PP6210 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Και δηλαδη το καλυψε η εγγυηση; :eek: μπραβο την βοντα, μπραβο και σε εσενα που τους καταφερες:p ε για να είμαι ειλικρινής βοήθησε και το γεγονός οτι το σου-ξου-μου το έκανε δικός μου άνθρωπος με "άμεσες" προσβάσεις.... αλλά το γεγονός οτι η οθόνη έγινε unresponsive χωρίς φταίξιμο του χρήστη (είχε μπει screen protector απο την αρχή και δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά η οθόνη) δεν είναι μακριά από την έννοια της εγγύησης. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει να ξέρει οτι ο έλεγχος μόνο (αν δηλαδή επιλέξει να μην το επισκευάσει) χρεώνεται γύρω στα 15 ευρώ (ωομίζω με ΦΠΑ).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 ε για να είμαι ειλικρινής βοήθησε και το γεγονός οτι το σου-ξου-μου το έκανε δικός μου άνθρωπος με "άμεσες" προσβάσεις.... αλλά το γεγονός οτι η οθόνη έγινε unresponsive χωρίς φταίξιμο του χρήστη (είχε μπει screen protector απο την αρχή και δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά η οθόνη) δεν είναι μακριά από την έννοια της εγγύησης. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει να ξέρει οτι ο έλεγχος μόνο (αν δηλαδή επιλέξει να μην το επισκευάσει) χρεώνεται γύρω στα 15 ευρώ (ωομίζω με ΦΠΑ).... Εμένα πάντως δεν μου χρέωσαν τον έλεγχο:S και βγήκε κάπου στα 50 η αλλαγή.... Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μετα απο 1.5 χρονο η οθονη ΚΑΙ του δικου μου huawei τα εφτυσε.μαλλον και αυτη απο υγρασια.Ειχε βεβαια το τελευταιο 6μηνο που δεν δουλευε οπως θα επρεπε. Ας ειναι.Τα δουλεψε νομιζω τα λεφτα του το κινητακι.Το πρωτο android μου.Εξοικειωθηκα αρκετα μπορω να πω για να παρω πλεον μια καλυτερη συσκευη.Θα πηγαινα στο καταλληλο section να ρωτησω ποιο κινητο να παρω αλλα δυστυχως παιζουν αφραγκιες οποτε....Το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν του αλλαξα τα φωτα με ρουταρισματα και ρομ οταν αργοπεθαινε στο τελος ετσι για εξασκηση και γνωσεις..... Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μετα απο 1.5 χρονο η οθονη ΚΑΙ του δικου μου huawei τα εφτυσε.μαλλον και αυτη απο υγρασια.Ειχε βεβαια το τελευταιο 6μηνο που δεν δουλευε οπως θα επρεπε. Ας ειναι.Τα δουλεψε νομιζω τα λεφτα του το κινητακι.Το πρωτο android μου.Εξοικειωθηκα αρκετα μπορω να πω για να παρω πλεον μια καλυτερη συσκευη.Θα πηγαινα στο καταλληλο section να ρωτησω ποιο κινητο να παρω αλλα δυστυχως παιζουν αφραγκιες οποτε....Το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν του αλλαξα τα φωτα με ρουταρισματα και ρομ οταν αργοπεθαινε στο τελος ετσι για εξασκηση και γνωσεις..... εγώ έχω πάρει εταιρικό το 858 και είναι άξιος συνεχιστής (ως value for money για 80 ευρώ) του 845+capacitative οθόνη, τρέχει εδώ και 1,5 μήνα περίπου με ρομ CM7- 2.3.7 από τους xda χωρίς κανένα πρόβλημα. @panathare: το 15άρι είναι αν το στείλεις αλλά δεν προχωρήσεις στην επισκευή, εσύ προχώρησες γιαυτό δεν στο χρέωσαν. Εμένα μου φαίνονταν πολλά τα 50+ για να το επισκευάσω, αν δεν το κάλυπτε η εγγύηση θα πλήρωνα τα 15 και μετά ανακύκλωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest djantonis92 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 εγώ έχω πάρει εταιρικό το 858 και είναι άξιος συνεχιστής (ως value for money για 80 ευρώ) του 845+capacitative οθόνη, τρέχει εδώ και 1,5 μήνα περίπου με ρομ CM7- 2.3.7 από τους xda χωρίς κανένα πρόβλημα. @panathare: το 15άρι είναι αν το στείλεις αλλά δεν προχωρήσεις στην επισκευή, εσύ προχώρησες γιαυτό δεν στο χρέωσαν. Εμένα μου φαίνονταν πολλά τα 50+ για να το επισκευάσω, αν δεν το κάλυπτε η εγγύηση θα πλήρωνα τα 15 και μετά ανακύκλωση.... αν χαλασει κατι στο υλικο (hardware) τοτε παει για επισκευη αλλιως το φτιαχνεις μονος σου (για software παντα) υπαρχει την μανισια ρομ του εργοστασιου στο ιντερνετ (μαζι με τα ελληνικα περιλαμβανεται by vodafone) και μετα πατημενο το πανω βελακι εντασης+πρασινο πληκτρο κλησης+κουμπι ενεργοποιησης σε βγαζει αυτοματα να το κανεις αναβαθμιση/επαναφορα του κινητου.. ολα ειναι απλα φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγώ έχω πάρει εταιρικό το 858 και είναι άξιος συνεχιστής (ως value for money για 80 ευρώ) του 845+capacitative οθόνη, τρέχει εδώ και 1,5 μήνα περίπου με ρομ CM7- 2.3.7 από τους xda χωρίς κανένα πρόβλημα. @panathare: το 15άρι είναι αν το στείλεις αλλά δεν προχωρήσεις στην επισκευή, εσύ προχώρησες γιαυτό δεν στο χρέωσαν. Εμένα μου φαίνονταν πολλά τα 50+ για να το επισκευάσω, αν δεν το κάλυπτε η εγγύηση θα πλήρωνα τα 15 και μετά ανακύκλωση.... Πάντως σε εμένα η Vodafone δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά. Καλύτερα να την άλλαζα μόνος:ρ Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest djantonis92 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγω το ειχα παλια απλα εσπασε η οθονη με ενα χτυπημα.. τοσο μαπα βγηκε τελικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Als444 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Παιδια καλημερα! Χτες απεκτησα το Vodafone 845 κ εχω μια δυο αποριες: 1. Πως μπορω να βαλω ξεχωριστο ηχο κλησης για την καθε επαφη μου? 2. Μπορω να βαλω κ ξεχωριστο ηχο μνμτος??κ αν ναι πως?? Σας ευχαριστω πολυ πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest djantonis92 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 1ον υπαρχει τετοια δυνατοτητα και 2ον κατα τη γνωμη μου κακως το πηρες.. εχει ελαττωματα.. βασικα δες αν παιζει usb με τον υπολογιστη και μετα πες μου.. μηπως και αν πανε ολα καλα το τοτε να μπει το gingerbread 2.3.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adartis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπέρα παιδιά.έχω κ εγώ το joy 845.έχω βάλει κάρτα cosmote(whats up).πως μπορώ να στείλω mms κ να μπαίνω στο internet εκτός του wifi φυσικά?κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπέρα παιδιά.έχω κ εγώ το joy 845.έχω βάλει κάρτα cosmote(whats up).πως μπορώ να στείλω mms κ να μπαίνω στο internet εκτός του wifi φυσικά?κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη:) http://magic-tips.blogspot.gr/2010/03/internet-mms.html?m=1 τσέκαρε εδώ:) λοιπόν...ο lolololololol από τους xda έκανε μια εξαίρετη δουλειά φτιάχνοντας μια πολύ καλή cm, νομίζω καλύτερη και από του joilaroi, αλλά και μια πολύ καλή ics με μηδενικά bugs. Το βίντεο την συλλογή και το ημερολόγιο. Αφού πια είναι το δεύτερο μου κινητό θα την κρατήσω:) αν θέλετε λινκ στείλτε πμ;) Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 http://magic-tips.blogspot.gr/2010/03/internet-mms.html?m=1 τσέκαρε εδώ:) λοιπόν...ο lolololololol από τους xda έκανε μια εξαίρετη δουλειά φτιάχνοντας μια πολύ καλή cm, νομίζω καλύτερη και από του joilaroi, αλλά και μια πολύ καλή ics με μηδενικά bugs. Το βίντεο την συλλογή και το ημερολόγιο. Αφού πια είναι το δεύτερο μου κινητό θα την κρατήσω:) αν θέλετε λινκ στείλτε πμ;) τα δοκίμασες? την ICS βασικά, αν την δοκίμασες, τρέχει ομαλά, ή σέρνεται όπως οι προηγουμενες? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 τα δοκίμασες? την ICS βασικά, αν την δοκίμασες, τρέχει ομαλά, ή σέρνεται όπως οι προηγουμενες? Ναι, την δοκίμασα τρέχει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Είχα και ένα πρόβλημα με το μάρκετ αλλά πρέπει να διορθώνεται άμα φλασαρεις κάτι Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδια καλημερα! Χτες απεκτησα το Vodafone 845 κ εχω μια δυο αποριες: 1. Πως μπορω να βαλω ξεχωριστο ηχο κλησης για την καθε επαφη μου? 2. Μπορω να βαλω κ ξεχωριστο ηχο μνμτος??κ αν ναι πως?? Σας ευχαριστω πολυ πολυ :) Καταρχάς φίλε djantonis μην το από πέρνεις το παιδί. Μάλλον είναι το πρώτο του smartphone και καλά έκανε και το πήρε. Για το πρώτο ερώτημα σου, αν δημιουργείς μια επαφή κάτω κάτω νομίζω σου δίνει αυτήν την δυνατότητα, για το δεύτερο δεν γνωρίζω. Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Τώρα που πήρα το vodafone 858 που είναι παρόμοιο, μήπως μπορώ να μεταφέρω από τη μία συσκευή (845) στην άλλη (858) τα sms και τα bookmarks του opera mini; Πού να διαβάσω πώς γίνεται αυτό; Δεν είμαι root σε κανένα από τα δύο κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis1044 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη rom για το κινητο. Σε ICS με ενδιαφερει αν παιζει καμια γρηγορη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη rom για το κινητο. Σε ICS με ενδιαφερει αν παιζει καμια γρηγορη ... σε ics, η cyanogenmod 9,ics 4.0.4 του Lololololololololol σε μένα τρέχει άψογα για καθημερινή χρήση, εκτός απ την κάμερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest29 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Τώρα που πήρα το vodafone 858 που είναι παρόμοιο, μήπως μπορώ να μεταφέρω από τη μία συσκευή (845) στην άλλη (858) τα sms και τα bookmarks του opera mini; Πού να διαβάσω πώς γίνεται αυτό; Δεν είμαι root σε κανένα από τα δύο κινητά. τα booknmark του opera μόνο μέσα από τον οπερα αν θα μπορέσεις να κάνεις μπακ απ και μετά restore στο νέο κινητό. Για τα sms νομίζω υπάρχουν προγράμματα όπως το sms backup...ρίξε μια ματιά στο μάρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 παιδια προσπαθησα να περασω το mozilla firefox αλλα εβγαζε η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε, δοκιμασα διαφορες εκδοσεις. τι γινεται? εσεις ποια εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) παιδια προσπαθησα να περασω το mozilla firefox αλλα εβγαζε η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε, δοκιμασα διαφορες εκδοσεις. τι γινεται? εσεις ποια εχετε?δεν πρόκειται να παίξει ο firefox σε τέτοια συσκευή Edited July 19, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ποιο broswer μου προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ποιο broswer μου προτεινεται? με τη στοκ 2.1 είσαι? αν ναι, dolphin mini, ή maxthon Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestiko Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) ΕΧΩ ΤΟ 845 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ROM ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ UPDATE FALED ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΛΨΥΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ROM ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΤΟ 845 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ROM ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ UPDATE FALED ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΛΨΥΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ROM ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΜΟΥ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Επίσης απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited July 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΜΟΥ κι εμένα έτσι έβγαζε όταν προσπαθησα να περασω την εργοστασιακή. καλύτερα πέρνα μια άλλη rom, νεότερη.αν θες βοήθεια άνοιξε ενα νέο θεμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestiko Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) κι εμένα έτσι έβγαζε όταν προσπαθησα να περασω την εργοστασιακή. καλύτερα πέρνα μια άλλη rom, νεότερη.αν θες βοήθεια άνοιξε ενα νέο θεμα ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΛΛΙ ΠΙΓΑ ΝΑ ΒΑΛΟ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΝ BACKUP ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΙΑ 'Η ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΗ ROM ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΕΤΩ ΚΑΤΕΩΑΣΜΕΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PC ΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΔΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΣΕΙ ΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΗΔΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΩΚΡΙΣΗ ΣΟΥ :wacko::wacko::wacko: ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΛΛΙ ΠΙΓΑ ΝΑ ΒΑΛΟ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΝ BACKUP ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΙΑ 'Η ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΗ ROM ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΕΤΩ ΚΑΤΕΩΑΣΜΕΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PC ΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΔΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΣΕΙ ΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΗΔΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΩΚΡΙΣΗ ΣΟΥ :wacko::wacko::wacko: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ 'Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΕΜΑ ΔΗΛ.?] -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Επίσης απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited July 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts