Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον υπαρχει μια εξηγηση για το πως μπορει να επιζησει

απλα ο αλλος ειναι απο πανω του τον ξεκοιλιαζουν τα ζομπια

γεμιζει ο γκλεν με αιματα και βρωμα απο τον νεκρο και νομιζουν πως ειναι απλα νεκρος.αν θυμαστε σε προηγουμενη σεζον ειχαν βαφτει με αιμα νεκρων και περπατουσαν αναμεσα τους και δεν ειχαν παρει πρεφα τπτ τα ζομπια

Αυτό νομίζω ισχύει αν κάποιος είναι ήδη ζόμπι και καλυφθείς με ότι αίμα του έχει απομείνει :p

Πάντως αυτές τις κουλές ψευδαισθήσεις-κρίσεις (α λα Νίκολας) τις είχε μόνο ο Ρικ όταν πέθανε η Λόρι. Μήπως είναι στη φαντασία του και μείνουμε μακάκες στο τέλος;

Αν είναι να γίνει κάτι, μόνο αυτό που είπε ο rzr86 μου φαίνεται πιο λογικό να συμβεί.

Το θέμα είναι πως αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, οπότε, θα συμβεί ξανά.

Όσο για τα spoilers. Πολύ κακό για το τίποτα. Δεν μπαίνω εδώ, αν δεν το έχω δει και αν μπω, ξέρω ότι μπορεί να δω κάτι που θα είναι spoiler. Ποιον να κατηγορήσω;

Edited by cb600f

Αυτό με τα αίματα δεν λειτουργεί έτσι. Για να σε αγνοήσουν πρέπει να έχεις καλυφτεί από πριν ολόκληρος και ουσιαστικά να περάσεις απαρατήρητος. Ενώ έχεις 10 ζόμπι πάνω σου και σε τρώνε, δεν θα σταματήσουν ξαφνικά επειδή πασαλείφτηκες λίγο με αίμα, ούτε θα φύγουν αυτά που είναι πάνω σου επειδή άκουσαν έναν ήχο μακρυά π.χ.

Από την στιγμή που σε πήραν χαμπάρι, δεν σταματάνε, το αίμα απλά τα κάνει να νομίζουν αρχικά πως είσαι ένα από αυτά και να σε αγνοούν. Αν σε πάρουν χαμπάρι, τέλος, δεν ξαναγίνεσαι "αόρατος" ξαφνικά.

Επίσης, ξαναλέω, έχει τόσα ζόμπι από πάνω του/τριγύρω και δεν μπορεί να κουνηθεί. Ακόμα και τέλεια να έπεσε ο άλλος επάνω του και να τρώνε αυτόν, ένα δάγκωμα στα χέρια, στα πόδια, στο πρόσωπο, απλά είναι εντελώς μη ρεαλιστικό να μην το φάει.

Κάποιοι λένε ότι ο κάδος των σκουπιδιών έχει ένα μικρό κενό από κάτω και ίσως κρυφτεί εκεί, αλλά και αυτό ό,τι να 'ναι λύση είναι. Ακόμα και 2-3 να ήταν τα ζόμπι, θα είχε καθαρίσει, τώρα το μόνο πράγμα που μπορεί να τον σώσει είναι το "μα είναι ο Γκλεν, δεν γίνεται να πεθάνει". :p Προσωπικά νομίζω είναι νεκρός και απλά όλοι είμαστε στην 1η φάση του πένθους, denial. :lol:

....Επίσης, ξαναλέω, έχει τόσα ζόμπι από πάνω του/τριγύρω και δεν μπορεί να κουνηθεί. Ακόμα και τέλεια να έπεσε ο άλλος επάνω του και να τρώνε αυτόν, ένα δάγκωμα στα χέρια, στα πόδια, στο πρόσωπο, απλά είναι εντελώς μη ρεαλιστικό να μην το φάει.

Κάποιοι λένε ότι ο κάδος των σκουπιδιών έχει ένα μικρό κενό από κάτω και ίσως κρυφτεί εκεί, αλλά και αυτό ό,τι να 'ναι λύση είναι. Ακόμα και 2-3 να ήταν τα ζόμπι, θα είχε καθαρίσει, τώρα το μόνο πράγμα που μπορεί να τον σώσει είναι το "μα είναι ο Γκλεν, δεν γίνεται να πεθάνει". :p Προσωπικά νομίζω είναι νεκρός και απλά όλοι είμαστε στην 1η φάση του πένθους, denial. :lol:

Συμφωνώ απόλυτα. Και γι' αυτό που είπες με το αίμα και για τον κάδο. Το σίγουρο είναι ότι στη σκηνή που έδειξε

τα ζόμπι έτρωγαν τον Νίκολας και όχι τον Γκλεν. Το θέμα είναι να δούμε ΑΝ τελικά την γλίτωσε τι καλό (ελπίζω) θα σκαρφιστούν. Γιατί μπορεί ο άλλος να είναι από πάνω του αλλά σίγουρα μέλη του σώματός του μένουν ακάλυπτα (πόδια-κεφάλι)...δεν γίνεται να μην φάει έστω μια δαγκωνιά! Ο Γκλεν εμφανίζεται σε φωτό με τον "Jesus" - όσοι διαβάζουν και το κόμικ ξέρουν. Οπότε λογικά θα ζει. Γι' αυτό όπως είπα σε προηγούμενο ποστ πιστεύω ότι μπορεί να μας το περάσουν κάτι σαν illusion που θα είναι τελείως άκυρο. Επίσης, κάτι ακούγεται πως η Μάγκι είναι έγκυος και αυτό αφήνει να εννοηθεί στο προηγούμενο επεισόδιο σε μια μεταξύ τους σκηνή.....

δηλαδη εκεινη την στιγμη το σωμα του Γκλεν καλυπτεται τελεια απο το σωμα του Νικολας ; πολυ ρεαλιστικο , τι να πω.. :wacko:

Απορω παντως γιατι δεν ανεβηκαν την ρημαδα την σκαλα που ηταν ακριβως μπροστα τους και το μονο τους εμποδιο ηταν κατι στρωματα και σανιδες. Αν δε κανω λαθος μαλιστα, ο Γκλεν σε καποια φαση πρεπει να ειδε την σκαλα γιατι σηκωσε το βλεμμα του ψηλα λιγο πριν ξεκινησουν να πυροβολουν και να σφαζουν νεκροζωντανους.

Αν καταφερει και ζησει μεσα απο αυτες τις ορδες των ζομπι με κανα χαζο κολπακι, θα ειναι σα να βλεπουμε πλεον καρτουν και οχι walking dead!

Τι θα κανει δηλαδη? Θα συρθει με καποιον τροπο κατω απο τον σκουπιδοτενεκε? Θα σηκωθει, θα ντριπλαρει τα ζομπι και θα ανεβει την σκαλα?

Απο την αλλη αν τελικα βρει τραγικο θανατο που ειναι και το πιο πιθανο, σιγουρα για εναν τετοιον χαρακτηρα θα ειναι τραγικη ειρωνια ενας τετοιος θανατος. Απο την αλλη παλι ο Νικολας στον πανικο του τον οδηγησε σε μια θανασιμη παγιδα και οποιος και αν εισαι η οσο ικανος και αν εισαι πεθαινεις βλακωδως!

Εκτος αν τελικα παιζει το σεναριο των παραισθησεων που πολυ αναπαραγεται τελευταια και δουμε ενα εντελως διαφορετικο σκηνικο!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έχω την αίσθηση ότι

όταν σκοπεύουν να ξεκάνουν πρωταγωνιστή συνήθως μας αφιερώνουν πιο πολυ χρόνο στον χαρακτήρα του.. Εδώ πολύ άδοξα τον έφαγαν

Πάντως σαν επεισόδιο για μένα ήταν κατώτερο τον προηγούμενων.

Αντιθέτως θα έλεγα ότι και τα τρία είχαν πολλή αγωνία. Ειδικά στην σκηνή με τον γκλεν μέχρι να δεις τι θα συμβει.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έχω την αίσθηση ότι

όταν σκοπεύουν να ξεκάνουν πρωταγωνιστή συνήθως μας αφιερώνουν πιο πολυ χρόνο στον χαρακτήρα του.. Εδώ πολύ άδοξα τον έφαγαν

Εδω κοντεψαν να "πεθανουν" τον Ρικ μεσα στο τροχοσπιτο.Παντως δεν περιμενα να εχει τετοιο τελος ο κορεατης.Εγω περιμενα οτι θα ειχε πεθανει ο Νικολας,αλλα ο Γκλεν θα επιζουσε,ισως με καποιον ψιλοτραυματισμο.Δεν περιμενα οτι θα κατεληγε σε τετοιο ανελεητο ξεκοιλιασμα:p.Βλεπω στο τελος να μενει μονο ο Νταρυλ απο το αρχικο γκρουπ,αφου αυτος φαινεται ο πιο δυνατος και ανθεκτικος ακομα και απο τον Ρικ,ο οποιος πολλες φορες ενεργει αψυχολογητα.

Εδω κοντεψαν να "πεθανουν" τον Ρικ μεσα στο τροχοσπιτο.Παντως δεν περιμενα να εχει τετοιο τελος ο κορεατης.Εγω περιμενα οτι θα ειχε πεθανει ο Νικολας,αλλα ο Γκλεν θα επιζουσε,ισως με καποιον ψιλοτραυματισμο.Δεν περιμενα οτι θα κατεληγε σε τετοιο ανελεητο ξεκοιλιασμα:p.Βλεπω στο τελος να μενει μονο ο Νταρυλ απο το αρχικο γκρουπ,αφου αυτος φαινεται ο πιο δυνατος και ανθεκτικος ακομα και απο τον Ρικ,ο οποιος πολλες φορες ενεργει αψυχολογητα.

Ο Νταρυλ αν μεινει για καιρο ακομα θα μεινει επειδη ειναι απλα ενας καλος πολεμιστης. Παρολαυτα ομως εχει αρχισει να μαλακωνει πολυ τον τελευταιο καιρο και δεν ξερω αν θα του βγει σε πολυ καλο αυτο! Βασικα παντα ηταν "μαλακος" απλα ειχε τον μεγαλο αδερφο του να τον τσιγκλαει συνεχως ωστε να ειναι πιο σκληρος. Μου φαινεται παντως πως το στυλακι "μοναχικος καβαλαρης" του Νταρυλ εχει αρχισει να χανεται και απο καποιες διαρροες λεγεται οτι θα μπλεξει σε μπελαδες στα επομενα επεισοδια.

Πάντως είμαστε στην 6 σεζόν και τέτοια αγωνία με 3 επεισόδια εξαιρετικά δεν ξανά είδαμε παρα μόνο στην πρώτη σεζόν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Πάντως είμαστε στην 6 σεζόν και τέτοια αγωνία με 3 επεισόδια εξαιρετικά δεν ξανά είδαμε παρα μόνο στην πρώτη σεζόν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Αυτο ειναι αληθεια και μακαρι να συνεχιστει και να τελειωσει αυτη η σεζον τοσο δυνατα οσο στο ξεκινημα της αν και χλωμο το κοβω!

Παντοτε καπου θα κανει κοιλια και παντα καποια επεισοδιακια θα μας φαινονται βαρετα χωρις αυτο να σημαινει φυσικα πως δεν ειναι αναγκαια.

Αν για παραδειγμα σε επομενα επεισοδια επικεντρωθουν στον χαρακτηρα του Μοργκαν οπως ακουγεται και τι εκανε ολο αυτο το χρονικο διαστημα μεχρι να βρεθει με τον Ρικ παλι, θα ειναι μεν ενα ισως βαρετο επεισοδιο αλλα σιγουρα θα εχει καποιο σκοπο.

Αυτο ειναι αληθεια και μακαρι να συνεχιστει και να τελειωσει αυτη η σεζον τοσο δυνατα οσο στο ξεκινημα της αν και χλωμο το κοβω!

Παντοτε καπου θα κανει κοιλια και παντα καποια επεισοδιακια θα μας φαινονται βαρετα χωρις αυτο να σημαινει φυσικα πως δεν ειναι αναγκαια.

Αν για παραδειγμα σε επομενα επεισοδια επικεντρωθουν στον χαρακτηρα του Μοργκαν οπως ακουγεται και τι εκανε ολο αυτο το χρονικο διαστημα μεχρι να βρεθει με τον Ρικ παλι, θα ειναι μεν ενα ισως βαρετο επεισοδιο αλλα σιγουρα θα εχει καποιο σκοπο.

Ακούγεται ότι θα έχει αρκετή ένταση ακόμη και αυτό το επεισόδιο με τον Μόργκαν. Μακάρι να ισχύει. Σίγουρα θα έχει κάποιο ενδιαφέρον πάντως να δούμε πως εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του.

Χαλαρα τα πράγματα σήμερα. Ανθρώπινα πράγματα στον κόσμο των ζωντανών νεκρών

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό ήταν. Εμένα μ᾽ άρεσε και δεν το βαρέθηκα. Νομίζω ότι χρειαζόταν για να καλύψει κάποια κενά σχετικά με τον Μόργκαν. Παρατηρήστε λίγο τους τίτλους αρχής....τα ονόματα

Χαλαρα τα πράγματα σήμερα. Ανθρώπινα πράγματα στον κόσμο των ζωντανών νεκρών

Δεν το λες και ασχημο για βαρετο επεισοδιο αλλα σε συγκριση με τα προηγουμενα ναι, πολυ χαλαρο!

Τουλαχιστον στο επομενο απο οτι φανηκε στο τελος θα δουμε τι εχει συμβει σε πιο αγαπημενους χαρακτηρες.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλό ήταν. Εμένα μ᾽ άρεσε και δεν το βαρέθηκα. Νομίζω ότι χρειαζόταν για να καλύψει κάποια κενά σχετικά με τον Μόργκαν. Παρατηρήστε λίγο τους τίτλους αρχής....τα ονόματα

Ελειπε καποιου το ονομα?

Δεν το λες και ασχημο για βαρετο επεισοδιο αλλα σε συγκριση με τα προηγουμενα ναι, πολυ χαλαρο!

Τουλαχιστον στο επομενο απο οτι φανηκε στο τελος θα δουμε τι εχει συμβει σε πιο αγαπημενους χαρακτηρες.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελειπε καποιου το ονομα?

Ναι....τώρα αν το κάνουν επίτηδες δεν ξέρω....

Ναι....τώρα αν το κάνουν επίτηδες δεν ξέρω....

Την ακουσα και απο αλλου αυτη την φημη οτι ελειπε απο το cast το ονομα του αν και δεν παρατηρησα τα ονοματα να σου πω την αληθεια.

Το θεωρω φυσιολογικο ομως αν εξελιχθει ετσι το πραγμα και θα το θεωρω τραγελαφικο αν δεν εξελιχθει ετσι!

Την ακουσα και απο αλλου αυτη την φημη οτι ελειπε απο το cast το ονομα του αν και δεν παρατηρησα τα ονοματα να σου πω την αληθεια.

Το θεωρω φυσιολογικο ομως αν εξελιχθει ετσι το πραγμα και θα το θεωρω τραγελαφικο αν δεν εξελιχθει ετσι!

Ναι μάλλον προς τα εκεί πάει το πράγμα....

τότε τσάμπα θάνατος

. Στο τέλος η φωνή που ακούγεται είναι του Ρικ;

Ναι μάλλον προς τα εκεί πάει το πράγμα....

τότε τσάμπα θάνατος

. Στο τέλος η φωνή που ακούγεται είναι του Ρικ;

Ναι αυτος φανηκε να ειναι που ζητουσε να ανοιξει η πυλη. Για να δουμε τι θα κανει και αυτος!

Βασικα για να ειμαι ειλικρινης μονο αυτος με ενδιαφερει, ολοι οι αλλοι ας πανε απο κει που ηρθαν:p

Αντε ισως και η Καρολ.

Ναι αυτος φανηκε να ειναι που ζητουσε να ανοιξει η πυλη. Για να δουμε τι θα κανει και αυτος!

Βασικα για να ειμαι ειλικρινης μονο αυτος με ενδιαφερει, ολοι οι αλλοι ας πανε απο κει που ηρθαν:p

Αντε ισως και η Καρολ.

Εγώ να σου πω την αλήθεια ενδιαφέρομαι για το αρχικό γκρουπ (Ρικ-Γκλεν-Κάρολ-Ντάριλ κτλ.) εκτός από τον Καρλ :p Μου τη σπάει αυτό το παιδάκι...

Ο Μόργκαν πάντως ήταν καραψυχάκιας μέχρι να βρει τον τύπο με την κατσίκα :p Πάντως συνεχίζει να κάνει μα%^@$%@....ο άλλος του είπε ξεκάθαρα ότι θα τους καθαρίσει όλους και o Μόργκαν τον χαβά του

Εγώ να σου πω την αλήθεια ενδιαφέρομαι για το αρχικό γκρουπ (Ρικ-Γκλεν-Κάρολ-Ντάριλ κτλ.) εκτός από τον Καρλ :p Μου τη σπάει αυτό το παιδάκι...

Ο Μόργκαν πάντως ήταν καραψυχάκιας μέχρι να βρει τον τύπο με την κατσίκα :p Πάντως συνεχίζει να κάνει μα%^@$%@....ο άλλος του είπε ξεκάθαρα ότι θα τους καθαρίσει όλους και o Μόργκαν τον χαβά του

Ναι προσπαθει να παρει τον ρολο του cheesemaker αλλα δε θα του βγει σε καλο. Ας ελπισουμε οτι θα το συνειδητοποιησει αργα η γρηγορα διαφορετικα θα παρει και αλλους μαζι του.

Ναι προσπαθει να παρει τον ρολο του cheesemaker αλλα δε θα του βγει σε καλο. Ας ελπισουμε οτι θα το συνειδητοποιησει αργα η γρηγορα διαφορετικα θα παρει και αλλους μαζι του.

Στα κόμικ

πάει άκλαυτος και αυτός

Στα κόμικ

πάει άκλαυτος και αυτός

για τον μοργκαν λες?

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7