Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.

Πάλι επέζησε αυτή η κατσαρίδα

ο Carl

. Δε θα γλιτώσουμε ποτέ;

Χαχα...αυτή η κατσαρίδα μη περιμένεις να πεθάνει. :p

Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον αν και όπως φαίνεται θα ανοικοδομήσουν την Αλεξάνδρεια γιατί λογικά θα τους την πέσουν άσχημα ο κακός και η παρέα του της ιστορίας από εδώ και πέρα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλα αυτο με την εξόντωση στην αρχη του επισοδειου....

Πολυ Στίβεν σιγκαλ...

φαινόταν από πριν ότι ο μικρός ήταν βλαμμένος ......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χάσαμε το κορμί.

Επικροτω και επαυξανω. Ενώ μεταξύ στο τέλος της συγκεκριμένης σκηνής η γυναίκα μου, πετάει το κορυφαίο "Καλά πολύ πικροψ@#ης αυτός ο Ρικ"

ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον αν και όπως φαίνεται θα ανοικοδομήσουν την Αλεξάνδρεια γιατί λογικά θα τους την πέσουν άσχημα ο κακός και η παρέα του της ιστορίας από εδώ και πέρα

αυτο φοβαμαι, μηπως φαμε στην μαπα τζαμπα επεισοδια να "χτιζουν"

Ένα από τα πιο ωραία επεισόδια κατά την άποψη μου . Γρήγορο ,με δράση και ανατροπές όπως πχ η πρώτη σκηνή από την οποία πίστευα ότι κάποιος θα πεθάνει. Όπως δεν πίστευα ότι θα έμενε μόνος ο Ρικ τόσο γρήγορα. Υπόψιν δεν παρακολουθώ το κόμιξ με αποτέλεσμα δεν ξερω πως καταλήγουν οι χαρακτήρες της σειράς και ποτέ βγαίνουν εκτός,όσο και αν τηρεί το σενάριο. Edited by simosthe

Τέζα το επεισόδιο!!

Καθάρισε με μια κίνηση στην αρχή ο Daryl !!

Κρίμα για την γκόμενα όντως και χάρηκα που την πάτησε ο W.

Ωραίο το τέλος πάντως με κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ωραιο επεισοδιακι για να περναει η ωρα αλλα επειδη το υποψιαζομουν πολυ καιρο τωρα αυτο το σκηνικο μιας και υπηρχαν τα δειγματα, ηταν αναγκαιο αυτο μεταξυ Ρικ και Μισον?:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ήταν αναγκαιο αυτο μεταξυ Ρικ και Μισον?:p

αληθεια.. δεν υπαρχει ρατσιστικος χαρακτηρας σε αυτο... αλλα πραγματικα μου φανηκε τοσο ΛΑΘΟΣ :p

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος. Τι θα πει λάθος; Ξαδέρφη του είναι ή κουνιάδα του; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί να είναι κάτι τέτοιο λάθος.

Ειναι "βγαλμενο" απο το κομικ ή απο το μυαλο του σεναριογραφου?? Για να καταλαβω αν θα παιζει σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας..

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος. Τι θα πει λάθος; Ξαδέρφη του είναι ή κουνιάδα του; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί να είναι κάτι τέτοιο λάθος.

και μένα λάθος μου φάνηκε για τον εξής λόγο, ήταν φίλοι. και έχουν χτίσει έτσι τον χαρακτήρα της Michonne που δεν κόλλαγε το φάσωμα.

από την άλλη αφού σκότωσαν την Andrea η οποία στο comic είναι μεγάλο κεφάλαιο(και είναι η σχέση του Rick) κάπως έπρεπε να την αντικαταστήσουν και έτσι επέλεξαν την Michonne να πάρει την θέση της.

Edited by Xander

Και περα απο ολο αυτο να προσθεσω οτι και η αλλαγη συμπεριφορας του Ρικ η οποια μπορει να μας αρεσει τωρα, δεν βλεπω να του βγαινει σε καλο. Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

και μένα λάθος μου φάνηκε για τον εξής λόγο, ήταν φίλοι. και έχουν χτίσει έτσι τον χαρακτήρα της Michonne που δεν κόλλαγε το φάσωμα.

από την άλλη αφού σκότωσαν την Andrea η οποία στο comic είναι μεγάλο κεφάλαιο(και είναι η σχέση του Rick) κάπως έπρεπε να την αντικαταστήσουν και έτσι επέλεξαν την Michonne να πάρει την θέση της.

Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω για τη Μισόν. Και μένα μου κλωτσάει πολύ όλο αυτό. Επίσης στο κόμικ αν θυμάμαι καλά το είχε κάνει

με τον Μόργκαν.

Μάλλον ήθελαν να δώσουν μια αντιρατσιστική νότα :p Αυτή η σειρά δεν είναι για γκομενικά....εδώ ο κόσμος καίγεται...

Εμένα προσωπικά αυτή η αλλαγή του Ρικ δεν μου αρέσει. Τον προτιμώ πιο σκληρό. Πολύ δεκτικός έγινε στο να μαζέψει κόσμο στην κοινότητα και θα το φάει το κεφάλι του. Ο Jesus νομίζω θα αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας και νομίζω ότι στο κόμικ είναι

gay

. Και κάτι μου λέει ότι προς τα εκεί το πάνε και με τον Ντάριλ. Νέο ζευγάρι στην πόλη :p

Αυτό θα με χαλάσει, όχι το γίνεται με την Μισόν.

Τελικά όμως αποφασίστε, θέλετε τον Ρικ σκληρό ή έτσι όπως είναι τώρα. Έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος.