Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά ήταν καλό το τελευταίο επεισόδιο, γιατί ήταν πολύ χάλια τα προηγούμενα και επειδή είχε και λίγη δράση αντί για τους συνηθισμένους κουραστικούς διαλόγους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βασικά ήταν καλό το τελευταίο επεισόδιο, γιατί ήταν πολύ χάλια τα προηγούμενα και επειδή είχε και λίγη δράση αντί για τους συνηθισμένους κουραστικούς διαλόγους.

Τρελός υποστηρικτής της σειράς αλλά εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά καλύτερο από τα προηγούμενα γιατί απλά είχε μια εξέλιξη και δεν μαλωνε η Κάτια δανδουλακη με τον γιαγκο δρακο.

Αυτό που κατάφεραν πάντως είναι να περιμένουμε διακαώς το πέσιμο του κυβερνήτη ελπίζοντας πως δεν θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν.

Τι μούφα τέλος ήταν αυτό;;;

Ο σιχαμένος γλύτωσε και στην επόμενη σεζόν θα βλέπουμε πάλι τα ίδια σκηνικά με την φυλακή;; Και αντί να πάρουν τον κόσμο και να πάνε να μείνουν στην πόλη, τους πήρανε να ζήσουν στην φυλάκα;; Ευχαριστω Τι κουλό είναι αυτό;;

Amazon Fire stick 4k max

Την παινέψαμε πολύ την σειρά μου φαίνεται και το γκαντεμιάσαμε το πράγμα...

Απαράδεκτο φινάλε. Έτσι απλά. Φαινότανε σαν να γυρίστηκε βιαστικά, γινότανε το ό,τι να 'ναι

και δεν ικανοποίησε καθόλου γενικώς.

ΣΠΟΙΛΕΡΣ:

Αφήνω στην άκρη ότι τελικά θα φάμε στην μάπα και του χρόνου Governor. Τί μάχη ήταν αυτή στην φυλακή ρε παιδιά;

Βλέπουμε να φτάνουνε 4 φορτηγά κόσμο, να κατεβαίνουν αρματωμένοι ντουζίνες κόσμου, ξαφνικά τρώνε σε έναν διάδρομο 2...πυροτεχνήματα, τρώνε και 3 σφαίρες έξω από τον Glenn και την Maggie και μέσα σε 10" τρομοκρατημένοι την κοπανάνε;!;

Και στην μέση του δρόμου που σταματάνε μετά, οι ντουζίνες κόσμου με τα αυτόματα που είδαμε στην προηγούμενη σκηνή, ξαφνικά γίνονται καμιά 10αριά άτομα που απλά κάθονται και κοιτάνε τον Governor ενώ τους γαζώνει.

Περιμέναμε το ζευγάρι των μαύρων που έμεινε πίσω στο Woodbury να παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο - τίποτα απολύτως.

Περιμέναμε την μεγάλη αναμέτρηση Rick-Governor και μια επική μάχη επιβίωσης στην φυλακή - τίποτα.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, μας κουβαλάνε και 1 λεωφορείο με τα ΚΑΠΗ πίσω στην φυλακή...Πραγματικά, ό,τι να 'ναι.

Τον "δραματικό" θάνατο του επεισοδίου δεν τον σχολιάζω καν, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας προσωπικά με άφηνε αδιάφορο και αν όχι χάρηκα, τότε σίγουρα δεν χαλάστηκα που μας άφησε.

Απογοήτευση γενικά, προχειρότητα και απογοήτευση.

Οποία σειρά τα πάει καλά την κάνουν λάστιχο και προσπαθούν να βγάλουν όσα περισσότερα γίνεται.

Απλά εμείς ξεκινήσαμε να την βλέπουμε και τώρα απλά δεν γίνεται να μην δούμε το τέλος.

Πολλά κενά στο τελευταίο επεισόδιο, πάντως πίστευα πως ο τύπος με τον σκούφο θα πήγαινε να βρει την Άντρεα γιατί έτσι μου φάνηκε από τον διάλογο που είχε με την φίλη του.

Γενικά όλη η σκηνή με την Άντρεα και τον μισοπεθαμένο τύπο ήταν εντελώς wtf.

Να κρέμεται η ζωή σου από μια κλωστή, να έχεις δευτερόλεπτα να σωθείς και να πιάνεις το μπίρι μπίρι,

τα long stares στο κενό και γενικά να κάνεις τα πάντα για να χαραμίσεις υπερπολύτιμο χρόνο.

Ε μετά τα θες και τα παθαίνεις.

Την παινέψαμε πολύ την σειρά μου φαίνεται και το γκαντεμιάσαμε το πράγμα...

Απαράδεκτο φινάλε. Έτσι απλά. Φαινότανε σαν να γυρίστηκε βιαστικά, γινότανε το ό,τι να 'ναι

και δεν ικανοποίησε καθόλου γενικώς.

ΣΠΟΙΛΕΡΣ:

Αφήνω στην άκρη ότι τελικά θα φάμε στην μάπα και του χρόνου Governor. Τί μάχη ήταν αυτή στην φυλακή ρε παιδιά;

Βλέπουμε να φτάνουνε 4 φορτηγά κόσμο, να κατεβαίνουν αρματωμένοι ντουζίνες κόσμου, ξαφνικά τρώνε σε έναν διάδρομο 2...πυροτεχνήματα, τρώνε και 3 σφαίρες έξω από τον Glenn και την Maggie και μέσα σε 10" τρομοκρατημένοι την κοπανάνε;!;

Και στην μέση του δρόμου που σταματάνε μετά, οι ντουζίνες κόσμου με τα αυτόματα που είδαμε στην προηγούμενη σκηνή, ξαφνικά γίνονται καμιά 10αριά άτομα που απλά κάθονται και κοιτάνε τον Governor ενώ τους γαζώνει.

Περιμέναμε το ζευγάρι των μαύρων που έμεινε πίσω στο Woodbury να παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο - τίποτα απολύτως.

Περιμέναμε την μεγάλη αναμέτρηση Rick-Governor και μια επική μάχη επιβίωσης στην φυλακή - τίποτα.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, μας κουβαλάνε και 1 λεωφορείο με τα ΚΑΠΗ πίσω στην φυλακή...Πραγματικά, ό,τι να 'ναι.

Τον "δραματικό" θάνατο του επεισοδίου δεν τον σχολιάζω καν, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας προσωπικά με άφηνε αδιάφορο και αν όχι χάρηκα, τότε σίγουρα δεν χαλάστηκα που μας άφησε.

Απογοήτευση γενικά, προχειρότητα και απογοήτευση.

Φίλε μου τα είπες όλα για μένα. Απαράδεκτο τέλος για μια όμως απαράδεκτη σεζόν. Δηλαδή από μια τέτοια μετριότητα μέσα στη χρονιά αλήθεια περιμένατε επικό φινάλε;

Προσωπικά χάρηκα για την Αντρεα. Ειχε κουράσει. Τώρα που το σκέφτομαι γενικά η σειρά έχει κουράσει. Κρίμα και καμαρωνα υπερβολικά γι αυτήν. Θεωρώ πως μια από τα ίδια θα έχουμε και τον Οκτώβριο.

τα είπατε όλα ...απογοήτευση μεγάλη το επισόδειο που έκλεισε την σεζόν. πιστεύω πως χειρότερο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν!

*** πιθανά σπόιλερς, προσοχή!!***

Συμφωνώ και γω, το τελευταίο επεισόδιο ήταν φορ δε ντικ! Μπορεί και να το γύρισαν σε μια μέρα!

Σου έβγαζε την εντύπωση πως έλειπαν σκηνές, αλλά και ότι όλα πήγαιναν σε γρήγορη κίνηση! (Σε λίγα μόλις λεπτά έγινε η επίθεση, η φυγή, η αντεπίθεση και το τέλος) Έβγαλαν με ηλίθιο τρόπο μια βασική ηθοποιό που ενώ είχε εξελιχθεί σε δυναμικό χαρακτήρα που δεν μάσαγε σε πολλά, τελικά έκατσε στην καρέκλα δεμένη και χαζολογούσε αντί για να λυθεί μέχρι να την δαγκώσει ο δαγκανιάρης!

Η επίθεση του Κύκλωπα με το επιτελείο του ήταν ότι ποιο χαζό ever -- δείτε τα παραπάνω σχόλια , μην γράφω τα ίδια!

Το παρατράβηξαν πολύ με αυτόν και είναι βαρετό να τον έχουμε και στην επόμενη σαιζόν!

Με λίγα λόγια συμφωνώ 100% με αυτά που είπε ο Baator !!

Κρίμα....!!!:( Πλέον έχει πιο ενδιαφέρον η Τόλμη και Γοητεία...!!:p

Edited by hasiotis_john

Το finale του Lost αρεσε σε μερικους..

Αυτο το season finale ομως δεν αρεσε σε κανενα.

Αισχος

Το lost το συνέχισα μόνο και μόνο για το γ@μωτο των τόσων χρόνων που το παρακολουθούσα. Το τέλος ήταν ανάλογο όλης της τελευταίας σεζόν, δηλαδή απλά απαράδεκτο.

Το τέλος της τρίτης σεζόν στο the walking dead ήταν για την ώρα απλά αποδεκτό.

Μου θυμίζει την ταινία 28 μέρες μετά και ότι ακόμη δεν έχω δει το 28 εβδομάδες μετά γιατί δεν είμαι σίγουρος γιαυτό που θα δω.

Το lost το συνέχισα μόνο και μόνο για το γ@μωτο των τόσων χρόνων που το παρακολουθούσα. Το τέλος ήταν ανάλογο όλης της τελευταίας σεζόν, δηλαδή απλά απαράδεκτο.

Το τέλος της τρίτης σεζόν στο the walking dead ήταν για την ώρα απλά αποδεκτό.

Μου θυμίζει την ταινία 28 μέρες μετά και ότι ακόμη δεν έχω δει το 28 εβδομάδες μετά γιατί δεν είμαι σίγουρος γιαυτό που θα δω.

Λίγα λόγια για το Lost. Χε χε πέραν της πλάκας το Walking θυμίζει έντονα Lost και Prison break όσον αφορά το ξεχειλωμα στο σενάριο. Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω να αλλάζει αυτό στο Walking. ..

Μπας και άλλαξαν οι σεναριογραφοι;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα ίδια άτομα που έγραψαν την πρώτη σεζόν, έβγαλαν τόσο χάλια την τρίτη.

Amazon Fire stick 4k max

Κρατιέμαι τόσα ποστ και δεν διαβάζω μιας και δεν το είδα αλλά πρέπει να είναι μεγάλη μάπα δυστυχώς.. Έχω κρατήσει τα 3 τελευταία επεισόδια (παιδιά ο γάμος σκοτώνει τις επιδόσεις, εδώ σκότωνα ένα κύκλο lost μέσα στο ΣΚ!!) αλλά από αυτά που γράφετε δυστυχώς την ξεχειλωσαν την σειρά :mad:

νταξ υπερβολη οποιος λεει οτι ειναι μαπα. μια χαρα ειναι, χτιζει χαρακτηρες. ναι μεν μερικες αποφασεις ειναι για να τραβας τα μυαλα σου, αλλα συνολικα ηταν τιμια σεζον η 3η (ισως περισσοτερο τα πρωτα 8). σε σχεση με τη δευτερη ειδικα..
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Εμένα στο σύνολο της μου άρεσε αυτή η σεζόν, σε αντίθεση με αρκετούς αποτι διαβάζω εδώ! Το τελευταίο θα το ήθελα πιο έντονο, αλλά τι να κάνουμε;; :-P

Εμένα στο σύνολο της μου άρεσε αυτή η σεζόν, σε αντίθεση με αρκετούς αποτι διαβάζω εδώ! Το τελευταίο θα το ήθελα πιο έντονο, αλλά τι να κάνουμε;; :-P

Η σειρά έχτισε προσδοκίες παιδιά που ούτε στο ελάχιστο δεν μπόρεσε να αποδώσει. Από το έντονο συναίσθημα για επιβίωση που αντλουσε η σειρά και ήταν κάτι που καθηλώνε τώρα μας παρουσιαζαν ανουσιους διαλόγους και τα ζόμπι για πρωινό.

Περιμέναμε μια ολόκληρη σεζον για μια μαχη και αυτή ηταν τραγωδία. Φάγαμε ένα επεισόδιο πως θα βρούμε όπλα και οταν τα βρήκαν (ολόκληρο οπλοστάσιο) εν τέλει εδωσαν μια μαχη με τρία δυναμιτακια και δύο όπλα. ..

Η σειρά έχτισε προσδοκίες παιδιά που ούτε στο ελάχιστο δεν μπόρεσε να αποδώσει. Από το έντονο συναίσθημα για επιβίωση που αντλουσε η σειρά και ήταν κάτι που καθηλώνε τώρα μας παρουσιαζαν ανουσιους διαλόγους και τα ζόμπι για πρωινό.

Περιμέναμε μια ολόκληρη σεζον για μια μαχη και αυτή ηταν τραγωδία. Φάγαμε ένα επεισόδιο πως θα βρούμε όπλα και οταν τα βρήκαν (ολόκληρο οπλοστάσιο) εν τέλει εδωσαν μια μαχη με τρία δυναμιτακια και δύο όπλα. ..

Ακριβως αυτο!

Στην αρχη προσπαθουσαν να επιβιωσουν απο τα ζομπια και στο δευτερο μερος της 3ης σεζον ουτε που διναν σημασια σε αυτα.

Λες και δεν υπηρχαν ενα πραμα..

Δυστυχώς κι εγώ ξενέρωσα αφού ο κύκλος ήταν απλά λάστιχο. Το τράβηξαν και πηγαίναμε μπρος και πίσω φυλακή και πόλη.. Μας είχαν μάθει σε πιο έντονες σκηνές, ελπίζω ο νέος κύκλος να φορτσαρει γιατί είναι κρίμα.. Δεν λέω ότι ήταν κακός ο κύκλος απλά ήταν λιγάκι "αχρωμος"..

Ακριβως αυτο!

Στην αρχη προσπαθουσαν να επιβιωσουν απο τα ζομπια και στο δευτερο μερος της 3ης σεζον ουτε που διναν σημασια σε αυτα.

Λες και δεν υπηρχαν ενα πραμα..

Θα ξεχάσω εγώ τη στιγμή με τον ρικ εγκλωβισμενο μέσα στο τανκ και δεκάδες ζόμπι απ έξω; ; Εντάξει μπορούμε να πούμε ότι έχουν πλέον οι χαρακτήρες εξοικειωθεί με την παρουσία των ζόμπι αλλά όχι κι έτσι. ..

Πολύ φοβάμαι πως αν μια σειρά πάρει τον κατήφορο δεν ξανασηκωνεται.

Εδώ καταστράφηκε ο κόσμος.. Όλοι σχεδόν είναι ζόμπι.. Και αυτοί κάνουν διαλόγους με 100 άλλους ζωντανούς.. Όταν δείχνει την φυλακή έξω έχει 1000 ζόμπι, όταν πάνε και τους βαρανε, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα να επιτεθεί στους επιτυθεμενους.. Σειρές που να σκοτώνονται ζωντανοί έχουμε δει χιλιάδες άλλα ζωντανοί να προσπαθούν να ξεφύγουν από νεκρούς είναι λίγες

Φιλικά Γιώργος

Πάντως η σειρά διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με το ομώνυμο graphic novel.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

• 5 months later...

Πρεμιέρα της 4ης σαιζόν σήμερα (για τους ξεχασιάρηδες!) :cool:

Το επεισοδιάκι έχει βγει ήδη και είναι διαθέσιμο. Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος!