Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό του google play? Έστω ότι κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πάω να κάνω σύνδεση στο play store αλλά έχω ξεχάσει το pin. Καμιά βοήθεια

συγνώμη αν είναι άκυρο το ποστ αλλά δεν ξέρω που να το βάλω.. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό του google play? Έστω ότι κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά πάω να κάνω σύνδεση στο play store αλλά έχω ξεχάσει το pin. Καμιά βοήθεια

συγνώμη αν είναι άκυρο το ποστ αλλά δεν ξέρω που να το βάλω.. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο κωδικός του Google Play είναι ουσιαστικά ο κωδικός του mail με το οποίο έχεις συνδέσει το Play. Αν χάσεις τον κωδικό του mail υπάρχουν τρόποι να τον ανακτήσεις. Απαντάς στις ερωτήσεις που έχεις ορίσει, στο στέλνουν σε κάποιο δεύτερο mail που έχεις δηλώσει κλπ.

Ο κωδικός του Google Play είναι ουσιαστικά ο κωδικός του mail με το οποίο έχεις συνδέσει το Play. Αν χάσεις τον κωδικό του mail υπάρχουν τρόποι να τον ανακτήσεις. Απαντάς στις ερωτήσεις που έχεις ορίσει, στο στέλνουν σε κάποιο δεύτερο mail που έχεις δηλώσει κλπ.

όταν έκανα το acc στο google play πήγα να βάλω τον κωδικό από το yahoo και δεν το δεχόταν επειδή τον είχα βάλει παλιά και σε άλλη συσκευή και δεν θυμόμουν τον κωδικό. Γι αυτό έκανα νέο με ένα email το οποίο δεν είχα δημιουργήσει ποτέ απλά μου το έβγαλε προτεινόμενο για να το βάλω και το έβαλα. Που πρέπει να πατήσω για να μου βγάλει ότι ξέχασα τον κωδικό μου? Στο google play στην καρτέλα ο λογαριασμός μου δεν έχει κάπου αποσύνδεση για να το βγάλω έτσι ώστε όταν πάω να ξανά κάνω σύνδεση να πατήσω το ξέχασα τον κωδικό

όταν έκανα το acc στο google play πήγα να βάλω τον κωδικό από το yahoo και δεν το δεχόταν επειδή τον είχα βάλει παλιά και σε άλλη συσκευή και δεν θυμόμουν τον κωδικό. Γι αυτό έκανα νέο με ένα email το οποίο δεν είχα δημιουργήσει ποτέ απλά μου το έβγαλε προτεινόμενο για να το βάλω και το έβαλα. Που πρέπει να πατήσω για να μου βγάλει ότι ξέχασα τον κωδικό μου? Στο google play στην καρτέλα ο λογαριασμός μου δεν έχει κάπου αποσύνδεση για να το βγάλω έτσι ώστε όταν πάω να ξανά κάνω σύνδεση να πατήσω το ξέχασα τον κωδικό

To νέο μέιλ που λες ότι έκανες ήταν gmail; αν ναι, θα μπεις στο gmail.com και εκεί που θα σου πει να συνδεθείς θα κλικάρεις να γίνει υπενθύμιση του password.

Δεν είναι συγκεκριμένες, αν και επιμένει να κατεβάζει το shareit και το word search 1 Για παράδειγμα. Οι εφαρμογές δεν έχουν να κάνουν με το Google play. Και είναι εφαρμογές που ποτέ δεν κατέβασα εγώ.

Ένα κόλπο που είπαν τα παιδιά στο νήμα για Cubot S200. Αν το έχεις root να τις έχεις μέσα τις εφαρμογές, αλλά disabled. Θα τις βλέπει. Θα θεωρεί το play οτι θέλουν αναβάθμιση αλλά δε θα γίνεται τίποτα αυτόματα, ούτε θα τρέχουν. Και βέβαια τις αυτόματες αναβαθμίσεις τις έχεις απενεργοποιήσει στο google play.

To νέο μέιλ που λες ότι έκανες ήταν gmail; αν ναι, θα μπεις στο gmail.com και εκεί που θα σου πει να συνδεθείς θα κλικάρεις να γίνει υπενθύμιση του password.

Το έκανα ευχαριστώ

καλησπερα , εχω σοβαρο προβλημα σε Cube Tablet.

εχω κανει reset παρ ολα αυτα , κατεβασα μερικες εφαρμογες αλλα δεν ανοιγουν.

πχ facebook.

δεν ανοιγει και βγαζει error " unfortunately facebook has stopped. "

μετα απο λιγο εμφανιζεται " unfortunately settings ή google play store ή google play services has stopped. "

Επισης δεν γινεται το update και βγαζει error με το εικονιδιο του android.

Μηπως να flasharw αλλη Rom ?

Για πειτε καμια ιδεα..

καλησπερα , εχω σοβαρο προβλημα σε Cube Tablet.

εχω κανει reset παρ ολα αυτα , κατεβασα μερικες εφαρμογες αλλα δεν ανοιγουν.

πχ facebook.

δεν ανοιγει και βγαζει error " unfortunately facebook has stopped. "

μετα απο λιγο εμφανιζεται " unfortunately settings ή google play store ή google play services has stopped. "

Επισης δεν γινεται το update και βγαζει error με το εικονιδιο του android.

Μηπως να flasharw αλλη Rom ?

Για πειτε καμια ιδεα..

κάνε μια εκκαθάριση μνημης cache ,εκκαθάριση δεδομένων (του playstore)

αλεξ , το εκανα και περιμενω να δω τωρα εαν λειτουργησει

επισης το Playstore μια εμφανιζεται με διαφορετικο search , μια με αλλο.

δηλαδη σαν να εχει διαφορετικες εκδοσεις καπως...

[ATTACH]58191[/ATTACH]

[ATTACH]58192[/ATTACH]

Αυτό εννοούσα , αλλάζει η έκδοση του από μόνο του ; μπήκα έκανα μια ενημέρωση βγήκα ξαναμπήκε και άλλαξε.

Αυτό εννοούσα , αλλάζει η έκδοση του από μόνο του ; μπήκα έκανα μια ενημέρωση βγήκα ξαναμπήκε και άλλαξε.

Ναι αναβαθμίζεται μόνο του

αναβαθμιζεται μονο του , αλλα μπορει να ειναι η αιτια οπου με πεταει ερρορ μια φορα την ημερα ή μια φορα στις 2 ημερες.

error " unfortunately google has stopped "

αναβαθμιζεται μονο του , αλλα μπορει να ειναι η αιτια οπου με πεταει ερρορ μια φορα την ημερα ή μια φορα στις 2 ημερες.

error " unfortunately google has stopped "

μήπως έχεις custom rom? αν ναι κάνε clean install και ξαναπέρασε τα gapps σου.

αν είσαι στοκ κάνε ένα factory reset. πιστεύω θα στο λύσει το πρόβλημα.

Γεια χαρα, έχω ένα πρόβλημα. Είχα συνδέσει στο κινητο το λογαριασμό gmail και πρόσφατα είχα προσθέσει και ένα δευτερο gmail. Έκανα factory reset και έβαλα σαν βασικό λογαριασμό το δεύτερο gmail αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπαίνω στο play store και δε μου δείχνει τις εφαρμογές που είναι στο τηλέφωνο για να τις αναβαθμίσω. Αυτό το κάνει μόνο αν ξαναβάλω το πρώτο gmail, τότε εμφανίζονται. Επίσης, μια λεπτομέρια όταν επιλέγω λογαριασμούς στο play store ο πρώτος που είχα έχει από πίσω χρωματιστό φόντο με κοκκινο, μπλε, κίτρινο, πράσινο και μπλε ενώ ο δεύτερος έχει ένα φόντο πράσινο και μόβ με διαφορετικό σχέδιο. Αυτό το έχω και πριν το factory reset και μετά. Έχω δοκιμάσει clear cache, factory reset, ότι μπορούσα να σκεφτώ αλλά δε γίνεται τίποτα. Το κινητό είναι το moto g 2nd gen με όλες τις αναβαθμίσεις. Ξέρει κανείς καμια βοήθεια?

Γεια χαρα, έχω ένα πρόβλημα. Είχα συνδέσει στο κινητο το λογαριασμό gmail και πρόσφατα είχα προσθέσει και ένα δευτερο gmail. Έκανα factory reset και έβαλα σαν βασικό λογαριασμό το δεύτερο gmail αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπαίνω στο play store και δε μου δείχνει τις εφαρμογές που είναι στο τηλέφωνο για να τις αναβαθμίσω. Αυτό το κάνει μόνο αν ξαναβάλω το πρώτο gmail, τότε εμφανίζονται. Επίσης, μια λεπτομέρια όταν επιλέγω λογαριασμούς στο play store ο πρώτος που είχα έχει από πίσω χρωματιστό φόντο με κοκκινο, μπλε, κίτρινο, πράσινο και μπλε ενώ ο δεύτερος έχει ένα φόντο πράσινο και μόβ με διαφορετικό σχέδιο. Αυτό το έχω και πριν το factory reset και μετά. Έχω δοκιμάσει clear cache, factory reset, ότι μπορούσα να σκεφτώ αλλά δε γίνεται τίποτα. Το κινητό είναι το moto g 2nd gen με όλες τις αναβαθμίσεις. Ξέρει κανείς καμια βοήθεια?

καθε εφαρμογη που εγκαθιστας κατοχυρωνεται να στο πω ετσι στο συγκεκριμενο gmail που εχεις μπει

οσο για το φοντο αν καταλαβα καλα εννοεις εκει που σου δειχνει στο μενου του playstore πανω που ανaγραφει το gmail

αν ναι εχω προσεξει σε καθε gmail εχει διαφορετικο φοντο

τουλαχιστον σε 2 συσκευες που παρατηρησα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

καθε εφαρμογη που εγκαθιστας κατοχυρωνεται να στο πω ετσι στο συγκεκριμενο gmail που εχεις μπει

οσο για το φοντο αν καταλαβα καλα εννοεις εκει που σου δειχνει στο μενου του playstore πανω που ανaγραφει το gmail

αν ναι εχω προσεξει σε καθε gmail εχει διαφορετικο φοντο

τουλαχιστον σε 2 συσκευες που παρατηρησα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οι εφαρμογές που λέω δεν είναι αυτές που έχω αγοράσει με το παλιό gmail, μιλάω για αυτές που έχει το τηλεφωνο εγκατεστημένες από μόνο του. Αυτές δεν εμφανίζονται για update. Αυτές που έχω αγοράσει από το play δε με νοιάζουν να τις μεταφέρο στο νέο gmail αυτό που θέλω είναι να με αφήσει να αναβαθμίσω για παράδειγμα το hangouts, το maps κτλ αυτά δεν μου εμφανίζει να τα αναβαθμίσω μετά από το hard reset παρά μόνο αν βάλω το πρώτο gmail.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οι εφαρμογές που λέω δεν είναι αυτές που έχω αγοράσει με το παλιό gmail, μιλάω για αυτές που έχει το τηλεφωνο εγκατεστημένες από μόνο του. Αυτές δεν εμφανίζονται για update. Αυτές που έχω αγοράσει από το play δε με νοιάζουν να τις μεταφέρο στο νέο gmail αυτό που θέλω είναι να με αφήσει να αναβαθμίσω για παράδειγμα το hangouts, το maps κτλ αυτά δεν μου εμφανίζει να τα αναβαθμίσω μετά από το hard reset παρά μόνο αν βάλω το πρώτο gmail.

δεν γνωριζω κατι για αυτο

ισως αν πηγαινες μια μια σε καθε εφαρμογη και να εβλεπες αν εχει την επιλογη της ενημερωσης

ειναι πολυ περιεργο να μην εχει ενημερωση και κυριως για εφαρμογη συστηματος:worry:

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

δεν γνωριζω κατι για αυτο

ισως αν πηγαινες μια μια σε καθε εφαρμογη και να εβλεπες αν εχει την επιλογη της ενημερωσης

ειναι πολυ περιεργο να μην εχει ενημερωση και κυριως για εφαρμογη συστηματος:worry:

Μα το περίεργο είναι ότι εμφανίζει τις ενημερώσεις μόνο όταν ξαναβάλω το αρχικό gmail. Χωρίς αυτό δε μου τις εμφανίζει. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το τηλέφωνο το είχα ενημερώσει με το αρχικό gmail και για ένα διάστημα τα είχα μαζί και τα δύο. Αλλά με factory reset δε θα έπρεπε να επανέλθει σαν να ήταν από το εργοστάσιο άσχετα αν είχα κάνει κάποια ενημέρωση με gmail. Το περίεργο είναι ότι αν βάλω το αρχικό gmail μετά από το δεύτερο στο play εμφανίζει ότι υπάρχουν ενημερώσεις των εφαρμογών του συστήματος για το δεύτερο gmail. Αλλά το κάνει μόνο όταν βάλω και το δεύτερο.

καλημερα,

προσπαθω να κατεβασω το Dungeon hunter 5, αλλα βγαζει 403 eror.

τι μπορω να κανω?

Οδηγίες για το 403 εδώ

http://www.androidpit.com/forum/590684/google-play-store-how-to-fix-play-store-error-403

Αλλιώς δοκίμασε απο amazon.

τα δοκιμασα πριν λιγο τα βηματα. επισης δοκιμασα να αποσυνδεσω το λογαριασμο και να κανω clean το play store, αλλα παλι βγαζει 403.

τι αλλο μπορω να κανω?

τα δοκιμασα πριν λιγο τα βηματα. επισης δοκιμασα να αποσυνδεσω το λογαριασμο και να κανω clean το play store, αλλα παλι βγαζει 403.

τι αλλο μπορω να κανω?

Αν το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο δοκίμασε να το πάρεις απο amazon. Αλλιώς ψαχούλεψε στο ιντερνετ άλλοι με το ίδιο πρόβλημα αν βρήκαν λύση.

η χαζομαρα ειναι οτι αρχικα το κατευαζε και επειδη ειχα αργο δικτυο το ακυρωσα και πλεον βγαζει ολο eror 403.

Δοκιμασα clear dalvik cache,cache, delete + install play store, re-connect google account.:mad:

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους! Θα ηθελα την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα:

Θέλω να καταχωρήσω την χρεωστική μου κάρτα για να αγοράζω οταν θέλω κάποια εφαρμογή, και ενώ βάζω όλα τα στοιχεία κανονικά, μου βγάζει μήνυμα οτι ο αριθμός της κάρτας είναι μη έγκυρος. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

'Εχεις χρήματα στον λογαριασμό;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3