ολες κιολες ειναι το BatteryMonitor και το QTorch. Το κολλημα το εφαγε οταν, εβαλα την καρτα sim την δικια μου μεσα, αφου ειχα βαλει μια αλλη ενος φιλου μου.. Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Άρα βγάζεις την sim σου από μέσα και δουλέυεις το κινητό έτσι. Κάνεις απεγκατάσταση των δύο εφαρμογών , ξαναβάζεις sim. Αν κάνει τα ίδια, βγάζεις sim και κάνεις soft format. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Άρα βγάζεις την sim σου από μέσα και δουλέυεις το κινητό έτσι. Κάνεις απεγκατάσταση των δύο εφαρμογών , ξαναβάζεις sim. Αν κάνει τα ίδια, βγάζεις sim και κάνεις soft format. Δυστηχως, με η χωρις sim τα ιδια κανει...αχχχ...με Hard Reset θα χασω τα παντα απο μεσα ε? Εφαρμογες, παιχνιδια, τραγουδια, εικονες, μηνυματα...:( Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δυστηχως, με η χωρις sim τα ιδια κανει...αχχχ...με Hard Reset θα χασω τα παντα απο μεσα ε? Εφαρμογες, παιχνιδια, τραγουδια, εικονες, μηνυματα...:( δυστυχως θα χαθουν ολα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δυστηχως, με η χωρις sim τα ιδια κανει...αχχχ...με Hard Reset θα χασω τα παντα απο μεσα ε? Εφαρμογες, παιχνιδια, τραγουδια, εικονες, μηνυματα...:( κανε back up απο το πισι Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts