Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως να πήγαινες στους λογαριασμούς και να έκανες log in στον δικό σου λογαριασμό και αφού μετά έκανες εκκαθάριση δεδομένων στο μάρκετ να ξαναεμπαινες εκεί;

nnik1969 όλα ο.κ. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.... !

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να αγοράσω κάποιες εφαρμογές που τις βρίσκω στο market αλλά μου εμφανίζει το εξής μήνυμα λάθους.

"Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας. "

Είναι η πρώτη προσπάθεια να αγοράσω κάποιες εφαρμογές και δεν ξέρω τι πάει στραβά, τις δωρεάν τις κατεβάζω κανονικά. Κάποια στιγμή είχα δηλώσει κάπου τα στοιχεία μου και την κάρτα πληρωμής αλλά δεν θυμάμαι που να τα βρω. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Η κάρτα που έχω είναι η Prepaid της Eurobank.

Edited by aptaliko
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Προσπαθώ να αγοράσω κάποιες εφαρμογές που τις βρίσκω στο market αλλά μου εμφανίζει το εξής μήνυμα λάθους.

"Σφάλμα

Είναι η πρώτη προσπάθεια να αγοράσω κάποιες εφαρμογές και δεν ξέρω τι πάει στραβά, τις δωρεάν τις κατεβάζω κανονικά. Κάποια στιγμή είχα δηλώσει κάπου τα στοιχεία μου και την κάρτα πληρωμής αλλά δεν θυμάμαι που να τα βρω. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Πήγαινέ checkout.google.com από τον υπολογιστή σου και δες από εκεί τα στοιχειά της κάρτας σου αν είναι σωστά.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

"Σφάλμα

Ευχαριστώ.

Και εμενα το ιδιο κανει με το καινουργιο μαρκετ..

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Πήγαινέ checkout.google.com από τον υπολογιστή σου και δες από εκεί τα στοιχειά της κάρτας σου αν είναι σωστά.

Πήγα, έσβησα τα παλιά και τα ξαναπέρασα. Ξανά το ίδιο μήνυμα λάθους. Μήπως έχει πρόβλημα με την Prepaid καρτα της Eurobank;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Και εμενα το ιδιο κανει με το καινουργιο μαρκετ..

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

+1 με το ίδιο πρόβλημα.Αναγκάστηκα να γυρίσω μόνιμα στο παλιό μάρκετ για 2 λόγους

1.με το νέο μάρκετ,δε μπορώ να έχω την οθόνη μου στα 200dpi,γιατί μου αποκλείει κάποιες εφαρμογές

2.δε μπορούσα να αγοράσω εφαρμογές.

και εμενα το ιδιο κανει λεει παρουσιαστηκε προβλημα με την αγορα σας δεν φταινε οι καρτες το μαρκετ εχει προβλημα απο το pc στο μαρκετ αγορασα κανονικα απο το τηλ.. οχι :(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

και εμενα το ιδιο κανει λεει παρουσιαστηκε προβλημα με την αγορα σας δεν φταινε οι καρτες το μαρκετ εχει προβλημα απο το pc στο μαρκετ αγορασα κανονικα απο το τηλ.. οχι :(

Το ίδιο και εγώ παιδιά. Δεν μπόρεσα με τίποτα μέσα από market και πήγα από το PC και ολοκλήρωσα την αγορά.

Αλήθεια κάτι άλλο τώρα. Την εφαρμογή που αγοράζουμε μπορούμε να την έχουμε κατεβασμένη και σε .apk ή μόνο δικαιώματα αυτής;

Το ίδιο και εγώ παιδιά. Δεν μπόρεσα με τίποτα μέσα από market και πήγα από το PC και ολοκλήρωσα την αγορά.

Αλήθεια κάτι άλλο τώρα. Την εφαρμογή που αγοράζουμε μπορούμε να την έχουμε κατεβασμένη και σε .apk ή μόνο δικαιώματα αυτής;

Τί νόημα έχει να την έχεις σαν apk; Δεν ειρωνεύομαι, απλά ρωτάω. Γιατί σε άλλη συσκευή δε θα μπορείς να την εγκαταστήσεις, ενώ επίσης και σε περίπτωση format στη συσκευή σου μπορείς να την εγκαταστήσεις πάλι από το market μιας και η αγορά δε θα χαθεί ;)

Τhe end of an era...

Εγώ που δεν έχω λάβει ακόμα το νέο market, να ανησυχήσω?! Μπορώ να το επισπεύσω κάπως? Όχι ότι καίγομαι κιόλας, γιατί την δουλειά μου την κάνω, αλλά από περιέργια...

Εγώ που δεν έχω λάβει ακόμα το νέο market, να ανησυχήσω?! Μπορώ να το επισπεύσω κάπως? Όχι ότι καίγομαι κιόλας, γιατί την δουλειά μου την κάνω, αλλά από περιέργια...

Ισως να παιζει ρολο η εκδοση android που εχεις.Εγω οσο ειχα 2.1 ειχα το παλιο Market και δεν μου ερχοταν αναβαθμιση.Μολις εβαλα το 2.3 ,αμεσως πηρε το νεο market.

Ισως να παιζει ρολο η εκδοση android που εχεις.Εγω οσο ειχα 2.1 ειχα το παλιο Market και δεν μου ερχοταν αναβαθμιση.Μολις εβαλα το 2.3 ,αμεσως πηρε το νεο market.

Έχω την 2.3 από την πρώτη μέρα, λόγω συσκευής (desire s).

Πως γίνεται να μην επανέρχεται το νέο μαρκετ αφού γυρίσω στο παλιό?(σε μη - rooted κινητό)?

Μήπως πείραξες το market updater;

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Μήπως πείραξες το market updater;

from THE hd2

Όχι θέλω να γυρίσω στο παλιό μαρκετ και να ΜΗΝ ξανά εγκαθίσταται παλι το καινούργιο μετά από λίγο!να μείνει το παλιό!

Πού είναι το market updater ?

Αυτό εννοώ , εάν αντικατεστησες το market updater με κάποιο πειραγμένο ή διαγράφει τότε σου κάνει update στο καινούργιο συνέχεια . Πως έκανες downgrade; ή είχες πάντα το καινούργιο;

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αυτό εννοώ , εάν αντικατεστησες το market updater με κάποιο πειραγμένο ή διαγράφει τότε σου κάνει update στο καινούργιο συνέχεια . Πως έκανες downgrade; ή είχες πάντα το καινούργιο;

from THE hd2

Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα.μαμισιο desire s έχω.

Πάω διαχείριση εφαρμογών,απεγκατάσταση και γυρίζει στο παλιό μαρκετ.αλλά μετά από ένα λεπτό ξανά εγκαθίσταται το καινούργιο !

Πρισπάθησα να περάσω την τελευταία ενημέρωση του angry birds seasons απο το market 3.1.5 και μου έβγαζε μήνυμα για χαμηλή μνήμη!!! Άλλαξα το market με το παλιό και ενώ ξεκινάει η εγκατάσταση διακόπτεται αμέσως.Το έσβησα τελείως και τώρα δεν μπορώ να το ξανακατεβάσω. Μπορώ ενδεχομένως τα το επαναφέρω με το titanium αλλά το θέμα είναι αν ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα.μαμισιο desire s έχω.

Πάω διαχείριση εφαρμογών,απεγκατάσταση και γυρίζει στο παλιό μαρκετ.αλλά μετά από ένα λεπτό ξανά εγκαθίσταται το καινούργιο !

Χρειάζεσαι ρουτ γι αυτό και τον root explorer ή κάτι παρόμοιο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έχω ακριβώς το πρόβλημα που περιγράφετε παραπάνω στο link για XDA forum. Δούλευε το Market Enabler, μετά έκανα update σε 3.ΧΧ Market και τώρα τζίφος! Αλλά αντί να κάνω τα παπατζιλίκια μέσω browser απλά επιστρέφω στο παλιό market:rolleyes:

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το market σημερα; απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω αλλα ουτε να ενημερωσω καμια εφαρμογη..

Μου λεει συνεχως οτι η ληψη απετυχε.

Χμμμ.....

Ερωτηση - "φλασια" επι παλαιας...πονεμενης ιστοριας - θα μπορουσε να αναβαθμισει κάποιος τις google εφαρμογες που "δεν ειναι διαθεσιμες για την χωρα μας" οπως google maps κλπ, χρησιμοποιωντας WIFI και μια prepaid καρτα ενός γερμανικου πχ δικτυου, αποφευγοντας λύσεις όπως apk downloads, root, market access κλπ?

Edited by dbal

Sony logo.gif