nikoseggo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 δεν νομιζω οτι είναι θέμα προγράμματος το ραδιόφωνο. αν δεν υπάρχει το τσιπάκι για το ράδιο οτι προγραμμα και να βαλεις δεν θα δουλεψει, οποτε μονο μεσω ιντερνετ μπορεις ν ακουσεις καποιον σταθμο Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleogeo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 OK valsam. Δεν πρόσεξα το σχόλιο σου πιο πάνω.. Με συγχωρείς! nikoseggo κρίμα.. Το ραδιόφωνο καμιά φορά είναι χρήσιμο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν θα το αγοράσω φίλε. κατά τ άλλα αξίζει η συσκευή Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν θα το αγοράσω φίλε. κατά τ άλλα αξίζει η συσκευή Καλά και συ τωρα,τόσα "Κουσούρια" που λέει ο λόγος(δν έχει πολλά,μόνο η κάμερα και λίγο η μπαταρία τα χαλάνε) έχει, το ραδιόφωνο μονο σε πείραξε; Edited April 14, 2011 by darkn2ck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 αντε να δουμε ποτε βγαινει η συσκευη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 γενικά πάντως δεν ξέρω τι παίζει με το radio αφού σε μερικά sites λένε ότι η συσκευή έχει ενώ σε άλλα όχι... Για τα λ7 του πάντως πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleogeo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) pananton όντως έχεις δίκιο. Τώρα το κοίταξα.. Πλάκα μας κάνουν!;!;! Από sar ξέρει κανείς τπτ;; (για το Χ5) ΟΚ! Το βρήκα!! Συγνώμη για την επανάληψη! Όσον αφορά για το ραδιόφωνο, βλέποντας βίντεο στο γιουντιουμπ δεν δείχνει πουθενά κάποιο εικονίδιο.. :( Edited April 14, 2011 by aleogeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εμενα μου ειπαν οτι αυριο και δευτερα εχουν παραλαβες (δεν ειπαν αν θα ρθει απλα θα εχουν παραλαβες)..οποτε αυτες τις 2 μερες θα ειναι αν ειναι... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 γενικά πάντως δεν ξέρω τι παίζει με το radio αφού σε μερικά sites λένε ότι η συσκευή έχει ενώ σε άλλα όχι... Για τα λ7 του πάντως πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο... ;) Σ αυτό το video έχει fm app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleogeo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μήπως η ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού έχει ραδιόφωνο και (πχ) η κινέζικη δεν έχει.. Λίγες μέρες υπομονή και θα δούμε!! : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 και κατι αλλο! GPS εχει stand'alone??? η θα πρεπει να χρεωνεσαι??? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εχει δεκτη gps. οποτε χρεωση δεν θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδια μιας και σημερα ειναι η μερα που θα παει σε καποια μαγαζια οποιος πηγε και το ειδε σε καποιο καταστημα ας το πει εδω να παμε κι εμεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδιά πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα wind της πόλης μου και τους ρώτησα για αυτά τα 2 κινητά και μου είπαν ότι από δευτέρα θα έχουν το Χ5 αλλά δεν ήξεραν τώρα την τιμή. Για το Χ6 δεν ήξεραν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleogeo Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Στο σύστημα δεν υπάρχει τίποτα καταχωρημένο, ούτε ημερομηνία παραλαβής ούτε λίστα παραγγελίας. Από Μεγάλη Δευτέρα να επικοινωνήσω πάλι. Έτσι μου είπανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδες Περιστερι, Αιγαλεω και Χαιδαρι, εχω παρει τηλεφωνο ολα τα καταστηματα και σε κανενα δεν εχει ερθει... Οποιος ξερει κατι ας πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Μαγκες σημερα ειχα βγει και γω στη γυρα και τιποτα και επειδη ο δρομος μου περναει μπροστα απο τα κεντρικα της wind ειπα ας σταματησω.Ειδα λοιπον οτι εχουν απεργια οι υπαλληλοι (στα κεντρικα οχι στα καταστηματα)λογω μη καταβολης των δεδουλευμενων-απολυσεις κτλ. και λεω μηπως οφειλεται σε αυτο η ολη καθηστερηση.......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Μπα αυτο εξαρταται απο τα φορτηγα και τις αποθηκες πιστευω.. Αν απεργουν οι αποθηκαριοι μπορει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliaskats Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 κανα νεο παιδια για το κινητο ποτε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ακουστηκε οτι θα βγει απο δευτερα. υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 άντε να δούμε ;) ελπίζω να έχουν ικανοποιητικό stock γιατί το περιμένουμε πολλοί...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Για τιμή του Χ5 μάθαμε τίποτα; Το Χ6 πότε βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Για τιμή του Χ5 μάθαμε τίποτα; Το Χ6 πότε βγαίνει; Ναι pete, διαβασε το θεμα εστω 2 σελιδες πριν.. Το X5 θα ερθει κατα 90% μεσα στη μεγαλη βδομαδα στα 199 ευρω, διασταυρωμενο.. Για το x6 ουτε λογος ακομα, λογικα σε κανα μηνα θα ξεθολωσει το πεδιο εκεινο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ναι pete, διαβασε το θεμα εστω 2 σελιδες πριν.. Το X5 θα ερθει κατα 90% μεσα στη μεγαλη βδομαδα στα 199 ευρω, διασταυρωμενο.. Για το x6 ουτε λογος ακομα, λογικα σε κανα μηνα θα ξεθολωσει το πεδιο εκεινο.. To έχω διαβάσει και πιο πριν και τα 200€ δεν ήταν σίγουρα. Γι'αυτό ρώτησα. Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πιο είναι προτιμότερο; Το Χ5 ή το Blade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 To έχω διαβάσει και πιο πριν και τα 200€ δεν ήταν σίγουρα. Γι'αυτό ρώτησα. Από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πιο είναι προτιμότερο; Το Χ5 ή το Blade;Χωρις σκεψη βεβαια τα Χ5 φιλε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts