Villis Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Πηγαίνοντας εδώ, μπόρεσα να τις δω κανονικά. Ωστόσο είχα ακούσει πρόσφατα ότι υπήρχε ένα παρόμοιας φύσης στο google play. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εδω μου βγαζει οσες εχω εγκατεστημενες αυτη την στιγμη στο κινητο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αντιμετωπίζω ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Σχεδόν σε κάθε εγκατάσταση ή ενημέρωση που προσπαθώ να κάνω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής στην προεπιλεγμένη θέση εγκατάστασης." Σβήνω cache και δεδομένα από play store λήψεις και πλαίσιο εφαρμογών google, κάνω από το cmw clear cache σβήνω σκουπίδια με το clean master και πάλι τίποτα. (παλιότερα με κάποιες από αυτές τις διαδικασίες έλυνα το πρόβλημα, αλλά τώρα τίποτα) καμιά συμβουλή; έχω galaxy s2 stock rom με root Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Τι απο το bloat της google μπρω να σβησω χωρις προβλημα? (Google search, περιπτερο Play, ρυθμισεις Google, hangouts και λοιπα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Τι απο το bloat της google μπρω να σβησω χωρις προβλημα? (Google search, περιπτερο Play, ρυθμισεις Google, hangouts και λοιπα) Λογικά απο αυτά που είπες εκτός των ρυθμίσεων τα άλλα μπορείς να τα σβήσεις. Εγώ πχ Google plus, hangouts και περίπτερο τα έχω σβήσει. Αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα με titanium ένα back up οπότε αν κάνεις κάτι λάθος να μπορείς να το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Λογικά απο αυτά που είπες εκτός των ρυθμίσεων τα άλλα μπορείς να τα σβήσεις. Εγώ πχ Google plus, hangouts και περίπτερο τα έχω σβήσει. Αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα με titanium ένα back up οπότε αν κάνεις κάτι λάθος να μπορείς να το επαναφέρεις. Φυσικα... και εγω εχω σβησει κατι google+ αλλα το περιπτερο ας πουμε ή τα βιβλια play φοβαμαι μην ειναι συνδεδεμενα με το googe play και φαει κανα σκαλωμα.. Ευχαριστω!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Φυσικα... και εγω εχω σβησει κατι google+ αλλα το περιπτερο ας πουμε ή τα βιβλια play φοβαμαι μην ειναι συνδεδεμενα με το googe play και φαει κανα σκαλωμα.. Ευχαριστω!! :) Ότι θες σβήνεις Κωστή, μέχρι και χάρτες αλλά και "αναζήτηση google" αν επιθυμείς. Το backup είναι πάντα καλό αν και όχι τόσο απαραίτητο στην προκειμένη περίπτωση αφού τα έχεις όλα διαθέσιμα στο play ανά πάσα στιγμή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ότι θες σβήνεις Κωστή, μέχρι και χάρτες αλλά και "αναζήτηση google" αν επιθυμείς. Το backup είναι πάντα καλό αν και όχι τόσο απαραίτητο στην προκειμένη περίπτωση αφού τα έχεις όλα διαθέσιμα στο play ανά πάσα στιγμή.;) Σου απάντησα στο άλλο νήμα τρελέ μου! :) Είχα στο μυαλό μου μία φήμη που έλεγε μην πειράξεις τίποτα από google..:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Είχα στο μυαλό μου μία φήμη που έλεγε μην πειράξεις τίποτα από google..:rolleyes: Το ίδιο κι έχω από εποχές google talk! Μόλις ανακάλυψα πόση σαβούρα της google κρατούσα από τρομάρα στις συσκευές μου.. ειδικά από τότε που έκανε την εμφάνισή του το greenify τα διαγράφω όλα με το "έτσι θέλω" κι ότι χρειάζομαι (μιλώντας πάντα για εφαρμογή της google) το κάνω ξανά εγκατάσταση απ'το play ώστε να το βάλω στις εφαρμογές χρήστη που μπορούν πλέον να γίνουν hibernated..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το ίδιο κι έχω από εποχές google talk! Μόλις ανακάλυψα πόση σαβούρα της google κρατούσα από τρομάρα στις συσκευές μου.. ειδικά από τότε που έκανε την εμφάνισή του το greenify τα διαγράφω όλα με το "έτσι θέλω" κι ότι χρειάζομαι (μιλώντας πάντα για εφαρμογή της google) το κάνω ξανά εγκατάσταση απ'το play ώστε να το βάλω στις εφαρμογές χρήστη που μπορούν πλέον να γίνουν hibernated..;) Α κάνεις αυτήν την πατέντα εσύ. ;) Αρχίζω ξήλωμα λοιπόν! ούτε hangouts, ούτε περίπτερα, ούτε supermarket google! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Α κάνεις αυτήν την πατέντα εσύ. ;) Αρχίζω ξήλωμα λοιπόν! ούτε hangouts, ούτε περίπτερα, ούτε supermarket google! :p Ε ναι (παρεπιπτόντως η αλλαγή από εφαρμογή συστήματος σε εφαρμογή χρήστη μπορεί να γίνει πιο γρήγορα και με titanium backup - για να κάνω την απάντηση πιο ολοκληρωμένη), το ότι χρειάζομαι όμως το google maps αλλά και την αναζήτηση της google εγκατεστημένα, δεν σημαίνει ότι τα θέλω να τρέχουν και συνεχώς στο backround..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ε ναι (παρεπιπτόντως η αλλαγή από εφαρμογή συστήματος σε εφαρμογή χρήστη μπορεί να γίνει πιο γρήγορα και με titanium backup - για να κάνω την απάντηση πιο ολοκληρωμένη), το ότι χρειάζομαι όμως το google maps αλλά και την αναζήτηση της google εγκατεστημένα, δεν σημαίνει ότι τα θέλω να τρέχουν και συνεχώς στο backround..;) Η αλήθεια είναι ότι δεν το χω ψάξει εκτενώς το θέμα με το πώς κάνουμε αυτήν την εναλλαγή από το TB αλλά τώρα που είπες για το google search, το έσβησα και μου έβγαλε το κλασσικό της αναγκαστικής διακοπής. Του τράβηξα ένα restart και κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Δηλαδή μπορώ να σβήσω και τους χάρτες;;; Νομίζω ότι κάπου εδώ όλα όσα ήξερα για το Android αλλάζουν! Μπορώ και το street view;;:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν το χω ψάξει εκτενώς το θέμα με το πώς κάνουμε αυτήν την εναλλαγή από το TB αλλά τώρα που είπες για το google search, το έσβησα και μου έβγαλε το κλασσικό της αναγκαστικής διακοπής. Του τράβηξα ένα restart και κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Δηλαδή μπορώ να σβήσω και τους χάρτες;;; Νομίζω ότι κάπου εδώ όλα όσα ήξερα για το Android αλλάζουν! Μπορώ και το street view;;:O Φυσικά και τους χάρτες αλλά και το view! Τα βρίσκεις στο titanium (αν είσαι βέβαια root και το έχεις εγκατεστημένο) και πατώντας παρατεταμένα πάνω σε καθένα από αυτά, επιλέγεις το "μετατροπή σε εφαρμογή χρήστη". Τόσο απλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Φυσικά και τους χάρτες αλλά και το view! Τα βρίσκεις στο titanium (αν είσαι βέβαια root και το έχεις εγκατεστημένο) και πατώντας παρατεταμένα πάνω σε καθένα από αυτά, επιλέγεις το "μετατροπή σε εφαρμογή χρήστη". Τόσο απλά!:) Τι σημαίνει..εφαρμογή χρήστη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Τι σημαίνει..εφαρμογή χρήστη??? Είναι οι εφαρμογές που επιλέγει ο καθένας μας να εγκαταστήσει στη συσκευή του είτε απ'το play είτε από οπουδήποτε αλλού. Όσες βρίσκονται προεγκατεστημένες σε μια συσκευή κατά την αγορά της (ή που "συνοδεύουν" ένα firmware κατά την εγκατάστασή του τέλος πάντων) κατατάσσονται στις "εφαρμογές συστήματος".;) Edited December 29, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Φυσικά και τους χάρτες αλλά και το view! Τα βρίσκεις στο titanium (αν είσαι βέβαια root και το έχεις εγκατεστημένο) και πατώντας παρατεταμένα πάνω σε καθένα από αυτά, επιλέγεις το "μετατροπή σε εφαρμογή χρήστη". Τόσο απλά!:) Ευχαριστώ και πάλι αγαπητέ μου! προχωράω σε απεγκαταστασεις..:) Είναι οι εφαρμογές που επιλέγει ο καθένας μας να εγκαταστήσει στη συσκευή του είτε απ'το play είτε από οπουδήποτε αλλού. Όσες βρίσκονται προεγκατεστημένες σε μια συσκευή κατά την αγορά της κατατάσσονται στις "εφαρμογές συστήματος".;) Και τις περισσότερες (αν όχι όλες τις φορές) δεν σβήνονται, γιαυτό αγαπάμε root και TB..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πως μπορώ να εγκαταστήσω μία εφαρμογή που δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πως μπορώ να εγκαταστήσω μία εφαρμογή που δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας? Βάλε στο google το όνομα της εφαρμογής και δίπλα το .apk για να βρεις το αρχείο της εφαρμογής ώστε να κατέβει και να το κάνεις εγκατάσταση. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το "άγνωστες πηγές" απ'τις ρυθμίσεις, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να εγκατασταθεί η συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή σου παρόλο που δεν την παίρνεις απ'το play. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις τα .apk όλων των εφαρμογών σε διάθεση για ελεύθερο download, ειδικά κάποιων που είναι επί πληρωμής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Βάλε στο google το όνομα της εφαρμογής και δίπλα το .apk για να βρεις το αρχείο της εφαρμογής ώστε να κατέβει και να το κάνεις εγκατάσταση. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το "άγνωστες πηγές" απ'τις ρυθμίσεις, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να εγκατασταθεί η συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή σου παρόλο που δεν την παίρνεις απ'το play. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις τα .apk όλων των εφαρμογών σε διάθεση για ελεύθερο download, ειδικά κάποιων που είναι επί πληρωμής.. Εννοούσα να το κατεβάσω από το play store. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνουμε το play store να νομίζει ότι μπαίνουμε από άλλη χώρα στην οποία είναι διαθέσιμη η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εννοούσα να το κατεβάσω από το play store. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνουμε το play store να νομίζει ότι μπαίνουμε από άλλη χώρα στην οποία είναι διαθέσιμη η εφαρμογή? Ξέρω οτι υπάρχει αυτό αλλά ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω αν όντως δουλεύει οπότε κάνε πρώτα μια αναζήτηση για το πόσο αξιόπιστο και ασφαλές μπορεί να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ξέρω οτι υπάρχει αυτό αλλά ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω αν όντως δουλεύει οπότε κάνε πρώτα μια αναζήτηση για το πόσο αξιόπιστο και ασφαλές μπορεί να είναι. Αυτό το χρησιμοποιούσα παλιά που δεν ήταν διαθέσιμες οι αγορές στο market από Ελλάδα. Θυμάμαι όμως ότι μετά δεν δούλευε. Θα του ρίξω πάλι μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εγώ βάζω στο Google το όνομα της εφαρμογής, μου βγάζει λινκ για το play store και μπαίνω έτσι.. Πχ το Pandora έτσι το εγκαθιστουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εγώ βάζω στο Google το όνομα της εφαρμογής, μου βγάζει λινκ για το play store και μπαίνω έτσι.. Πχ το Pandora έτσι το εγκαθιστουσα. Το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε. Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με καμία συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι στη σελίδα του Play στον chrome στον υπολογιστή, όταν είμαι συνδεδεμένος, δεν εμφανίζονται πάνω-πάνω οι επιλογές "Κατηγορίες", "Αρχική σελίδα", "Πίνακας δημοφιλέστερων" και "Νέες κυκλοφορίες". Εμφανίζονται μόνο όταν μπαίνω στη σελίδα χωρίς να έχω συνδεθεί στο λογαριασμό μου. Δεν έχω προσέξει από πότε γίνεται αυτό, πάντως κάποτε δε συνέβαινε. Το έχει παρατηρήσει κανένας σας? Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstanti Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα!!πριν μια βδομαδα πηρα το turbo x g 510s και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε google play εχει,ουτε τα τραγουδια μου παιζει...εχω γενικα προβλημα...μπορω να κανω κατι ??τα νευρα μουυυυ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts