baiosss Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Εντωμεταξύ αυτή η καινούρια τύπισσα με τα tattoo στο Hilltop, δεν μοιάζει με τον Ογκνιεν Βράνιες :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Οι πρώτοι 8 κύκλοι μπήκαν στο netflix! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εντάξει αγρίεψε πολύ το τελευταίο επεισόδιο. Σπλατερια τρελή, πολύ τρέλα η Άλφα! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλό επεισοδιακι το χθεσινό. Ο Beta θηρίο ανημερο που πετούσε τον Darryl σαν παιχνιδάκι από τοίχο σε τοίχο. Ο δεύτερος με την Connie τους βλέπω να τα μπλέκουν τα μπούτια τους ( με την καλή έννοια πάντα :p) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ο Νταρυλ έκοψε κωλους λέμε! Πολύ δυνατό επεισόδιο και νέοι σύμμαχοι για τους δικούς μας. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Οντως καλό επεισόδιο! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Παρόλο που το τέλος ήταν πολύ δυνατό και συνάμα δραματικό, μπορώ να πω ότι δεν με συγκίνησε καθόλου. Μπορεί να φταίει που το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές το εργακι αυτό. Μπορεί να φταίει ότι οι χαρακτήρες είχαν γίνει πάρα πολλοί σε ένα σημείο που τους βαριόσουν και δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο να δώσουν στο φινάλε. Μπορεί να φταίει ότι δεν ήταν και οι ιδιαίτερα σημαντικοί χαρακτήρες της σειράς που θα λείψουν τώρα που έφυγαν. Μπορεί να φταίει ακόμα ακόμα ότι κάποιοι από αυτούς θέλαμε να πεθάνουν επειδή δεν τους συμπαθούσαμε και πολύ. Κάποιους δεν προλάβαμε να τους γνωρίσουμε καν. Σίγουρα πάντως η σειρά έχει κουρασει παρα πολύ και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν συγκινεί πλέον ότι και αν συμβεί. Κατά τ άλλα ήταν ένα επεισόδιο μιας γεμάτης ώρας περίπου, που δεν θα το έλεγα φοβερό για το 9,6 που του δίνουν στο IMDb. Μένει ακόμα ένα για να δούμε τι θα αποφασίσουν να κάνουν και αν θα έχει έστω λίγη δράση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τρελό επεισόδιο.... Θύμισε Red Wedding από Game of thrones. Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια να έχει φύγει τόσος κόσμος μαζί στο Walking dead. Και δεν συμφωνώ με τα προηγούμενα. Κανένας από αυτούς δεν άξιζε να πεθάνει. Οι περισσότεροι ήταν νέοι. Πολύ λυπηρό το τέλος του επεισοδίου και πλέον θα γίνει χαμός. Σίγουρα και επόμενη σεζόν θα έχουμε συνέχεια με whisperers. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Οντως, επεισόδιο βγαλμένο από GoT και επιτέλους WD από τα παλιά! Αυτή η εναλλαγή από χαρά στο παζάρι και γλυκαναλατες καταστάσεις, στο τρομερό φινάλε. Λογικά το τελευταίο δεν θα πλησιάζει το σημερινό επεισόδιο. Είθισται το προτελευταίο να είναι το καλύτερο της σαιζόν. Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Οντως, επεισόδιο βγαλμένο από GoT και επιτέλους WD από τα παλιά! Αυτή η εναλλαγή από χαρά στο παζάρι και γλυκαναλατες καταστάσεις, στο τρομερό φινάλε. Λογικά το τελευταίο δεν θα πλησιάζει το σημερινό επεισόδιο. Είθισται το προτελευταίο να είναι το καλύτερο της σαιζόν. Lenovo Yoga Book & TapatalkΑν ήταν από εκεί βγαλμένο, που όντως ήταν βγαλμένο από το GoT, δε θα ήταν νεκροί ο Henry, η Enid και η Tara. Μάλλον καμία Carol (ποιος την κρατάει αυτή τώρα μετά τον χαμό του Henry), κανένας king Ezekiel και καμία Μισόν θα ήταν περισσότερο. Θα βάλουν τώρα και τον βαρύ χειμώνα στην φάση, που θα μοιάζει πάλι με GoT. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Αν ήταν από εκεί βγαλμένο, που όντως ήταν βγαλμένο από το GoT, δε θα ήταν νεκροί ο Henry, η Enid και η Tara. Μάλλον καμία Carol (ποιος την κρατάει αυτή τώρα μετά τον χαμό του Henry), κανένας king Ezekiel και καμία Μισόν θα ήταν περισσότερο. Θα βάλουν τώρα και τον βαρύ χειμώνα στην φάση, που θα μοιάζει πάλι με GoT. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαλληκάρι μην λέμε τα ίδια. Βαζε spoiler. Εμείς γιατί προσέχουμε τι γράφουμε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Φίλε Βαιε θα διαφωνησω σε αυτό που λες. Αν το καλοσκεφτεις μόνο στο ρεντ γουεντινγκ είχαμε θάνατο πρωτοκλασάτου ονόματος και στην πρώτη σαιζόν του σον μπιν στο GoT.. Δεν ειδα να μου σκοτώνουν καμιά Νταινερις ή Τυριον ή καμιά Σερσει. Εδώ μου αναστησανε τον Τζον!!! Θες να μου πεις οτι το wd δεν είχε ανα τα χρόνια; Σον, Ντέιλ, την ξανθιά, τον πατέρα της Μάγκι, τον Καρλ κλπ... Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 (edited) Πολύ καλό το επεισόδιο με μη αναμενόμενο για μένα τουλάχιστον τέλος ....... για τον Χένρυ δεν μου ένοιαξε καθόλου, αλλά ο παλουκισμός της Τάρας με χάλασε κάπως, ήταν ένας ισορροπημένος χαρακτήρας Edited March 27, 2019 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 (edited) Φίλε Βαιε θα διαφωνησω σε αυτό που λες. Αν το καλοσκεφτεις μόνο στο ρεντ γουεντινγκ είχαμε θάνατο πρωτοκλασάτου ονόματος και στην πρώτη σαιζόν του σον μπιν στο GoT.. Δεν ειδα να μου σκοτώνουν καμιά Νταινερις ή Τυριον ή καμιά Σερσει. Εδώ μου αναστησανε τον Τζον!!! Θες να μου πεις οτι το wd δεν είχε ανα τα χρόνια; Σον, Ντέιλ, την ξανθιά, τον πατέρα της Μάγκι, τον Καρλ κλπ... Lenovo Yoga Book & TapatalkΌχι απλά λέω ότι οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες που εφυγαν, για μένα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δηλαδή δύο από αυτούς δεν προλάβαμε καν να τους μάθουμε. Τους είδαμε όλο κι όλο σε δύο άντε τρια επεισόδια. Τους πιο νέους της παρέας, επίσης. Ζήτημα αν τους θυμόμαστε κιόλας. Η Enid από την άλλη, ήταν το κοριτσάκι του στυλ, τι κάνεις κοπελιά, καλά; Η Τάρα πιστεύω επίσης ήταν αντιπαθέτατος χαρακτήρας και ξυλάγκουρο. Πολλοί ήθελαν πιστεύω να φύγει και νωρίτερα. Η γριά που φρόντιζε το μωρό, ανούσια. Ίσως ο Henry είχε κάτι παραπάνω να πει λόγω ότι τον μεγάλωναν ο Ezekiel με την Carol, αλλά και αυτός κούραζε. Γενικά όλοι αυτοί δεν προσέφεραν κάτι ιδιαίτερο. Υπήρχαν για να υπάρχουν στο cast. Να το πω πιο απλά. Πιο πολύ με "πείραξε" ο θάνατος του Jesus (από τους πιο πρόσφατους), πιο πολύ με επηρέασε ο θάνατος του Glenn η του Abraham και πολλών άλλων σε προηγούμενες σεζόν, παρά αυτοί εδώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 27, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Πιο πολύ με "πείραξε" ο θάνατος του Jesus (από τους πιο πρόσφατους), πιο πολύ με επηρέασε ο θάνατος του Glenn η του Abraham και πολλών άλλων σε προηγούμενες σεζόν, παρά αυτοί εδώ. καλα αυτο εννοειται, δεν νομιζω να τιθεται θεμα συζητησης, δεν μπορω να καταλαβω τον ενθουσιασμο του προλαλησαντα, ενα χαλαρο επεισοδιακι μου φανηκε εμενα, σιγα μην τρελαθουμε κιολας, εδω εχουν φυγει ολοι και παιζουν 100 κομπαρσοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Το βλέπετε πολύ μονοπλευρα. Δεν μας νοιάζει απλά το ποιον φάγανε. Μας νοιάζει πώς επηρεάζει τους υπόλοιπους. Οπότε από αυτούς οι πιο σημαντικοί είναι: - Henry: πλάκα κάνουμε; θετος γιος της Κάρολ;. Ήταν που ήταν ψυχακι και σκότωνε ψυχρά πριν, τώρα περιμένω να τα κάψει όλα - Tara: αρχηγός Αλεξανδρειας. Λέτε να μην αντιδράσει ολόκληρη κοινότητα που έχασε τον αρχηγό της; - Λοιποί πιο αδύνατοι χαρακτήρες Επίσης μπορούν να κάνουν κάτι,.όπως ο άντρας της γριάς που είχε κάνει και την ******* παλιά και ο γκομενος της Enid Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Αν αυτό το επεισόδιο λεγόταν "the calm before" και είδαμε αυτά, στο επόμενο που λέγεται "the storm" τι να περιμένουμε; Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Πολύ ξεχωριστό επεισόδιο το χθεσινό. Αλλαγή κλίματος, χιονοθύελλα, παγωμένοι, κοκκαλωμενοι, θαμμένοι κάτω από χιόνια κλπ. Ο Νηγκαν τελείως αλλαγμενος και «ήρωας» πλέον. Αρχίζει να αποκτάει ένα επιπλέον ενδιαφέρον ο χαρακτήρας του και το δέσιμο του με την Τζούντιθ. Το τέλος αφήνει απορίες, αλλά πιστεύω ότι μάλλον πρόκειται για την «σκουπιδιάρα» η την πρώην φιλενάδα του πάτερ Γκάμπριελ που δραπέτευσε με το ελικόπτερο και πήρε τον Ρικ μαζί της. Θα είχε πλάκα να μαθαίναμε κάτι για τον Ρικ στην επόμενη σεζόν αλλά κάτι τέτοιο μάλλον δεν παίζει. Ίσως όμως να εμφανιστεί πάλι κανένας Χιθ από το πουθενά, εάν όντως πρόκειται για αυτους με τα ελικόπτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Γελάω με season finale. Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μα καλά τι κότες είναι αυτοί;;;; Δηλαδή τους έφαγαν τόσα άτομα και έκατσαν στα αυγά τους. Και αυτό με την θύελλα δεν το κατάλαβα. Πρώτη φορά τόσα χρόνια βλέπουν χιόνια; Γιατί έπρεπε να ξεσπιτωθουν όλοι αυτοί; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Νομίζω δεν έχω δει πιο ξενέρωτο φινάλε σεζόν. Καιρός να την τελειώνουνε τη σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ξεκίνησε το FTWD. Πολύ δυνατό το πρώτο και Σπλατερια τρελή! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Νατα και τα ελικόπτερα που είχαμε στο TWD. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Εγώ ακόμα στον Ντουαιτ είμαι Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 (edited) Όχι ρε ****** μου πάλι! Την έχω σιχαθεί πια αυτή την politically correct κατάσταση. Ok το έχουμε καταλάβει, κατανοώ ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά του πράγματος, αλλά αυτοί το έχουν παρακανει να πούμε. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 2, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts