bomber21 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι μήπως τα κινητά αυτά έχουν εισαχθεί κατευθείαν από τα καταστήματα και όχι μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο ακριβώς είναι το sar της συσκευής γιατί στην σελίδα sar της Nokia για το c2 - 01 δίνει 4 διαφορετικές τιμές! Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Κοίτα αυτό με τον κωδικό RM-721. Αυτό θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ωραία με το μεγαλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα SAR 1.20 W/kg. Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Δύο ερωτήσεις: Υπάρχει φωτεινή ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα; Ποια παιχνίδια περιλαμβάνει στις εφαρμογές; Ευχαριστώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Το κινητό, το πήρα προχτες σε ασημί χρώμα (warm silver) και πραγματικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Η ΝΟΚΙΑ σε αυτές τις συσκευές, κατέχει το know how στη συγκεκριμένη κατηγορία, φτιάχνοντας διαχρονικά μοντέλα προσιτά και απόλυτα value for money. :up: Edited November 13, 2011 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλησπέρα, μια φίλη αγόρασε το C2-01 πριν λίγες ημέρες το οποίο δεν προορίζεται για την Ελλάδα. Μπορεί να γράψει στα Ελληνικά αλλά δεν υπάρχει επιλογή σαν γλώσσα για το μενού. Από όσο κοίταξα δεν βρήκα τρόπο για πέρασμα της Ελληνικής γλώσσας στο S40 όπως γίνετε στο Symbian, άρα μονόδρομος είναι το Nokia Center και το 20ευρο? Γνωρίζετε κάποιον τρόπο για να αποφύγει το Service? Ευχαριστώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Καλησπερα παιδια. Το αγορασα και γω για την γυναικα μου καλο τηλεφωνο (εγω εχω το Ν900) και ειμαι ενθουσιασμενος με το C2-01 απλα αυτο που δεν καταφερα ειναι να μπω στο facebook και στο e-mail αν γνωριζεται γιατι. Στο facebook απλα μενει εκει που λεει sign in και δεν κανει κατι αλλο και για το e-mail μου γραφει communication errortry again later. Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Υπάρχει φωτεινή ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα; Ευχαριστώ :) Αυτο με ενδιαφερει και μενα. Αν γινεται ας απαντησει καποιος που το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Αυτο με ενδιαφερει και μενα. Αν γινεται ας απαντησει καποιος που το εχει Τελικά δεν υπάρχει.. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 το τηλ. για τα λεφτά του είναι μια χαρά μόνο μια εφαρμογή ψάχνω και αν ξέρει κανείς επειδή σε μερικά ονόματα έχω 2 και 3 αριθμούς υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βγάζει τον αριθμό του καλούντος μαζί με το όνομα όταν σε παίρνουν τηλ. ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αγαπητοι συμφορουμιτες θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητακι μας παιρνει τη γνωστη εφαρμογη whatsapp. Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο marketplace δεν εβγαλα ακρη. Για πειτε Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε Google Contacts Sync στο κινητό; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητάκι ως δεύτερη επιλογή ... θα ήθελα να μάθω τα εξής Πόσα χιλιάδες χρώματα έχει η οθόνη του...γιατί δεν το βρίσκω ... και πόσα GHz είναι ο επεξεργαστής.... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ... και πόσα GHz είναι ο επεξεργαστής.... ghz..; θα αστειεύεσαι ετσι;:rolleyes: τα χρώματα ειναι 256.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 ghz..; θα αστειεύεσαι ετσι;:rolleyes: τα χρώματα ειναι 256.000 καλά όντως... χααχα πάντως τα χρώματα είναι 262.000 το βρήκα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Σε αυτό το κινητό μπορούμε να αποκλείσουμε αριθμό, ώστε να μη δεχόμαστε κλήσεις από αυτόν; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Οταν βαζω καποιο mp3 ή ραδιοφωνο, βλεπω μια μαυρη οθονη παρολο που ακουγεται κανονικα. Ετσι ειναι ο player που εχει το κινητο ή εχει καποιο προβλημα το δικο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Οταν βαζω καποιο mp3 ή ραδιοφωνο, βλεπω μια μαυρη οθονη παρολο που ακουγεται κανονικα. Ετσι ειναι ο player που εχει το κινητο ή εχει καποιο προβλημα το δικο μου; Έχεις αλλάξει skin; Έτσι όπως το περιγράφεις, υπάρχει πρόβλημα στο theme του media player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οταν βαζω καποιο mp3 ή ραδιοφωνο, βλεπω μια μαυρη οθονη παρολο που ακουγεται κανονικα. Ετσι ειναι ο player που εχει το κινητο ή εχει καποιο προβλημα το δικο μου; το θέμα που έχεις βάλει φταίει... ή άλλαξε θέμα ή πάτα αριστερό κλικ πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάτω κάτω εκει που σου λέει "θέμα αναπ. πολυμέσ." άλλαξε το απο ορισμένο από θέμα σε κανονικό Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkots Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Γειά σας και χρόνια πολλά. Έχω το nokia c2-01 και θέλω να του κάνω αναβάθμιση. Μήπως μπορεί κανένας να με βοηθήσει; Ευχαριστώ και καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.nokia.com/gr-el/support/product/c2-01/softwareupdate/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkots Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλημέρα και καλές γιορτές. Έχω το nokia c2-01 και θέλω να του κάνω αναβάθμιση. Μπήκα στο site της nokia αλλά μόλις φτάνει στο update δεν προχωράει παρακάτω. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλημέρα και καλές γιορτές. Έχω το nokia c2-01 και θέλω να του κάνω αναβάθμιση. Μπήκα στο site της nokia αλλά μόλις φτάνει στο update δεν προχωράει παρακάτω. Τι μπορεί να φταίει; πήγαινε ρυθμίσεις --> ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου --> στοιχεία λογισμικού και πες μου ποια έκδοση έχεις στη συσκευή σου Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkots Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 καλημέρα και πάλι. Η έκδοση είναι η v03.45 για το nokia c2-01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts