Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά θα δώσω το παλιό μου κινητό στη φιλη μου, άντο που θέλω να ρωτήσω είναι όταν βάλει το δικός της email και διαγράψει το δικό μου οι paid εφαρμογές που έχω στο mobile θα συνεχίσουν να λειτουργούν η όχι?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

valentinosael said:
παιδιά θα δώσω το παλιό μου κινητό στη φιλη μου, άντο που θέλω να ρωτήσω είναι όταν βάλει το δικός της email και διαγράψει το δικό μου οι paid εφαρμογές που έχω στο mobile θα συνεχίσουν να λειτουργούν η όχι?

Το πιό πιθανόν είναι να μην μπορέσεις να διαγράψεις το email σου από την συσκευή.

jastonas said:
Το πιό πιθανόν είναι να μην μπορέσεις να διαγράψεις το email σου από την συσκευή.

ωχχχ.ελπίζω να μπορέσω να το διαγράψω ,να μην βλέπει και τα mails μου .κρίμα είναι να μην μπορέσω έχω εφαρμογές πάνω από 200 ευρώ στον λογαριασμό μου.Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Εκτος αν δεν τηρεί τους κανόνες του forum.

geovass said:
Με Factory Reset δεν σβήνουν όλα?

το θεμα ειναι οτι δεν θέλω να κάνω Factory Reset γιατί θα χαθόυν και οι εφαρμογές απο το mobile.αυτο που λέω είναι αν γινετε να διαγράψω το email μου χωρις να διαγραφούν οι εφαρμογές

valentinosael said:
το θεμα ειναι οτι δεν θέλω να κάνω Factory Reset γιατί θα χαθόυν και οι εφαρμογές απο το mobile.αυτο που λέω είναι αν γινετε να διαγράψω το email μου χωρις να διαγραφούν οι εφαρμογές

Απλά πηγαίνεις στους λογαριασμούς, διαγράφεις το google λογαριασμό σου και βάζεις τον δικό της. Οι εφαρμογές θα μείνουν κανονικά και τα mail σου δεν θα τα παίρνει. Το μόνο πρόβλημα που πιστεύω πως θα προκύψει είναι πως λογικά δεν θα μπορεί να κάνει τις paid εφαρμογές update. Επίσης τις free είναι νομίζω καλύτερο να τις ξανακατεβάσει με το δικό της account για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Λεωνίδας

Έχω διαβάσει και για περίπτωση που οι εφαρμογές σταμάτησαν να λειτουργούν όταν άλλαξε το email. Αν και νομίζω ότι στις περισσότερες συσκευές δε γίνεται να σβήσεις το λογαριασμό σου χωρίς hard reset ;)
Τhe end of an era...

Villis said:
Έχω διαβάσει και για περίπτωση που οι εφαρμογές σταμάτησαν να λειτουργούν όταν άλλαξε το email. Αν και νομίζω ότι στις περισσότερες συσκευές δε γίνεται να σβήσεις το λογαριασμό σου χωρίς hard reset ;)

κατι παραπανω ξέρουν :mad: δοκιμασα να διαγράψω τον λογαριασμο μου και να: This account is required by some applications.You can only remove it by resetting the phone to factory defaults (which deletes all your personal data).You can do that in the Settings application, under Privacy. :mad: :mad:

ετσι και εγω εκανα νεο λογαριασμο μονο για το market και απο τώρα οτι εφαρμογη αγοράζω θα ειναι απο αυτόν

Και για να κλεισουμε και τυπικα ενα θεμα που ουσιαστικα ειχε επιλυθει προσφατα αλλα μας ταλαιπωρουσε μηνες, το Google maps ειναι πλεον διαθεσιμο και για την χώρα μας με μια απλη αναζητηση στο market! :)

Oχι όμως ακόμα το Google Earth, για το οποίο χρειάζονται οι οδηγίες από το link στο πρωτο post του thread...

ΥΓ: Έπρεπε το thread να φτάσει στο post no. 1000 για να δούμε άσπρη μέρα από την Google... :p

Edited by dbal

Sony logo.gif

Να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο app στο μάρκετ που να λέει ποιες εφαρμογές είναι free για σήμερα? Όπως στο appstore που βάζουν προσφορές ή free apps ?

dbal said:
Και για να κλεισουμε και τυπικα ενα θεμα που ουσιαστικα ειχε επιλυθει προσφατα αλλα μας ταλαιπωρουσε μηνες, το Google maps ειναι πλεον διαθεσιμο και για την χώρα μας με μια απλη αναζητηση στο market! :)

Oχι όμως ακόμα το Google Earth, για το οποίο χρειάζονται οι οδηγίες από το link στο πρωτο post του thread...

ΥΓ: Έπρεπε το thread να φτάσει στο post no. 1000 για να δούμε άσπρη μέρα από την Google... :p

Και να υπενθυμίσουμε πως το Navigation δεν δουλεύει ακόμα για Ελλάδα.. :(

Εκτός αν βάλεις το modification που κυκλοφορεί στο XDA. Το μόνο κακό είναι πως αυτή την στιγμή έχει μείνει στο 6.0.3 ενώ official έχουμε πάει στο 6.1

jastonas said:

Εκτός αν βάλεις το modification που κυκλοφορεί στο XDA. Το μόνο κακό είναι πως αυτή την στιγμή έχει μείνει στο 6.0.3 ενώ official έχουμε πάει στο 6.1

θέλει ίντερνετ για να έχεις πλοήγηση όμως εε?

jastonas said:

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

• Administrators
  Xander said:

skstelios said:

H "πειραγμένη" έκδοση λειτουργεί κανονικά και χωρίς internet αρκεί να έχεις κατεβάσει από πριν το χάρτη.

Modpic.gif

Υπάρχει κανένας τρόπος να απορρίψει κάποιος το update που μπορεί να εμφανιστεί σε μια εφαρμογή του market??

Ρωτάω με αφορμή μια χθεσινη αναβάθμιση του sygic που αφορά τους χρήστες των χαρτών Ινδιας και που η ιδια η εταιρεία προτείνει στο "whats new" να μην το εγκαταστήσουμε αν δεν εχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τους συγκεκριμένους χάρτες. Πως όμως???

ΥΓ: Εννοείται πως τελικά το εγκατεστησα γιατι διαφορετικά θα έπρεπε να το έχω να κάθεται στα διαθεσιμα updates μέχρι το επόμενο και να παιρνω περιοδικά false ειδοποιήσεις για αναβαθμίσεις στις εφαρμογές μου στο notification bar του κινητού...

Sony logo.gif

Νομίζω, φιλαράκο, ότι θα μπορούσες να ξετικάρεις την επιλογή " να επιτρέπεται η αυτόματη ενημέρωση" μέσα από το market, για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Αν είσαι root, μπορείς από το titanium market, στη λίστα των εφαρμογών, πατάς παρατεταμένα στην εφαρμογή και στις επιλογές που σου βγάζει πατάς "αποκόλληση από το market" :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Akpe, αυτή την εντύπωση ειχα κι εγω οτι μόνο ως root έχω επιλογές για κατι τέτοιο, από την εποχή του milestone που είχα το Titannium backup.

Άλλη μια έλλειψη στοιχειωδους λειτουργίας του market - να περιορίζεσαι μεταξύ accept ή uninstall...

Sony logo.gif

athanaso77 said:
H "πειραγμένη" έκδοση λειτουργεί κανονικά και χωρίς internet αρκεί να έχεις κατεβάσει από πριν το χάρτη.

Ποια είναι αυτή η "πειραγμένη"έκδοση;. Υπάρχει κάπου ελεύθερα ή δεν επιτρέπεται να γράψεις περισσότερα;

cb600f said:
Ποια είναι αυτή η "πειραγμένη"έκδοση;. Υπάρχει κάπου ελεύθερα ή δεν επιτρέπεται να γράψεις περισσότερα;

Ψάξε στους xda για "brut google maps" στο thread της συσκευής σου.

cb600f said:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132

Oneplus 6 8/128

yiangoun said:
Ψάξε στους xda για "brut google maps" στο thread της συσκευής σου.

kill_noob said:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. Πάλι θέλει WiFi ή data και μου λέει πως δεν υπάρχει χάρτης.

Αυτό είναι και το σημείο που δεν καταλαβαίνω, που είναι αυτοί οι χάρτες και πως τους βλέπει το πρόγραμμα.

Έχω διαβάσει για μια λειτουργία αποθύκευσης ενός κομματιού του χάρτη, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

cb600f said:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. Πάλι θέλει WiFi ή data και μου λέει πως δεν υπάρχει χάρτης.

Αυτό είναι και το σημείο που δεν καταλαβαίνω, που είναι αυτοί οι χάρτες και πως τους βλέπει το πρόγραμμα.

Έχω διαβάσει για μια λειτουργία αποθύκευσης ενός κομματιού του χάρτη, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Αν ενεργοποιήσεις την λειτουργία Pre-cache map area στα labs τότε μπορείς να αποθηκεύσεις κομμάτια χάρτη της περιοχής που σε ενδιαφέρει και να κινείσαι εκεί χωρίς wifi-3g, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σε ενδιαφέρει. Για οτιδήποτε παραπέρα σχετικά με πλοήγηση, καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα android - gps.

Ρε παιδια δεν μου κατεβαζει εφαρμογες απο pc ενω βλεπει το τηλ.

Μου γραφει εγκατεστημενο αλλα τιποτα.

Οταν μπαινω απο το τηλ. η εφαρμογη δεν φαινεται εγκατεστημενη και

την κατεβαζει κανονικα.

Εκανα διαγραφη προσωρινης μνημης αλλα τιποτα.

Καθε βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω.