Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήδη ενημέρωσα να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Είμαστε εδώ για να χαρούμε την συσκευή που αγοράσαμε και να πούμε την γνώμη μας.

Παρακαλώ πολύ μείνετε στο θέμα μας που είναι το Ν8 ως συσκευή. Αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι το οποίο αφορά την Nokia και τις κινήσεις της μπορείτε να το κάνετε στα παρακάτω θέματα Nokia: Νέα και επικαιρότητα και Nokia: Ανακοινώθηκε - τελικά- η συνεργασία της με Microsoft.

Από εδώ και πέρα ότι μήνυμα περιέχει προσωπική επίθεση θα διαγράφεται άμεσα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μην προσπαθουμε να χρυσωσουμε το χαπι μεταξυ μας. Τετοιες κινησεις και ανακοινωσεις εχουν ξεκαθαρο μηνυμα και σιγουρα δεν ειναι πως ολα καλα και δεν τρεχει τπτ στραβο με το symbian^3. Σαφως και δεν θα βγουν να το πουν ευθεως και δημοσια αλλα δεδομενο ειναι πως αν ηταν να παρουμε 100% αναβαθμισεις και υποστηριξη για το ν8, τωρα αυτο το ποσοστο θα πεσει , θα ναι 95%, θα ναι 50% , κανεις δεν ξερει, μονο ο χρονος θα μας το δειξει, 100% παντως ΔΕΝ θα ειναι. Απλα αυτο , σαφως και δεν θα στο πει (σε ενα αγοραστικο κοινο 5.000.000+ ) κανεις ευθεως.

Δε χρυσωνω κανενα χαπι την γνωμη μου λεω. Ειμαι εξω απο αντιπαραθεσεις και δεν εχω κανενα προβλημα να μεταπηδησω σε αλλο λειουργικο οχι ομως επειδη ειναι της μοδας αλλα επειδη θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες.

Y.Γ. Ομολογω πως εκανα ενα λαθος πριν γιατι διαβασα το open letter του Ελοπ και οχι τις σημερινες ανακοινωσεις. Οντως το symbian^3 οπως φαινεται ξεκαθαρα πλεον παει πισω. Και παλι ομως μεχρι να απαξιωθει το n8 θα παρει καιρο οποτε παλι τον ιδιο παρονομαστη του προηγουμενο ποστ μου ερχομαι. Μετα ο καθενας ας διαλεξει το λειτουργικο που προτιμα! Για μενα θα επρεπε η νοκια να βελτιωσει το πολλα υποσχομενο symbian^3 και να αφησει τα windows αλλα αυτοι αποφασιζουν και φανταζομαι ξερουν καλυτερα.

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Να πω την αλήθεια, πρό PR1.1 δεν έιχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέρα του wifi.

Τώρα με την PR1.1 μου κάνει κάτι ψιλοκουλά, αλλά ελπίζω να στρώσει.

Παιδια εχω την εντυπωση οτι το προβλμα με τις συνεχεις επανασυνδεσεις δεν ειναι ακριβως Bug αλλα να τυχαιο γεγονος που συμαινει σε μερικες περιπτωσεις. Εγω το ειχα παθει δυο φορες μονο πριν την αναβαθμιση και το ελυσα με τον εξης τροπο. Εσβησα και ξαναπερασα τις ρυθμισεις internet (εν προκειμενω comsote) και το προβλημα λυθηκε. Τωρα αν επιμενει δοκιμαστε να κανετε το ιδιο και στα αποθηκευμενα wlan στις ρυθμισεις των συσκευων σας. Εμενα παντως δε μου το εχει ξανακανει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

γνωρίζετε τίποτα για τον συγχρονισμό των sms από το ovi συγχρονίζει του κινητού με τον υπολογιστή , ενώ δεν κάνει το αντίθετο από τον υπολογιστή στο κινητό , φωτογραφίες , επαφές τις συγχρονίζει κανονικά μόνο στα μηνύματα δεν το κάνει

γνωρίζει κανείς τπτ για αυτό. έχουν σπάσει τα νεύρα μου που δεν μπορώ να στείλω τα μηνύματα από το ovi στο κινητό

αν έχω τραβήξει ένα video από το κινητό και δεν θέλω

να φαίνεται πως μπορώ να το κάνω κρυφό?υπάρχει αυτή η δυνατότητα?

το συνδεεις στον υπολοφγιστη σου, δημιουργεις ενα νεο φακελλο , τον οποιο τον μετατρεπεις απο τις ιδιοτητες του σαν "κρυφο".

με τον τροπο αυτο δεν τον βλεπει ουτε η εκθεση του κινητου , αλλα ουτε και ο file manager της μαμας.

επομενως εγκαθιστας εναν εξωτερικο file manager πχ τον Drjukka και βλεπεις οτι και οποτε χρειαζεσαι απο αυτον.

Edited by ppiccasso

μπορει κάποιος να μου πει πως βγαζω μια εφαρμογη από το κινητό και ειδικά το quick office. ούτε απο το μενου ούτε μεσω taskman. sorry που ξαναποστάρω αλλά δεν μου απάντησε κανείς .

Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900

we forgive you for the loudspeaker.

μπορει κάποιος να μου πει πως βγαζω μια εφαρμογη από το κινητό και ειδικά το quick office. ούτε απο το μενου ούτε μεσω taskman. sorry που ξαναποστάρω αλλά δεν μου απάντησε κανείς .

στην διαχείρηση εφαρμογών πας και από εκεί την σβηνεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα,

μόλις μπήκα στο γραφείο και θα ήθελα να πώ ότι χτές κατά τις 10 το βράδυ μου έβγαλε την αναβάθμιση την οποία και έκανα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ααα ξέχασα να πώ ότι έχω το ελληνικό ασημί 0595053:)

Αυτές τις μέρες έδωσε στους πολυάριθμους πλέον χρήστες του Ν8 την PR 1.1 κι απ'την αλλή σήμερα ανακοινώνει συνεργασία . . .λές και ήταν στα σχέδια της εδώ και κάτι μήνες η συνεργασία με την Microsoft . . .

Μήπως εν τέλει τίποτα δεν είναι τυχαίο ??? Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι στρατηγικές/στόχοι/επιτεύξεις που έχουν προγραμματιστεί από καιρό. Εξάλλου, αντικειμενικά να το δεις δεν κλείνεις συνεργασία σε 2 ή 3 εβδομάδες με μια άλλη εταιρία... Αυτοί οι στόχοι θεωρούνται μακροπρόθεσμοι . . .

Αυτή η στρατηγική έχει πέσει στο τραπέζι εδω κ 4-5 μήνες . . . με λίγα λόγια λίγο πριν βγεί η ναυαρχίδα της Νοκια το Ν8..

Για σκεφτείτε το λίγο . . . Τίποτα δεν είναι τυχαίο !

Συμφωνώ απόλυτα. Η συνεργασία σίγουρα συζητήθηκε μήνες πριν. Δεν είναι απόφαση της μιας εβδομάδας, αλλά σίγουρα ζίμωση 2-3 μηνών τουλάχιστον. Ίσως η κουβέντα ξεκίνησε και πριν την διάθεση του Ν8 όπως λέει και ο φίλος. Η ΝΟΚΙΑ φημίζεται για την υποστήριξή της και έτσι πιστεύω θα συνεχίσει...

A man's dreams are an index to his greatness...

Όλα αυτά επηρεάζουν καθόλου την έλευση του pr2 με τις αλλαγές στο UI και στον browser κτλ? Γιατί αν όχι δε με απασχολεί καθόλου με ποιόν θα συνεργαστεί. Αν πάρει αυτές τις αλλαγές το Ν8 θα το κρατήσω 2-3 χρόνια. Και άσε τους άλλους να εκσυγχρονίζονται...

Και τωρα τι γινετε.. Αγοραζω Ν8, η λακιζω προς andtroit; Σαν fαν της Νοκια, δεν με ενόχλησε η υιοθετησει τον windows, αλλα η απαξίωση του symbian...

Eτσι ειναι, ευχαριστω δεν το ηξερα!;)

Μια ερωτηση, μερικες φορες ενω επιλεγω το winamp μερικες φορες δεν μου βγαζει το αρχειο listen.pls, Μπορω μετα μεσω winamp να το κανω εξαγωγη?

Δυστυχως τα περοσσοτερα σιτε των γνωστων σταθμων με βγαζει αμεσως στο live24 αρα δεν μου δινει το αρχειο listen.pls ουτε εχω καταφερει να τον κανω εξαγωγη απο το winamp. :(

Και τωρα τι γινετε.. Αγοραζω Ν8, η λακιζω προς andtroit; Σαν fαν της Νοκια, δεν με ενόχλησε η υιοθετησει τον windows, αλλα η απαξίωση του symbian...

Φίλε αν βγει η pr2 τσίμπα το άφοβα γιατί όπως είπα θα αξίζει άνετα για 2 χρονάκια.

Όσα μηνύματα αφορούσαν την σημερινή ανακοίνωση περί συνεργασίας, μεταφέρθηκαν στο θέμα Nokia: Νέα και επικαιρότητα. Παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί ώστε να διατηρηθεί το θέμα του Ν8 καθαρό.

Επίσης, ότι αφορά το μέλλον την πλατφόρμας symbian, θα χρησιμοποιείτε το θέμα Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian στο οποίο επίσης μεταφέρθηκαν αρκετά από τα μηνύματα του παρόντος θέματος.

Φίλε αν βγει η pr2 τσίμπα το άφοβα γιατί όπως είπα θα αξίζει άνετα για 2 χρονάκια.

Ακριβως ετσι σκευτομαι και γω φιλε. Αν κυκλοφορισει η pr2 εστω και καθυστεριμενη το κινητο για τα δικα μου μου γουστα θα με καλυψει για περιπου 2 χρονια. Αλλωστε οι φημες για ριζικες αλλαγες του symian^3 ωστε να μοιαζει με το meego εμενα εξαρχης δε με συγκινουσαν;).

Edited by Rayden1

Δεν ξέρω επ' αυτού, αλλά τώρα πλέον όταν πχ, χτυπάει κάποια υπενθύμιση

μερικές φορές ενώ είναι σε αναμονή, και ενώ χτυπά κανονικά η όποια υπενθύμιση,

δεν ενεργοποιήτε και η οθόνη με επιλογή για κλείσιμο της υπενθύμισης η αναβολή της.

Racing because all other sports require one ball only!

Είμαι φανατικός Nokiaκιας αλλά βλέποντας αυτά (http://www.engadget.com/2011/02/11/rip-symbian/) τα επίσημα σχέδια της εταιρίας, υπάρχει κανείς που να αγόρασε το Ν8 και να νη νοιώθει σήμερα κορόιδο, αν λάβει υπόψη και τα μεγαλόπνοα σχέδια που παρουσίαζε η Nokia για το symbian ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του Ν8;

Είμαι φανατικός Nokiaκιας αλλά βλέποντας αυτά (http://www.engadget.com/2011/02/11/rip-symbian/) τα επίσημα σχέδια της εταιρίας, υπάρχει κανείς που να αγόρασε το Ν8 και να νη νοιώθει σήμερα κορόιδο, αν λάβει υπόψη και τα μεγαλόπνοα σχέδια που παρουσίαζε η Nokia για το symbian ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του Ν8;

Προσωπικά, δε νοιώθω καθόλου κορόϊδο... γιατί αυτό που ήθελα τότε (και εξακολουθώ να θέλω) πλήρωσα και πήρα! Ήθελα κορυφαία κάμερα, κορυφαία κατασκευή, αξιόλογη εμπειρία αφής και γενικά ένα κινητό που να τα κάνει όλα... (και όχι όλα τέλεια, δεν υπάρχει τέτοιο!) Αλίμονο να αγοράζαμε όλοι κινητό με βάση τι θ΄αποφασίσει η εταιρία γι΄αυτό μετά από κάνα χρόνο και αν θα συνεχίσει να το υποστηρίζει τότε (που θα συνεχίσει, έστω και όχι συχνά)! Και το επαναλαμβάνω...ας μου δώσει η Nokia την PR2 με όσα υποσχέθηκε, και όχι μόνο κορόϊδο δε θα νοιώσω, αλλά θα είμαι πλήρως καλυμμένος με ένα κινητό που ήδη μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, παρά τα όποια μικροπροβλήματα του!

Edited by Conception

Προσωπικά, δε νοιώθω καθόλου κορόϊδο... γιατί αυτό που ήθελα τότε (και εξακολουθώ να θέλω) πλήρωσα και πήρα! Ήθελα κορυφαία κάμερα, κορυφαία κατασκευή, αξιόλογη εμπειρία αφής και γενικά ένα κινητό που να τα κάνει όλα... (και όχι όλα τέλεια, δεν υπάρχει τέτοιο!) Αλίμονο να αγοράζαμε όλοι κινητό με βάση τι θ΄αποφασίσει η εταιρία γι΄αυτό μετά από κάνα χρόνο και αν θα συνεχίσει να το υποστηρίζει τότε (που θα συνεχίσει, έστω και όχι συχνά)! Και το επαναλαμβάνω...ας μου δώσει η Nokia την PR2 με όσα υποσχέθηκε, και όχι μόνο κορόϊδο δε θα νοιώσω, αλλά θα είμαι πλήρως καλυμμένος με ένα κινητό που ήδη μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, παρά τα όποια μικροπροβλήματα του!

Φίλε μου, αν θέλαμε μόνο κάμερα, ξέρεις πόσες τέλειες Nikon,Canon, Olympus κλπ υπάρχουν; Και στη μισή τιμή του Ν8 μάλιστα! Εγώ αγόρασα smartphone που έχει και καλή κάμερα. Smartphone σημαίνει συνεχείς αναβαθμίσεις και πολλές και καλές εφαρμογές. Αυτό από σήμερα τέλειωσε. Και νοιώθω κορόιδο γιατί τη στιγμή που το αγόρασα το λειτουργικό του ήταν ήδη νεκρό.

Φίλε μου, αν θέλαμε μόνο κάμερα, ξέρεις πόσες τέλειες Nikon,Canon, Olympus κλπ υπάρχουν; Και στη μισή τιμή του Ν8 μάλιστα! Εγώ αγόρασα smartphone που έχει και καλή κάμερα. Smartphone σημαίνει συνεχείς αναβαθμίσεις και πολλές και καλές εφαρμογές. Αυτό από σήμερα τέλειωσε. Και νοιώθω κορόιδο γιατί τη στιγμή που το αγόρασα το λειτουργικό του ήταν ήδη νεκρό.

Είπα προσωπικά γιατί 1ον) αυτά που ήδη προσφέρει με καλύπτουν, 2ον) δεν θέλω να κουβαλάω όπου πηγαίνω ψηφιακή.

Και πες ότι τελικά η Nokia δεν εγκαταλείπει την υποστήριξη για το Symbian! Τι παραπάνω πιστεύεις ότι θα σου προσφέρει το κινητό μετά από ένα χρόνο; Από θέμα λειτουργικού εννοώ. Γιατί το hardware δεν αλλάζει και οι εξελίξεις της αγοράς θ΄αφήσουν πίσω το Ν8 σε θέμα επεξεργαστή κλπ. Άρα και πάλι δεν θα στραφείς σε κάποια άλλη πρόταση με καλύτερο hardware, αν θέλεις smartphone? Πλέον τα smartphones έχουν ημερομηνία λήξης για όσους έχουν απαιτήσεις. Εγώ ό,τι απαιτήσεις είχα, μου τις κάλυψε η συγκεκριμένη συσκευή.

Edited by Conception

Θα τα δωσει, η τέλος; Παρ ολα τα σχεδιαγραμματα παραπανω, νομιζω οτι οσο συνεχιζει να πουλαει συσκευες symbian αποκλιετε να το σταματισει. Μην γίνει οπως στους υπολογιστες. Εβγαλαν τα vista και τα xp πουλουσαν περισσοτερο.. Σκεφτεστε το ενδεχομενο να πουλαει περισσοτερα symbian η nokia απο wp7;

conception ετσι οπως τα λες ειναι. εγω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενατε ρε παιδια να κανει το ν8 σε μερικους μηνες. ολοι απλες βελτιωσεις θελουμε στις αναβαθμισεις και να φυγουν καποια ενοχλητικα bugs. αν νομιζετε οτι οι εταιριες θα σταματησουν να βγαζουν εφαρμογες για symbian τηλεφωνα τα οποια ειναι και θα ειναι μερικες εκατονταδες εκατομυρια στον κοσμο νομιζω οτι ονειρευεστε.

Βασικα εγω δοκιμασα την Νικον, καλες φωτο αλλα δεν εχει καλο σημα.:ninja:

:lol::lol::lol: Καλό, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις το νόημα. Αρνούμαι να υποβιβάσω το N8 σε μία καλή point and shoot κάμερα. Θέλω εξελισσόμενο λειτουργικό (μας τελειώνει το πολύ σε ένα χρόνο) και εφαρμογές, που είναι πλέον το μέλλον για τα κινητά-φορητούς υπολογιστές (αυτές κι αν μας τελείωσαν. Ποιος νοήμων άνθρωπος θα κάτσει να γράψει εφαρμογές για ένα λειτουργικό ζόμπι;; )

Βασικα εγω δοκιμασα την Νικον, καλες φωτο αλλα δεν εχει καλο σημα.:ninja:

Ακριβως. Εδω μιλαμε για πληρη κινητα. Αλλιως υπαρχουνε και Gps και mp3 players και internet tablets και ψηφιακες μηχανες και βιντεοκαμερες και οτι θελει η ψυχη σου. Το θεμα ειναι να εχεις μια συσκευη που να τα κανει ολα και καλα. Βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα...:happy:

Ακριβως. Εδω μιλαμε για πληρη κινητα. Αλλιως υπαρχουνε και Gps και mp3 players και internet tablets και ψηφιακες μηχανες και βιντεοκαμερες και οτι θελει η ψυχη σου. Το θεμα ειναι να εχεις μια συσκευη που να τα κανει ολα και καλα. Βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα...:happy:

σωστος αλλα δεν υπαρχει τιποτα στην αγορα να τα κανει ολα τελεια. το ν8 νομιζω ειναι οτι καλυτερο και σιγουρα μπορει να γινει ακομα καλυτερο και κανει πολλα πραγματα πολυ καλυτερα απο τον ανταγωνισμο και ειναι και πιο πληερες

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...