Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω φιλε μου,με αυτον τον τροπο φευγουν και απο το play;θελω να πω οτι αν μπω μεσα απο το pc στην σελιδα θα λειπει και απο εκει;:confused:

Ναι, αλλά δε μπορείς να διώξεις εφαρμογές για τις οποίες έχεις πληρώσει.

Just a quick bit of info for our readers in Greece, Portugal, and Poland - soon, you'll be able to pick up Google Play gift cards at your friendly neighborhood retailer (well, unless they're jerks, then your unfriendly neighborhood retailer). There's no exact timing information, but the Play support page for gift cards was just updated with those three new nations. Greece and Portugal will be getting the same 15, 25, and 50 Euro denominations as the rest of Europe, while Poland will have gift cards at 50, 75, and 150 Złotych.

Πηγή.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Πήγαινε μέσα απο την συσκευή στο play store >οι εφαρμογές μου >όλες >και διέγραψε όποια δεν θελεις .

Παλαιοτερα αυτό μπορουσε να γινει πατωντας παρατεταμένα σε κάθε εφαρμογή που θελαμε να μην ξαναεμφανίζεται και στο τελος μπορούσαμε να επιλεγξουμε αφαιρεση ολων.Τωρα από ότι βλεπω θελει σε κάθε εφαρμογή να παταμε το Χ και μετα αφαιρεση σε κάθε εφαρμογή.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

βλεπω σε σκρινσοτς εδω μεσα, οτι καποιοι εχουν μαυρο φοντο στο playstore. πως γινεται αυτο;

themer 2 απο το xposed repository.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μια λίγο άσχετη ερώτηση, αν κάποιος dev κρίνει ότι δεν είναι για εδώ ας την μεταφέρει: χτες το Google Play Services αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5.0.84. Σήμερα παρατήρησα μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και είδα ότι το κινητό δεν έμπαινε καθόλου σε deep sleep. Υπεύθυνο φαίνεται να είναι το Google Play Services, καθώς όταν το πάγωσα και μετά η συσκευή μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Επίσης τί άλλο μπορώ να κάνω, ώστε να μην το έχω συνέχεια "παγωμένο";

Η συσκευή είναι με Aosp 4.4.4 rom και custom kernel (agni cm, ο πιο πρόσφατος).

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μια λίγο άσχετη ερώτηση, αν κάποιος dev κρίνει ότι δεν είναι για εδώ ας την μεταφέρει: χτες το Google Play Services αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5.0.84. Σήμερα παρατήρησα μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και είδα ότι το κινητό δεν έμπαινε καθόλου σε deep sleep. Υπεύθυνο φαίνεται να είναι το Google Play Services, καθώς όταν το πάγωσα και μετά η συσκευή μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Επίσης τί άλλο μπορώ να κάνω, ώστε να μην το έχω συνέχεια "παγωμένο";

Η συσκευή είναι με Aosp 4.4.4 rom και custom kernel (agni cm, ο πιο πρόσφατος).

βαλε το greenify και σωθηκες

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Έχω ακούσει πολλά γι' αυτό, θα το δοκιμάσω.

Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το greenify αλλά δεν έχει στη λίστα των εφαρμογών το Google Play Services, άρα δεν μπορώ να το κάνω greenify..

Edited by NikosChandolias
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση......

Αν διαγραψω τις υπηρεσιες google play τι προβλήματα θα εχω???

Πιανει πολύ χωρο και το Ace μου δεν είναι για πολλα πολλα.......

Θα χάσεις τα updates από το play store, τo play games login από τα παιχνίδια, τον συγχρονισμό των επαφών, το google search, και γενικά ποιός ξέρει πόσα άλλα. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές το χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο άρα δεν είναι καλή ιδέα να το απενεργοποιήσεις.

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση......

Αν διαγραψω τις υπηρεσιες google play τι προβλήματα θα εχω???

Πιανει πολύ χωρο και το Ace μου δεν είναι για πολλα πολλα.......

θα ξεχασεις τι σημαινει κατεβαζω εφαρμογες...λογικα δεν θα δουλευει το μισο κινητο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ε εντάξει, Amazon appstore :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μια βοηθεια παρακαλω εχω το ενα σονυ κινητο και οποτε παω να κατεβασω ενα παιχνιδι μου λεει.. Δεν ηταν δυνατη ληψη της εφαρμογης λογω καποιου σφαλματος μπλα μπλα (429) Τι να κανω? ξερει κανεις ?:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry:

Μια βοηθεια παρακαλω εχω το ενα σονυ κινητο και οποτε παω να κατεβασω ενα παιχνιδι μου λεει.. Δεν ηταν δυνατη ληψη της εφαρμογης λογω καποιου σφαλματος μπλα μπλα (429) Τι να κανω? ξερει κανεις ?:worry: :worry: :worry: :worry: :worry:

Συνήθως λύνεται με επανεκκίνηση.. :)

αν εννοεις επανεκκινηση στο κινητο εκανα αλλα και παλι τιποτα...συνεχιζει να μου βγαζει το ιδιο μυνημα σε οποια εφαρμογη κι αν παω να κατεβασω :p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ααα επισης κατι αλλο δεν μου βγαζει (429) οπως εγραψα αλλα 492

αν εννοεις επανεκκινηση στο κινητο εκανα αλλα και παλι τιποτα...συνεχιζει να μου βγαζει το ιδιο μυνημα σε οποια εφαρμογη κι αν παω να κατεβασω :p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ααα επισης κατι αλλο δεν μου βγαζει (429) οπως εγραψα αλλα 492

Από μια γρήγορη αναζήτηση σε Google

http://appslova.com/android-fix-app-could-not-be-downloaded-due-to-an-error-492/

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει....

Έχω πάρει ένα tablet (Ainol Novo8 1.5GHz/2Gb RAM) για το γιο μου, και μετά από προβλήματα αργοπορίας - lug κλπ, ζήτησα από τον πωλητή άλλη rom και μου δόθηκε.

Η διαδικασία περιλάμβανε Windows (χρησιμοποιώ Linux), ένα ProductTool για τη δουλειά και partitions του Android. Τα έκανα κατά τις οδηγίες, πλην όμως το vendor partition είχε όλες εκείνες τις bloat εφαρμογές που αργοπορούσαν το tablet. Επανέλαβα τη διαδικασία, παραλείποντας το vendor partition και όλα ήταν πολύ ελπιδοφόρα, αφού η ταχύτητα ήταν πλέον όπως πρέπει.

Μετά από καιρό (ή και αμέσως δεν γνωρίζω, αφού το παρέδωσα άρον-άρον στον :ninja: χρήστη του) άρχισε να βγάζει κάποιο μήνυμα από G-Play. Πριν το πάρω στα χέρια μου, ο :ninja: χρήστης του είχε ήδη κάνει εργοστασιακή επαναφορά μέσω software (Android-settings) με τα ίδια αποτελέσματα και δεν μπορούσε να γίνει εγκατάσταση εφαρμογών.

Όπως διαπίστωσα ο ίδιος, όταν γίνεται προσπάθεια εγκατάστασης από G-Play, κατεβαίνει το αρχείο αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση με μήνυμα:

"Installation error -110" περίπου.

Έψαξα στο net και στο Android Developers να βρω τι θα πει, δεν κατάφερα τίποτα. Είναι κανείς από τους developers σε καλή διάθεση να δώσει καμιά συμβουλή-πληροφορία πριν του κάνω πάλι εγκατάσταση ROM;

ΥΓ.: Πληροφοριακά, έβαλα και το FDroid στο System part και δούλεψε με δυσκολία, αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή.

Στο playstore με βγάζει no connection. Πως διορθώνεται?

Επίσης δε κάνει sync τις επαφές

Κάποιος να δώσει λύση?

Στο playstore με βγάζει no connection. Πως διορθώνεται?

http://www.techkhoji.com/android/no-connection-retry-google-play-store/

Αν είσαι root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273994

Δες κι εδώ συγκεντρωτικά λάθη με την αντιμετώπισή τους http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2733038

Επίσης τσέκαρε αν η ώρα είναι σωστή στη συσκευή σου και δοκίμασε να κάνεις στην εφαρμογή Google Play Store, Αναγκαστική διακοπή, Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, Εκκαθάριση δεδομένων και επανεκινηση συσκευής.

Κάνε χειροκίνητα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση 4.8.22 από εδώ http://www.mediafire.com/download/y8km9lwy90a6bsf/com.android.vending-4.8.22.apk

Edited by xalaros

Έχω πάρει ένα tablet (Ainol Novo8 1.5GHz/2Gb RAM) για το γιο μου, και μετά από προβλήματα αργοπορίας - lug κλπ, ζήτησα από τον πωλητή άλλη rom και μου δόθηκε.

Η διαδικασία περιλάμβανε Windows (χρησιμοποιώ Linux), ένα ProductTool για τη δουλειά και partitions του Android. Τα έκανα κατά τις οδηγίες, πλην όμως το vendor partition είχε όλες εκείνες τις bloat εφαρμογές που αργοπορούσαν το tablet. Επανέλαβα τη διαδικασία, παραλείποντας το vendor partition και όλα ήταν πολύ ελπιδοφόρα, αφού η ταχύτητα ήταν πλέον όπως πρέπει.

Μετά από καιρό (ή και αμέσως δεν γνωρίζω, αφού το παρέδωσα άρον-άρον στον :ninja: χρήστη του) άρχισε να βγάζει κάποιο μήνυμα από G-Play. Πριν το πάρω στα χέρια μου, ο :ninja: χρήστης του είχε ήδη κάνει εργοστασιακή επαναφορά μέσω software (Android-settings) με τα ίδια αποτελέσματα και δεν μπορούσε να γίνει εγκατάσταση εφαρμογών.

Όπως διαπίστωσα ο ίδιος, όταν γίνεται προσπάθεια εγκατάστασης από G-Play, κατεβαίνει το αρχείο αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση με μήνυμα:

"Installation error -110" περίπου.

Έψαξα στο net και στο Android Developers να βρω τι θα πει, δεν κατάφερα τίποτα. Είναι κανείς από τους developers σε καλή διάθεση να δώσει καμιά συμβουλή-πληροφορία πριν του κάνω πάλι εγκατάσταση ROM;

ΥΓ.: Πληροφοριακά, έβαλα και το FDroid στο System part και δούλεψε με δυσκολία, αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή.

Δοκίμασες τα βασικά που αναφέρει και ο φίλος από πάνω όπως εκκαθάριση δεδομένων των εφαρμογών Google Play Store, Υπηρεσίες Google Play (com.google.android.gms) και λήψεων ? (Ρυθμίσεις - Διαχείριση Εφαρμογών - Καρτέλα Όλα κτλ.).

Πριν την εκκαθάριση συνιστάται Αναγκαστική Διακοπή και μετά την εκκαθάριση επανεκκίνηση του tablet.

Επίσης κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως διαγράφοντας τον Google λογαριασμό τους και επανατοποθετώντας τον έλυσαν το πρόβλημα.

Εν ολίγοις δεν είναι κάποιος debug code για να ξέρεις που να ψάξεις, μπορεί να είναι από ένα σφάλμα στην cache κάποιας εφαρμογής ή λάθος έκδοση Google Play/Google Play Services μέχρι και πρόβλημα επικοινωνίας του λογαριασμού με τους servers της Google.

Edited by Sofos_5

Από μια γρήγορη αναζήτηση σε Google

http://appslova.com/android-fix-app-could-not-be-downloaded-due-to-an-error-492/

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει....

Δυστυχως δεν εγινε τιποτα,συνεχιζω να λαμβανωτο ιδιο μυνημα :wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει κανεις αλλος καμια λυση?εχω προβλημα στο playstore και δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες μου βγαζει συνεχεια Δεν ηταν δυνατη η ληψη της εφαρμογης Dungeon Hunter 4 λογο καποιου σφαλματος (492) και οχι μονο σε αυτη την εφαρμογη αλλα σε ολες! :worry:

Βγάλε τον λογαριασμό σου ,κανε reboot το τηλέφωνο κανε login ξανά και δοκίμασε να κατεβάσεις κατι .

Μήπως εχεις περάσει τίποτα περίεργο ?

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+