Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Το tablet ειναι κλώνος samsung με MTK6592 Octa Core cpu, 2GB Ram, Android 4.4.

Δοκίμασα να το κάνω download και install αλλα όταν πάω να το τρέξω με πετάει έξω...ότι αφορά το root, υπάρχει καποιο video "how to"?

Παίζει να προκαλέσει πρόβλημα στο firmware και γενικά στο tablet?

Δεν το έχω ξανακάνει οπότε θέλω να είμαι 100% σίγουρος.

Ευχαριστώ!

αφου το έχεις κάνει εγκατασταση... δοκίμασε αυτό πρώτα

(εκκαθάριση μνημης cache...)

για root δοκίμασε με vroot ..δες το video ..κάνε μέχρι το 4 λεπτό ..

Edited by alex222800

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αφου το έχεις κάνει εγκατασταση... δοκίμασε αυτό πρώτα
(εκκαθάριση μνημης cache...)

για root δοκίμασε με vroot ..δες το video ..κάνε μέχρι το 4 λεπτό ..

Μπα,ξανα τα ιδια....για το root που λες δεν βλέπω το link! Αν μπορεις ξανα βάλτο!

Ευχαριστώ!

Μπα,ξανα τα ιδια....για το root που λες δεν βλέπω το link! Αν μπορεις ξανα βάλτο!

Ευχαριστώ!

δοκίμασε και αυτό

(υπάρχουν πολλά video για playstore crash ψάξτο)

http://youtu.be/tuT8ffLaym8

μετά κάνε εγκατάσταση το es Explorer ..δώσε root access στο πρόγραμμα ..http://youtu.be/7kzNeFk3GYI

κάνε μετονομασία του playstore σε Phonesky.apk

μετά copy paste στο φάκελο system / app

στη συνεχεια κάνουμε με τικ στο Phonesky.apk για να αλλάξουμε τα permission σε rw-r-r

δες πως γίνεται αυτό (κάνε το ίδιο για το Phonesky.apk) http://youtu.be/YcbAYJHpwYw (δες video από 8:16 έως 8:25 )

επανεκκίνηση και λογικά είσαι έτοιμος ..

Edited by alex222800

δοκίμασε και αυτό

(υπάρχουν πολλά video για playstore crash ψάξτο)

http://youtu.be/tuT8ffLaym8

μετά κάνε εγκατάσταση το es Explorer ..δώσε root access στο πρόγραμμα ..http://youtu.be/7kzNeFk3GYI

κάνε μετονομασία του playstore σε Phonesky.apk

μετά copy paste στο φάκελο system / app

στη συνεχεια κάνουμε με τικ στο Phonesky.apk για να αλλάξουμε τα permission σε rw-r-r

δες πως γίνεται αυτό (κάνε το ίδιο για το Phonesky.apk) http://youtu.be/YcbAYJHpwYw (δες video από 8:16 έως 8:25 )

επανεκκίνηση και λογικά είσαι έτοιμος ..

Μπέρδεμα...το es Explorer δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το Root Explorer...

Κατέβασα το xplore που λέει οτι κάνει την ίδια δουλεια...τωρα παω να κατεβάσω το vRoot αλλα το Eset βαράει κόκκινο!

Το βρήκα σε πάνω απο 10 sites και σε όλα το eset το βλέπει κόκκινο...υπάρχει κάποιο εγγυημένο link?

Edited by ellohim

Κατέβασα το xplore που λέει οτι κάνει την ίδια δουλεια...τωρα παω να κατεβάσω το vRoot αλλα το Eset βαράει κόκκινο!

Το βρήκα σε πάνω απο 10 sites και σε όλα το eset το βλέπει κόκκινο...υπάρχει κάποιο εγγυημένο link?

Δοκίμασε το MTK Droid Tools root που είναι για επεξεργαστές Mediatek 65xx.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Για να ενεργοποιήσεις το root στο Es Explorer πρέπει να είσαι root..πρωτα θα κάνεις την διαδικασία για να το κάνεις root και μετα θα πας es Explorer για να το ενεργοποιήσεις..(για αυτό και ρουταρουμε τις συσκευές μας ..για να έχουμε πρόσβαση παντού :X) μην φοβάσαι για vroot!! (χτυπάει ψεύτικα ο eset ... απενεργοποιησε το ...προσωρινά..) κατέβασε και ανοίξε το σαν administrator...κάτω από video του youtube έχει την διεύθυνση..

Edited by alex222800

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις αγορές εφαρμογών από το Play Store; Συνήθως αγοράζω μέσω της προπληρωμένης μου, αλλά θέλω να μπορώ να αγοράσω και χωρίς αυτή. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς δωροκάρτας από κάποιο κατάστημα, π.χ. Public κλπ;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν θυμάμαι καλά, Ναι, υπάρχουν

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις αγορές εφαρμογών από το Play Store; Συνήθως αγοράζω μέσω της προπληρωμένης μου, αλλά θέλω να μπορώ να αγοράσω και χωρίς αυτή. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς δωροκάρτας από κάποιο κατάστημα, π.χ. Public κλπ;

Τα Public, παρόλο που δεν εμφανίζεται στο site, έχουν σίγουρα. Πήρα εγώ πριν κάνα δυο βδομάδες.

Τα Public, παρόλο που δεν εμφανίζεται στο site, έχουν σίγουρα. Πήρα εγώ πριν κάνα δυο βδομάδες.

Σε ευχαριστώ πολύ. Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω αν έχουν, γιατί ούτε εγώ έχω δει κάτι στο site τους.

Edit:

Όντως, στο Public έχει δωροκάρτες. Μόλις πριν λίγο πήρα.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ελπιζω να χρησιμοποιω το σωστο νημα. εχω το εξεις προβλημα.

πριν κανα τριμηνο εκανα τις πρωτες μου αγορες μεσα απο το google play με visa της πειραιως. εκανα 2 αγορες τις αλλες δυο δεν μου της εκανε. (λεφτα ειχε μεσα η καρτα) δεν εδωσα σημασια. πηγα μετα απο ενα μηνα να κανω τις αλλες αγορες με εβγαζε μηνυμα οτι εχω προβλημα με την καρτα και να μιλησω με την τραπεζα.

δεν το δινω σημασια. σημερα επειδη χρειαστηκα να παρω κατι προσπαθησα να μπω. πηγα να κανω την αγορα με εβγαλε τα ιδια. παω να ξεκινησω να ξαναβαλω την καρτα απο την αρχη και την εχει κρατησει στην μνημη χωρις να αλλαζει τιποτα. πηρα τηλεφωνο στην πειραιως 24/24 που εχει και μου ειπαν οτι απο δικο τους προβλημα ειχε γινει τοτε και δεν μπορουν να με βοηθησουν να παρω στην google play. πρωτη ερωτηση. υπαρχει καποιο τηλεφωνο να μπορω να παρω να επικοινωνησω μαζι τους? η εστω mail?

επειδη επρεπε να κανω την αγορα ειπα να κανω με pay pal.

κανω ολοι την διαδικασια. και μου βγαζει το εξεις "η παραγγελια σας απορριφθηκε επειδη θεωρηθηκε υψηλου κινδυνου. παρακαλω δοκιμαστε σε 30 λεπτα"

πλακα μας κανει και η pay pal? εχω κανει δεκαδες αγορες απο αυτην.

και τριτη ερωτηση. αν βγαλω αυριο νεα καρτα και παω να την καταχωρησω, θα μου την παρει η θα μου λεει τετοια?

οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι απο το πρωι με εχει σκασει πια

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάζω στον υπολογιστή, επιπλέον του κινητού, τις αγορασμένες εφαρμογές - παιχνίδια μου;

καντα extract από το κινητό ..

Πως γίνεται αυτό; Θέλει ρουτ;

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ...ένα από τα πολλά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptech.app2apk (εύκολος τρόπος )

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το Play store.Στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει την επιλογή τις εγκατάστασης παρά μόνο το πράσινο κουτάκι με την επιλογή και αφού το πατάω δεν ξεκινάει την εγκατάσταση ενώ στο κινητό δεν έχω πρόβλημα.Ξέρει κανείς κάτι ή να συμβαίνει και σε άλλους;
Xiaomi Redmi Note 7

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το Play store.Στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει την επιλογή τις εγκατάστασης παρά μόνο το πράσινο κουτάκι με την επιλογή και αφού το πατάω δεν ξεκινάει την εγκατάσταση ενώ στο κινητό δεν έχω πρόβλημα.Ξέρει κανείς κάτι ή να συμβαίνει και σε άλλους;

Και εγώ το είχα αυτό σήμερα. Κάποιο πρόβλημα θα έχει που θα διορθωθεί σύντομα λογικά...

• 2 weeks later...
καλησπερα εγω εχω μια άλλη αποροια . Όταν κατεβαζω μια εφαρμογή από το google play ητα προσβαση σε συγκςεκρημενα σημεια του κινητου . Αν την απεγκατασστησω παυει να εχει προσβαση σ αυτά τα σημεια κ στο κινητο γενικα;

καλησπερα εγω εχω μια άλλη αποροια . Όταν κατεβαζω μια εφαρμογή από το google play ητα προσβαση σε συγκςεκρημενα σημεια του κινητου . Αν την απεγκατασστησω παυει να εχει προσβαση σ αυτά τα σημεια κ στο κινητο γενικα;

Τη πρόσβαση στα σημεία τη ζητάει η κάθε χ,ψ εφαρμογή οπότε ναι, με την απεγκατάσταση της θα αφαιρεθεί και η όποια πρόσβαση της στη συσκευή γενικότερα.

• 3 weeks later...
Κατεβαίνουν στο κινητό μου εφαρμογές σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς δικό μου αίτημα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εντοπίσω ποια υπηρεσία δημιουργεί το πρόβλημα; Το κατέβασμα γίνεται ακόμη κι όταν δεν έχω wifi με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί τα δεδομένα. Οι εφαρμογές δεν είναι από το google play (το πιθανότερο) και έχω ήδη παγώσει ή και απεγκαταστήσει κάποιες από τις εφαρμογές συστήματος που μου δημιουργούσαν το ίδιο πρόβλημα. Η συσκευή μου είναι το Kingsing S2 me kitkat 4.4.2.

Κατεβαίνουν στο κινητό μου εφαρμογές σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς δικό μου αίτημα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εντοπίσω ποια υπηρεσία δημιουργεί το πρόβλημα; Το κατέβασμα γίνεται ακόμη κι όταν δεν έχω wifi με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί τα δεδομένα. Οι εφαρμογές δεν είναι από το google play (το πιθανότερο) και έχω ήδη παγώσει ή και απεγκαταστήσει κάποιες από τις εφαρμογές συστήματος που μου δημιουργούσαν το ίδιο πρόβλημα. Η συσκευή μου είναι το Kingsing S2 me kitkat 4.4.2.

Πιθανότατα εμφανίζονται συντομεύσεις και δεν κατεβαίνουν αυτούσιες οι εφαρμογές. Το είχα συναντήσει και εγώ αυτό και τελικά οφειλόταν στη rom (mlais custom) και όχι σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή... Μόλις άλλαξα rom, ησύχασα.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Κατεβαίνουν εφαρμογές τις οποίες κάνω κάθε φορά απεγκατάσταση. Δυστυχώς άλλη μια rom κυκλοφορεί την οποία δοκίμασα και εκτός από μερικές εργοστασιακές εφαρμογές που έλειπαν και αλλαγή της οθόνης έναρξης δεν είχα διαφορά. Και το πρόβλημα υπήρχε. Μπορώ να βρω κάποιο πρόγραμμα ίσως το οποίο θα εντοπίσει τι κατεβάζει αυτές τις εφαρμογές;

Μιλάμε για κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές; Μήπως απλά κάνει restore απο τον google λογαριασμό σου; Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το restore εφαρμογών από το google λογαριασμό;
Τhe end of an era...