dv85 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. Πάλι επέζησε αυτή η κατσαρίδα ο Carl. Δε θα γλιτώσουμε ποτέ; Χαχα...αυτή η κατσαρίδα μη περιμένεις να πεθάνει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Πολύ δυνατό επεισόδιο. Οπότε προβλέπω σούπα μέχρι το τέλος της σεζόν :p Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον αν και όπως φαίνεται θα ανοικοδομήσουν την Αλεξάνδρεια γιατί λογικά θα τους την πέσουν άσχημα ο κακός και η παρέα του της ιστορίας από εδώ και πέρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλα αυτο με την εξόντωση στην αρχη του επισοδειου.... Πολυ Στίβεν σιγκαλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Χάσαμε το κορμί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλα αυτο με την εξόντωση στην αρχη του επισοδειου.... Πολυ Στίβεν σιγκαλ... φαινόταν από πριν ότι ο μικρός ήταν βλαμμένος ...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Χάσαμε το κορμί. Επικροτω και επαυξανω. Ενώ μεταξύ στο τέλος της συγκεκριμένης σκηνής η γυναίκα μου, πετάει το κορυφαίο "Καλά πολύ πικροψ@#ης αυτός ο Ρικ" Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον αν και όπως φαίνεται θα ανοικοδομήσουν την Αλεξάνδρεια γιατί λογικά θα τους την πέσουν άσχημα ο κακός και η παρέα του της ιστορίας από εδώ και πέρα αυτο φοβαμαι, μηπως φαμε στην μαπα τζαμπα επεισοδια να "χτιζουν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μπα, δε το πιστεύω. Εχουμε να δουμε και μια μάχη... Αντιποινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Ένα από τα πιο ωραία επεισόδια κατά την άποψη μου . Γρήγορο ,με δράση και ανατροπές όπως πχ η πρώτη σκηνή από την οποία πίστευα ότι κάποιος θα πεθάνει. Όπως δεν πίστευα ότι θα έμενε μόνος ο Ρικ τόσο γρήγορα. Υπόψιν δεν παρακολουθώ το κόμιξ με αποτέλεσμα δεν ξερω πως καταλήγουν οι χαρακτήρες της σειράς και ποτέ βγαίνουν εκτός,όσο και αν τηρεί το σενάριο. Edited February 17, 2016 by simosthe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Τέζα το επεισόδιο!! Καθάρισε με μια κίνηση στην αρχή ο Daryl !! Κρίμα για την γκόμενα όντως και χάρηκα που την πάτησε ο W. Ωραίο το τέλος πάντως με κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Σημερα το επομενο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Σημερα το επομενο????? Για να μην χάνεις επεισόδιο https://trakt.tv/shows/the-walking-dead :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δε το ειδε κανεις; εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Απ' ότι φαίνεται από τα ratings κι αυτό αρκετά δυνατό πρέπει να είναι.....για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Whaaat......????? Αιφνιδιαστικο! Ξεκινα νεο κεφαλαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ωραίο το επεισόδιο, ήρεμο. επιτέλους εμφανίστηκε ο jesus! πολύ ωραίος χαρακτήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ωραιο επεισοδιακι για να περναει η ωρα αλλα επειδη το υποψιαζομουν πολυ καιρο τωρα αυτο το σκηνικο μιας και υπηρχαν τα δειγματα, ηταν αναγκαιο αυτο μεταξυ Ρικ και Μισον?:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ήταν αναγκαιο αυτο μεταξυ Ρικ και Μισον?:p αληθεια.. δεν υπαρχει ρατσιστικος χαρακτηρας σε αυτο... αλλα πραγματικα μου φανηκε τοσο ΛΑΘΟΣ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος. Τι θα πει λάθος; Ξαδέρφη του είναι ή κουνιάδα του; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί να είναι κάτι τέτοιο λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ειναι "βγαλμενο" απο το κομικ ή απο το μυαλο του σεναριογραφου?? Για να καταλαβω αν θα παιζει σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος. Τι θα πει λάθος; Ξαδέρφη του είναι ή κουνιάδα του; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί να είναι κάτι τέτοιο λάθος. και μένα λάθος μου φάνηκε για τον εξής λόγο, ήταν φίλοι. και έχουν χτίσει έτσι τον χαρακτήρα της Michonne που δεν κόλλαγε το φάσωμα. από την άλλη αφού σκότωσαν την Andrea η οποία στο comic είναι μεγάλο κεφάλαιο(και είναι η σχέση του Rick) κάπως έπρεπε να την αντικαταστήσουν και έτσι επέλεξαν την Michonne να πάρει την θέση της. Edited February 23, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Και περα απο ολο αυτο να προσθεσω οτι και η αλλαγη συμπεριφορας του Ρικ η οποια μπορει να μας αρεσει τωρα, δεν βλεπω να του βγαινει σε καλο. Edited February 23, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 και μένα λάθος μου φάνηκε για τον εξής λόγο, ήταν φίλοι. και έχουν χτίσει έτσι τον χαρακτήρα της Michonne που δεν κόλλαγε το φάσωμα. από την άλλη αφού σκότωσαν την Andrea η οποία στο comic είναι μεγάλο κεφάλαιο(και είναι η σχέση του Rick) κάπως έπρεπε να την αντικαταστήσουν και έτσι επέλεξαν την Michonne να πάρει την θέση της. Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω για τη Μισόν. Και μένα μου κλωτσάει πολύ όλο αυτό. Επίσης στο κόμικ αν θυμάμαι καλά το είχε κάνει με τον Μόργκαν. Μάλλον ήθελαν να δώσουν μια αντιρατσιστική νότα :p Αυτή η σειρά δεν είναι για γκομενικά....εδώ ο κόσμος καίγεται... Εμένα προσωπικά αυτή η αλλαγή του Ρικ δεν μου αρέσει. Τον προτιμώ πιο σκληρό. Πολύ δεκτικός έγινε στο να μαζέψει κόσμο στην κοινότητα και θα το φάει το κεφάλι του. Ο Jesus νομίζω θα αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας και νομίζω ότι στο κόμικ είναι gay . Και κάτι μου λέει ότι προς τα εκεί το πάνε και με τον Ντάριλ. Νέο ζευγάρι στην πόλη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτό θα με χαλάσει, όχι το γίνεται με την Μισόν. Τελικά όμως αποφασίστε, θέλετε τον Ρικ σκληρό ή έτσι όπως είναι τώρα. Έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts