Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 φορές καλύτερο από την πρεμιέρα.

Ανάπτυξη χαρακτήρων, δράση, νέοι χαρακτήρες.

Τα καλύτερα επεισόδια στις 7 σεζόν της σειράς, είχαν πάντα την Carol μέσα τους. Αυτό σκέφτηκα με το που το είδα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μου άρεσε αρκετά. Να δούμε τι ρόλο θα παίξει ο τύπος με την ομάδα του.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Μόνο που η Κάρολ μας έχει σπάσει τα @@ με την όλη στάση της.

Κατά τα άλλα καλό το επεισόδιο και ωραίο τυπακι δείχνει ο Βασιλιάς

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εντάξει, αυτό το άθλιο πράγμα που έχει καταντήσει αυτή η σειρά που κάποτε σε κρατούσε τρομερά, εγώ το κόβω.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει, αυτό το άθλιο πράγμα που έχει καταντήσει αυτή η σειρά που κάποτε σε κρατούσε τρομερά, εγώ το κόβω.

Που την είδες την αθλιότητα και τι περίμενες να δεις;

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν έχει σημασία. Αλλιώς ξεκίνησε αλλιώς καταλήγει. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που την κόβω.

Δεν έχει τίποτα περισσότερο να δώσει από τις σαιζόν με τον Γκοβερνορ.

Και επειδή καταλήγει supernatural θα αρκεστώ στα κόμιξ τουλάχιστον για να βγει η σαιζόν αφού την ξεκίνησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει σημασία. Αλλιώς ξεκίνησε αλλιώς καταλήγει. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που την κόβω.

Δεν έχει τίποτα περισσότερο να δώσει από τις σαιζόν με τον Γκοβερνορ.

Και επειδή καταλήγει supernatural θα αρκεστώ στα κόμιξ τουλάχιστον για να βγει η σαιζόν αφού την ξεκίνησα.

Καλα, δε διαφωνώ ότι η σειρά κάνει τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα αλλά το supernatural πού το είδες;

(εκτός και αν αναφέρεσαι στη σειρά Supernatural και όχι σε υπερφυσικές καταστάσεις, την οποία δε βλέπω και δεν ξέρω αν κάνει και αυτή τα ίδια και τα ίδια)

Μόνο που η Κάρολ μας έχει σπάσει τα @@ με την όλη στάση της.

Κατά τα άλλα καλό το επεισόδιο και ωραίο τυπακι δείχνει ο Βασιλιάς

Sent from my 1+1

Το έχω ξαναπεί. Σε μία σειρά που επαναλαμβάνει σαν υπόθεση το ίδιο τροπάριο εδώ και 4 σεζόν, η μοναδική ουσιαστικά εξέλιξηη που υπάρχει είναι η Carol ως χαρακτήρας. Τώρα βέβαια, να πω ότι έχω καταλάβει γιατί θέλει να φύγει, δεν το έχω καταλάβει.

χωρίς να το έχω δει βάζω στοίχημα ότι θα είναι μάπα :lol:

Τι περιμένατε παίδες;

Σε κάθε επεισόδιο μάχες και όλο Ρικ;

Αφήστε να δούμε και κανένα νέο χαρακτήρα.

Και ο Ραστα King φαίνεται πολυ ενδιαφέρον άτομο.

Λέτε να δούμε καμιά συμμαχία kingdom+ ομάδα Ρικ εναντίον Neagan?

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλα, δε διαφωνώ ότι η σειρά κάνει τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα αλλά το supernatural πού το είδες;

(εκτός και αν αναφέρεσαι στη σειρά Supernatural και όχι σε υπερφυσικές καταστάσεις, την οποία δε βλέπω και δεν ξέρω αν κάνει και αυτή τα ίδια και τα ίδια)

Το έχω ξαναπεί. Σε μία σειρά που επαναλαμβάνει σαν υπόθεση το ίδιο τροπάριο εδώ και 4 σεζόν, η μοναδική ουσιαστικά εξέλιξηη που υπάρχει είναι η Carol ως χαρακτήρας. Τώρα βέβαια, να πω ότι έχω καταλάβει γιατί θέλει να φύγει, δεν το έχω καταλάβει.

Ναι, στη σειρά αναφέρομαι. Εχει καταντήσει επαναλαμβανόμενη.

Επίσης, είπαμε να είναι δράμα η σειρά αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο.

Τελικά κάθε άλλο παρά λίγοι άνθρωποι υπάρχουν. Σε καθε σαιζόν πέφτουν και σε άλλο "πολιτισμό". Γκοβερνορ, Τέρμιναλ, Αλεξάνδρεια, Κίνγκτομ, οι Saviors που είναι κάτι δεκάδες. Τελικά πιο πολλοί άνθρωποι/clans υπάρχουν παρά ζόμπια. Και σε κάθε σαιζόν τα ίδια.

Οσον αφορά στην Κάρολ, κούρασε και αυτό βρε παιδιά. Ξανά θα πρέπει να ασχοληθούμε με την Κάρολ που φεύγει, γυρνάει, ξαναφεύγει, τους σώζει, τσακώνονται, ξαναφεύγει, ξαναγυρνάει, έχει ψυχολογικά, ξανατσακώνεται, ξαναφεύγει.

Να κάνω μια πρόταση στον Kirkman αν διαβάζει myphone. :p Γιατί δεν ασχολείται λίγο με τον ιό; Να βρεθεί κάποιος που να γνωρίζει έστω και λίγα πράγματα για τον ιό. Πώς δημιουργήθηκε; Γιατί; Πώς μεταλλάχτηκε; Είναι αναστρέψιμος; Αντί για αυτό έχει καταντήσει Sons of Anarchy με μερικά ξέμπαρκα ζόμπι (δηλαδή σε κάθε σαιζόν αντιμάχονται με άλλη clan) και Supernatural από άποψη κλισέ και επαναλαμβανόμενου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά λέμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Η σειρά δεν επικεντρώνεται στα ζόμπι ούτε στον ιό. Αυτό ήταν η αφορμή για να δούμε πως αλλάζουν οι άνθρωποι σε μια κατάσταση όπως αυτή. Από την αρχή έτσι ήταν η σειρά (είναι ΔΡΑΜΑ), δεν άλλαξε ξαφνικά τώρα. Αυτό που είπε ένας φίλος ότι συνέχεια βρίσκει η ομάδα του Ρικ νέες ομάδες και αυτό είναι επαναλαμβανόμενο, συγνώμη αλλά εάν δεν το έκαναν αυτό δεν θα ήταν πιο βαρετό; Τι θέλετε δηλαδή ζόμπι και ομάδα Ρικ μόνο; Ουσιαστικά σου δείχνει πως διαφορετικά γκρουπ ανθρώπων επιβιώνουν σε αυτή την κατάσταση και πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Το παιδί πάνω απλά λέει ότι πλέον γίνεται ΜΌΝΟ αυτό. Δείχνει ΜΌΝΟ ανθρώπους και τις σχέσεις μεταξύ τους και έχει παρατήσει τα ζόμπι με αρκετά ερωτήματα αναπάντητα ακόμα, χωρίς δηλαδή να πεις πως τα ξέρουμε όλα για αυτά οπότε δεν έχει νοημα να ασχολούμαστε πια.. Δεν είπε να σταματήσει να δείχνει ανθρώπους αλλά να μην κάνει αυτή την επανάληψη ξανά και ξανά.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το παιδί πάνω απλά λέει ότι πλέον γίνεται ΜΌΝΟ αυτό. Δείχνει ΜΌΝΟ ανθρώπους και τις σχέσεις μεταξύ τους και έχει παρατήσει τα ζόμπι με αρκετά ερωτήματα αναπάντητα ακόμα, χωρίς δηλαδή να πεις πως τα ξέρουμε όλα για αυτά οπότε δεν έχει νοημα να ασχολούμαστε πια.. Δεν είπε να σταματήσει να δείχνει ανθρώπους αλλά να μην κάνει αυτή την επανάληψη ξανά και ξανά.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το κατάλαβα. Κι απάντησα κι εγώ νομίζω ξεκάθαρα ότι η σειρά δεν εστιάζει στον ιό και στα ζόμπι. Τα ζόμπι όπως είπα ήταν μόνο η αφορμή. 'Οταν η σειρά δεν σε έχει προϊδεάσει καθόλου ότι θα πάει προς τα εκεί δεν μπορείς να περιμένεις κάτι τέτοιο.

Προσωπικά δεν βλέπω καμία επανάληψη ως προς το μοτίβο που κινείται η σειρά. Και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το δυνατό σημείο της σειράς και δεν την κάνει βαρετή. Πχ. ο Νίγκαν και ο Εζεκιήλ φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τώρα να έδειχνε πχ μόνο Ρικ και λοιπούς να τρέχουν από μέρος σε μέρος και να σκοτώνουν ζόμπι, για μένα αυτό θα ήταν επανάληψη και βαρεμάρα. Αλλά είπαμε....όπως το βλέπει ο καθένας. Τώρα αυτό για τα ζόμπι και τον ιό το είχε αναφέρει κάποιο παιδί μερικά ποστ πιο πάνω, ότι όπως φαίνεται τα ζόμπι αρχίζουν και γίνονται πιο αδύναμα και στο τέλος λογικά θα αφανιστούν. Το μόνο ερώτημα θα παραμένει από που ξεκίνησε όλο αυτό το οποίο μπορεί να το δούμε κάποια στιγμή στο τέλος της σειράς...μπορεί όμως και όχι.

Ναι, στη σειρά αναφέρομαι. Εχει καταντήσει επαναλαμβανόμενη.

Επίσης, είπαμε να είναι δράμα η σειρά αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο.

Τελικά κάθε άλλο παρά λίγοι άνθρωποι υπάρχουν. Σε καθε σαιζόν πέφτουν και σε άλλο "πολιτισμό". Γκοβερνορ, Τέρμιναλ, Αλεξάνδρεια, Κίνγκτομ, οι Saviors που είναι κάτι δεκάδες. Τελικά πιο πολλοί άνθρωποι/clans υπάρχουν παρά ζόμπια. Και σε κάθε σαιζόν τα ίδια.

Οσον αφορά στην Κάρολ, κούρασε και αυτό βρε παιδιά. Ξανά θα πρέπει να ασχοληθούμε με την Κάρολ που φεύγει, γυρνάει, ξαναφεύγει, τους σώζει, τσακώνονται, ξαναφεύγει, ξαναγυρνάει, έχει ψυχολογικά, ξανατσακώνεται, ξαναφεύγει.

Να κάνω μια πρόταση στον Kirkman αν διαβάζει myphone. :p Γιατί δεν ασχολείται λίγο με τον ιό; Να βρεθεί κάποιος που να γνωρίζει έστω και λίγα πράγματα για τον ιό. Πώς δημιουργήθηκε; Γιατί; Πώς μεταλλάχτηκε; Είναι αναστρέψιμος; Αντί για αυτό έχει καταντήσει Sons of Anarchy με μερικά ξέμπαρκα ζόμπι (δηλαδή σε κάθε σαιζόν αντιμάχονται με άλλη clan) και Supernatural από άποψη κλισέ και επαναλαμβανόμενου.

Πολύ σωστος....μας εχουν τρελάνει....με τη Καρολ...και με τον ΙΟ ναι θα ήθελα και εγω περισσότερα....αφου το εχουν εγκαταλείψει τότε το μονο που περιμένουμε είναι νεες ομαδες να τσακωνονται μεταξύ τους....και να αλληλοσφάζονται....πράγμα που δεν δικαιολογει περισσότερες σεζον....αν συνεχίσει έτσι δεν υπάρχει λόγος να το βλέπουμε συνέχεια..αρκεί να βλέπουμε ανα 2-3 επεισόδια...αφου η πλοκή θα είναι πάντα μοτίβο! πως φανταζεστε το τέλος...ο Ρικ και η ομάδα του να εχουν καθαρίσει όλη την άλλη ανθρωπότητα;και να μεινουν αυτοι και τα ζόμπι; βλακεία δεν είναι;......αν συνεχίσει ετσι πραγματικα ΔΕΝ εχει λόγο να το βλέπουμε....χρειαζεται ανανέωση στην πλοκη!!!!!!!!!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Τι περιμένατε παίδες;

Λέτε να δούμε καμιά συμμαχία kingdom+ ομάδα Ρικ εναντίον Neagan?

Sent from my m1 note using Tapatalk

Προς τα εκεί το πάει λογικά. Επίσης να δούμε τι παίζει και με τα γουρούνια....δεν μπορεί να είναι τυχαίο όλο αυτό που μας έδειξαν. Κάπου θα τους επηρεάζει λογικά (και δεν εννοώ κόψιμο :p).

@Ntinos_tech: Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου και οι λόγοι που το κόβω. Αν ήθελα να δω τέτοιου είδους σειρά υπάρχουν πολύ ωραία δράματα εκεί έξω και με πολύ καλύτερους ηθοποιούς για το συγκεκριμένο είδος. Φυσικά σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Κάποιοι το βρίσκουν εξαιρετικά ενδιαφέρον, κάποιοι βαρετό. Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους μία σειρά ή όλες οι σαιζόν. :)

Απλά το βλέπω πως θα πάει και αυτή η σαιζόν. Το κινγκντομ θα συνεργαστεί με την Αλεξάνδρεια και θα πάνε εναντίον του Νίγκαν. Και επειδή είναι τόσο θεοί, αυτό το πράγμα θα το διατηρήσουν 2 σαιζόν όπως είχαν κάνει (αν θυμάμαι καλά) και με τον Γκόβερνορ μιας και η σειρά κάνει τρομερή επιτυχία. Οπότε θα το τραβήξουν όσο μπορούν. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κατάλαβα. Κι απάντησα κι εγώ νομίζω ξεκάθαρα ότι η σειρά δεν εστιάζει στον ιό και στα ζόμπι. Τα ζόμπι όπως είπα ήταν μόνο η αφορμή. 'Οταν η σειρά δεν σε έχει προϊδεάσει καθόλου ότι θα πάει προς τα εκεί δεν μπορείς να περιμένεις κάτι τέτοιο.

Προσωπικά δεν βλέπω καμία επανάληψη ως προς το μοτίβο που κινείται η σειρά. Και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το δυνατό σημείο της σειράς και δεν την κάνει βαρετή. Πχ. ο Νίγκαν και ο Εζεκιήλ φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τώρα να έδειχνε πχ μόνο Ρικ και λοιπούς να τρέχουν από μέρος σε μέρος και να σκοτώνουν ζόμπι, για μένα αυτό θα ήταν επανάληψη και βαρεμάρα. Αλλά είπαμε....όπως το βλέπει ο καθένας. Τώρα αυτό για τα ζόμπι και τον ιό το είχε αναφέρει κάποιο παιδί μερικά ποστ πιο πάνω, ότι όπως φαίνεται τα ζόμπι αρχίζουν και γίνονται πιο αδύναμα και στο τέλος λογικά θα αφανιστούν. Το μόνο ερώτημα θα παραμένει από που ξεκίνησε όλο αυτό το οποίο μπορεί να το δούμε κάποια στιγμή στο τέλος της σειράς...μπορεί όμως και όχι.

Η σειρά όντως, από τη 2η-3η σεζόν της δεν εστιάζει στα ζόμπι

Έχει πάρα πολλές φορές ασχοληθεί με θέματα που έχουν πολύ ενδιαφέρον (τουλάχιστον για εμένα, δεν ξέρω αν είναι λόγω επαγγελματικού ενδιαφέροντος) όπως η υπακοή στην εξουσία, η συμμόρφωση, η ψυχολογία της μάζας και πολλές άλλες πτυχές της κοινωνικής ψυχολογίας. Και όλη αυτή η καταστροφή του πολιτισμού γίνεται φυσικά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με τη διαρκή απειλή των ζόμπι.

Ή, με μία φράση, τα ζόμπι είναι πλέον το ορεκτικό, όχι το κυρίως πιάτο.

Όχι όμως ότι η σειρά δε σε είχε προϊδεάσει ότι πάει προς τα εκεί: Δύο (για να μην πω τρεις) σεζόν βασικός αντίπαλος ήταν τα ζόμπι και κάθε σκηνή είχε και ζόμπι. Δε λέω πως θα έπρεπε ντε και καλά να συνεχίσει έτσι, για την ακρίβεια το προτιμώ που δε συνέχισε έτσι, αλλά όντως είχε ξεκινήσει τίγκα στο ζόμπι.

Ωστόσο, δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μη βλέπεις ότι υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Κάθε σεζόν ξεκινάει έχοντας να αντιμετωπίσουν μια άλλη ομάδα, η οποία πάντα έχει έναν "ιδιαίτερο" αρχηγό και την οποία στο τέλος πάντα νικούν οι ήρωες που παρακολουθούμε, όσο οργανωμένη και δυνατή και αν είναι.

Edited by DesertSMisSRaiN

Ακριβώς αυτό. Η σεζόν σε fast forward είναι ακριβώς αυτό. Kingdom plus Ρικ vs Neagan.

Μένει μόνο να δούμε ποιος θα πεθάνει στη διαδικασία και τα κουραστικά δράματα ως fillers.

Σαν δράμα δεν έχει να προσφέρει πολλά ή σειρά, είναι κουραστικό σε πολλά σημεία.

Δεν είναι τόσο κουραστικό όσο ήταν λίγες σεζόν πριν με τον Καρλ που μας τα είχε κάνει σαν μπάλες Χριστουγέννων αλλά είναι κάπως overwhelming..

Δεν ξέρω αν εγώ έχω γίνει cheap drama intolerant αλλά αυτό και το supernatural,που 12 σεζόν μετά ακόμα φέρνουν στο προσκήνιο ότι ο Sam δεν πήγε σχολείο,έχουν αρχίσει και μου τη δίνουν άσχημα..

me > you

Ξενερωσα τη ζωή μου μόλις ειδα το κατοικίδιο του βασιλια....

Μονο εγω το βρισκω τραβηγμένο?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ξενερωσα τη ζωή μου μόλις ειδα το κατοικίδιο του βασιλια....

Μονο εγω το βρισκω τραβηγμένο?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Αιτιολογησε Γιατί το έχει μαζί του

Sent from my 1+1

Ή, με μία φράση, τα ζόμπι είναι πλέον το ορεκτικό, όχι το κυρίως πιάτο.

Όχι όμως ότι η σειρά δε σε είχε προϊδεάσει ότι πάει προς τα εκεί: Δύο (για να μην πω τρεις) σεζόν βασικός αντίπαλος ήταν τα ζόμπι και κάθε σκηνή είχε και ζόμπι. Δε λέω πως θα έπρεπε ντε και καλά να συνεχίσει έτσι, για την ακρίβεια το προτιμώ που δε συνέχισε έτσι, αλλά όντως είχε ξεκινήσει τίγκα στο ζόμπι.

Ωστόσο, δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μη βλέπεις ότι υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Κάθε σεζόν ξεκινάει έχοντας να αντιμετωπίσουν μια άλλη ομάδα, η οποία πάντα έχει έναν "ιδιαίτερο" αρχηγό και την οποία στο τέλος πάντα νικούν οι ήρωες που παρακολουθούμε, όσο οργανωμένη και δυνατή και αν είναι.

Συμφωνώ σε αυτά που λες. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Όταν λέω δεν σε έχει προϊδεάσει ότι εστιάζει στα ζόμπι και ειδικά στον ιό (πέρα από τον Γιουτζίν που τους πουλούσε παραμύθι στην αρχή) εννοώ ότι ακόμη και από την πρώτη σεζόν η σειρά ήταν κυρίως ανθρωποκεντρική. Σίγουρα στις πρώτες σεζόν περιμένεις να σου δείξουν τα ζόμπι γιατί αυτή όπως είπα είναι η αφορμή, αλλά μέχρι εκεί. Ακόμη και τώρα βλέπεις ζόμπι όμως και δεν τα έχουν κάνει στην άκρη, απλά δείχνουν όποτε υπάρχει λόγος.

Τώρα το μοτίβο που λες, συμφωνώ εν μέρει ότι υπάρχει, από την άποψη ότι έρχονται αντιμέτωποι με ομάδες κτλ. αλλά για μένα αυτό δεν είναι μοτίβο, εννοώντας ότι αναγκαστικά η ομάδα θα δει και άλλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι δεν το περιμένει κανείς αυτό αλλιώς εγώ προσωπικά δεν θα μπορώ να φανταστώ πως αλλιώς θα προχωρούσε η σειρά. Καλώς ή κακώς μόνο έτσι η σειρά έχει κάποιο ενδιαφέρον. Τώρα το ότι πάντα νικούν οι "δικοί" μας δεν θα το έλεγα γιατί σχεδόν πάντα έχουν απώλειες όπως βλέπουμε. Οπότε δεν το λες και νίκη....

Άσχετο....αυτό με τα γουρούνια παίζει να φέρνει κάποιες παρενέργειες στους saviors και να τους κάνει κατά κάποιο τρόπο "ψυχάκηδες"?

Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο, φοβερός ο Νίγκαν σαν χαρακτήρας αλλά φοβερός και ο ηθοποιός.

Βαρετό το 2ο επεισόδιο.

Προσωπικά είμαι αντίθετος με την δημιουργία 7ης σεζόν , ίσως και 8ης και 9ης ;

Δεν θα φτάσει στην (συμμαζεμένη) ποιότητα του Breaking Bad.

ΥΓ. Η Κάρολ έπρεπε να είχε φύγει από την σειρά όσο ζούσε ο σύζυγος της.

ναι ρε παιδια....μας εχει τρελανει κλιμακτηριο εχει..χεχεχεχεχεχε και η γκαστρωμενη..κριμα χαλια η κοπελα..χαλια...ερμηνεια!σχεδον εκλαψα απο τα γελια με τη κλάψα της!!!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Βασικα ειναι μια σειρα με ουδετερα συναισθηματα πλεον. Ειναι ειτε μαυρο ειτε ασπρο. Εκει που ειναι χαλαρα τα πραγματα θα την βαριεσαι και εκει που ξεκιναει η αγωνια θα σε σοκαρει τοσο πολυ που θα το θυμασαι για μερες μετα. Με λιγα λογια η σειρα κανει ποτε μεγαλα "μπαμ" και ορισμενες φορες για λιγα επεισοδια μεγαλη κοιλια.

Τα μεγαλα "μπαμ" φυσικα ειναι και αυτα που σε κρατανε και σε κανουν να την παρακολουθεις. Γιατι εκει που λες οτι ολα ειναι χαλαρα, βαρετα και αποφασιζεις να τα παρατησεις, ξαφνικα κατι αλλαζει (λες και το ξερουν) και περιμενεις να δεις τι θα γινει στο επομενο. Το προχθεσινο επεισοδιο το δικαιολογω που ηταν χαλαρο για τον απλουστατο λογο οτι σοκαρε πολυ η πρεμιερα του 7ου κυκλου με τον θανατο του Γκλεν και με τον τροπο που το παρουσιασε. Ηταν ακριβως ο ιδιος θανατος με του κομικ μονο που ζωντανα ειναι ακομα πιο σοκαριστικο. Οποτε ηθελε λιγη χαλαρωση μετα απο αυτο.

Απο εκει και περα και εγω ο λογος που την παρακολουθω ειναι γιατι την ξεκινησα και θελω να την τελειωσω, επειδη δεν ειμαι ιδιαιτερα fan των σειρων και δε παρακολουθω ενα σωρο αλλες σειρες παραλληλα με αυτην και επειδη θελω να δω οταν και οποτε τελειωσει, που θα καταληξει η τι μας επιφυλασσει.

Οπως και να εχει στη σειρα αυτη συμμετεχουν εξαιρετικοι ηθοποιοι με πολυ καλο υποκριτικο ταλεντο, ασχετα αν οι περισσοτεροι εγιναν διασημοι μεσω του the walking dead ενω πιο πριν επαιζαν τριτοτεταρτους ρολους σε αλλες ταινιες, υπαρχουν που και που καποια πιο "πρωτοκλασατα ονοματα" ο πως ο Μοργκαν (Νηγκαν) η ο Νταρυλ και ο Μερλ που τους εχουμε ξαναδει παλιοτερα σε ταινιες και γενικοτερα ειμαι της αποψης πως ειτε σου αρεσει ειτε οχι, καλο ειναι να την δεις μεχρι τελους και να αποφασισεις τοτε αν ηταν χαμενος χρονος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.