gregx Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 παιδια καλησπερα αν ξερει κανεςι ποτε θα ειναι διαθεσιμο το iphone 4 σε καποιοα καταστημα ασ ενημερωσει.... γιατι εχω επιδοτηση και δεν θελω να την χασω .... Παράθεση greg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Νομίζω οτι θα πρεπει να πας σε καποιο καταστημα wind για να ζητησεις να στο φερουν για την επιδοτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 παιδια καλησπερα αν ξερει κανεςι ποτε θα ειναι διαθεσιμο το iphone 4 σε καποιοα καταστημα ασ ενημερωσει.... γιατι εχω επιδοτηση και δεν θελω να την χασω .... Δύσκολα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 και να το φέρουν η τιμή θα είναι για τον λούτσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregx Δημ. November 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 εμ δεν το φερνει κανεις αμεσα απο januar μοθ λενε η δεκεμβριο το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζουν ποτε θα το φερουν και σε αυτους που το παραγγειλαν.... Παράθεση greg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_thalis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Κάλιο αργά παρά ποτέ. Το iPhone 4 θα διαθέσει στην Ελλάδα η WIND μέσα από τα καταστήματά της το προσεχές διάστημα http://twitter.com/#!/windhellas/status/50186850798813184 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το εχουν βγαλει και σαν ενημερωση πριν λιγο στο extranet. "Η WΙΝD Ελλας θα διαθεσει το iphone 4 στην Ελλαδα το προσεχες διαστημα..." Ηθελα να ξερα με τι λογικη συνταξανε την επιστολη. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Είμαι σε δίλημμα να το πάρω ή να περιμένω το 5;;; Α, ρε WIND... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 περιμενε το 5 καλυτερα αν εχεις κινητο που να βολευεσαι Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα. Ειμαι συνδρομιτης wind μια 5 ετια περιπου, με 2 γραμμες στο προγραμμα M 45 € το μηνα χ2. Πριν 10 μερες εληξε το συμβολαιο και αποφασησα να κανω φορητοτητα στην cosmote, με 2 γραμμες στο προγραμμα 45 μου δινει το iphone 4 + 95€. Η επιδοτηση που θα επερνα απο την wind ηταν γυρω στα 250 € και για τις 2 γραμμες. Υστερα απο την αιτηση φορητοτητας μου χτυπαει τηλ η wind, της λεω τι μου δινει η cosmote και μου κανει την ιδια προσφορα ακριβως, με την προυποθεση οτι την συσκευη θα την εχω περιπου το πασχα. Τι λετε να κανω? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα. Ειμαι συνδρομιτης wind μια 5 ετια περιπου, με 2 γραμμες στο προγραμμα M 45 € το μηνα χ2. Πριν 10 μερες εληξε το συμβολαιο και αποφασησα να κανω φορητοτητα στην cosmote, με 2 γραμμες στο προγραμμα 45 μου δινει το iphone 4 + 95€. Η επιδοτηση που θα επερνα απο την wind ηταν γυρω στα 250 € και για τις 2 γραμμες. Υστερα απο την αιτηση φορητοτητας μου χτυπαει τηλ η wind, της λεω τι μου δινει η cosmote και μου κανει την ιδια προσφορα ακριβως, με την προυποθεση οτι την συσκευη θα την εχω περιπου το πασχα. Τι λετε να κανω? Κατ΄αρχάς ισχύει η προσφορά της Cosmote;;; (μεταξύ μας) Πολύ μεγάλη επιδότηση σου δίνει και μου φαίνεται πολύ περίεργο!!! Κατά δεύτερον αν είσαι στα παλιά τα Medium μην κάνεις καν το κόπο να τα αλλάξεις για να πας στα καινούρια... Οπότε περίμενε τη WIND! Αν ψάξεις σε μαγαζιά θα αρχίσουν από τον άλλο μήνα τις παραγγελίες... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Κατ΄αρχάς ισχύει η προσφορά της Cosmote;;; (μεταξύ μας) Πολύ μεγάλη επιδότηση σου δίνει και μου φαίνεται πολύ περίεργο!!! Κατά δεύτερον αν είσαι στα παλιά τα Medium μην κάνεις καν το κόπο να τα αλλάξεις για να πας στα καινούρια... Οπότε περίμενε τη WIND! Αν ψάξεις σε μαγαζιά θα αρχίσουν από τον άλλο μήνα τις παραγγελίες... Ισχυει φιλε μου κανονικα, λες να λεω ψέματα? Iphone 4 16g. Στο παλιο m ειμαι, γιατι να μην αλλαξω? ποια ειναι η διαφορα? Ποια ειναι καλυτερη σε καλυψη δικτυου? Edited March 28, 2011 by konandrio Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδιά λέω να πάω και εγώ wind (απο cosmote) λόγω iphone και λόγω του ότι στις επιδοτήσεις (έχω 3 γραμμές εγώ και η οικογένειά μου) δεν μπορούσες να συνδιάσεις 1 επιδότηση συσκευής όλο το ποσό (παρά μόνο ξεχωριστή επιδότηση για κάθε γραμμή --> ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ). Φανταστείτε ότι πέρισυ το κάνανε και ΄φετος τίποτα. τελοςπάντων υπάρχει τελικά ενημέρωση για το πότε η wind θα φέρει το Iphone 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδιά λέω να πάω και εγώ wind (απο cosmote) λόγω iphone και λόγω του ότι στις επιδοτήσεις (έχω 3 γραμμές εγώ και η οικογένειά μου) δεν μπορούσες να συνδιάσεις 1 επιδότηση συσκευής όλο το ποσό (παρά μόνο ξεχωριστή επιδότηση για κάθε γραμμή --> ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ). Φανταστείτε ότι πέρισυ το κάνανε και ΄φετος τίποτα. τελοςπάντων υπάρχει τελικά ενημέρωση για το πότε η wind θα φέρει το Iphone 4? αρχες Μαιου. διαθεσιμο για προπαραγγελια :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 αρχες Μαιου. διαθεσιμο για προπαραγγελια :wink: Γνωρίζουμε τιμές;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γνωρίζουμε τιμές;;; Οι τιμές είναι Iphone 4 16gb 659+φπα Iphone 4 32gb 779+φπα εννοώ σαν σκέτες συσκευές πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ακριβότερο κατά 23% παραπάνω από τις άλλες; Είναι παράλογο αυτό... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ακριβότερο κατά 23% παραπάνω από τις άλλες; Είναι παράλογο αυτό... μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος γιατί οι τιμές ειναι fix στα 659€ και 779€ μαζί με το ΦΠΑ σε όλα τα καταστήματα σχεδόν οπότε δε παίζει η wind να το δίνει τόσο πιστεύω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το 1216 της Wind μου είχε πει οτι πουλάν το iphone4 16GB 670€ τελική όσο αφορά τις αναβαθμίσεις/ανανεώσεις συμβολαίων τους... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος γιατί οι τιμές ειναι fix στα 659€ και 779€ μαζί με το ΦΠΑ σε όλα τα καταστήματα σχεδόν οπότε δε παίζει η wind να το δίνει τόσο πιστεύω Έχεις δίκιο αυτές είναι οι τιμές Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Έχει δίκιο ο φίλος αυτές είναι οι τιμές Ε ρε γλέντια :lol: :lol: :p Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 αρχες Μαιου. διαθεσιμο για προπαραγγελια :wink: thanks billakosss! θα παω για προσφορά τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Άραγε να το καθυστέρησαν επίτηδες για να διαθέσουν και το λευκό χρώμα;;;!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Απο σήμερα λέει στο site οτι προσεχώς θα έχει στο δίκτυο της και το iphone 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Προς το παρόν η Αpple δεν αναφέρει ακόμα επίσημα την Wind GR: http://www.apple.com/gr/buy/ Aναμένουμε μέσα στον Mάιο να δούμε τι θα γίνει με την επίσημη διάθεση των iPhone από την Wind GR... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts