junglist Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ενδιαφέρον το σκηνικό. Εκεί που έμεινε η ομάδα μας χωρίς όπλα, τσουπ μετά από 2 επεισόδια βγαίνει το hint από που θα τα βρούνε. Ε, περιμένετε σε κανένα από τα επόμενα να βρεθεί άλλη κοινότητα που θα τους περισσεύουν μερικά στρώματα! :lol::lol: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ενδιαφέρον το σκηνικό. Εκεί που έμεινε η ομάδα μας χωρίς όπλα, τσουπ μετά από 2 επεισόδια βγαίνει το hint από που θα τα βρούνε. Ε, περιμένετε σε κανένα από τα επόμενα να βρεθεί άλλη κοινότητα που θα τους περισσεύουν μερικά στρώματα! :lol::lol: ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Καλά λες...αχαχαχχα μαλλον ετοιμαζεται για μεγαλο ξεσηκωμό.... απο τις φατριες...ισως και να πεσει και απο μεσα ομως εχει εχθρους...για να δουμε ασε που ο Ρικ ισως πρεπει να κανει το ιδιο για να επιβιωσει...να παιρνει πραγματα απο αλλες ομαδες σε ανταλλαγη υπηρεσιων...ισως παραμυθι....οτι θα τους σωσει κτλπ...ποιος ξερει Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Καλά λες...αχαχαχχα μαλλον ετοιμαζεται για μεγαλο ξεσηκωμό.... απο τις φατριες...ισως και να πεσει και απο μεσα ομως εχει εχθρους...για να δουμε ασε που ο Ρικ ισως πρεπει να κανει το ιδιο για να επιβιωσει...να παιρνει πραγματα απο αλλες ομαδες σε ανταλλαγη υπηρεσιων...ισως παραμυθι....οτι θα τους σωσει κτλπ...ποιος ξερει Λογικά αν βγάλουν το Νίγκαν από τη μέση, θα αρχίσουν να συνεργάζονται με τις άλλες κοινότητες. Αλλά μου ακούγεται πολύ απλό για να γίνει εν τέλει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Πρώτα θα συνεργαστούν μεταξύ τους οι κοινότητες και μετά θα τα βάλουν με τον Νίγκαν. Βλέπω να τον τρώμε στην μάπα για 2-3 χρόνια με λίγα λόγια, δεν παίζει στο τέλος της σαιζόν αυτής να τον νικήσουν, έχει πολύ ψωμί το πράγμα. Πάντως αυτοί οι Saviors δεν καταλαβαίνω πόσοι είναι πια, χιλιάδες υποτίθεται ότι είναι και κουμαντάρουν έτσι εύκολα τόσες κοινότητες; Ή πεθαίνουν με την μία τόσοι δικοί τους (στο outpost) και δεν τους αγγίζει καν; Κάποτε περπατούσανε οι δικοί μας για μήνες και δεν βλέπανε ψυχή στον δρόμο και τώρα ξαφνικά σε κάθε στενό και μια κοινότητα + τους Saviors που πρέπει να 'ναι άπειροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Πάντως αυτοί οι Saviors δεν καταλαβαίνω πόσοι είναι πια, χιλιάδες υποτίθεται ότι είναι και κουμαντάρουν έτσι εύκολα τόσες κοινότητες; Ή πεθαίνουν με την μία τόσοι δικοί τους (στο outpost) και δεν τους αγγίζει καν; Κάποτε περπατούσανε οι δικοί μας για μήνες και δεν βλέπανε ψυχή στον δρόμο και τώρα ξαφνικά σε κάθε στενό και μια κοινότητα + τους Saviors που πρέπει να 'ναι άπειροι; Απόλυτο δίκιο. Ηθελα να το γράψω και εγώ. Πιο πολλοί είναι οι Saviors από τα ζόμπι πλέον! :lol: Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πρώτα θα συνεργαστούν μεταξύ τους οι κοινότητες και μετά θα τα βάλουν με τον Νίγκαν. Βλέπω να τον τρώμε στην μάπα για 2-3 χρόνια με λίγα λόγια, δεν παίζει στο τέλος της σαιζόν αυτής να τον νικήσουν, έχει πολύ ψωμί το πράγμα. Εδώ φάγαμε τον Governor στη μάπα σχεδόν 2 σεζόν, φαντάσου τον Νίγκαν. :p Απόλυτο δίκιο. Ηθελα να το γράψω και εγώ. Πιο πολλοί είναι οι Saviors από τα ζόμπι πλέον! :lol: Αυτό το είχα κι εγώ απορία. Μπορεί να μην είναι τόσοι πολλοί οι saviors, ίσως τους έχουν δώσει αυτή την εντύπωση επειδή δεν ξέρουν που είναι και η κεντρική τους βάση. Σίγουρα είναι περισσότεροι από κάθε κοινότητα ξεχωριστά αλλά δεν νομίζω ότι είναι και χιλιάδες....απλά ο Νίγκαν σπάει σε όλους τον τσαμπουκά με κύριο στόχο να τους πάει το σκ@τό στην κάλτσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Το είχε πει ο νιγκαν στον ρικ πριν αρχίσει να σπάει κεφάλια. Ότι σχεδόν κατάφεραν να καταστρεψπυν την ομάδα του με όλους αυτούς που έφαγαν.. Ο ρικ και οι δικοί του.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Previously on AMC's The Boring Dead.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161202/dd69e71ca760a852eeaa75d2ba211d52.gif Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ενταξει αλλα εχω ριξει τρελο γελιο με τον Νηγκαν:p Ο τυπος ειναι απιστευτος χαβαλες, πανεξυπνος και συμπαθεστατος! Ασχετα με το οτι οταν μιλαει σοβαρα και σε κοιταει στα ματια ψαρωνεις ασχημα (αυτος ειναι αλλωστε και ο τροπος του να λυγιζει και να χειραγωγει τους αλλους), ειναι απλα απολαυστικος και σιγουρα ο καλυτερος κακος της σειρας. Πολυ καλο επεισοδιο σε γενικες γραμμες μετα απο ενα σερι βαρετων επεισοδιων. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Όντος βαρετό το επεισόδιο,αλλα ο *βήγκαν όντος το παίζει πολυ ωραία σε σημείο που άρχισα να τον συμπαθώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εγω το απολαυσα απιστευτα! Καθε αλλο παρα βαρετό! Αγωνία στο φουλ, ωραίοι στο ρόλο τους, Νίγκαν και ¨|μικρος|..! Ελάτε,,, ακόμη και όσοι δεν τον χωνεύατε τον καρλ , παραδεχτείτε ότι ήταν εκπληκτικός , και στο ρόλο του σαν ηθοποιός και στο ρόλο του λόγω σεναρίου... Και ο Νίγκαν φανταστικος και ψαρωτικός οσο δεν παει... Μ αρεσε! Το επόμενο, τελευταιο της mid-season.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το τέλος μας αφήνει σαφείς ενδείξεις για το που θα βρει όπλα η ομάδα του Ρικ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ενταξει αλλα εχω ριξει τρελο γελιο με τον Νηγκαν:p Ο τυπος ειναι απιστευτος χαβαλες, πανεξυπνος και συμπαθεστατος! Ασχετα με το οτι οταν μιλαει σοβαρα και σε κοιταει στα ματια ψαρωνεις ασχημα (αυτος ειναι αλλωστε και ο τροπος του να λυγιζει και να χειραγωγει τους αλλους), ειναι απλα απολαυστικος και σιγουρα ο καλυτερος κακος της σειρας. Πολυ καλο επεισοδιο σε γενικες γραμμες μετα απο ενα σερι βαρετων επεισοδιων. Και ανησυχούσα ότι μόνο εγώ γελούσα μαζί του:p Εντάξει ο τύπος είναι θεούλης. Τους τρολάρει όλους όσο δεν πάει. Νομίζω ότι τον ρόλο τον απογειώνει και ο ίδιος ο ηθοποιός. Εγω το απολαυσα απιστευτα! Καθε αλλο παρα βαρετό! Αγωνία στο φουλ, ωραίοι στο ρόλο τους, Νίγκαν και ¨|μικρος|..! Ελάτε,,, ακόμη και όσοι δεν τον χωνεύατε τον καρλ , παραδεχτείτε ότι ήταν εκπληκτικός , και στο ρόλο του σαν ηθοποιός και στο ρόλο του λόγω σεναρίου... Και ο Νίγκαν φανταστικος και ψαρωτικός οσο δεν παει... Μ αρεσε! Το επόμενο, τελευταιο της mid-season.. Θα συμφωνήσω. Ακόμη κι εγώ που δεν πολυσυμπαθώ τον Καρλ, ήταν αρκετά καλός χθες. Λογικά στο επόμενο θα έχουμε θάνατο (ελπίζω να είναι ο Σπένσερ ). Ο πάτερ έχει αρχίσει και γίνεται επίσης ωραίος. Μ' άρεσε έτσι όπως την είπε στον Σπένσερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ενταξει αλλα εχω ριξει τρελο γελιο με τον Νηγκαν:p Ο τυπος ειναι απιστευτος χαβαλες, πανεξυπνος και συμπαθεστατος! Ασχετα με το οτι οταν μιλαει σοβαρα και σε κοιταει στα ματια ψαρωνεις ασχημα (αυτος ειναι αλλωστε και ο τροπος του να λυγιζει και να χειραγωγει τους αλλους), ειναι απλα απολαυστικος και σιγουρα ο καλυτερος κακος της σειρας. Πολυ καλο επεισοδιο σε γενικες γραμμες μετα απο ενα σερι βαρετων επεισοδιων. Είπαμε είναι θεούλης κακός! Φαντάζεσαι αν μιλάει έτσι σε άτομα που τους θεωρεί κατώτερους του, τι χαβαλέ θα κάνει με τους φίλους του (αν έχει!) :lol::lol::p Πολλές φορές μάλιστα δεν ξέρεις αν τα λέει σοβαρά ή κάνει πλάκα. Πχ εκεί με την χοντρή της αποθήκης, είναι η δεύτερη φορά που κάνει λαλακία και περίμενα να της σβουρίξει καμία με το ρόπαλο, αλλά της την χάρισε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πολλές φορές μάλιστα δεν ξέρεις αν τα λέει σοβαρά ή κάνει πλάκα. Πχ εκεί με την χοντρή της αποθήκης, είναι η δεύτερη φορά που κάνει λαλακία και περίμενα να της σβουρίξει καμία με το ρόπαλο, αλλά της την χάρισε. Καλά εκεί που του έριξε φάπα η Ολίβια, λέω πάει αυτή...ζωή σε μας :p Γενικά κάνει πολλά αψυχολόγητα ο Νίγκαν. Και ο Καρλ αλλά και η Ολίβια έκαναν βλακείες αλλά δεν αντέδρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλά εκεί που του έριξε φάπα η Ολίβια, λέω πάει αυτή...ζωή σε μας :p Γενικά κάνει πολλά αψυχολόγητα ο Νίγκαν. Και ο Καρλ αλλά και η Ολίβια έκαναν βλακείες αλλά δεν αντέδρασε. Προφανως οπως εχω ακουσει και για τα κομικς θα αναπτυχθει συμπαθεια απο τον Νηγκαν προς το προσωπο του Καρλ και αντιστοιχα μεγαλο μισος του Καρλ προς τον Νηγκαν. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Προφανως οπως εχω ακουσει και για τα κομικς θα αναπτυχθει συμπαθεια απο τον Νηγκαν προς το προσωπο του Καρλ και αντιστοιχα μεγαλο μισος του Καρλ προς τον Νηγκαν. Κατάλαβα. Φαίνεται ήδη ότι ο Νίγκαν έχει συμπάθεια στον μικρό. Δεν ξέρω μήπως στο τέλος ο Καρλ συμπαθήσει το Νίγκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Sorry ρε παιδιά, δεν έχω την πρόθεση να χαλάσω τη διασκέδαση κανενός, αλλά όλοι εσείς που λέτε πόσο ενδιαφέρον ήταν το επεισόδιο και πόσο σημαντικό ήταν για την εξέλιξη και οι άλλοι που στο προηγούμενο επεισόδιο κααααπως λίγο ξέφυγε από τα ίδια και τα ίδια και το βρήκατε βαρετό, μια ερώτηση μπορώ; Αυτό που από τα 7 επεισόδια της σεζόν, όποτε έχει εμφανιστεί ο Νίγκαν, κάθε φορά βγάζει ατέλειωτα λογίδρια που μερικές φορές δεν έχουν και ιδιαίτερη λογική ή συνοχή και ταυτόχρονα τραβαααααανε σε όλο το επεισόδιο, παίρνει κάποιον, του λέει κουφά για τη lucille και μετά τον γυρναει από εδώ και από εκεί και του λέει πίπ...εεε... του ασκεί 'ψυχολογική πίεση', εσάς όλο αυτό σας φαίνεται ενδιαφέρον; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Sorry ρε παιδιά, δεν έχω την πρόθεση να χαλάσω τη διασκέδαση κανενός, αλλά όλοι εσείς που λέτε πόσο ενδιαφέρον ήταν το επεισόδιο και πόσο σημαντικό ήταν για την εξέλιξη και οι άλλοι που στο προηγούμενο επεισόδιο κααααπως λίγο ξέφυγε από τα ίδια και τα ίδια και το βρήκατε βαρετό, μια ερώτηση μπορώ; Αυτό που από τα 7 επεισόδια της σεζόν, όποτε έχει εμφανιστεί ο Νίγκαν, κάθε φορά βγάζει ατέλειωτα λογίδρια που μερικές φορές δεν έχουν και ιδιαίτερη λογική ή συνοχή και ταυτόχρονα τραβαααααανε σε όλο το επεισόδιο, παίρνει κάποιον, του λέει κουφά για τη lucille και μετά τον γυρναει από εδώ και από εκεί και του λέει πίπ...εεε... του ασκεί 'ψυχολογική πίεση', εσάς όλο αυτό σας φαίνεται ενδιαφέρον; Συμφωνώ απόλυτα !!!!!! Το ξεκίνησα χτες μες την καλή χαρά βλέποντας ότι είναι 1 ώρα επεισόδιο και ψιλοβαρέθηκα με τον τύπο !!!! Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είναι η κοπελίτσα με το καπέλο , το γκομενάκι του Aμπραχαμ, μετά από αποτυχημένη προσπάθεια δολοφονίας του Νίγκαν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Συμφωνώ απόλυτα !!!!!! Το ξεκίνησα χτες μες την καλή χαρά βλέποντας ότι είναι 1 ώρα επεισόδιο και ψιλοβαρέθηκα με τον τύπο !!!! Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είναι η κοπελίτσα με το καπέλο , το γκομενάκι του Aμπραχαμ, μετά από αποτυχημένη προσπάθεια δολοφονίας του Νίγκαν Γίνεται πρώτα να σκοτώσει αυτόν τον αδύνατο τύπο με το καμμένο πρόσωπο και τη γυναίκα του-γκόμενα του Νιγκαν; Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να χτίσουν το πόσο κακός είναι ο Νίγκαν (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται κάτι τέτοιο, μετά την πρεμιέρα της σεζόν). Ενδεχομένως, να τους προορίζουν για "προδότες" που θα βοηθήσουν το Ρικ και την ομάδα να νικήσουν το Νίγκαν, αλλά η ιστορία τους είναι πιο βαρετή και από το θάνατο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Γίνεται πρώτα να σκοτώσει αυτόν τον αδύνατο τύπο με το καμμένο πρόσωπο και τη γυναίκα του-γκόμενα του Νιγκαν; Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να χτίσουν το πόσο κακός είναι ο Νίγκαν (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται κάτι τέτοιο, μετά την πρεμιέρα της σεζόν). Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται. Λέγεται βάθος χαρακτήρα. Το game of thrones έχει αναδείξει το βάθος των χαρακτήρων για ολόκληρη σεζόν. Είναι κάτι που συμβαίνει κ είναι απαραίτητο. Δεν μπορεί να σου δείξει τον Neagan να σπάει δύο κεφάλια και τέλος. Βέβαια και να φάμε όλη τη σεζόν στην ανάλυση χαρακτήρων, είναι το άλλο άκρο. Εγώ το βρήκα απολαυστικό το επεισόδιο. Οι εκφράσεις του προσώπου του ηθοποιού, η άβολη θέση που σε βάζει σαν θεατής και το awkward humor έδεναν όμορφα. Γέλασα αρκετά και είναι intriguing η καφρίλα του Neagan :D Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αν τον πνίξουν άραγε σαν κουνέλι εκεί που είναι τώρα, πως θα αντιδρούσαν άραγε οι saviors; Θα λέγανε ευτυχώς πάει ο πίπης και την κάνουμε όλοι με χαλαρά ή θα ήθελαν εκδίκηση για τον σούπερ ******; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Αν τον πνίξουν άραγε σαν κουνέλι εκεί που είναι τώρα, πως θα αντιδρούσαν άραγε οι saviors; Θα λέγανε ευτυχώς πάει ο πίπης και την κάνουμε όλοι με χαλαρά ή θα ήθελαν εκδίκηση για τον σούπερ ******; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιοι θα κάνουν το πρώτο και κάποιοι το δεύτερο. Μανιπουλάρει τρελά τον κόσμο ο Νίγκαν. Οπότε στους πιο αδύναμους χαρακτήρες έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και απλά οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Κατά τη γνώμη μου θα υπάρξει προδοσία από τον Ντουάιτ και τη γυναίκα του. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Αυτός που έδωσε το σημείωμα στο Ντάριλ για να βγει έξω ήταν ο Jesus? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 δε ξερω τι λετε...για βαθος χαρακτηρα κτλπ. το προβλημα ειναι οτι αρχιζει να κουραζει απιστευτα....η σειρα.... ή θα ανεβασουν στροφες ή θα εχουμε σούπα...!τουλαχιστον να παει πιο γρηγορα...ολο νεους χαρακτηρες κουραζει....πολυ κουραση...τελος παντων... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 δε ξερω τι λετε...για βαθος χαρακτηρα κτλπ. το προβλημα ειναι οτι αρχιζει να κουραζει απιστευτα....η σειρα.... ή θα ανεβασουν στροφες ή θα εχουμε σούπα...!τουλαχιστον να παει πιο γρηγορα...ολο νεους χαρακτηρες κουραζει....πολυ κουραση...τελος παντων... ευτυχώς που δεν αναγκάζει κανέναν να το βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts