Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις ανοίχτηκε η συσκευασία και μπήκε στον φορτιστή.

Ώρα για διάβασμα...του συνοπτικού εγχειριδίου!

Racing because all other sports require one ball only!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο δεν λειτουργει οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω.

Ποιο δεν λετουργει ακριβως γιατι δε καταλαβα..?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Σημερα, μετα απο αρκετες μέρες, μου παρουσιασε ξανα το φαινόμενο να μου ζηταει να βαλω τη 3g καρτα sim και να κανει restart μονο του... και μάλιστα την ωρα που μιλούσα..

Εχω την εντυπωση πως μονο με ενα firmware θα σωθω... :)

Τις τελευταίες 3 σελίδες του θέματος, τα περισσότερα μηνύματα αφορούσαν mods του Ν8 και αναζήτηση εφαρμογών. Όλα τα μηνύματα μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα θέματα. Σας παρακαλώ, να χρησιμοποιείται τα σωστά θέματα ώστε να έχουμε συγκεντρωμένες τις πληροφορίες και να μπορεί κάποιος να τις βρει έυκολα με μια απλή αναζήτηση στο εν λόγω θέμα.

Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Symbian^3

Symbian - Hacks & Patches

Μόλις ανοίχτηκε η συσκευασία και μπήκε στον φορτιστή.

Ώρα για διάβασμα...του συνοπτικού εγχειριδίου!

οι οδηγιες της συσκευασιας δεν θα σου λυσουν ουτε το 5% των αποριων που θα εχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα. εχω ενα σοβαρο προβλημα. τελειωσε η μπαταρια και εβαλα το Ν8 να φορτισει και μπλοκαρε και δεν ανοιγει.. εχει λευκη οθονη και γραφει ΝΟΚΙΑ... μηπως καποιος ξερει να μου πει τι να κανω μιας και η μπαταρια δεν βγαινει ??? ευχαριστω :)

Κράτα διαρκώς πατημένο το πλήκτρο power μέχρι να κλείσει εντελώς. Δες αν φορτίζει κανονικά κλειστό και μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση, ενεργοποίησέ το.

σε ευχαριστω πολυ !!! ασχιμα ξεκηνησαμε !! 2 μερες το εχω :)

κατα πασα πιθανοτητα ειναι τυχαιο γεγονος. μην σκας

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πηρα και γω σημερα απο το μαγαζι που δουλευω!και οπως ειχα πει στο συστημα του κωτσοβολου στον υπολογιστη κανουν πολλες φορες λαθος σε πολλα προιοντα για την προελευση!το κινητο ΔΕΝ ειναι made in china οποτε μπορειτε να το παρετε αφοβα!σε μαυρο βεβαια γιατι σε αλλα χρωματα δεν το βλεπω να το φερνουνε απ οτι ρωτησα!!απο αυριο θα πεσει λιωσιμο και τυχων προβληματα θα μπω να αναφερω!!ελπιζω ομως να μην συμβει τιποτα!και κατι ακυρο αλλα σχετικο ο αδερφος μου που δουλευει τεχνικος στον γερμανο μου λεει οτι στην πρωτη φορτιση,ας εχει φορτισει η μπαταρια,το αφηνεις για καμποσες ωρες στην φορτιση!καποιος σε προηγουμενο ποστ ειχε γραψει οτι μπορεις και να το βγαλεις αμεσως δεν θα εχει προβλημα,εχουνε αλλαξει οι μπαταριες!δεν λεω οτι ειναι λαθος αλλα θα ακολουθησω τα λογια του αδερφου μου ασχετα αν κανει λαθος!!αυτα..

Καλοριζικο να το ευχαριστηθεις!!!Δεν χρειαζεται τοσες ωρες οσο λεει ο κατασκευαστης μονο!!!

το πειρα απο το καταστημα της vodafone της νεας κρηνης στη θεσσαλονικη!

κ πρεπει να χε κ αλλα! μου παν εχουμε αποθεματα!

Χθες πρωτη φορα εβαλα να φορτισει το nokia n8! το θεμα ειναι οτι αν κ φορτιζε κανονικα εγραφε 10% ακομα κ οταν η φορτιση τελειωσε!

Δεν το εχω παρατηρειση θα το δω και θα σας πω και εγω!!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Να προσθέσω την εμπειρία μου στην αυτονομία της συσκευής. Μετά από πλήρες φόρτιση χθες το βράδυ, σήμερα μιλούσα κάνα μισάωρο στο τηλ. , είχα καμιά 30αριά εισερχόμενα-εξερχόμενα μηνύματα, λίγο ρυθμίσεις κτλ. και...... 5 ώρες online με 3g σε nimbuzz στη δουλειά με ταυτόχρονα μηνύματα πάλι και η οθόνη τις μισές ώρες ανοιχτή. Τώρα μόλις μου έπεσε στις 2 γραμμές η μπαταρία. Πολύ καλή αυτονομία κατά τη γνώμη μου.

Kαλημέρα σας.. :)

Δεν υπάρχει λόγος να το παίζει ο ένας εξυπνότερος από τον άλλο και φυσικά ούτε τα πολλά posts έχουν να πουν κάτι. Υπάρχουν μέλη με 10 posts που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο από αλλά με 10000 post. Εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάποια πράγματα μπορεί να ετοιμάσει οδηγούς για να βοηθήσει και όχι να το παίζει έξυπνος αναγκάζοντας τους άλλους να διαβάζουν τα ανούσια posts του. Όσοι έχουμε κάνει εγγραφή στο myphone οφείλουμε να ακολουθούμε τους Όρους Χρήσης και όχι να κάνουμε ότι θέλουμε. Επιτέλους μερικοί πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους στο forum και να σεβαστούν τους υπόλοιπους που μπαίνουν για να ενημερωθούν.

Δεν ζητάμε κάτι παράλογο και ούτε απειλούμε κανένα. Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πότε τα posts μας είναι εντός - εκτός θέματος η ενοχλητικά για αυτούς που τα διαβάζουν. Παρακαλώ ας αφήσουμε τους εγωισμούς και τις κόντρες στην άκρη δεν είμαστε μικρά παιδιά. Εάν κάποιος από εσάς έχει αντίθετη άποψη μπορεί να μου στείλει pm για να το συζητήσουμε το παρόν θέμα έχει φτιαχτεί για να φιλοξενεί άλλες συζητήσεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπερα. εχω ενα σοβαρο προβλημα. τελειωσε η μπαταρια και εβαλα το Ν8 να φορτισει και μπλοκαρε και δεν ανοιγει.. εχει λευκη οθονη και γραφει ΝΟΚΙΑ... μηπως καποιος ξερει να μου πει τι να κανω μιας και η μπαταρια δεν βγαινει ??? ευχαριστω :)

απο το πλαισιο το πηρα με αναβαθμηση cosmote !! οκ ειναι τωρα!! δουλευει :)

Πολλές φορές όταν τελειώνει εντελώς η μπαταρία, το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται αμέσως, δηλαδή αρχίζει φορτίζει, αλλά δεν μπορεί να ανοίξει αμέσως. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, μη σε αγχώνει. Μόλις αρχίζει και δείχνει τις μπάρες της μπαταρίας να ανεβοκατεβαίνουν, μπορείς να το ανοίξεις. Γενικά θα συμβούλευα να μην το αφήνεις να κλείνει από μπαταρία, όταν έχεις την επιλογή. Όταν πέσει στο 10 % και αρχίσει τις ειδοποιήσεις για χαμηλή μπαταρία, βάλτο να φορτίσει.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε ένα πληροφοριακό forum, όπως αυτό, οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν νόημα. Φαντάζομαι ότι βασικός στόχος του forum είναι η παράθεση πληροφοριών, που αφορύν στην συσκευή και στη χρήση της.

Διαβάζουμε τις εμπειρίες που είχε ο καθένας και αξιολογούμε ποιές από αυτές έχουν ενδιαφέρον και ποιές όχι. Βέβαια τα smartphones απευθύνονται σε έμπειρους χρήστες, χρήστες που μπορούν να καταλάβουν εάν ένα πρόβλημα που αναφέρεται εδώ είναι όντως πρόβλημα της συσκευής ή του χρήστη. Οι υπόλοιποι είναι ούτως ή άλλως αβοήθητοι. Απλά μπορούν να ερωτούν, να διαβάζουν και να μαθαίνουν.

καλημερα ειμαι χρηστεις του forum πανω αλο 10 (unwired) χρονια λογο πολων ορθογραφικων λαθον αποφευφω να γραφω και δουλευω την αναζητησει, και με τα 6680,ν80,ν95 υπειρχαν πολες αντιπαραθεσεις και λιγο νοειμα προτεινο στους mod n ανοιξουν ενα ποστ ν8 vs v8 για να μπορουν οι υπολειποι να διαβαζουν πληροφορειες, οχι να χανουν το χρονο τους με διαφορες κοντρες.

μετα απο 2 εβδομαδες συμβιοσης με το ν8 μπορω να πω οτι ειναι απλα καταπληκτηκη

εχει κανει ενα ρεσταρ η μπαταρια κραταει απο 1 2/1 εως δυο μερες αναλογα με την χρηση ειναι παρα πολυ γρηγορο και μετα απο μια δυσκολη μερα και με πολες ανοιχτες εφαρμογες (αν δεν κανω λαθος το μηλο με το που κληνεις μια εφαρμογη δεν δουλευει στο παρασκινιο) με τον ορερα κανω πολυ γρηγορω σερφ η φωτο για κινιτο (κι οχι για φωτ.μηχανη)ειναι τελειες δουλεψα και το πανοραμικ απο το οβι το αποτελεσμα ειναι πολυ ικανοπιειτικο.

ειναι αξιος αντικαταστατης του ν958g που εχω ακομα και απο της πιο ισοροπιμενες συσκευες πρωτης παρουσιασις απο την νοκια .

οσο για την αυτονομια που γκρινιαζουν πολοι πεζουν πολοι παραγοντες ρολο, ποσο σταθερο σημα εχει ,αν με το ασυρματο ειναι κοντα , ποσο συχνα ξεκληδονουν χωρις λογο την συσκευη,ποσες εφαρμογες αφηνουν ανoiχτες στο background ...

τελος να πω οτι ειναι ενα τηλεφωνο εδω δινεις του κοσμου τα λεφτα να παρεις ενα πσ και σου τραβαει του κοσμου τα κοληματα και φοναζετε που τα εχετε ολα στο ενα χερι...

φιλακια και υπομονη στην επομενη ενημερωση θα διωρθοθουν πολλα.

:)

Edited by geo29

Guess what... Το Ν8 έχει κι άλλη φωτεινότητα διαθέσιμη, όπως ακριβώς γινόταν και με το Ν82. Προφανώς για λόγους αυτονομίας έχει επιλεγεί από τη Nokia να μπει ένας "κόφτης". Αν εγκαταστήσετε τη γνωστή εφαρμογή Light Control, θα καταλάβετε για τι είδους οθόνη μιλάμε, και για τι μέγιστη φωτεινότητα. Η νύχτα μέρα... :D
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γεια σας φιλοι μου. εχουμε ενα ομαδικο προγραμμα στη wind και μας κανουν δωρο καποιο ποσο για αναβαθμηση συσκευων.

Ως φαν του n8 λεω να το αποκτησω μιας και η τιμη θα μου βγει στο 1/3 πιο χαμηλη του 493.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν στη wind παιζει παραεισαγωγη γιατι η παραλαβη δεν θα γινει απο καταστημα,αλλα απο τα κεντρικα (με αποστολη κατοπιν συνεννοησης), και απο την υπαλληλο που ξεκινησε την ενημερωση μας για την προσφορα.Εχει κανει κανεις τετοιου ειδους συναλλαγη?

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Κυκλοφορουν στα καταστηματα wind συσκευες ασημι παραεισαγωγης με αλλαγμενο το αυτοκολλητο(ανοιχτηκε προφανως για να περαστουν τα ελληνικα) και το κουτι επανω γραφει HUNGARY CV

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Κυκλοφορουν στα καταστηματα wind συσκευες ασημι παραεισαγωγης με αλλαγμενο το αυτοκολλητο(ανοιχτηκε προφανως για να περαστουν τα ελληνικα) και το κουτι επανω γραφει HUNGARY CV

οποια συσκευη δεν εχει αυτοκολλητο nokia sealed ειναι παραεισαγωγης. το απο που ειναι δεν εχει σημασια. αρκει οτι ειναι παραεισαγωγης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guess what... Το Ν8 έχει κι άλλη φωτεινότητα διαθέσιμη, όπως ακριβώς γινόταν και με το Ν82. Προφανώς για λόγους αυτονομίας έχει επιλεγεί από τη Nokia να μπει ένας "κόφτης". Αν εγκαταστήσετε τη γνωστή εφαρμογή Light Control, θα καταλάβετε για τι είδους οθόνη μιλάμε, και για τι μέγιστη φωτεινότητα. Η νύχτα μέρα... :D

Ναι προφανώς είναι για λόγους αυτονομίας. Να σου κάνω μια ερώτηση όταν είσαι έξω κάτω από τον ήλιο οι αυτόματες ρυθμίσεις και ο αισθητήρασ δουλεύουν σωστά; δηλαδή όταν είσαι έξω απευθείας κάτω από το φως του ήλιου η οθόνη διακρίνεται το ίδιο εύκολα με τις αυτόματες ρυθμίσεις ή θεωρείς ότι χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή έχεις καλύτερα αποτελέσματα;

Η εφαρμογη που δειχνει τις αναπαντητες και τα μυνηματα που ειναι αδιαβαστα, πλεον συνεχως γραφει οτι δεν υπαρχουν χαμενα συμβαντα κτλ, ενω παλια εδειχνε τις αναπαντητες κτλ. Ξερει κανεις κατι?

Η εφαρμογη που δειχνει τις αναπαντητες και τα μυνηματα που ειναι αδιαβαστα, πλεον συνεχως γραφει οτι δεν υπαρχουν χαμενα συμβαντα κτλ, ενω παλια εδειχνε τις αναπαντητες κτλ. Ξερει κανεις κατι?

πατα παρατεταμενα πανω στις παλιε αναπαντητες σου και ρυθμισε την εφαρμογη τι θελεις να δειχνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...