Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ο μόνος που νομίζω πως καθαρά επειδή τα βλέπουμε από αυτή την οπτική γωνία λέμε τον νιγκαν τόσο σκληρό και βαρβαρο; :p

Που ναι, είναι, αλλά σκεφτείτε πως ο ρικ διέταξε την ομάδα μας να μπει σε ένα κτήριο και να καθαρίσουν ένα σκασμό κόσμο ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥΣ. Και φθηνά την γλυτωσαν. Εγώ αν ήμουν ο νιγκαν θα τους είχα κάνει πολυ χειρότερα πράματα :p

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Είμαι ο μόνος που νομίζω πως καθαρά επειδή τα βλέπουμε από αυτή την οπτική γωνία λέμε τον νιγκαν τόσο σκληρό και βαρβαρο; :p

Που ναι, είναι, αλλά σκεφτείτε πως ο ρικ διέταξε την ομάδα μας να μπει σε ένα κτήριο και να καθαρίσουν ένα σκασμό κόσμο ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥΣ. Και φθηνά την γλυτωσαν. Εγώ αν ήμουν ο νιγκαν θα τους είχα κάνει πολυ χειρότερα πράματα :p

Ξέρω ότι θα ακουστεί περίεργα....αλλά θεωρείς το ίδιο να σε σκοτώνουν μια κι έξω χωρίς να καταλάβεις τίποτα και το ίδιο να σου κάνουν αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο και με αυτό τον τρόπο; Και εκτός αυτού ο Νίγκαν το κάνει και το ευχαριστιέται....οι άλλοι έχουν και κάποια συστολή.

O Νίγκαν ήθελε να σπάσει το τσαμπουκά στον Ρίκ και φαινομενικά το έχει κάνει πλέον. Για αυτό το τράβηξε τόσο πολύ πιστεύω. Κατά τα άλλα βλέποντας την σειρά, πιστεύω σε πολλούς δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση πως κοίτα να δεις ο κινέζος θα την γλιτώσει ξανά. Νομίζω ήταν ένα τρικ από τους παραγωγούς ηθελημένο, τα κάνουν αυτά τα αμερικανάκια, ένα παιχνίδι με το κοινό.

Κατά τα άλλα θα φανεί πόσο ο Ρίκ θα παραμείνει έτσι (στο promo του 2ου έτσι δείχνει πάντως) ή θα επιστρέψει για αίμα. Λογικά το 2ο, όποτε καταλάβει πως τον παίρνει.

Ήταν από τα κορυφαία επεισόδια και για μένα, σκληρό βέβαια αφού με το ... κινέζο έχουμε ζήσει στιγμές και στιγμές και να τον βλέπεις να φεύγει έτσι σου δημιουργείται μια θλίψη αλλά είχαμε όλοι χρόνο να το αποδεχτούμε πως θα γίνει έτσι τελικά.

Ελπίζω η απειλή του Νίγκαν για τον ... τοξότη της σειράς να μην πιάσει τόπο, θα ξενερώσω τρελά

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Ο Rick αυτή τη στιγμή δεν έχει την επιλογή να κάνει αντεπίθεση. Έχει χάσει Glenn και Daryl, που ήταν από τους βασικούς συμμετέχοντες στις λήψεις αποφάσεων. Έχει χάσει Abraham που όπως και να το κάνουμε είχε εμπειρία με όπλα. Έχει χάσει Morgan και Carrol. Η Maggie είναι έγκυος και δεν μπορεί να συμμετέχει ενεργά. Δεν μπορεί να κερδίσει έναν πόλεμο με 3-4 στρατιώτες.

Οι επιλογές του είναι είτε να κάτσει στα αυγά του με σκυμένο το κεφάλι ελπίζοντας είτε να κάνει το καλό παιδί στον Negan μπας και πάρει "προαγωγή" και σώσει την παρτίδα. Ελπίζω ότι θα εμφανιστεί μια μέση λύση με τον καινούργιο τύπο με την τίγρη.

Ο Rick αυτή τη στιγμή δεν έχει την επιλογή να κάνει αντεπίθεση. Έχει χάσει Glenn και Daryl, που ήταν από τους βασικούς συμμετέχοντες στις λήψεις αποφάσεων. Έχει χάσει Abraham που όπως και να το κάνουμε είχε εμπειρία με όπλα. Έχει χάσει Morgan και Carrol. Η Maggie είναι έγκυος και δεν μπορεί να συμμετέχει ενεργά. Δεν μπορεί να κερδίσει έναν πόλεμο με 3-4 στρατιώτες.

Οι επιλογές του είναι είτε να κάτσει στα αυγά του με σκυμένο το κεφάλι ελπίζοντας είτε να κάνει το καλό παιδί στον Negan μπας και πάρει "προαγωγή" και σώσει την παρτίδα. Ελπίζω ότι θα εμφανιστεί μια μέση λύση με τον καινούργιο τύπο με την τίγρη.

Λογικά θα έχουμε νέες συμμαχίες και νέα πρόσωπα πριν συμβεί αυτό, δεν έχω καταλάβει από τα trailer αν ο τύπος με την τίγρη είναι πάνω από τον Νίγκαν (εκτός και αν ξέρουν τα παιδιά που έχουν διαβάσει το κόμικ αν εμφανίζεται εκεί) ή καμία σχέση.

Ο Ντάριλ πιστεύω δεν χάθηκε, μην κάνουν καμιά *******!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

για όσους θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο τύπος με την τίγρη ας διαβάσουν το σποιλερ:

ο τύπος αυτός είναι ο κυβερνήτης μιας άλλης πόλης του Kingdom, αυτός πριν το ξέσπασμα του ιού δούλευε σε έναν ζωολογικό κήπο και ήταν υπεύθυνος για την τίγρη που έχει τώρα μαζί του.

Άρα θα μπορούσε να είναι πιθανός σύμμαχος

---------------

εε ας μην κάνω άλλα σποιλερ καθώς θα χαθεί το ενδιαφέρον!

Όλα καλά, διάβασα ;-)

---------------

Επεισοδιάρα από την μία, αλλά από την άλλη σου γυρνούσε το στομάχι από την υπερβολική βία και την στεναχώρια.

1 ώρα αλύπητου ψυχολογικού (και όχι μόνο) πολέμου.

Τον Νίγκαν μάλλον θα τον φάμε στην μάπα για ΠΟΛΥ καιρό, σίγουρα δεν θα 'ναι ο "κακός" για 3-4 επεισόδια μόνο

ή ακόμα και για μία μόνο σαιζόν.

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, πάντως το να βλέπεις την ομάδα με την οποία έχεις δεθεί τόσο να είναι στο έλεος του ψυχάκια

με σκυμμένα τα κεφάλια ήταν απελπισία σκέτη.

Ο Andrew Lincoln (Rick) ηθοποιάρα by the way, έδωσε ρέστα για άλλη μια φορά, ενώ και ο τυπάς που παίζει τον Νίγκαν προφανώς το απολαμβάνει αφάνταστα. Όταν πάντως έρθει η ώρα που θα πεθάνει, μετά από αυτά που είδαμε ως τώρα, θα μιλάμε για επική τηλεοπτική σκηνή.

Ξέρω ότι θα ακουστεί περίεργα....αλλά θεωρείς το ίδιο να σε σκοτώνουν μια κι έξω χωρίς να καταλάβεις τίποτα και το ίδιο να σου κάνουν αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο και με αυτό τον τρόπο; Και εκτός αυτού ο Νίγκαν το κάνει και το ευχαριστιέται....οι άλλοι έχουν και κάποια συστολή.

Εννοείται πως ο ρικ δεν είναι σαν τον νιγκαν... Από άποψη σκληρότητας.

Αυτό που εννοώ είναι πως με βάση την ζημιά που έκανε ο ρικ στον νιγκαν εκείνο το βράδυ, σκοτωνοντας τόσους άντρες, θεωρώ πως την γλύτωσε πολύ φθηνά χάνοντας μόνο 2 άτομα (+1 αιχμαλωτο). Άσχετα με τον τρόπο που έγινε ο κάθε θάνατος, ο νιγκαν στο τέλος έδειξε κάποιο έλεος (με το να μην κόψει και το χέρι του Καρλ ας πούμε).

Καταλαβαίνω πως σταμάτησε εκεί γιατί πρέπει να έχουμε και κανέναν βασικό χαρακτήρα ζωντανό για να συνεχιστεί η σειρά :p απλά θέλω να πω.... Βλέποντας το αντικειμενικα, ο ρικ μια αρρώστια την έχει και αυτός μέσα του.

Αυτό που εννοώ είναι πως με βάση την ζημιά που έκανε ο ρικ στον νιγκαν εκείνο το βράδυ, σκοτωνοντας τόσους άντρες, θεωρώ πως την γλύτωσε πολύ φθηνά χάνοντας μόνο 2 άτομα (+1 αιχμαλωτο). Άσχετα με τον τρόπο που έγινε ο κάθε θάνατος, ο νιγκαν στο τέλος έδειξε κάποιο έλεος (με το να μην κόψει και το χέρι του Καρλ ας πούμε).

Καταλαβαίνω πως σταμάτησε εκεί γιατί πρέπει να έχουμε και κανέναν βασικό χαρακτήρα ζωντανό για να συνεχιστεί η σειρά :p απλά θέλω να πω.... Βλέποντας το αντικειμενικα, ο ρικ μια αρρώστια την έχει και αυτός μέσα του.

Βασικα μια αρρωστια την εχουν ολοι μεσα τους και ειναι λογικο να σου δημιουργηθει κατι τετοιο σε εναν κοσμο οπου οι νεκροι περπατανε, που χυνεται καθημερινα αιμα, που σκοτωνεις διαρκως νεκρους αλλα και ζωντανους για να επιβιωσεις και εισαι μονιμως στο τρεξιμο για να κρυφτεις η να μεινεις καπου. Ειναι ενα ειδος πολεμου και αυτο οπου επιβιωνει ο ισχυροτερος.

Και αν θελουμε να θεωρησουμε μονο τον Νηγκαν ως τρελο η ψυχακια, τοτε ο Ρικ τι ειναι? Ο γιος του τι ειναι? Η Καρολ τι ειναι? Ο Μοργκαν τι ειναι? Ο Ειμπραχαμ η και ο Ταιρις τι ηταν? Αν εξαιρεσουμε 3 ισως 4 ατομα απο την αρχικη ομαδα μεχρι σημερα ολοι οι υπολοιποι εχουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα που νομιζω οτι τον Νηγκαν απλα τον κανουν εναν πολυ κακο χαρακτηρα αλλα οχι απαραιτητα τρελο!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

δεν νομιζω να ισχυει αυτό θυμισου στιγμες που εχει τρελαθεί ρικ στις φυλακες , Γκαρεθ , το δαγκωμα απλως ο Ρικ εχει κ δυο παιδια πρεπει να κρατησει μια ισορροπια αν ηταν μονος μπορει να ηταν κ χειρότερος του νιγκαν .

Παντως φαινεται να υπαρχει μια σχεση θαυμασου- μισους μεταξυ Ρικ κ Νιγκαν

Ανετα μπορουσε να τον χτυπησει με το τσεκουρι σε καποια φαση......η να του ορμησει ,βγαζοντας του τα ματια ....και η παρεα του ψυχακια πώς δεν αντιδρα;;;;;σε αυτα τα τρελα;;;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ανετα μπορουσε να τον χτυπησει με το τσεκουρι σε καποια φαση......η να του ορμησει ,βγαζοντας του τα ματια ....και η παρεα του ψυχακια πώς δεν αντιδρα;;;;;σε αυτα τα τρελα;;;;

κ μετα από την στιγμη που δεν θα εβλεπαν τον νιγκαν θα τους τρώγανε ολους όπως με την αντιδραση του Ντραυλ που πηρε στο λαιμο του τον 2ο

Ο Νιγκαν έκανε το κλασικό πλέον λάθος που κάνουν όλοι οι κακοί.....στην τηλεόραση. Αφήνουν τον μεγάλο τους αντίπαλο να ζήσει.

Θα ήθελα να τον φάει η Μάγκι με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μέχρι να παρακαλάει ο ίδιος να πεθάνει και να μην τον αφήνει.

Πω ρε φίλε, πως σκέφτομαι lol

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ο Νιγκαν έκανε το κλασικό πλέον λάθος που κάνουν όλοι οι κακοί.....στην τηλεόραση. Αφήνουν τον μεγάλο τους αντίπαλο να ζήσει.

Δεν το ξέρουμε πως είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του.

Λογικά ο Νίγκαν θα πρέπει να φοβάται τη Μάγκι και όχι τον Ρικ. Και σίγουρα θα πάρει εκδίκηση (αργά ή γρήγορα). Το θέμα είναι ότι όπως και να πεθάνει αυτός ο άνθρωπος (λέμε τώρα) δεν νομίζω ότι θα είναι αρκετό :p Ενδιαφέρον πάντως θα έχει να μας πουν τι έκανε ο Νίγκαν πριν τον ιό και πώς έφτασε σε αυτό το σημείο...

Χαλια κατ εμε... Χαλαστηκα παρα πολυ με το επεισοδιο.... Και το περιμενα πως και πως... Και τωρα θυμηθηκα το λογο για τον οποιο σταματησα να βλεπω splatter ταινιες. Ειχα συνηθισει τη σειρα σαν μια σειρα αγωνιας, περιπετειας, θανατους απροσμενους ναι, σοκ ναι... αλλα οχι και τοση ωμη βια, οχι τοσο σάικο "αιμα"...! Εχει περασει μια ωρα και ακομη εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι... Δεν ειναι για καθε στομαχι το επεισοδιο αυτο. Καλως αρεσε σε πολλους. Καλως και πεθανε ο χαρακτηρας που ηθελαν και περιμεναν πολλοι να πεθανει.. αλλα για εμενα ηταν θλιβερο να πεθαινει ο χαρακτηρας που βλεπουμε στη σειρα αυτη απο το σημειο "μηδεν" της.

Χαλια κατ εμε... Χαλαστηκα παρα πολυ με το επεισοδιο.... Και το περιμενα πως και πως... Και τωρα θυμηθηκα το λογο για τον οποιο σταματησα να βλεπω splatter ταινιες. Ειχα συνηθισει τη σειρα σαν μια σειρα αγωνιας, περιπετειας, θανατους απροσμενους ναι, σοκ ναι... αλλα οχι και τοση ωμη βια, οχι τοσο σάικο "αιμα"...! Εχει περασει μια ωρα και ακομη εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι... Δεν ειναι για καθε στομαχι το επεισοδιο αυτο. Καλως αρεσε σε πολλους. Καλως και πεθανε ο χαρακτηρας που ηθελαν και περιμεναν πολλοι να πεθανει.. αλλα για εμενα ηταν θλιβερο να πεθαινει ο χαρακτηρας που βλεπουμε στη σειρα αυτη απο το σημειο "μηδεν" της.

Έχουμε δει:

- ξεντεριασματα

- σκοτωμους από βέλη, μαχαίρια, σφυριά, σπαθιά, πολυβόλα

Και τώρα κατάλαβες ότι υπάρχει στοιχείο splatter στην σειρά;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ήταν η ίδια η σπλατεριά στο επεισόδιο αυτό με τα προηγούμενα που έχουμε δει.

Νομίζω όλοι νιώσαμε αυτό το "σφίξιμο στο στομάχι". Δεν είναι το ίδιο να βλέπεις το ρόπαλο να ανοίγει το κεφάλι ενός πρωταγωνιστή που τον έχεις ζήσει από τα πρώτα επεισόδια με το να ανοίγει το κεφάλι ενός τυχαίου ζόμπι.

Υπήρχε επίσης το στοιχείο της ψυχολογικής βίας, έμπαινες στην θέση των πρωταγωνιστών και βίωνες την πλήρη ανημποριά και απόγνωση τους, έβλεπες τον Ρικ, έναν περήφανο άνθρωπο, να ξεφτιλίζεται και να αναγκάζεται να κόψει το χέρι του ίδιου του του παιδιού. Έβλεπες την απελπισία της Μάγκι και συνέπασχες μαζί της.

Ήταν για πολύ γερά στομάχια το επεισόδιο.

Μόνο η ίδια η Μάγκι δεν....έπασχε. Όχι τα καλύτερα της σαν ηθοποιός, ακόμη και μετά όταν ήθελε να μείνει πίσω.

Από την άλλη, για να διασκεδάσω λίγο το splatter, θυμόμουν τον Νιγκαν στην ταινία που έπαιζε με την.... πως την λένε δεν θυμάμαι, που ήταν πυροσβέστης και αγάπες και λουλούδια και ξενέρωνα.

Edited by cb600f

μα ακριβως για ολα αυτα που περιγραφεις ηταν ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας (θα αφησω να περασει λιγος καιρος για να πω με σιγουρια πως ηταν το καλυτερο, για εμενα). παρ'ολα αυτα ολα αυτα που αναφερεις δεν εξηγουν το στοιχειο "splatter".

σπλατερ ήταν και αυτο, σπλατερ και τα παλιότερα.

αλλωστε εχουμε ξαναδει βίαιες σκηνες πανω σε βασικο χαρακτήρα με μια που μου ερχεται τωρα, τον αποκεφαλισμο του χερσελ. εννοειται πως σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει το προχθεσινο αλλα οσο να ναι, λιγο πολυ, δεν μπορεις να ξαφνιαστεις τοσο πολυ απο την βια του νιγκαν, ειδικα οταν μιλαμε για τετοια σειρα :p

Παντως πιστευω οτι αν εκδικηθουν καποια στιγμη τον Νηγκαν και ερθει η ωρα του, δε νομιζω οτι θα ειναι ο τυπος που θα παρακαλεσει για την ζωη του.

Μπορει να κανω και λαθος, αλλα πιο πολυ μου κανει για εναν τυπο που θα γελαει η θα προσπαθει να γελασει την ωρα του θανατου του και τα χτυπηματα που θα δεχτει οποια και αν ειναι αυτα, παρα οτι θα παρακαλαει και θα ζηταει ελεος:p

Εγω σε εναν θανατο για τον Νηγκαν που θα υπολογιζα, ειναι να του ξεφυγει καμια τιγρης του μαυρου (αν αποδειχτει αντιπαλος του και αυτος)και να αρχισει να του τρωει τα συκωτια:lol:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.