inactiveaccount25012014 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Έτσι όπως περιγράφεις τον καθαρισμό της οθόνης σου και δεδομένου ότι το μαντίλι ήταν ελάχιστα βρεμένο με νερό (νοτισμένο) μου φαίνεται αδιανόητο να πήρε η οθόνη υγρασία και να έχεις τέτοια αποτελέσματα (μην τρελαθούμε εκτός και αν υποθέσουμε πράγμα αδύνατο ότι η επιφάνεια του είναι πορώδεις ή κάποια ποσότητα νερού μπήκε από κάποια άκρη!!). Συνεπώς ψυχραιμία, μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Είχες ξανά κοιτάξει ποτέ (πριν το καθαρίσεις φυσικά) από τόσο κοντά την οθόνη ενώ προβάλει λευκό φόντο; Μήπως πρόκειται για κατασκευαστικό ζήτημα (εξ' ου και η γεωμετρική τάξη στο σχήμα) που απλά έτυχε να το παρατηρήσεις τώρα επειδή ήταν πολύ κοντά στα μάτια σου; Υ.Γ. Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία; -Δεν αμφιβάλω για τα λεγόμενα σου - απλά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Ας απαντησω στο πιο σοβαρο ποστ. Εξηγησα πολυ καλα οτι το χαρτι ηταν ελαφρως βρεγμενο,μιλαμε δηλαδη για ml νερου,νοτισμενο στην κοινη ελληνικη οπως αναφερθηκε. Τα χερια μας παραγουν περισσοτερη υγρασια απ το συγκεκριμενο χαρτι με το οποιο σκουπισα την οθονη. Θα πρεπε λοιπον ολα τα κινητα να ειναι χαλασμενα απο υγρασια. Το κινητο το σεβομαι πιο πολυ απο μενα,μικρη πιεση στην οθονη,δε το εχω ποτε με αλλα αντικειμενα μαζι,δεν χτυπησε πουθενα κτλ. Αυτο που ανεφερα το παρατηρησα σημερα γιατι ενω η οθονη ηταν πλεον πεντακαθαρη νομιζα πως εμεινε σκονη ή δαχτυλιες γιατι εβλεπα κουκιδες χρωματισμενες,οπως φαινεται η σκονη που κολλαει. Οταν ομως ειδα κουκιδες στη σειρα,και σε ολη την οθονη,εκει επαθα πλακα. Παρατηρουσα κι αλλες φορες τετοιες κουκιδες διασπαρτες αλλα θεωρουσα οτι ηταν λογω "λερωμενης" οθονης. Φωτογραφια προσπαθησα να βγαλω αλλα μονο το ανθρωπινο ματι το αντιλαμβανεται απο κοντινη οπτικη επαφη,η φωτογραφια δεν το αποτυπωνει (αρα δε μιλαμε για εμφανεστατο φαινομενο οπως αυτο της φωτογραφιας,που ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει με αυτο που αναφερω,μιας και μιλησα για διαταξη και λευξο φοντο). Πριν απο λιγη ωρα μου εστειλε ενα παληκαρι που δοκιμασε να παρατηρησει την οθονη με λευκο φοντο και το παρατηρησε το ιδιο. Μου ανεφερε μαλιστα οτι το εχει δει και στα HTC και οτι πιθανον ετσι να ειναι οι οθονες αυτες. Τελος,εκεινη τη στιγμη πανικοβληθηκα κι εκανα βιαστικες σκεψεις περι καθαρισμου κτλ,και αναφερα αμεσως και αναλυτικα το προβλημα. Δε σημαινει οτι προσπαθω να δημιουργησω πανικο απ'το πουθενα και να ακουω κραξιμο απο κατχους υγιων Ν8. Γιατι οι περισσοτεροι απο σας το τεσταρετε το κινητο σας στο "ποδι",ελαχιστοι απ'οτι φαινεται καθονται ψυχραιμα να το κοιταξουν ενα αναφερομενο θεμα-προβλημα,βασιζομενοι και δικη τους γνωση,και να δωσουν μια σοβαρη και εμπεριστατομενη απαντηση. Σ εκεινους απευθυνομαι λοιπον,οποιος εχει τη διαθεση ας το τεσταρει αναλογως να μας πει αν παρατηρει κατι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Επειδη λιγο πολυ το ιδιο σου γραψαμε ολοι, οτι με ελαφρα βρεγμενο πανι δυσκολα περασε νερο, και το εχουμε κανει πολλες φορες οι περισσοτεροι (εγω τουλαχισοτν 10 φορες!) δεν μπορουμε να δοκιμασουμε κατι αλλο... Το κινητο μας ΔΕΝ δειχνει σε λευκο φοντο (με το qtorch) "μικρες γραμμουλες διατεταγμενες στη σειρα σε ολη την οθονη,στο μεγεθος περιπου του pixel" Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ας απαντησω στο πιο σοβαρο ποστ. Εξηγησα πολυ καλα οτι το χαρτι ηταν ελαφρως βρεγμενο,μιλαμε δηλαδη για ml νερου,νοτισμενο στην κοινη ελληνικη οπως αναφερθηκε. Τα χερια μας παραγουν περισσοτερη υγρασια απ το συγκεκριμενο χαρτι με το οποιο σκουπισα την οθονη. Θα πρεπε λοιπον ολα τα κινητα να ειναι χαλασμενα απο υγρασια. Το κινητο το σεβομαι πιο πολυ απο μενα,μικρη πιεση στην οθονη,δε το εχω ποτε με αλλα αντικειμενα μαζι,δεν χτυπησε πουθενα κτλ. Αυτο που ανεφερα το παρατηρησα σημερα γιατι ενω η οθονη ηταν πλεον πεντακαθαρη νομιζα πως εμεινε σκονη ή δαχτυλιες γιατι εβλεπα κουκιδες χρωματισμενες,οπως φαινεται η σκονη που κολλαει. Οταν ομως ειδα κουκιδες στη σειρα,και σε ολη την οθονη,εκει επαθα πλακα. Παρατηρουσα κι αλλες φορες τετοιες κουκιδες διασπαρτες αλλα θεωρουσα οτι ηταν λογω "λερωμενης" οθονης. Φωτογραφια προσπαθησα να βγαλω αλλα μονο το ανθρωπινο ματι το αντιλαμβανεται απο κοντινη οπτικη επαφη,η φωτογραφια δεν το αποτυπωνει (αρα δε μιλαμε για εμφανεστατο φαινομενο οπως αυτο της φωτογραφιας,που ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει με αυτο που αναφερω,μιας και μιλησα για διαταξη και λευξο φοντο). Πριν απο λιγη ωρα μου εστειλε ενα παληκαρι που δοκιμασε να παρατηρησει την οθονη με λευκο φοντο και το παρατηρησε το ιδιο. Μου ανεφερε μαλιστα οτι το εχει δει και στα HTC και οτι πιθανον ετσι να ειναι οι οθονες αυτες. Τελος,εκεινη τη στιγμη πανικοβληθηκα κι εκανα βιαστικες σκεψεις περι καθαρισμου κτλ,και αναφερα αμεσως και αναλυτικα το προβλημα. Δε σημαινει οτι προσπαθω να δημιουργησω πανικο απ'το πουθενα και να ακουω κραξιμο απο κατχους υγιων Ν8. Γιατι οι περισσοτεροι απο σας το τεσταρετε το κινητο σας στο "ποδι",ελαχιστοι απ'οτι φαινεται καθονται ψυχραιμα να το κοιταξουν ενα αναφερομενο θεμα-προβλημα,βασιζομενοι και δικη τους γνωση,και να δωσουν μια σοβαρη και εμπεριστατομενη απαντηση. Σ εκεινους απευθυνομαι λοιπον,οποιος εχει τη διαθεση ας το τεσταρει αναλογως να μας πει αν παρατηρει κατι. φιλε μου εσυ ανεφερες περι καθαρισμου με ελαφρα βρεγμανο πανι γιαυτο μπηκεμε στη διαδικασια να κανουμε καποιες σκεψεις. δεν το βγαλαμε απο το μυαλο μας το νερο οποτε καλο θα ηταν να μην εισαι εριστικος. το θεμα εινα βεβαια να μην εχεις τελικα κανενα προβλημα και οτι ειναι να σου λυθει αμεσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Το έχω κάνει με νερό, με σάλιο, έχουν πέσει σταγόνες ουίσκι, τεκίλα, στάχτη από τσιγάρα, κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εριστικος ; Μαλλον οχι εγω :) Αναφερθηκα κυριως εκει που υπαρχει ειρωνια και πουλημα αγνοιας σε μορφη παντογνωσιας. Μ εσας παιδια δεν εχω προβλημα κι ευχαριστω για την ανταποκριση. Με τη μορφη που το παρατηρω ισως να ειναι η τεχνολογια της οθονης τετοια αλλα αναρωτιεμαι γιατι δεν το παρατηρησα ετσι οπως ειναι πιο πριν. Θα το δειξω και σε nokia care να δω αν και τι εχουν να μου πουν. Αν το δουν,γιατι εκεινων τα ματια ειναι λιγοτερο παρατηρητικα. Γενικα ομως μπορω να πω οτι γινεται κουραστικο να παρατηρεις "πραγματα" πανω στην οθονη σου διαρκως. Καπου εκει χανεται και η υπομονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Το έχω κάνει με νερό, με σάλιο, έχουν πέσει σταγόνες ουίσκι, τεκίλα, στάχτη από τσιγάρα, κανένα πρόβλημα. εγω δεν το εμπιστευομαι το νερο, αν εχει καποια βρωμια η οθονη με λιγο σαλιο στο δακτυλο φευγει... τις δακτυλιες με την μπλουζα... τωρα για ουισκι και τεκιλα δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει :lol: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εριστικος ; Μαλλον οχι εγω :) Αναφερθηκα κυριως εκει που υπαρχει ειρωνια και πουλημα αγνοιας σε μορφη παντογνωσιας. Μ εσας παιδια δεν εχω προβλημα κι ευχαριστω για την ανταποκριση. Με τη μορφη που το παρατηρω ισως να ειναι η τεχνολογια της οθονης τετοια αλλα αναρωτιεμαι γιατι δεν το παρατηρησα ετσι οπως ειναι πιο πριν. Θα το δειξω και σε nokia care να δω αν και τι εχουν να μου πουν. Αν το δουν,γιατι εκεινων τα ματια ειναι λιγοτερο παρατηρητικα. Γενικα ομως μπορω να πω οτι γινεται κουραστικο να παρατηρεις "πραγματα" πανω στην οθονη σου διαρκως. Καπου εκει χανεται και η υπομονη. φιλε εισαι πολυ παρατηρητικος, κατι που δεν εχω εγω και σε καταλαβαινω απολυτα γαιτι ολο και κατι ανακαλυπτεις. παντως καλα κανεις και τα γραφεις μηπως οντως το δουμε κι εμεις. το εριστικος το παιρνω πισω:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πραγματικα, εμεις θα επρεπε να δουλευουμε στα nokia care με ολα αυτα που βρισκουμε στο κινητο!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) φιλε εισαι πολυ παρατηρητικος, κατι που δεν εχω εγω και σε καταλαβαινω απολυτα γαιτι ολο και κατι ανακαλυπτεις. παντως καλα κανεις και τα γραφεις μηπως οντως το δουμε κι εμεις. το εριστικος το παιρνω πισω:) Ρε συ,εχω κολλημα με τα κινητα ομολογουμενως,το συγκεκριμενο το "χαϊδευω" κατα την χρηση του,αλλα δεν ειμαι ουτε θελω να ειμαι τοσο πολυ παρατηριτικος ! Εντελως τυχαια τα ανακαλυπτω,και να πεις οτι βλεπω και πολυ καλα,μυωπας ειμαι. Οπως βρηκα τις προαλλες τυχαια την πιθανη ισως αιτια με την "κοκκινιλα". Και φυσικα θα το μοιραστω,πρωτον για να ανακουφιστω σε περιπτωση που δεν ειναι μονο δικο μου προβλημα αλλα και για να ξερουν ολοι εδω τι γινεται ! Εχω μια ερωτηση σε περιπτωση που γνωριζετε. Επειδη στραβωθηκα να το παρατηρω,και σε σβηστη οθονη (οχι σβηστο κινητο),βλεπω αυτες τις κουκιδες σαν παρα πολυ μικρες γραμμες,σε ολη την επιφανεια. Παρα πολυ μικρες,σε περιπτωση που καποιος εξυπνος παλι μου πει οτι το γρατζουνισα ! Κατω πιθανον απ το επιφανειακο γυαλι. Αν ηταν καμμενα/κολλημενα/ανενεργα pixel,θα το εβλεπα αυτο σε σβηστη οθονη ; Και για να τελειωνουμε καπου εδω με το θεμα... Ο αγαπημενος σε ολους μας-πλην στους mods-terrestrial,ψαγμενος γαρ,μου δωσε την εξης απαντηση: "Άδικα αγχώνεσαι, υπάρχει σε όλα τα N8 και είναι το touch layer της οθόνης. Κανονικά διατεταγμένες κουκκίδες σε απόσταση μερικών χιλιοστών η μία από την άλλη, που άλλες βλέπεις και άλλες όχι, ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάς. Αν το γυρίζεις αργά τις βλέπεις να ανάβουν και να σβήνουν διαδοχικά. Το είχε εντοπίσει παλαιότερα και κάποιος άλλος στο Discussions, αλλά τώρα έβαλα μια άσπρη εικόνα και το βλέπω κι εγώ. Και μόνο η κανονική διάταξή τους θα έπρεπε να σε υποψιάσει εξ αρχής ότι είναι κάτι τέτοιο." Και το αναλογο διαφωτιστικο link: http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-Strange-dot-grid-on-screen/m-p/814757#M239238 Το σκεφτηκα να την πω την αμαρτια μου κι εγω,μετα κι απο ενα μικρο googlισμα,αλλα κολλουσα στο οτι δε το χα δει νωριτερα. Αυτος ο ανθρωπος μ εχει κανει γνωστη της τεχνολογιας LED και εχει τον τροπο να με καθησυχαζει. Kαι τα περιγραφει οπως ακριβως θελω,τοσο αναλυτικα και ωραια. We want terrestrial back ! :D Eυχαριστω για την προσοχη σας παιδια και συγνωμη για την αναστατωση. Δε σας εγγυωμαι με τιποτα οτι δε θα το ξανακανω ! :D Edited January 25, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 OK τωρα πραγματικα ΒΟΗΘΕΙΑ. Το ειχα κλειστο, φορτιζοντας το,τελειωνει η φορτιση κι οπως ηταν κλειστο ειπα να καθαρισω την οθονη απ τις δαχτυλιες. Με πολυ ελαφρως βρεγμενο χαρτι (με στεγνο δε καθαριζει με τιποτα) την καθαρισα,φυσικα με απαλες χειρουργικες κινησεις. Το ανοιγω,μπαινω στο ovi store. Το κινητο το κρατουσα στα 10 εκατοστα απ τα ματια μου,οποτε καποια στιγμη παρατηρω στο λευκο φοντο εκεινους του χρωματισμους,σαν καμμενα pixel,υποθετοντας αρχικα οτι ειναι λογω της λερωμενης οθονης. Το θεμα ομως ειναι πως βρισκοταν το ενα διπλα στο αλλο διατεταγμενα. Κανω ελαφρα με το δαχτυλο,δεν εφευγε. Και τοτε με φρικη παρατηρω,υπο συγκεκριμενες γωνιες στο λευκο χρωμα,οτι υπαρχουν σε ολη την οθονη. Το σβηνω,το ανοιγω παλι τα ιδια. Και οχι μονο. Μου ειχε σβησει 3 φωτος που χα κατεβασει μερικες μερες πριν απ το ovi,μια εκ των οποιων ηταν φοντο,οποτε ειχε αλλαχτει και το φοντο σε αυτο το θεματος. Παρατηρω την οθονη και σβησμενη κατω απ'το φως,ειναι μικρες γραμμουλες διατεταγμενες στη σειρα σε ολη την οθονη,στο μεγεθος περιπου του pixel. Οταν φωτιζεται η οθονη,αποκτουν χρωματισμους υπο διαφορετικες γωνιες. 1) Τι μπορει να ειναι ; 2) Ειναι δυνατον η ελαχιστη πιεση που εφαρμοσα η' το ισα ισα βρεγμενο χαρτι να προκαλεσαν προβλημα ; 3) Το θεωρω απιθανο να συμβαινει,αλλα υπαρχει σε κανεναν απο εσας ; Εχω φρικαρει πραγματικα... Λοιπόν αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ σε λευκό φόντο. Δεν είναι τίποτα. Πρέπει να είναι κάποιου είδους πλέγματος από τον digitizer δηλ . οι αισθητήρες αφής ας πούμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Βρήκα μια άκρη για το πρόβλημα της συνεχούς επανασύνδεσης στο διαδίκτυο που αντιμετωπίζουν πολλοί. Παρατήρησα σήμερα οτι όταν προσθέτω το 7ο wireless access point αυτό κολλάει για κάποιο λόγο και προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια, αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα απο το όνομα του, τις ρυθμίσεις ασφαλείας κλπ Ακόμα και αν προσθέσω χειροκίνητα ένα σημείο πρόσβασης με όνομα "αααααα" αυτό προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια αρκεί να είναι το 7ο στη σειρά. Πρόσθεσα λοιπόν ένα τυχαίο σημείο πρόσβασης στο διαδίκτυο με όνομα "ααααα", μπήκε 7ο στη σειρά και έβλεπα στο Μητρώο οτι προσπαθούσε να συνδεθεί, έφτιαξα μετά τη σύνδεση με το πραγματικό σημείο πρόσβασης που ήθελα και πρίν είχε το πρόβλημα, μπήκε 8ο στη σειρά και συνδέθηκα, μετά έσβησα το σημείο "ααααα" που προσπαθούσε να συνδεθεί μάταια και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Τώρα μπορώ να έχω το κανονικό σημείο πρόσβασης χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Βρήκα μια άκρη για το πρόβλημα της συνεχούς επανασύνδεσης στο διαδίκτυο που αντιμετωπίζουν πολλοί. Παρατήρησα σήμερα οτι όταν προσθέτω το 7ο wireless access point αυτό κολλάει για κάποιο λόγο και προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια, αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα απο το όνομα του, τις ρυθμίσεις ασφαλείας κλπ Ακόμα και αν προσθέσω χειροκίνητα ένα σημείο πρόσβασης με όνομα "αααααα" αυτό προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια αρκεί να είναι το 7ο στη σειρά. Πρόσθεσα λοιπόν ένα τυχαίο σημείο πρόσβασης στο διαδίκτυο με όνομα "ααααα", μπήκε 7ο στη σειρά και έβλεπα στο Μητρώο οτι προσπαθούσε να συνδεθεί, έφτιαξα μετά τη σύνδεση με το πραγματικό σημείο πρόσβασης που ήθελα και πρίν είχε το πρόβλημα, μπήκε 8ο στη σειρά και συνδέθηκα, μετά έσβησα το σημείο "ααααα" που προσπαθούσε να συνδεθεί μάταια και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Τώρα μπορώ να έχω το κανονικό σημείο πρόσβασης χωρίς πρόβλημα. δεν κατάλαβα μία, γράψτα πάλι πιο αναλυτικά πλιζ! Edited January 25, 2011 by taliban ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 χωρίς παρεξήγηση προτιμώ την λειτουργικότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, παρά τα φρου φρου και αρώματα. Φιλε Morala, και λειτουργικότητα και ταχύτητα και αξιοπιστία και φρου φρου και αρώματα. Τα θελω ολα σ'αυτη τη συσκευη! Μπορει να στα δωσει ολα, αλλα δε ξερω γιατι δεν το κανει... http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) μ εχει κανει γνωστη της τεχνολογιας LED Μια φιλική παρατήρηση μόνο, επειδή είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεσαι στον όρο "LED", αυτός ο όρος είναι λίγο μαρκετινίστικος και μπερδεύει. Οι οθόνες που αποκαλούνται σήμερα σαν "LED" (οι οποίες κανονικά έπρεπε να αναφέρονται σαν LED-LCD), είναι αυτές http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1023897&postcount=1 Δεν πρέπει να υπάρχει σύγχυση της παραπάνω τεχνολογίας με την οθόνη του N8, που είναι OLED και συγκεκριμένα AMOLED (active-matrix organic light emitting diode). http://en.wikipedia.org/wiki/AMOLED Edited January 25, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 δεν κατάλαβα μία, γράψτα πάλι πιο αναλυτικά πλιζ! το προβλημα με την συνεχη συνδεση στο νετ ειναι λογω του 7μου σημειου συνδεσης... για να το λυσεις για 7μο βαζεις κατι ακυρο πχ αααααα και μετα βαζεις αλλο και μετα διαγραφεις το ααααα Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 το προβλημα με την συνεχη συνδεση στο νετ ειναι λογω του 7μου σημειου συνδεσης... για να το λυσεις για 7μο βαζεις κατι ακυρο πχ αααααα και μετα βαζεις αλλο και μετα διαγραφεις το ααααα και από που το κάνω αυτό? Εγώ στους προορισμούς δικτύου έχω 2 στο διαδύκτιο και 1 στις υπηρεσίες wap ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 δεν κατάλαβα μία, γράψτα πάλι πιο αναλυτικά πλιζ! Προέκυπτε πρόβλημα με τις συνεχείς επανασυνδέσεις σε ένα σημείο πρόσβασης με ονομα "Thomson", το οποίο ήταν 7ο στη σειρά προτεραιότητας στiς ρυθμίσεις WLAN. To έσβησα και είχα μείνει με 6 ασύρματα και 1 το Cosmote Internet στο τέλος της λίστας. Σήμερα εκεί που ήμουν προσθέσα ένα σημείο πρόσβασης με όνομα Linksys, το οποίο μπήκε πάλι 7ο στη σειρά προτεραιότητας και είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούσε συνέχεια να συνδεθεί χωρίς λόγο. Σβήνω το "Linksys", μένω πάλι με 6 ασύρματα Δημιουργώ ένα τυχαίο σημείο με όνομα "Ααααα" και κωδικό "αμπεμπαμπλομ" για τέστ. Μπαίνει πάλι 7ο στη σειρά και αρχίζει τα ίδια, βλέπω στο μητρώο συνεχείς προσπάθειες σύνδεσης με το "Ααααα"... Το αφήνω όπως είναι Φτιάχνω ξανά τη σύνδεση με το Linksys που είχα πρίν και μπαίνει 8ο στη σειρά προτεραιότητας. Συνδέομαι κανονικά χωρίς πρόβλημα, όταν αποσυνδέθηκα δεν προσπαθεί να συνδεθεί με το Linksys όπως πρίν αλλα μονο με το "Aαααα" (το οποίο δεν υπάρχει). Σβήνω το "Ααααα", μένω πάλι με 7 ασύρματα αλλα ξεκόλλησε το κινητό απο τη συνεχή προσπάθεια σύνδεσης με το Linksys. Είχε μια μανία επανασύνδεσης με το 7ο σημείο πρόσβασης την οποία δεν κατάλαβα αλλα τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο ξεμπλόκαρε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) τυχαίο θα ήταν, γιατί σε εμένα δεν έχω 7 σημεια, αλλά μόνο 2 + 1 το wap Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 τυχαίο θα ήταν, γιατί σε εμένα δεν έχω 7 σημεια, αλλά μόνο 2 + 1 το wap Σε πιο κολλάει εσένα, όταν βάλεις το 3ο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Σε πιο κολλάει εσένα στο 3ο; τα 2 είναι wlan ( σπίτι και δουλειά ) και το 3ο είναι to wap, κολλάει στα wlan ανάλογα που είμαι και με ποιο πάω να συνδεθώ ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 τα 2 είναι wlan ( σπίτι και δουλειά ) και το 3ο είναι to wap, κολλάει στα wlan ανάλογα που είμαι και με ποιο πάω να συνδεθώ Σβήσε ολα τα WLAN, φτιάξε στις θέσεις 1 και 2 δυό τυχαία σημεία με όνομα και κωδικό οτι να 'ναι και δες μετά απο το Μητρώο αν κάνει προσπάθειες να συνδεθεί στο παρασκήνιο με κάποιο απο αυτά. Φτιάξε μετά τα πραγματικά WLAN που θές στις θέσεις 3 και 4, κοίταξε το Μητρώο αν έχουν πρόβλημα και αν δεν έχουν σβήνεις τα 1 και 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Σε εμένα κολούσε ακόμα και σε πρώτο wlan-σημείο πρόσβασης διαδικτύου, ακόμα και όταν το μετέφερα σε άλλο προορισμό. Δε νομίζω να φταίει η σειρά, μάλλον ήταν τυχαίο. Επιμένω στις εφαρμογές. Από τότε που πέταξα σαβούρα και έκανα σωστές ρυθμίσεις σε email και εφαρμογές κτλ λύθηκε. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Σε εμένα κολούσε ακόμα και σε πρώτο wlan-σημείο πρόσβασης διαδικτύου, ακόμα και όταν το μετέφερα σε άλλο προορισμό. Δε νομίζω να φταίει η σειρά, μάλλον ήταν τυχαίο. Επιμένω στις εφαρμογές. Από τότε που πέταξα σαβούρα και έκανα σωστές ρυθμίσεις σε email και εφαρμογές κτλ λύθηκε. έχω κάνει τα πάντα, δεν έχω σαβούρα μέσα και τα email είναι σωστά ρυθμισμένα, λοιπόν τώρα το wlan το πέρασα στις υπηρεσίες wap ως 1ο και ως δια μαγείας σταμάτησε να συνδέεται αυτόματα !!!!!! Θα με τρελάνει εντελώς αυτό το Bug !!!!!!!!!!!!!!:dizzy::rocket::dash::whip::shoot::knife: Edited January 25, 2011 by taliban ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Προέκυπτε πρόβλημα με τις συνεχείς επανασυνδέσεις σε ένα σημείο πρόσβασης με ονομα "Thomson", το οποίο ήταν 7ο στη σειρά προτεραιότητας στiς ρυθμίσεις WLAN. ........... Είχε μια μανία επανασύνδεσης με το 7ο σημείο πρόσβασης την οποία δεν κατάλαβα αλλα τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο ξεμπλόκαρε. τυχαίο θα ήταν, γιατί σε εμένα δεν έχω 7 σημεια, αλλά μόνο 2 + 1 το wap Κι εμένα, όταν άρχισε τα τρελά, 3 σημεία πρόσβασης ήταν όλα κι όλα. Τα μετακίνησα, τα διέγραψα, τα έλουσα με Ούλτρεξ, αλλά η πιτυρίδα παρέμεινε. Επομένως, κάποιος άλλος, άγνωστος παράγοντας είναι αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα της επανασύνδεσης. Το να βγάλουμε όλα τα προγράμματα, για την πιθανότητα να αποφύγουμε το συγκεκριμένο bug, το θεωρώ «κάπως». Απόκτησα το κινητό (και φυσικά όχι δωρεάν), για να μπορώ να εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητές του και όχι να κουκουλώνω τις όποιες αδυναμίες του με γιατροσόφια που στερούν την πλήρη αξιοποίηση, για τον καθένα μας, του κινητού. Γιατί τότε μπαίνουμε σε λογικές iPhone, όπου π.χ. πρέπει να κρατάς με ειδικό τρόπο το κινητό για να μην έχεις απώλεια σήματος (όπως έχω διαβάσει τουλάχιστον). Ας ελπίσουμε ότι η Νόκια έχει επίγνωση του προβλήματος και ότι θα το λύσει με την επερχόμενη αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Φυσικά και έχεις δίκιο, όλα αυτά είναι προσωρινές λύσεις μέχρι να φτιαχτεί από το update.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts