mirrorofsorrow Δημοσιεύτηκε November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2010 (edited) Nokia C2-01 (RM-721) http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-c2-01-all.jpg ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 22 Νοεμβρίου 2010 Περιγραφή συσκευής: The Nokia C2-01 is a phone supporting quad-band EGSM 850/900/1800/1900 and tri-band WCDMA 900/1900/2100 mhz (or WCDMA 850/1900/2100 mhz on some regions) . Main features are Series 40 6th Edition Developer Platform, WebKit Open Source Browser, 3.2 Mpix Full Focus camera, FM RDS Stereo Radio, Flash Lite 3.0, Nokia messaging 2.0, Bluetooth 2.1 +EDR and MIDP Java 2.1 with additional Java APIs. Physically, it’s 109.8 x 46.9 x 15.3mm and weighs 89g. It will be available from the first Quarter of 2011. The price is expected to be around €70, before local taxes and operator subsidies. ______________________________________ Τελευταία έκδοση λογισμικού: 11.00 Δείκτης SAR: 1.20 W/kg Ελληνικό Product Code: 059D659 (Black) / 059G384 (Light blue) / 059G276 (light pink) / 059D5J6 (Silver) / 059G1G5 (White) ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά (GSMArena) Φωτογραφίες (GSMArena) Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited April 3, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_93qZNLHrXk]Βίντεο Παρουσίασης[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Τι λέει αυτό το κινητάκι??? Πότε έρχεται Ελλάδα? Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 ηρθε στα 94 ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 καλημέρα. το τηλ το πηρα χτες απο το Πλ στα 89,90 τελευταιο κομματι. Ειναι τυπικο Νοκια θα ελεγα χωρις κατι τρομερο πανω του.Δειχνει στιβαρο και αξιοπιστο,η καμερουλα κανει τη δουλεια της, εχει υποδοχη για καρτα μνημης και χοντρο καρφι για το handsfree. ειμαι ευχαριστιμενος για την ωρα αφου δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις. Τωρα του περναω το νεο firmware v11.00 αφου ειχει το ν10.50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 kostasdiado μπορεις να μας μεταφερεις εντυπωσεις για την διαρκεια της μπαταριας, οθονη και σημα; ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 kostasdiado μπορεις να μας μεταφερεις εντυπωσεις για την διαρκεια της μπαταριας, οθονη και σημα; ευχαριστω... Καλό φαίνεται Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Ακομη ειναι πολυ νωρις για περροσοτερα στοιχεια. Εχω κανει μια φορτιση ολη και ολη. Σημα κανονικο, οθονη κλασικη Νοκια με μικρη γραμματοσειρα.Δεν μπορεις να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ακομη ειναι πολυ νωρις για περροσοτερα στοιχεια. Εχω κανει μια φορτιση ολη και ολη. Σημα κανονικο, οθονη κλασικη Νοκια με μικρη γραμματοσειρα.Δεν μπορεις να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα Αυτο με τη φωτεινοτητα ρε παιδια ειναι πολυ σπαστικο,καλα εκανες κ το ανεφερες! Αγορασα το C3-01 πριν λιγο καιρο αλλα μου την εσπασε αυτο και το εδωσα και βλεπω οτι ολα σχεδον τα 40αρια το ιδιο προβλημα εχουν! Ειδικα τη νυχτα χωρις πολυ φως αστα ηταν σα φακος και το κακο ειναι οτι δεν αναφερετε σαν μειο,τι να πω!:wacko: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 το εχει βρει κανεις με ελληνικο πληκτρολογιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) οχι δεν νομιζω. Edited April 28, 2011 by johnkou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 το εχει βρει κανεις με ελληνικο πληκτρολογιο; αποκλειστικα Ελληνικο οχι. εχει και τις δυο γλωσσες πανω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ναι αυτο εννοω... αρα το πλαισιο το εχει.. περιμενω εντυπωσεις απο την μπαταρια... ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αυτο με τη φωτεινοτητα ρε παιδια ειναι πολυ σπαστικο,καλα εκανες κ το ανεφερες! Αγορασα το C3-01 πριν λιγο καιρο αλλα μου την εσπασε αυτο και το εδωσα και βλεπω οτι ολα σχεδον τα 40αρια το ιδιο προβλημα εχουν! Ειδικα τη νυχτα χωρις πολυ φως αστα ηταν σα φακος και το κακο ειναι οτι δεν αναφερετε σαν μειο,τι να πω!:wacko: Αυτό ισχύει...Το 6300 να βλεπες!Ειδικά αν ήσουν αγουροξυπνημένος...Στραβομάρα!:lol:Μόνο στο 5200 (τουλάχιστον απ' όσο ξέρω) μπορούσες να ρυθμίσεις την αντίθεση...:down: Edit:Πάντως πολύ καλό πακέτο για τα λεφτά του! :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το κινητάκι το πήρα για την αδερφή μου και μπορώ να πω ότι από λίγο που το δούλεψα είναι μία πολύ τίμια πρόταση. Καλή συναρμολόγηση (δεν τρίζει), δυνατό ηχείο, εύχρηστο πληκτρολόγιο και βέβαια η κορυφαία ποιότητα συνομιλίας που μας έχει συνηθίσει η ΝΟΚΙΑ. Με την μπαταρία τπυ επίσης η αδερφή μου έχει μείνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη. Συνοπτικά, για κάποιον που ψάχνει απλά ένα ποιοτικό τηλέφωνο χωρίς ουσιαστικές επιπλέον δυνατότητες είναι μία χαρά συσκευή... Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Εγω εχω την εκδοση 10.50 και οταν κανω ενημερωση μου λεει οτι δεν υπαρχει νεωτερη!Πως γινεται αυτο?Και πως γινεται να περασω τις ρυθμισεις για το 3G?Εχω Q card και δεν μπορω να βγαλω ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Εγω εχω την εκδοση 10.50 και οταν κανω ενημερωση μου λεει οτι δεν υπαρχει νεωτερη!Πως γινεται αυτο?Και πως γινεται να περασω τις ρυθμισεις για το 3G?Εχω Q card και δεν μπορω να βγαλω ακρη! Καλημέρα. Δεν σου εμφανίζει την τελευταία έκδοση, γιατί ίσως δεν είναι διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου. Δοκίμασες μέσω ovi suite και OTA? Για να δεις ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση για το κινητό σου πήγαινε στην σελίδα http://www.nokia.gr/support/software/software-update/can-i-update, γράψε το product code της συσκευής σου και θα σου εμφανίσει την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση. Για της ρυθμίσεις πήγαινε στην σελίδα http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/My-Q-%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82.aspx Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Πώς μπορούμε να βγάλουμε από την κεντρική οθόνη του κινητού την μπάρα "e-mail" που βγαίνει; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλημέρα. Δεν σου εμφανίζει την τελευταία έκδοση, γιατί ίσως δεν είναι διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου. Δοκίμασες μέσω ovi suite και OTA? Για να δεις ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση για το κινητό σου πήγαινε στην σελίδα http://www.nokia.gr/support/software/software-update/can-i-update, γράψε το product code της συσκευής σου και θα σου εμφανίσει την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση. Για της ρυθμίσεις πήγαινε στην σελίδα http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/My-Q-%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82.aspx Τις ρυθμισεις τις εχω βρει,απλα δεν βρισκω που πρεπει να παω για να τις περασω στο τηλεφωνο!Παω στην συνδεσιμοτητα,στο πακετο δεδομενων αλλα δεν υπαρχουν μεσα οι επιλογες για να περασω τις ρυθμισεις!Ειναι σαν να λειπουν καποια πεδια που πρεπει να συμπληρωσω!Υπαρχει καποιος που εχει περασει τις ρυθμισεις χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Πώς μπορούμε να βγάλουμε από την κεντρική οθόνη του κινητού την μπάρα "e-mail" που βγαίνει; Μενου---Ρυθμισεις---Εμφανιση---Αρχικη οθονη---Διαμορφωση οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ευχαριστώ! Ενώ επιλέγω να φαίνεται η ημερομηνία στην αρχική οθόνη, δε μου την εμφανίζει. Γνωρίζει κάποιος γιατί; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής, το Nokia C2-01 στα καταστήματα Public και στο Getitnow το έχει σε ασημί χρώμα, στην επίσημη σελίδα της Nokia σε Μαύρο και Χρυσαφί ΜΟΝΟ. Τι συμβαίνει να το παραγγείλο σε ασημί ή υπάρχει περίπτωση να είναι Μαϊμού;;; Την ΒΟΗΘΕΙΑ σας pls :O Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μαιμού δε γίνεται να είναι, δε μπορεί τόσο μεγάλα καταστήματα να πουλάνε κινητά μαιμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μακάρι φίλε μου γιατί το παρήγγειλα ήδη από το getitnow στα 82 ευρώ! Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts