Themispower Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εγω παιδια τωρα ξεκινησα να βλεπω τη σειρα ειμαι στον 2ο κυκλο πολυ καλο!! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Εγω παιδια τωρα ξεκινησα να βλεπω τη σειρα ειμαι στον 2ο κυκλο πολυ καλο!! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι δύο πρώτοι κύκλοι είναι τοπ για μένα. Μέχρι τον 4-5ο κύκλο θα σ' αρέσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Οι δύο πρώτοι κύκλοι είναι τοπ για μένα. Μέχρι τον 4-5ο κύκλο θα σ' αρέσει πολύ.Για ποια από τις δυο μιλάμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Για ποια από τις δυο μιλάμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει το ftwd 5 κύκλους για να μιλάμε για αυτό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Έχει το ftwd 5 κύκλους για να μιλάμε για αυτό; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστά :) απλά ο φίλος στο πιο πάνω post που έγραψε πως τώρα ξεκίνησε και την δεύτερη σεζόν,δεν ανέφερε για ποια μιλάει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 21, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 τι ξενερωμα ηταν αυτο ρε παιδια με νικ και μαντισον ..ποοοοο:blink::rolleyes::mad: κριμα ...δεν περιμενα τετοια εξελιξη φετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Για όσους δεν το είδαν ακόμη, το trailer της 9ης σεζόν. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Παντρεύονται η Κάρολ με τον Εζεκιηλ; LOL Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Μήπως να λέγεται CIVIL WAR;; Όλο μεταξύ τους ξύλο βλέπουμε. Επίσης, επιτέλους κοντινό στο φημισμένο ελικόπτερο. Μιλούσε μαζί του η Μαγκι; Αυτή το ελέγχει τώρα;Για όσους δεν το είδαν ακόμη, το trailer της 9ης σεζόν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ξεκίνησε το FTWD. Ο καθένας για τον εαυτό του η φάση. Δεν θέλουν να γίνουν group και εδώ η μεγάλη διαφορά με τους χαρακτήρες του TWD που κρατούσαν πάντα πρώτη την ομάδα και πάλευαν για εκείνη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Ξεκίνησε το FTWD. Ο καθένας για τον εαυτό του η φάση. Δεν θέλουν να γίνουν group και εδώ η μεγάλη διαφορά με τους χαρακτήρες του TWD που κρατούσαν πάντα πρώτη την ομάδα και πάλευαν για εκείνη. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΝα και κάτι άλλο που δεν είχαμε ξαναδεί. Τυφώνες και ιπτάμενα ζόμπι :D Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Πωπω βαρεμάρα το προχθεσινό με το βλαμμένο το μικρό να είναι όλη την ώρα στην κάμερα... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Τι έγινε το εγκαταλείψατε το άθλημα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Από τότε που έπιασε τον Γιουτζίν ο νιγκαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Από τότε που έπιασε τον Γιουτζίν ο νιγκαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το fear the walking dead; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 To fear τελειώνει και το walking ξεκινάει σε λίγο καιρό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 To fear τελειώνει και το walking ξεκινάει σε λίγο καιρό Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΝαι το γνωρίζω αυτό, απλά εδώ και τρία επεισόδια δεν είδα να σχολιάζει κάποιος και απόρησα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μετά από μια κοιλιά στο Fear, επιτέλους έχουμε νέο κακό στο προσκήνιο και η παρέα ενώνεται για να τον αντιμετωπίσει. Φαίνεται ότι θα έχουμε πολύ δυνατό επόμενο επεισόδιο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Απόψε κάνει πρεμιέρα νομίζω ο 9ος κύκλος. Από αύριο θα έχουμε προβολές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 έχει διαρρεύσει ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Πέθανε ο ηθοποιός που έπαιζε τον Hershel στο TWD. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Πέθανε ο ηθοποιός που έπαιζε τον Hershel στο TWD. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk RIP :(:(:(:(:( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Κυκλοφόρησε το 1ο επεισόδιο και μάλιστα ΄΄χορταστικό΄΄ των 58 λεπτών, 8,6 η βαθμολογία του στο imdb. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 παμε παλι, κυκλοφορησε απο χθες το απογευμα το επεισοδιο: έχει διαρρεύσει ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Πολύ άθλια τα cgi του Walking dead. Ωρες ώρες είναι σαν να βλέπεις b movie στο Alter. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts