Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την σταθεροποίηση εικόνας να την έχεις πάντα απενεργοποιημένη. Θα την χρησιμοποιείς μόνο όταν θέλεις να τραβήξεις κάτι που δεν έχει κίνηση ούτε το θέμα ούτε ο χειριστής. Αλλιώς, με την σταθεροποίηση ενεργοποιημένη, θα έχεις πολύ χειρότερο αποτέλεσμα.

Αυτο δεν το καταλαβαινω. Για την ακριβεια, μου φαινεται κουλο! Αν καθεσαι ακινητος και τραβας κατι ακινητο, τοτε τι να την κανεις την σταθεροποιηση;;:worry:Να σταθεροποιησει τι;;; Εξυπηρετει πραγματικα σε κατι, η απλα υπαρχει για να λεμε οτι εχει και αυτο; Γιατι αν ειναι αυτο που λες, τοτε δωρον αδωρον... προτιμω να τραβηξω φωτογραφια!:p

Edited by Conception

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απλα ειναι κυριως οταν δεν κουνιεται ο ''στοχος''

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

http://www.stumbleupon.com/su/1Y4VWf/www.wired.com/gadgetlab/2010/08/nokia-phones-android

Εφόσον τώρα είσαι ικανοποιημένος με τη συσκευή σου όλα μια χαρά :)

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι και να κρίνεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Επειδή αρχικά μας είπες κι έδωσες την εντύπωση ότι και η 2η συσκευή σου είχε παρόμοια συμπεριφορά με την πρώτη, μήπως την 1η την είχες "αδικήσει"; Δηλαδή μήπως έκανες λίγο παραπάνω χρήση από το "φυσιολογικό" με την 1η, ειδικά λόγω αρχικής περιέργειας να δεις τι παίζει γενικά και γι' αυτό θεώρησες ότι δεν είχε καλή αυτονομία; Ή όντως παρατήρησες μεγάλη και αξιοσημείωτη διαφορά; Δηλαδή προσπάθησε να κρίνεις όσο περισσότερο μπορείς ανεπηρέαστος από όλη την ιστορία που σου έτυχε. Θεωρείς ότι αν κάνεις ακριβώς την ίδια χρήση τώρα στη 2η με την 1η, υπάρχει αξιοπρόσεκτη διαφορά στην αυτονομία;

Απλά σου ζητάω να γίνει όσο πιο λεπτομερής και αντικειμενικός γίνεται, για να διαπιστώσουμε και οι υπόλοιποι αν όντως υπάρχει κάποιο ζήτημα σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ή όχι. Οπότε προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να πεις τις εντυπώσεις σου. Νασαι καλά πάντως για την ενημέρωση και την πληροφορηση :)

Αν διαπιστώσεις κάτι, ενημέρωσέ μας ;)

φίλε μου , στο τελευταίο ποστ που έκανα ανέφερα την χρήση που έκανα στην καινούργια συσκευή συγκρίνοντας την με την παλιά . ακριβώς την ίδια χρήση έκανα και στην παλια τις τελευταίεσ 2 μέρες πρίν το γυρίσω πίσω και κρατούσε 12 ώρες το πολύ . επαναλαμβάνω άλλη μία φορά για να μην παρεξηγηθώ και φυσικά δεν θέλω να θεωρηθώ αναξιόπιστος . με ακριβώς την ίδια χρήση το ένα με πήγε 12 ώρες ενώ το άλλο σχεδον 2 μέρες .

σήμερα ασ πούμε που το τηλέφωνο το ζόρισα υπερβολικά με bluetooth wifi email applications ovi και γύρω στις 2 μισή ώρες ομηλία σε 3G η μπαταρία απο τις 7 το πρωί που το έβγαλα απο τον φορτιστή , τώρα είναι στο 30% και πιστεύω οτι θα βγάλει άνετα το βράδυ . μετά απο τετοια χρήση δεν παραπονιέμαι καθόλου όμως που δεν έχω περισσοτερη τη μπαταρία . στην τελική αν θέλω περισσότερη μπαταρία ασ περιμένω 2 χρόνια εωσ ότου να βγάλει ο αμερικανικός στρατός στην κυκλοφορία την μπαταρία απο ουράνιο που κρατάει 50 χρονια ... χαχαχαχα :p

νομιζω οτι ολοι εχουμε φοβηθει λιγακι με την μπαταρια και ισως ειμαστε λιγο υπερβολικοι. θα συμφωνησω με τα σχολια του karlesg για τον αλλο φιλο αλλα και για αλλους χρηστες. παλαιοτερα ειχα κανει μια παρεμβαση για τις υπερβολες που λεγονται εδω μεσα με λιγο χιουμοριστικο και ισως πειραχτιρικο τροπο (την οποια βεβαια εκοψε η διαχειριση). γενικα θα προτεινα να ειμαστε λιγο πιο υπομονετικοι με τις συσκευες μας και να περιμενουμε να στρωσουνε κι αυτες με την εκαστοτε τροπο χρησης του καθε κατοχου

φίλε μου ,δεν θα ασχοληθώ με τα άλλα ποστ που μηλούσανε για μπαταρία γιατί το βίωσα το θέμα . τίποτα απο όσα εγραψα δεν έχουν κάποια δόση υπερβολής . επειδή είμαι αρκετά αρπαγμένος με την τεχνολογία κάποια πράγματα τα ψάχνω λίγο περισσότερο . όπως ας πούμε το θέμα μπαταρία . έχω αλλάξει μέχρι τώρα γύρω στα 25 τηλέφωνα που εκτός απο ένα όλα τα άλλα ήταν ΝΟΚΙΑ και σε κανένα δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που μου έβγαλε το ν8 απο την πρώτη κιολας μερα . ούτε το ν97 και το ν80 δεν είχαν τέτοια χάλια αυτονομία (12 ώρες maximum) . και όταν λέω 12 ώρες το πολύ ακριβολογώ . 12 ώρες σε 3g και 15 ώρες σε gsm , με πολύ χαλαρή χρήση , τέτοια χρήση που το καινούργιο μου τηλέφωνο πάλι ν8 σε gsm έβγαλε σχεδόν 48 ώρες και σε 3g πάνω απο 24 ώρες όπως πάει τώρα . όπως βλέπεις δεν μηλάω με μέρες αλλα με ακρίβεια σε ώρες γιατι δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν .

περίμενα τόσο καιρό το ν8 που πραγματίκά θα είμαι ο τελεταίος που θα το κατηγορίσει ακόμα και αν αποδηχθεί μάπα , που εννοείται οτι δεν υπάρχει περίπτωση . για οτιδίποτε άλλο είμαι στην διάθεση σας. :)

τέλος θα ήθελα να ρωτήσω επείδή δεν έχω χρησιμοποιείσει ποτέ το trasmiter , να μου εξηγησει καάποιος πως δουλεύει . :blink:

ευχαριστώ :D

Edited by impreza_sti

Nokia N8 Firmware Update Expected in January 2011

http://thenokiablog.com/wp-content/uploads/2010/12/Nokia-India-2.png

The Nokia India Twitter account revealed that a firmware update for the Nokia N8 will be available in January. No further details were shared, so we’re not sure whether this update will bring a new browser, portrait Qwerty, or other UI enhancements. We’ll just have to wait and see.

http://thenokiablog.com/2010/12/19/nokia-n8-firmware-january/

Επειδη εχω να μπω καιρο και το N82 αρχισε να τα φτυνει μετα απο τοσα χρονια, υπαρχει κατι εξισου καλο με το N8 ή οχι; Εχει αρκετα bugs; Να περιμενω να διορθωθουν; Εφαρμογες και παιχνιδια παιρνει ευκολα ή θελει καποια διαδικασια;

Το Ν8 είναι το μοναδικό κινητό που αξίζει για αντικαταστάτης του άξιου Ν82. Είναι γρήγορο, δεν έχει κανένα σημαντικό πρόβλημα, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια πλέον είναι απλούστατη υπόθεση λόγω του ovi store, ενώ οι αναβαθμίσεις και η ποιότητα κατασκευής του, δείχνουν ότι είναι μια συσκευή που θα κρατήσει.

μπορει καποιος να μου πει πως ρυθμιζεις να εμφανιζονται ειδοποιησεις μυνηματων και κλησεων στο homescreen? καπου ειχε αναφερθει νομιζω αλλα δε μπορω να το βρω. Μεχρι τωρα μου εμφανιζε κανονικα μεγαλη ειδοποιηση αλλα πλεον για καποιο λογο εμφανιζει μονο το σημαδακι επανω διπλα στο σημα μπαταριας. Δε θυμαμαι να αλλαξα κατι.

Βγάλε από όλες τις οθόνες το widget Ειδοποιήσεις και αν δεν στις εμφανίζει, κάνε μια επανεκκίνηση.

τέλος θα ήθελα να ρωτήσω επείδή δεν έχω χρησιμοποιείσει ποτέ το trasmiter , να μου εξηγησει καάποιος πως δουλεύει . :blink:

ευχαριστώ :D

ο transmitter χρησιμευει για να ακους την μουσικη σου απο καποιο μεγαλο ηχοσυστημα οπως στο σπιτι σου η στο αυτοκινητο...

απλα επιλεγεις μια κενη συχνοτητα στο ραδιοφωνο ( ειδικα αν εισαι αθηνα δυσκολο :/)

και την ιδια συχνοτητα στον transmiter και βαζεις ενα τραγουδι απο music player... ελπιζω να σε καλυψα :)

ο transmitter χρησιμευει για να ακους την μουσικη σου απο καποιο μεγαλο ηχοσυστημα οπως στο σπιτι σου η στο αυτοκινητο...

απλα επιλεγεις μια κενη συχνοτητα στο ραδιοφωνο ( ειδικα αν εισαι αθηνα δυσκολο :/)

και την ιδια συχνοτητα στον transmiter και βαζεις ενα τραγουδι απο music player... ελπιζω να σε καλυψα :)

ευχαριστω πολύ !!!

μόλις το δοκίμασα και έμεινα έκπληκτος .

μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εως ανοιχτή ακρόαση για ομηλία ? δηλαδή αν ακούω μουσική και χτυπήσει τηλέφωνο μπορώ να απαντήσω και να μηλίσω χρησιμοποιόντας τα ηχεία ?

Edited by j_pant

Ένας ξάδερφος μου ενδιαφέρεται για το ν8 και θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πρέπει να προσέξει κατά την αγορά του κινητού και θα ήθελα επίσης να με ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα του κινητού.Επίσης ενδιαφέρετε για το μπλε,αυτό κυκλοφορεί η πρέπει να περιμένει?

Περί διάθεσης και επιλογής χρωμάτων, θα συμβουλεύεσαι το θέμα Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Το μόνο που πρέπει να προσέξει κατά την αγορά είναι το κουτί να έχει αυτό το αυτοκόλλητο.

Αυτο δεν το καταλαβαινω. Για την ακριβεια, μου φαινεται κουλο! Αν καθεσαι ακινητος και τραβας κατι ακινητο, τοτε τι να την κανεις την σταθεροποιηση;;:worry:Να σταθεροποιησει τι;;; Εξυπηρετει πραγματικα σε κατι, η απλα υπαρχει για να λεμε οτι εχει και αυτο; Γιατι αν ειναι αυτο που λες, τοτε δωρον αδωρον... προτιμω να τραβηξω φωτογραφια!:p

Εκεί που πραγματικά χρειάζεσαι σταθερότατη εικόνα, ο σταθεροποιητής θα βοηθήσει. Αν υπάρχει κίνηση και τον έχεις ενεργοποιημένο, θα σου χαλάσει το αποτέλεσμα. Οπότε, τον έχεις απενεργοποιημένο και τον χρησιμοποιείς στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα τον χρειαστείς.

δεν το χω δοκιμασει... αν το δοκιμασεις ομως πες :-D

Περί διάθεσης και επιλογής χρωμάτων, θα συμβουλεύεσαι το θέμα Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Το μόνο που πρέπει να προσέξει κατά την αγορά είναι το κουτί να έχει αυτό το αυτοκόλλητο.

Εκεί που πραγματικά χρειάζεσαι σταθερότατη εικόνα, ο σταθεροποιητής θα βοηθήσει. Αν υπάρχει κίνηση και τον έχεις ενεργοποιημένο, θα σου χαλάσει το αποτέλεσμα. Οπότε, τον έχεις απενεργοποιημένο και τον χρησιμοποιείς στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα τον χρειαστείς.

Αν και η απάντηση δεν πάει σε μένα, αλλά μιας και γω θα γίνω κάτοχος Ν8 προσπαθώ να πληροφορηθώ για να μην εξαπατηθώ...Το λινκ με το αυτοκόλλητο μου βγάζει το γνωστό σφάλμα "404" και σε προηγούμενα ποστ που το είχαν γράψει τα παιδιά πάλι το ίδιο:(:(

Married with N8:love:

I have a dream...

Αν και η απάντηση δεν πάει σε μένα, αλλά μιας και γω θα γίνω κάτοχος Ν8 προσπαθώ να πληροφορηθώ για να μην εξαπατηθώ...Το λινκ με το αυτοκόλλητο μου βγάζει το γνωστό σφάλμα "404" και σε προηγούμενα ποστ που το είχαν γράψει τα παιδιά πάλι το ίδιο:(:(

σε μενα το δειχνει κανονικα και δειχνει nokia sealed

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ παιδια εχω προβλημα στη συσκευη! Μου κανει αυτο τσικ αρκετα συχνα μεσα στο ακουστικο και με ξεκουφαινει! Θυμαμαι το ειχε και ενας αλλος φιλος εδω! Μονο που εγω το εχω 2 βδομαδες! Τωρα; Τρεχω στα ΝΟΚΙΑ care? Καμια συμβουλη, βοηθεια? Edited by mpanos
mpanos

Ωχ παιδια εχω προβλημα στη συσκευη! Μου κανει αυτο τσικ αρκετα συχνα μεσα στο ακουστικο και με ξεκουφαινει! Θυμαμαι το ειχε και ενας αλλος φιλος εδω! Μονο που εγω το εχω 2 βδομαδες! Τωρα; Τρεχω στα ΝΟΚΙΑ care? Καμια συμβουλη, βοηθεια?

δες αν παταει καλα το βυσμα γιατι και σε εμενα το εκανε οταν δεν παταγε καλα. το εβαλα μεσα μεσα και ολα ενταξει

??? ποιο βυσμα; δεν πιστευω να λες να ανοιξω την συσκευη; δεν μιλαω με ακουστικα και το ακουω! μιλαω ετσι απλα.
mpanos

??? ποιο βυσμα; δεν πιστευω να λες να ανοιξω την συσκευη; δεν μιλαω με ακουστικα και το ακουω! μιλαω ετσι απλα.

ακυρο ρε συ νομιζα με τα ακουστικα δεν διαβασα καλα. πηγαινε το πισω στον αλλο φιλο που το επαθε του το αλλαξανε. καλη τυχη

Τωρα που μου ειπες για ακουστικα μου εδωσες μια ιδεα! Εβαλα τα ακουστικα με το καλωδιο και πηρα τηλ. και εβαλα και το bluetooth ακουστικο και παλι και στα δυο ακουσα τον θορυβο! Αυτο συμαινει οτι παραγεται ο ηχος απο την συσκευη και δεν φταιει απλα το ακουστικο ας πουμε! Ωχ!
mpanos

Ωχ παιδια εχω προβλημα στη συσκευη! Μου κανει αυτο τσικ αρκετα συχνα μεσα στο ακουστικο και με ξεκουφαινει! Θυμαμαι το ειχε και ενας αλλος φιλος εδω! Μονο που εγω το εχω 2 βδομαδες! Τωρα; Τρεχω στα ΝΟΚΙΑ care? Καμια συμβουλη, βοηθεια?

Και μενα μου το κανει, αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να μπλεξω με επιστροφες... Λετε να ειναι κατι σοβαρο?

η μπαταρια ποσο σου κραταει?

Απο που το ειχες παρει?

Τωρα που μου ειπες για ακουστικα μου εδωσες μια ιδεα! Εβαλα τα ακουστικα με το καλωδιο και πηρα τηλ. και εβαλα και το bluetooth ακουστικο και παλι και στα δυο ακουσα τον θορυβο! Αυτο συμαινει οτι παραγεται ο ηχος απο την συσκευη και δεν φταιει απλα το ακουστικο ας πουμε! Ωχ!

Μην σε αγχωνει εμενα το στο n86 μετα απο ενα μηνα χαλασε το μικροφωνο του και σε 3 μερες μου το επισκευασανε μεσα στην εγγυηση χωρις προβληματα φλασαρισμα της συσκευης και αλλα τετοια. Τουλαχιστον σε σχεση με αλους η εγγυηση της νοκια ειναι αξιοποιστη.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

οππς! και σε μενα το εχει κανει αρκετες φορες πανω σε κληση απο την πρωτη μερα αλλα θεωρησα οτι ηταν τυχαιο.

Θα περιμενω ενα update ακομα και μετα αν συνεχισει παει nokia ;)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

ρε παιδια οταν εχεις πολυ χαμηλη μπαταρια και εισαι σε εξοικονομηση ενεργειας δεν μπορεις να συνδεθει στο internet?καταφερνω να το συνδεσω στο wifi του γραφειου αλλα δεν κατεβαζει και δεν μπορει να μπει πουθενα Edited by katsaplian

Χμ...εξακολουθω να μην καταλαβαινω ποτε ακριβως χρησιμευει, αλλα δεν θελω να σου σπασω τα νευρα, οποτε παω πασο!:p Παντως στο N82 που εχω, δεν βλεπω διαφορα στις ληψεις με και χωρις σταθεροποιητη βιντεο.

Σε πολλές συσκευές δεν κάνει πραγματική δουλειά. Δηλαδή είτε το έχεις ενεργοποιημένο είτε όχι, δεν βλέπεις διαφορά στην λήψη.

Επειδη βλεπω οτι αυτο το προβλημα το εχουν αρκετα παιδια μηπως ειναι καποιο λαθος, καποιο σφαλμα απο την παραγωγη του κινητου...??Σε ενα nokia care πιστευω θα δωσουν λυση!!Εμενα παντως δεν μου το εχει κανει!!!;)

Edited by impreza_sti

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Για σας έτσι ξαφνικά σήμερα έβαλα το κινητό να φόρτιση κλειστό και είδα διπλα από τις γραμμές πάνω δεξιά δεν βγάζει ποσοστό τις % έχει συμβεί σε κανέναν?

spacer.png

μαλλον ετσι ειναι παντα... τουλαχιστον οταν ειναι κλειστο

Και μενα μου το κανει, αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να μπλεξω με επιστροφες... Λετε να ειναι κατι σοβαρο?

η μπαταρια ποσο σου κραταει?

Απο που το ειχες παρει?

Όπα, ξαφνικά γίναμε πολλοί!!! Και πάνω που πήγα να πιστέψω ότι εγώ ήμουν υπερβολικός που χρησιμοποίησα το DOA. Για να βοηθήσω, να αναφέρω ότι το τσικ το άκουσα από την πρώτη κι όλας κλήση μέσα απο το ακουστικό του τηλεφώνου, όχι τόσο δυνατά ώστε να με ξεκουφαίνει, αλλά ενοχλητικό σίγουρα και σε συχνά διαστήματα, αλλά άτακτα. Παρατήρησα ότι συνέβαινε πιο συχνά σε σημεία μέσα στο σπίτι μου όπου ξέρω ότι το δίκτυο έχει "τρύπες", δηλαδή 2-3 γραμμές σήμα, όχι όμως ότι δεν έχει καθόλου σήμα -άρα μη αποδεκτό σφάλμα. Επίσης παρατήρησα ότι το σήμα στο συγκεκριμένο κινητό όταν μιλούσα καθισμένος σε ένα σημείο ανεβοκατέβαινε συνέχεια, δεν ξέρω αν έχει σχέση με το τσικ αυτό. Θυμάμαι αναφορές που είχα διαβάσει όταν περιμέναμε για μήνες να κυκλοφορήσει, ότι έχει εντελώς νέα κεραία και κάνουν δοκιμές συμβατότητας με τα δίκτυα και στην Ελλάδα; Παίζει να έχει αυτό σχέση; Πάντως εγώ έκανα χρήση DOA, αν και με πολλές επιφυλάξεις μέσα μου μήπως είμαι υπερβολικός και μπλέξω άδικα, και δεν το μετανιώνω. Ήμουν τυχερός και πήρα νέα συσκευή αμέσως και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικό στο καινούριο μου N8.

Το είχα πάρει απο Γερμανό και η μπαταρία στην 4η φόρτιση κράτησε 1,5 μέρα με σκληρή χρήση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...