katergaris1979 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Είναι το juice defender και δεν το έχω πειράξει κάνα χρόνο... Δοκίμασε από το System/etc να σβήσεις το αρχείο hosts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 καλησπερα μαγκες,αν καποιες εφαρμογες μου λενε 'δεν ειναι διαθεσιμες για την συσκευη σας' ενω η συσκευη μου πληρη τις προυποθεσεις,κανω νεο gmail account kai fixαρετε το προβλημα? μιλαω για minicm10 δηλαδη custom rom.Νομιζω καπου ειχα δει οτι το αντιμετωπιζουν πολλες ρομ αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 καλησπερα μαγκες,αν καποιες εφαρμογες μου λενε 'δεν ειναι διαθεσιμες για την συσκευη σας' ενω η συσκευη μου πληρη τις προυποθεσεις,κανω νεο gmail account kai fixαρετε το προβλημα? μιλαω για minicm10 δηλαδη custom rom.Νομιζω καπου ειχα δει οτι το αντιμετωπιζουν πολλες ρομ αυτο το προβλημα. Αυτό μπορεί να σημαίνει κιόλας ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Αν θες ανέφερε μερικές να δούμε αν είναι διαθέσιμες στους υπόλοιπους. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδια πως μπορω να απενεργοποιησηω αυτοματη ενημερωση μιας μονο εφαρμογης ? Μου εβαλε το Messenger facebook στην 2.5.2 και δεν μπορω να κοινοποιησω φωτογραφιες ενω με την πιο παλια μπορω και την εχω σε backup την 2.4.3 Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδιά εδώ και τρεις τέσσερις μέρες που έγινε η αναβάθμιση στο play δεν μου εμφανίζει τα updates για τα applications δεν έχω πειράξει τίποτα είμαι με στοκ Και η συσκευή είναι nexus 4 Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδια πως μπορω να απενεργοποιησηω αυτοματη ενημερωση μιας μονο εφαρμογης ? Μου εβαλε το Messenger facebook στην 2.5.2 και δεν μπορω να κοινοποιησω φωτογραφιες ενω με την πιο παλια μπορω και την εχω σε backup την 2.4.3 Ευχαριστω. google chrome,ksematiasma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω. Εδω και 2 μερες δεν μπορω να κατεβασω/αναβαθμισω καμια εφαρμογη απο το google play η να κανω εγκατασταση εφαρμογες που βαζω απο τον υπολογιστη. Συνεχεια μ πεταει αυτο το σφαλμα -----> http://i1348.photobucket.com/albums/p725/Belaki/Screenshot_2013-05-18-10-15-17233790523_zpse4951dc6.png Edited May 19, 2013 by Belaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) google chrome,ksematiasma Δεν το καταλαβα....Με ...ξεματιασμα γινεται ? Edited May 19, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δοκίμασε από το System/etc να σβήσεις το αρχείο hosts. Πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παιδια πως μπορω να απενεργοποιησηω αυτοματη ενημερωση μιας μονο εφαρμογης ? Μου εβαλε το Messenger facebook στην 2.5.2 και δεν μπορω να κοινοποιησω φωτογραφιες ενω με την πιο παλια μπορω και την εχω σε backup την 2.4.3 Ευχαριστω. Μπες στην "καρτέλα" της εφαρμογής και πατα το πλήκτρο μενού.Η δεύτερη επιλογή είναι αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μπες στην "καρτέλα" της εφαρμογής και πατα το πλήκτρο μενού.Η δεύτερη επιλογή είναι αυτό που ψάχνεις. Οταν μπαινω στην εφαρμογη εχει ρυθμισεις αλλα δεν βεπω κατι για τα update. Eχω HTC One X Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Οταν μπαινω στην εφαρμογη εχει ρυθμισεις αλλα δεν βεπω κατι για τα update. Eχω HTC One X Ευχαριστω Όχι στην εφαρμογή .Στην καρτέλα της εφαρμογής στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Όχι στην εφαρμογή .Στην καρτέλα της εφαρμογής στο play store. Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι για ολλες τιε εφαρμογες ομως και εγω θελω μονο για τον messenger για τους λογους που προανεφερα.Ευχαρστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι για ολλες τιε εφαρμογες ομως και εγω θελω μονο για τον messenger για τους λογους που προανεφερα.Ευχαρστω Όχι. Για όλες τις εφαρμογές είναι αν το κάνεις από τις ρυθμίσεις του Play. Αν το κάνεις μόνο στην εφαρμογή όπως σου είπαν πιο πάνω ισχύει μόνο για την εφαρμογή στην οποία το απενεργοποίησες. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μαλλον δεν κανω κατι καλα...Μονο για την εφαρμογη δεν μπορω να δω κατι Σας ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το καινούργιο Play δεν έχεις? Όταν είσαι στην εφαρμογή πάτησε το πλήκτρο 'Μενού' της συσκευής και θα δεις την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το καινούργιο Play δεν έχεις? Όταν είσαι στην εφαρμογή πάτησε το πλήκτρο 'Μενού' της συσκευής και θα δεις την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση. Ναι αυτον εχω και HTC One X αλλα στη εφαρμογη στο googleplay δεν εχει κουμπι μενου αλλα μονο η εφαρμογη ρυθμισεις Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ναι αυτον εχω και HTC One X αλλα στη εφαρμογη στο googleplay δεν εχει κουμπι μενου αλλα μονο η εφαρμογη ρυθμισεις Το κουμπί μενού τις σκευής σου λέμε . Οχι το back ούτε το home το άλλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το κουμπί μενού τις σκευής σου λέμε . Οχι το back ούτε το home το άλλο . Στην οθονη της συσεκυης στην συγεκριμενη δεν εχει μενου:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Στην οθονη της συσεκυης στην συγεκριμενη δεν εχει μενου:( χαχα τι μπέρδεμα.. λοιπόν το κινητό σου έχει τρία κουμπιά σωστά? το back το home και το menu (τα δυο τετραγωνάκια).. εε μπες στο playstore και πάτα το πλήκτρο menu.. θα σου βγάλει ένα μενού πάτα ρυθμίσεις και θα δείς κάπου που λέει για αυτόματες ενημερώσεις.. βγάλε το ν και θα είσαι οκ Edited May 19, 2013 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Υπαρχει τροπος να μη μου βγαζει την τραγικη ελληνικη μεταφραση στην περιγραφη των εφαρμογων? Απο pc βλεπω κανονικα αγγλικα, αλλα στο κινητο κανει μεταφραση. Μονο αν αλλαξω την γλωσσα του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Υπαρχει τροπος να μη μου βγαζει την τραγικη ελληνικη μεταφραση στην περιγραφη των εφαρμογων? Απο pc βλεπω κανονικα αγγλικα, αλλα στο κινητο κανει μεταφραση. Μονο αν αλλαξω την γλωσσα του κινητου? δυστυχώς μόνο έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 χαχα τι μπέρδεμα.. λοιπόν το κινητό σου έχει τρία κουμπιά σωστά? το back το home και το menu (τα δυο τετραγωνάκια).. εε μπες στο playstore και πάτα το πλήκτρο menu.. θα σου βγάλει ένα μενού πάτα ρυθμίσεις και θα δείς κάπου που λέει για αυτόματες ενημερώσεις.. βγάλε το ν και θα είσαι οκ Ναι αλλα απο εκει απενεργοποιει τα αυτοματα update σε ολες τις εφαρμογες Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ναι αλλα απο εκει απενεργοποιει τα αυτοματα update σε ολες τις εφαρμογες εε και τι σε πειράζει? θα τις κάνεις μόνος σου μια φορά την ημέρα.. δεν έγινε και κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 εε και τι σε πειράζει? θα τις κάνεις μόνος σου μια φορά την ημέρα.. δεν έγινε και κάτι.. Δεν ειναι αν με πειραζει αλλα τα παιδια εδω αν καταλαβα καλα ελεγαν οτι γινεται μονο για εφαρμογη που θελουμε Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts