bikos68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 τετοιο θεμα δεν εχω αλλα η τελευταια εκδοση που εβαλα δεν τρεχει πολυ καλα. λοιπον το ψαξα λιγο κι απ οτι δειχνει τωρα παει σφαιρα χωρις επανεκινησεις... Πηγα Ρυθμισεις->Ρυθμισεις εφαρμογων->Εντοπισμος θεσης-μεθοδοι αφησα μονο το ενσωματωμενο GPS.μετα πισω Διακομιστης εντοπισμου Θεσης -απενεργοποιημενη. και ηρεμησε το ολο θεμα,για δεστε το...μμμ ναι ανοιξα την εφαρμογη τωρα 5η φορα και ολα οκ. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Λοιπόν παιδιά... Ο TeleAtlas 2010.09 με έχει φτάσει στην παράνοια! Αν και τον ενεργοποιώ (τουλάχιστον έτσι λέει το ίδιο το πρόγραμμα) μετά δεν φορτώνει τον χάρτη. Ο NAVTEQ 07.2010 ενεργοποιήται και λειτουργεί άψογα. Εκείνος ο TeleAtlas γιατί μας την είπε άσχημα; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Λοιπόν παιδιά... Ο TeleAtlas 2010.09 με έχει φτάσει στην παράνοια! Αν και τον ενεργοποιώ (τουλάχιστον έτσι λέει το ίδιο το πρόγραμμα) μετά δεν φορτώνει τον χάρτη. Ο NAVTEQ 07.2010 ενεργοποιήται και λειτουργεί άψογα. Εκείνος ο TeleAtlas γιατί μας την είπε άσχημα; Ξερω και γω παιδευτηκα...θελει τα σωστα mlm και προσεχτικα τους κωδικους;),και μετα μεσα απ το προγραμμα ρυθμισεις διαλεξε ποιον χαρτη θες να φορτωσει και βγες εξω να πιασει μια φορα στιγμα... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Το λεπόν... sygic 8.24 και TeleAtlas 2010.09 δεν πρέπει να συμπαθιούνται πολύ! Ενώ έχω δοκιμάσει το σωστό mlm (σωστό μιας και σε άλλους λειτουργεί μια χαρά) όσο και ένα σωρό άλλα μπας γίνει δουλειά, δεν λέει να ξεκλειδώσει με τίποτα ο TA. Οπότε το αποδίδω στην έκδοση sygic που χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Στο Χ6 μου το εχω δουλεψει κανονικα το sygic 8.2.4 με το χαρτη της TA, οποτε κατι με το mlm που εχεις δεν παει καλα. Της CIT ο χαρτης ειναι πιο πληρης παντως, δε χανεις και τπτ. Θα τσεκαρω το mlm που δοκιμαζα εγω και θα σε ενημερωσω μολις το βρω που το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Στο Χ6 μου το εχω δουλεψει κανονικα το sygic 8.2.4 με το χαρτη της TA, οποτε κατι με το mlm που εχεις δεν παει καλα. Της CIT ο χαρτης ειναι πιο πληρης παντως, δε χανεις και τπτ. Θα τσεκαρω το mlm που δοκιμαζα εγω και θα σε ενημερωσω μολις το βρω που το εχω. Μόλις δοκίμασα (άλλο) ένα mlm το οποίο επιτέλους ήταν το σωστό!! Οπότε αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με sygic και mlm ας σφυρίξει κλέφτικα σε πμ... :D Ο CIT είναι πιο πλήρης ε; :worry: Αναφέρεσαι στον Navigreece 2010.08 , σωστά; Στο sygic θέλω να βάλω διαφορετικόν απ' αυτόν που χρησιμοποιεί το ovi maps και ο οποίος είναι ο NAVTEQ νομίζω. Ας περάσω και τον CIT λοιπόν αλλά το βλέπω το Ν8 στο τέλος να μην μπορεί να με πάει ούτε μέχρι το απέναντι περίπτερο...! :lol: Edited February 26, 2011 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Βγηκε πριν λιγες μερες o 2011.02 Navigreece της CIT, τον περασα στο sygic αλλα δε τον εχω δοκιμασει ακομα σε δρομο. Παντως στο N8 που ειναι πιο δυνατο σαν hardware (cpu κλπ) πρεπει να ειναι απολαυση η πλοηγηση με αυτα τα προγραμματα, γιατι σε μενα δε ρολαρουν και πολυ ανετα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παντως στο N8 που ειναι πιο δυνατο σαν hardware (cpu κλπ) πρεπει να ειναι απολαυση η πλοηγηση με αυτα τα προγραμματα, γιατι σε μενα δε ρολαρουν και πολυ ανετα. :rolleyes: Κι εγώ στο Garmin για να πω την αλήθεια βλέπω σαφή διαφορά σε σχέση με την αντίστοιχη έκδοση στο Ν82, αλλά έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα πρέπει να βγει έκδοση ειδικά για Symbian^3, ειδάλλως δε γίνεται τίποτα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Κι εγώ στο Garmin για να πω την αλήθεια βλέπω σαφή διαφορά σε σχέση με την αντίστοιχη έκδοση στο Ν82, αλλά έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα πρέπει να βγει έκδοση ειδικά για Symbian^3, ειδάλλως δε γίνεται τίποτα. αν θυμαμαι καλα η garmin δεν προκειτε να ασχοληθει ξανα με τα symbian οποτε θα μεινουμε με αυτο που εχουμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Της CIT ο χαρτης ειναι πιο πληρης παντως, δε χανεις και τπτ. Εβαλα και τον νεο της CIT... ,ενταξει αν ειναι να λεμε οτι ειναι πιο πληρης... που στις μεγαλες πολεις?Στη περιοχη που μενω δειχνει μονο τους κεντρικους δρομος παλι... οποτε και για επαρχια ξαναεπιμενω Τελεατλας:D Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Της CIT ο χαρτης ειναι πιο πληρης παντως, δε χανεις και τπτ. Εβαλα και τον νεο της CIT... ,ενταξει αν ειναι να λεμε οτι ειναι πιο πληρης... που στις μεγαλες πολεις?Στη περιοχη που μενω δειχνει μονο τους κεντρικους δρομος παλι... οποτε και για επαρχια ξαναεπιμενω Τελεατλας:D ρε παιδια πιο sygic βαλατε στο ν8. λεω να κανω κι εγω μια δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) ρε παιδια πιο sygic βαλατε στο ν8. λεω να κανω κι εγω μια δοκιμη Την 8.24 έχω περάσει. Κατά την ταπεινή γνώμη μου το sygic είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης γιατί πέρα της μεγάλης διαθέσιμης ποικιλίας χαρτών (TeleAtlas, Navteq, Navigreece), έχει το πληρέστερο -και μάλιστα παραμετροποιήσιμο- interface με ένα σωρό πάντα ορατές πληροφορίες σχετικές με την διαδρομή! Αν και από το Ν82 είχα πάντα εγκατεστημένο το garmin, μου χρειάζεται μόνο για θαλάσσιες διαδρομές που δεν καλύπτονται από sygic. Edited February 28, 2011 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Την 8.24 έχω περάσει. Κατά την ταπεινή γνώμη μου το sygic είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης γιατί πέρα της μεγάλης διαθέσιμης ποικιλίας χαρτών (TeleAtlas, Navteq, Navigreece), έχει το πληρέστερο interface με ένα σωρό πάντα ορατές πληροφορίες σχετικές με την διαδρομή! μολις το εβαλα κι εγω με τον τελευταιο χαρτη teleatlas. ειναι οντως πολυ εξελιγμενο σε σχεση με αυτο που ειχα στο ν95 . μπορουμε να βαλουμε και 2ο χαρτη? αν ναι μπορεις να μου πεις πως σε ενα πμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Κύριοι επειδή το garmin σπάνια το χρησιμοποιώ και δεν το πολυκατέχω, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τους επιμέρους χάρτες που περιέχονται στα σετ που κυκλοφορούν; Autodrive (Οδικό δίκτυο) Anavasis (Εκτός δρόμου διαδρομές. Ορεινές διαδρομές, μονοπάτια) NT ( ;; ) Geomatic 3D ( ;; ) Bluechart Atlantic 2008.5 (Ναυτικός χάρτης Ελλάδας) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Πως μπορούμε να έχουμε 2 ή παραπάνω χάρτες στο sygic? Βρήκα κάποιες οδηγίες αλλά δε πολυκατάλαβα, γιατί εγώ θέλω στην ουσία να δουλέψω 2 grc.pac : 1) Create a subfolder in folder "maps" e.g. called: mapsCIT 2) Create 3 subfolders in folder "mapsCIT", called: GRC, CYP, wcl 3) Copy the grc.pak to: maps\mapsCIT\GRC\ 4) Copy the cyp.pak to: maps\mapsCIT\CYP\ 5) Copy the wcl.pak (you are currently using) to maps\mapsCIT\wcl\ 6) Copy the attached *mlm to maps\mapsCIT\ 7) Start Sygic->settings->maps switch and choose "South East Europe" Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Πως μπορούμε να έχουμε 2 ή παραπάνω χάρτες στο sygic? Βρήκα κάποιες οδηγίες αλλά δε πολυκατάλαβα, γιατί εγώ θέλω στην ουσία να δουλέψω 2 grc.pac : 1) Create a subfolder in folder "maps" e.g. called: mapsCIT 2) Create 3 subfolders in folder "mapsCIT", called: GRC, CYP, wcl 3) Copy the grc.pak to: maps\mapsCIT\GRC\ 4) Copy the cyp.pak to: maps\mapsCIT\CYP\ 5) Copy the wcl.pak (you are currently using) to maps\mapsCIT\wcl\ 6) Copy the attached *mlm to maps\mapsCIT\ 7) Start Sygic->settings->maps switch and choose "South East Europe" Αυτό που ζητάς γίνεται πολύ εύκολα ως εξής: Μπορείς να βάλεις όσους χάρτες θες. Η δομή στην κάρτα θα πρέπει να είναι E/maps/όνομα χάρτη/φάκελος χάρτη ΚΑΙ φάκελος wcl ΚΑΙ mlm Για παράδειγμα: Ε/maps/TeleAtlas/grc + wcl +mlm E/maps/Navteq/grc + wcl +mlm E/maps/Navigreece/grc + wcl +mlm και κατά την εκκίνηση επιλέγεις mlm. Γι'αυτό καλό είναι το mlm του κάθε χάρτη να το ονομάσεις ανάλογα ώστε να ξέρεις σε ποιον χάρτη αντιστοιχεί. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Αυτό που ζητάς γίνεται πολύ εύκολα ως εξής: Μπορείς να βάλεις όσους χάρτες θες. Η δομή στην κάρτα θα πρέπει να είναι E/maps/όνομα χάρτη/φάκελος χάρτη ΚΑΙ φάκελος wcl ΚΑΙ mlm Για παράδειγμα: Ε/maps/TeleAtlas/grc + wcl +mlm E/maps/Navteq/grc + wcl +mlm E/maps/Navigreece/grc + wcl +mlm και κατά την εκκίνηση επιλέγεις mlm. Γι'αυτό καλό είναι το mlm του κάθε χάρτη να το ονομάσεις ανάλογα ώστε να ξέρεις σε ποιον χάρτη αντιστοιχεί. ηδη το δοκιμασα οπως λες και δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Για παράδειγμα: Ε/maps/TeleAtlas/grc + wcl +mlm E/maps/Navteq/grc + wcl +mlm E/maps/Navigreece/grc + wcl +mlm και κατά την εκκίνηση επιλέγεις mlm. Γι'αυτό καλό είναι το mlm του κάθε χάρτη να το ονομάσεις ανάλογα ώστε να ξέρεις σε ποιον χάρτη αντιστοιχεί. Ετσι, βεβαια οχι ακριβως στην εκκινηση μεσα απο τις ρυθμισεις επιλογη χαρτη,και το πιο ζορικο της φασης ειναι τα σωστα mlm...του καθε χαρτη... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) bikos68 σε ευχαριστώ για την απάντηση. To wcl τι είδους αρχείο είναι και που το βρίσκω? Επίσης το όφελος από το να έχεις πολλούς χάρτες (εκτός του προφανούς, δηλαδή το να τους έχεις), είναι όταν πχ δε βρει αντιστοιχεία σε κάποιο χάρτη το sygic να πηγαίνει αυτόματα σε άλλο κτλ? Ποιό mlm πρέπει να επιλέξω για να χρησιμοποιεί όλους τους χάρτες? Λες το mlm να το ονομάσω κατάλληλα ώστε να ξέρω σε ποιόν χάρτη αντιστοιχεί, άρα θα πρέπει να ονομάσω και το .pac αρχείο του χάρτη με το αντίστοιχο όνομα? Edited February 28, 2011 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 bikos68 σε ευχαριστώ για την απάντηση. To wcl τι είδους αρχείο είναι και που το βρίσκω? Επίσης το όφελος από το να έχεις πολλούς χάρτες (εκτός του προφανούς, δηλαδή το να τους έχεις), είναι όταν πχ δε βρει αντιστοιχεία σε κάποιο χάρτη το sygic να πηγαίνει αυτόματα σε άλλο κτλ? Ποιό mlm πρέπει να επιλέξω για να χρησιμοποιεί όλους τους χάρτες? Λες το mlm να το ονομάσω κατάλληλα ώστε να ξέρω σε ποιόν χάρτη αντιστοιχεί, άρα θα πρέπει να ονομάσω και το .pac αρχείο του χάρτη με το αντίστοιχο όνομα? Το wcl ειναι ο μικρος χαρτης της υδρογειου,την βλεπεις οταν εισαι τερμα ξεζουμ,συνηθως ειναι πακετο παει μαζι (το εχουνε μεσα )δηλαδη με τους αντιστοιχους χαρτες, δε χρειαζεται να το ψαξεις στο μαγαζακι εκει που εχει τους χαρτες ειναι κι αυτο μαζι,με τον αντιστοιχο που θα "αγορασεις";)οι 2 χαρτες που λες οχι αλλαζουν manual απ τις ρυθμισεις οχι αυτοματα τωρα ποιον προτιμας ειναι θεμα καλυψης πχ οπως ειπα εμενα στη περιοχη μου με καλυπτει ο Τελεατλας και γενικα,αλλα εβαλα και της Cit...α και τα mlm ειναι ετοιμα ονομασμενα,τα .pac oχι δεν τ αλλαζεις ονομα αυτα ειναι ο χαρτης... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) αν και γενικα δεν ειχα και τις καλυτερες εντυπωσεις απο το sygic στο ν95 πρεπει να ομοληγησω οτι το προγραμμα ειναι παρα πολυ εξελιγμενο και παρουσιαζει παρα πολυ καλο interface ισως το καλυτερο απο ολα τα αλλα ειναι ελαφρυ και το οτι δινει τη δυνατοτητα να βαλεις πολλους χαρτες της ιδιας χωρας ειναι το πιο σπουδαιο χαρακτηριστικο του. θα πρετεινα σε ολους τους φιλους κατοχους ν8 να το βαλουν . οσοι χρειαστουν οδηγιες εδω ειμαστε στειλτε μας πμ (σπυρο ειναι σπουδαιο να το βαλεις οπωσδηποτε).στα υπερ η πολυ ευκολη εγκατασταση Edited February 28, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 kaivlorapanos μάλλον δεν το είχες πάρει με καλό μάτι το έρμο το προγραμματάκι γιατί εγώ που το είχα (και το έχω ακόμα) στο Ν82 μου, έχει ακριβώς το ίδιο interface, δίχως κολλήματα και προβλήματα. Βέβαια σίγουρα στο Ν8 "τρέχει" πιο άνετα και πιο γρήγορα. Άλλος ένας sygic fan λοιπόν! :D Ρε παιδιά εκείνους του χάρτες του garmin που περιέχονται στα σετ, ξέρει να τους εξηγήσει κάποιος; Τους 3 πρώτους τους γνωρίζω. NT και Geomatic 3D τι είναι; Autodrive (Οδικό δίκτυο) Anavasis (Εκτός δρόμου διαδρομές. Ορεινές διαδρομές, μονοπάτια) Bluechart Atlantic 2008.5 (Ναυτικός χάρτης Ελλάδας) NT ( ;; ) Geomatic 3D ( ;; ) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) kaivlorapanos μάλλον δεν το είχες πάρει με καλό μάτι το έρμο το προγραμματάκι γιατί εγώ που το είχα (και το έχω ακόμα) στο Ν82 μου, έχει ακριβώς το ίδιο interface, δίχως κολλήματα και προβλήματα. Βέβαια σίγουρα στο Ν8 "τρέχει" πιο άνετα και πιο γρήγορα. Άλλος ένας sygic fan λοιπόν! :D Ρε παιδιά εκείνους του χάρτες του garmin που περιέχονται στα σετ, ξέρει να τους εξηγήσει κάποιος; Τους 3 πρώτους τους γνωρίζω. NT και Geomatic 3D τι είναι; Autodrive (Οδικό δίκτυο) Anavasis (Εκτός δρόμου διαδρομές. Ορεινές διαδρομές, μονοπάτια) Bluechart Atlantic 2008.5 (Ναυτικός χάρτης Ελλάδας) NT ( ;; ) Geomatic 3D ( ;; ) Αnavasi και Αuto Drive the best Anavasis (Εκτός δρόμου διαδρομές. Ορεινές διαδρομές, μονοπάτια και οχι μονο...)αστον 3d τον δοκιμασα δεν μας χρειαζεται,μοιαζει σαν τους στρατωτικους...στην ουσια δεν εχει τιποτα δεν ειναι για πλοηγηση...:)Οσο για το Sygic τι να λεμε ετσι!!!το δουλεψα απ τη πρωτη στιγμη...Οπως συμπαθητικοτατο και το NDrive οταν θα λαλησει η φωνη της Ματινουλας...(το εχω κι ας ειναι μουγκο ακομα):lol::lol: Edited February 28, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Υπάρχει δυνατότητα να τρέχουν ταυτόχρονα οι χάρτες στο Sygic? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Υπάρχει δυνατότητα να τρέχουν ταυτόχρονα οι χάρτες στο Sygic? Καλημερα οταν λες ταυτόχρονα, 2 μαζι μαλλον εννοεις...Οχι εναν μπορεις να επιλεξεις να δειχνει (αλλα μπορεις να εχεις περισοτερους χαρτες εγω εχω CIT και Teleatlas πχ.) μεσα απ τις ρυθμισεις,οπως και στο Garmin μη κοιτας που εχουν φτιαξει πακετα χαρτων 2 σε 1 3 σε 1 κτλ απλως ειναι ενωμενοι χαρτες παλι και εκει εναν επιλεγεις τη φορα. Edited March 1, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts