Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ καταλαβα! κατι τελευταιο...εαν γυρισω στα αγγλικα με την μανισια εφαρμογη επαφων εκει που γραφω ενα ενα τα γραμματα εφοσον τα γραφω ελληνικα δεν θα βρισκει τις επαφες τις ελληνικες(βασικα ολες στα ελληνικα τις εχω)?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια, αγορασα αρκετες εφαρμογες τωρα με το discount, ωστοσο στο mail μου εχουν ερθει σαν αποδειξη παραγγελιας μονο αυτες που αγορασα απο τις 10 του μηνα και μετα. Ειχα αγορασει καποιες ομως στις 9. Ξερει κανενας γιατι? Για να δω και τι χρεωσεις εγιναν τελικα γιατι ακουω διαφορα... Ευχαριστω!

Ρε παιδια, αγορασα αρκετες εφαρμογες τωρα με το discount, ωστοσο στο mail μου εχουν ερθει σαν αποδειξη παραγγελιας μονο αυτες που αγορασα απο τις 10 του μηνα και μετα. Ειχα αγορασει καποιες ομως στις 9. Ξερει κανενας γιατι? Για να δω και τι χρεωσεις εγιναν τελικα γιατι ακουω διαφορα... Ευχαριστω!

Και σε εμενα οι αποδειξεις στις 9 δεν ηρθαν ενω στις 8 και 10 ηρθαν κανονικα.

Τα ειχε παιξει το μαρκετ (και το wallet) ειναι η αληθεια στις 9....

Το εχω και εγω μια απορια πως θα γινει να παρω τις αποδειξεις αγορας για να ειμαι καλυμμενος

Στο google wallet υπαρχουν ολα τα στοιχεια απο τις αγορες που εχετε κανει στο market.
Oneplus 6 8/128

Καλησπερα ,

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να διαγραψεις απο το λογαριασμο σου στο μαρκετ τις εφαρμογες που εχουν εγκατασταθει ...

Δεν μιλαω για τις εφαρμογες που υπαρχουν στο κινητο και οντως ειναι εγκατεστημενες ,αλλα για τις αλλες , που τις εβαλα καποτε , αλλα τις διαγραψα , παρολαυτα οταν μπαινω απο τον υπολογιστη στη σελιδα του μαρκετ τις δειχνει ως "Εγκατεστημενες " ... Κατι σαν ιστορικο...

Αξιζει να σημειωθει οτι στο κινητο οταν παταω "εγκατεστημενες εφαρμογες " μου δειχνει μονο αυτες που ειναι μεσα στο τηλεφωνο ...

Επισης , ειχα εγκαταστησει καποτε σπασμενη εκδοση απο μια εφαρμογη (beautiful Widgets ) και οταν τωρα γραφει "Αγορασμενο ." Οταν ομως παταω πανω του για να το αγορασω κανονικα πλεον , μου βγαζει σφαλμα !...

Πιστευω οτι και τα δυο αυτα τα προβληματα θα μπορουσαν να λυθουν με καποιου ειδους "διαγραφη ιστορικου" (οχι αναζητησης εφαρμογων) ....

Ευχαριστω Προκαταβολικα...

Δυστυχως δεν γινεται διοτι παραμενουν συνδεδεμενες με τον λογαριασμο σου ωστε σε περιπτωση αλλαγης συσκευης να μην χρειαζεται να ξαναπληρωσεις. Αυτο ειναι χρησιμο για paid apps αλλα, οπως λες κι εσυ ενοχλητικο για τις δωρεαν που εχεις ηδη απεγκαταστησει...

Το ιδιο ισχυει και με τις παλιες σου συσκευες που μπορει να εχεις χασει, πουλησει σου εχουν κλεψει κλπ...μενουν στη λιστα ες αει...πολλες οι φωνες στα google forums εδω και καιρο, αλλα φως δε φαινεται...

Sony logo.gif

Επισης , ειχα εγκαταστησει καποτε σπασμενη εκδοση απο μια εφαρμογη (beautiful Widgets ) και οταν τωρα γραφει "Αγορασμενο ." Οταν ομως παταω πανω του για να το αγορασω κανονικα πλεον , μου βγαζει σφαλμα !...

Απεγκατέστησε ΠΡΩΤΑ την σπασμένη έκδοση και ΜΕΤΑ αγόρασέ την χωρίς πρόβλημα.

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Δυστυχως δεν γινεται διοτι παραμενουν συνδεδεμενες με τον λογαριασμο σου ωστε σε περιπτωση αλλαγης συσκευης να μην χρειαζεται να ξαναπληρωσεις. Αυτο ειναι χρησιμο για paid apps αλλα, οπως λες κι εσυ ενοχλητικο για τις δωρεαν που εχεις ηδη απεγκαταστησει...

Το ιδιο ισχυει και με τις παλιες σου συσκευες που μπορει να εχεις χασει, πουλησει σου εχουν κλεψει κλπ...μενουν στη λιστα ες αει...πολλες οι φωνες στα google forums εδω και καιρο, αλλα φως δε φαινεται...

Για τις συσκευές δεν ισχύει. Μπορείς να τις διαγράψεις κανονικά. Για τα apps κι εγώ δεν έχω βρει κάτι...

Λεωνίδας

Για τις συσκευές δεν ισχύει. Μπορείς να τις διαγράψεις κανονικά. Για τα apps κι εγώ δεν έχω βρει κάτι...

εννοεις απο το web μεσω Η/Υ? πως?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν πιστευω να εννοει την αστεια αποκρυψη απο τα μενου...

Sony logo.gif

καλημέρα δηλαδή εννοείς ότι αλλάζω συσκευή και η google θεωρεί ότι μετέφερα τα απσ στην καινούργια?

δεν στέκει αυτό

εχω την πεποίθεση ότι αλλάζοντας συσκευή έχει την δυνατότητα έστω να κάνεις delete!!!!!

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

καλημέρα δηλαδή εννοείς ότι αλλάζω συσκευή και η google θεωρεί ότι μετέφερα τα απσ στην καινούργια?

δεν στέκει αυτό

εχω την πεποίθεση ότι αλλάζοντας συσκευή έχει την δυνατότητα έστω να κάνεις delete!!!!!

Άλλαζοντας συσκευή εγω κάνω μια αναβάθμιση λογισμικου στην παλιά. Με αυτόν τον τρόπο επανέρχεται το τηλ στις εργοστασιακές. Άρα εχει σβηστεί το mail μου από μέσα και δεν έχω πρόσβαση στο market.

Τωρα όταν θα πάρεις καινούρια συσκευή και βάλεις το mail για να συνδεθεις και εχεις αγοράσει κάποιες εφαρμογες αυτές μπορείς να τις βάλεις στο καινούριο σου τηλέφωνο χωρίς να ξαναπληρωσεις.

Αν το παλιό σου τηλέφωνο το πουλήσεις ας πούμε θα ειναι όπως όταν το πήρες. Αυτός που θα το πάρει θα βάλει το δικό του mail για να συνδεθεί και θα περάσει τις δικές του εφαρμογές.

Η google από μόνη της δεν καταλαβαίνει κατι... Με το gmail συγχρονίζει και λειτουργεί αναλόγως.

Εγω ας πούμε δεν έχω το πρόβλημα με τις σπασμένες εφαρμογές. Μέχρι χθες είχα το beautiful widgets σπασμένο, το απεγκατεστησα κανονικά και το αγόρασα το επόμενο λεπτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε μου εμφανίζει τις σπασμενες εφαρμογές που έχω απεγκαταστησει σαν αγορασμενες όταν τις είχα παλιά. Δεν ξέρω αν ειναι κάποιο άλλο το πρόβλημα του φίλου πιο πάνω αλλα εγω δεν έχω κανένα θέμα.

Καλησπερα ,

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να διαγραψεις απο το λογαριασμο σου στο μαρκετ τις εφαρμογες που εχουν εγκατασταθει ...

Δεν μιλαω για τις εφαρμογες που υπαρχουν στο κινητο και οντως ειναι εγκατεστημενες ,αλλα για τις αλλες , που τις εβαλα καποτε , αλλα τις διαγραψα , παρολαυτα οταν μπαινω απο τον υπολογιστη στη σελιδα του μαρκετ τις δειχνει ως "Εγκατεστημενες " ... Κατι σαν ιστορικο...

Ευχαριστω Προκαταβολικα...

Πιθανολογώ οτι δεν προσπάθησες να κανείς κάποια εκκαθάριση ιστορικού του browser που χρησιμοποιείς... Αν έχεις mozzilla aς πούμε από τις ρυθμίσεις κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού και αυτό νομίζω θα λύσει το πρόβλημα με τον υπολογιστή σου. Δε νομίζω οτι ειναι θέμα market. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

.

Asteroshouse.gr ...................

Έχει παρατηρήσει κανεις κατά τις αγορές του στο market (ειδικά την πρώτη φορά) να υπάρχει κάποιο "άτυπο" όριο υπολοίπου στην κάρτα για να προχωρήσει η συναλλαγή?? Ρωτάω γιατί χθες κατάφερα τελικά να αγοράσω εφαρμογή με την ίδια χρεωστική που απορρίπτονταν προ 5 ημερών, επειδή (?) το υπόλοιπο ήταν περίπου δέκα και οχι 3 ευρώ...

Επίσης, ο developer είχε εδρα την Αγγλία και οχι την Αμερική και πριν παραγγειλω, γύρισα το PC market από Αγγλικά σε Ελληνικά - αν μπορεί κι αυτά να έπαιξαν κάποιο ρόλο....

Edited by dbal

Sony logo.gif

Αν η κάρτα ήταν προπληρωμένη της Eurobank, πριν κάποιες μέρες (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς) για κάποιες ώρες ήταν κάτω το σύστημα για λόγους ασφάλειας (κάποια αναβάθμιση αν θυμάμαι) και δεν μπορούσα και εγώ να κάνω συναλλαγές.Ύστερα από κάποιες ώρες επανήλθε κανονικά.

Sent from a Galaxy far far away...

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Εχω προβλημα και δεν μπορω να αγορασω καμια εφαρμογη τωρα με τις προσφορες..

Νομιζα οτι ηταν λογω 1-2 σπασμενων εφαρμογων που τις ειχα απο πριν, και αφου τις απεγκατεστησα, εξακολουθουσε να βγαζει σφαλμα. Αλλα το κανει και σε εφαρμογες που δεν ειχα και πριν, και συγκεκριμενα βγαζει το παρακατω οταν ειμαι στο μαρκετ απο το pc:

"We're sorry. com.google.checkout.generic.FORBIDDEN"

Και απο το κινητο βγαζει σφαλμα. Εχω δοκιμασει οτι μπορω να σκεφτω, εκκαθαριση δεδομενων, εβαλα το καινουριο μαρκετ 3.4.4. αλλαξα γλωσσα στο μαρκετ στο pc, μπηκα απο αλλους browser, εβαλα και δευτερη χρεωστικη καρτα παρολο που με την πρωτη ειχα κανει κανονικα αγορες παλαιοτερα. Εχω απηυδησει εντελως!

Edit: E λοιπον το μονο πραγμα που δεν δοκιμασα, ηταν να αλλαξω γλωσσα στο κινητο (αγγλικα) και να εγκαταστησω απο εκει! κριμα ****το, και δεν προλαβα το Wheres my Water.. ηθελα να το αγορασω για τα updates. Και καποιες αλλες βεβαια.

Edited by Billys_RR

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην έκδοση 2.3.6 που είχα; Με τη νέα έκδοση δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα κ είμαι αναγκασμένος να κάνω αλχημείες για μια αγορά

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην έκδοση 2.3.6 που είχα; Με τη νέα έκδοση δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα κ είμαι αναγκασμένος να κάνω αλχημείες για μια αγορά

Κανε απεγκατάσταση της εφαρμογής και θα είσαι ο.κ.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Mariodj πως να κάνω απεγκατάσταση; Μπορείς να μου πείς;

Ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείριση εφαρμογών. βρες την και κλικαρε την και απεγκατάσταση..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αρχικά ευχαριστώ. Το έκανα αυτο κ μέχρι σήμερα οταν ξαναέμπαινα στο market επέστρεφε στη νέα έκδοση. Τώρα ως δια μαγείας έφτιαξε.

• Administrators
Αρχικά ευχαριστώ. Το έκανα αυτο κ μέχρι σήμερα οταν ξαναέμπαινα στο market επέστρεφε στη νέα έκδοση. Τώρα ως δια μαγείας έφτιαξε.

Αργά ή γρήγορα... δεν τη γλυτώνεις τη νέα έκδοση.

Modpic.gif

Συγνωμη που ρωταω εδω αλλα μπορει να μου πει καποιοσ πωσ να κανω update το android market.

Αγορασα σιμερα ενα galaxy s2 κ εχει μεσα μια πολυ παλια εκδωση.