Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ σωστος! κι εμενα οταν μου το προτειναν απαντησα κατι αντιστοιχο:

μου φτανει το TWD για σειρα με ζομπι

πολυ σωστος! κι εμενα οταν μου το προτειναν απαντησα κατι αντιστοιχο:

μου φτανει το TWD για σειρα με ζομπι

Και πλέον μιλάμε για μια σειρά με λιγοστά ζόμπι...

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περίμενε η σκουπιδιάρα με το ρολόι να έρθει.... Ξέρετε αυτοί που το είδατε.

Δηλαδή μόνο από εκεί περνούσε; Σκουπίδια πήγε να πετάξει; Η Αλεξάνδρεια είναι λίγο δίπλα, το ίδιο και όλες οι τοποθεσίες με τα καταφύγια. Από εκεί γιατί δεν περνάει;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δηλαδή μόνο από εκεί περνούσε; Σκουπίδια πήγε να πετάξει; Η Αλεξάνδρεια είναι λίγο δίπλα, το ίδιο και όλες οι τοποθεσίες με τα καταφύγια. Από εκεί γιατί δεν περνάει;

Και υποτίθεται όλοι είναι στο δρόμο για αναζήτηση τροφης κλπ. Κανείς δεν άκουσε ποτέ τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξού και το ελικοδρόμιο με τα φωτοβολταϊκά. Για κάποιο λόγο πηγαίνει ίσως εκεί. Κάποιου είδους ανταλλαγή. Ποιος ξέρει τι άλλο κρύβει ο σκουπιδότοπος.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εξού και το ελικοδρόμιο με τα φωτοβολταϊκά. Για κάποιο λόγο πηγαίνει ίσως εκεί. Κάποιου είδους ανταλλαγή. Ποιος ξέρει τι άλλο κρύβει ο σκουπιδότοπος.

Αυτό το ελικοδρόμιο δεν το έδειξε σε αυτό το επεισόδιο.

Εμένα μου κουφανε το δωμάτιο της σκουπιδιαρας. Ολοκαθαρο, οργανωμένο,.κυρία την βλέπω. Κατά τα άλλα, νομίζαμε ότι κοιμόταν στα σκουπίδια

Επίσης, ο Ρικ ψυχρός εκτελεστής και ψευταρας. Δεν μου άρεσε έτσι που την έπαιξε πουστικα. Οι άλλοι μπορούσαν να τον φάνε και προτίμησαν να τον σώσουν. Θα μπορούσε εύκολα να τους πάρει να γίνουν μέλη της ομάδας του.

Τέλος, το FTWD αξίζει και έχει δώσει ρεστα στις τελευταίες σεζόν. Δεν το βλέπουμε για τα ζομπια, αλλά για τους τρομερούς χαρακτήρες του.

Οπότε λάθος η προσέγγιση όσων το κρίνουν χωρίς καν να έχουν δει 1-2 επεισόδια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Guest Bernadi7

Μήπως το ελικόπτερο έχει να κάνει με τη γρια με το καρεδάκι aka mrs Doubtfire (όπως τη χαρακτήρισα) ?

Για το Ρικ που αναφέρετε, φαντάζομαι πως γενικά έχει χαθεί η εμπιστοσύνη κι ειδικά για τους περισσότερους saviors που είναι όπου φυσσά ο άνεμος.

Περί Morgan, εμένα μ' αρέσει στο στυλάκι του, αλλά στις προηγούμενες seasons που του είχε σαλέψει ήταν ακόμα πιο γαμάτος! Τί φλασιά έφαγε ο Ρικ και τον ρώτησε, απορία το είχε απ' την 1η season?!!

Όσο για το Fear, το βρίσκω εκνευριστικότατο. Μια Madison ενοχλητικότατη, με μηχανορραφίες για να επιβιώσει αυτή και τα παιδάκια της. Ακόμα πιο εκνευριστικός ο Νικ, μες στον κακό χαμό zombie apocalypse και να ψάχνει τα ντρόγκια του! Ο Strand αξίζει σα χαρακτήρας, στυλάκι πάντα και καιροσκόπος, δεν το κρύβει!

Μήπως το ελικόπτερο έχει να κάνει με τη γρια με το καρεδάκι aka mrs Doubtfire (όπως τη χαρακτήρισα) ?

Για το Ρικ που αναφέρετε, φαντάζομαι πως γενικά έχει χαθεί η εμπιστοσύνη κι ειδικά για τους περισσότερους saviors που είναι όπου φυσσά ο άνεμος.

Περί Morgan, εμένα μ' αρέσει στο στυλάκι του, αλλά στις προηγούμενες seasons που του είχε σαλέψει ήταν ακόμα πιο γαμάτος! Τί φλασιά έφαγε ο Ρικ και τον ρώτησε, απορία το είχε απ' την 1η season?!!

Όσο για το Fear, το βρίσκω εκνευριστικότατο. Μια Madison ενοχλητικότατη, με μηχανορραφίες για να επιβιώσει αυτή και τα παιδάκια της. Ακόμα πιο εκνευριστικός ο Νικ, μες στον κακό χαμό zombie apocalypse και να ψάχνει τα ντρόγκια του! Ο Strand αξίζει σα χαρακτήρας, στυλάκι πάντα και καιροσκόπος, δεν το κρύβει!

Προφανώς η ερώτηση του Ρικ στον Μόργκαν ήταν για να τον συνεφέρει στα καλά του και να του θυμίσει ίσως τον παλιό του εαυτό; Κάτι αντίστοιχο ίσως με αυτό που προσπάθησε να κάνει η Κάρολ, μόνο που εκείνη δεν ήθελε να σκοτώσει τους saviours που απέδρασαν.

Όσο για τον Ρικ είναι γνωστό ότι γίνεται στυγνός δολοφόνος. Και μετά τον χαμό του γιου του ειδικά. Δεν είναι η πρώτη του φορά άλλωστε και εξαρχής ήθελε να εξαφανίσει όλους τους saviours.

Και μένα μου την σπάνε λίγο κάποιοι χαρακτήρες στο fear, άλλα νομίζω πως η σειρά κτίζεται σιγά σιγά για να γίνει καλύτερη. Το αντίθετο με το twd που ήταν καλύτερο στην αρχή και κάπου το χάνει στην πορεία, με κάποιες λίγες καλές στιγμές. Βέβαια σειρές με ζόμπι είναι. Πόσο μπορείς να τις κρατήσεις στα καλύτερά τους;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Προφανώς η ερώτηση του Ρικ στον Μόργκαν ήταν για να τον συνεφέρει στα καλά του και να του θυμίσει ίσως τον παλιό του εαυτό; Κάτι αντίστοιχο ίσως με αυτό που προσπάθησε να κάνει η Κάρολ, μόνο που εκείνη δεν ήθελε να σκοτώσει τους saviours που απέδρασαν.

Όσο για τον Ρικ είναι γνωστό ότι γίνεται στυγνός δολοφόνος. Και μετά τον χαμό του γιου του ειδικά. Δεν είναι η πρώτη του φορά άλλωστε και εξαρχής ήθελε να εξαφανίσει όλους τους saviours.

Και μένα μου την σπάνε λίγο κάποιοι χαρακτήρες στο fear, άλλα νομίζω πως η σειρά κτίζεται σιγά σιγά για να γίνει καλύτερη. Το αντίθετο με το twd που ήταν καλύτερο στην αρχή και κάπου το χάνει στην πορεία, με κάποιες λίγες καλές στιγμές. Βέβαια σειρές με ζόμπι είναι. Πόσο μπορείς να τις κρατήσεις στα καλύτερά τους;

Όπως το είπες.

Το FTWD όλο φτιάχνει και το TWD χαλάει.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Άλλο ένα μέτριο επεισόδιο σήμερα με κάποιες ψιλοεξελιξεις.

Τουλάχιστον αφήνει κάποια αγωνία για το season φινάλε.

Αν και το βλέπω να τραβάει και τρίτη σαιζόν όλη αυτή η ιστορία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ομολογω οτι μου αρεσαν τα περισσοτερα επεισοδια απο το δευτερο μισο της σεζον...θα εχουμε εξελιξεις συντομα ελπιζω σε κατι καλο...

μετα ελικοπτερα τι παιζει?επαθα ενα σοκ οταν το ειδα...

επισης ο μπαρμπας που αναφερετε πριν μερικες σελιδες,υπαρχει σε καθε ιντρο εδω και πολλες σεζον...ξερει κανεις τι φαση?ειναι η μονη σκηνη που εχει μεινει ιδια στα ιντρο ολων των σεζον

Vamos Aris

ομολογω οτι μου αρεσαν τα περισσοτερα επεισοδια απο το δευτερο μισο της σεζον...θα εχουμε εξελιξεις συντομα ελπιζω σε κατι καλο...

μετα ελικοπτερα τι παιζει?επαθα ενα σοκ οταν το ειδα...

επισης ο μπαρμπας που αναφερετε πριν μερικες σελιδες,υπαρχει σε καθε ιντρο εδω και πολλες σεζον...ξερει κανεις τι φαση?ειναι η μονη σκηνη που εχει μεινει ιδια στα ιντρο ολων των σεζον

Ποιος μπάρμπας; Το μοναχικό ζόμπι μήπως εννοείς;

Ποιος μπάρμπας; Το μοναχικό ζόμπι μήπως εννοείς;

χαχαχα ναι αυτον

Vamos Aris

χαχαχα ναι αυτον
Για αυτό έχει δημιουργηθεί μια θεωρία σχετικά με αυτό.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι τι;;;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι η σειρά έχει καταντήσει τεράστιο σαπάκι και ασχολούμαστε με το ποιο ζόμπι περνάει στους τίτλους αρχής.

Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει και αυτό το ζόμπι για να θυμόμαστε ότι βλέπουμε σειρά με ζόμπια. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου άρεσε η δεύτερη φάση αυτής της season .. Αλλά θα συμφωνήσω πάνω το ftwd αυτή την στιγμή πάει να γίνει πολύ καλύτερο.. Χτίζεται σωστά και θυμίζει πως ήταν πλέον το Walking Dead στην αρχή.. Το φινάλε του τρίτου κύκλου ήταν αποθέωση..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι τι;;;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρίες και υποθέσεις μόνο. Ότι και καλά αυτό το ζόμπι αν θυμάσαι το είχε δει ο Shane κάπου στην δεύτερη σεζόν και ότι ήταν κάτι σαν μελλοντικό όραμα.

Ότι το ζόμπι αυτό θα είναι στο τέλος της σειράς ο Ρικ που θα έχει απομείνει μόνος και θα βλέπουμε μέσα από τα μάτια του σαν ζόμπι.

Θεωρίες και υποθέσεις μόνο. Ότι και καλά αυτό το ζόμπι αν θυμάσαι το είχε δει ο Shane κάπου στην δεύτερη σεζόν και ότι ήταν κάτι σαν μελλοντικό όραμα.

Ότι το ζόμπι αυτό θα είναι στο τέλος της σειράς ο Ρικ που θα έχει απομείνει μόνος και θα βλέπουμε μέσα από τα μάτια του σαν ζόμπι.

Υπάρχει κάποιο λινκ να τα διαβάσουμε και εμείς αυτά; τρελαίνομαι για τέτοια χεχεχεχε

Υπάρχει κάποιο λινκ να τα διαβάσουμε και εμείς αυτά; τρελαίνομαι για τέτοια χεχεχεχε

Στο "The walking dead greek fanatics" γράφουν κάτι τέτοια.

Στο "The walking dead greek fanatics" γράφουν κάτι τέτοια.

Χαχαχαχαχα thanks... Η αλήθεια πάντως είναι ότι σου κολλάει ο μπάρμπας από την αρχή.. Βέβαια αν δεν λέγατε όλα αυτά δεν θα πήγαινε το μυαλό μου αλλά σου κάνει εντύπωση κάθε φορά που το βλέπεις..

Χαχαχαχαχα thanks... Η αλήθεια πάντως είναι ότι σου κολλάει ο μπάρμπας από την αρχή.. Βέβαια αν δεν λέγατε όλα αυτά δεν θα πήγαινε το μυαλό μου αλλά σου κάνει εντύπωση κάθε φορά που το βλέπεις..

Βασικά ήταν μια σκηνή από την δεύτερη σεζόν που δεν είχε ίσως λόγο για να μπει στο intro μετά από καιρό.

Βασικά ήταν μια σκηνή από την δεύτερη σεζόν που δεν είχε ίσως λόγο για να μπει στο intro μετά από καιρό.

αν δε κανω λαθος μου φαινεται οτι ειναι εξω απο τη φαρμα του χεσκεθ?πως τον λεγανε και σκεφτομαι μηπως ειναι αυτος που εγινε ζομπης

εξου και το μπαρμπας:lol:

Vamos Aris