Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κουλό είναι πώς επιβίωσε μια τέτοια "φιλόξενη" κοινότητα.

Αφού ανοίγουν έτσι εύκολα τις πύλες τους σε ξένους, δεν μετράει ποσό ψηλά είναι τα τείχη τους.

Τόσοι δολοφόνοι υπάρχουν και άλλοι περίεργοι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάπου θυμάμαι αναφέρθηκε ότι διάλεξαν αυτήν την ομάδα μετά από παρατήρηση.

Πάντως ρε παιδιά, ένα μπάνιο θα μπορούσε να το κάνει το κουνάβι lol

Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο. Μπορεί να μην είχε αρκετή δράση αλλά μας έφτιαξε πάλι.

Γενικά κάτι κρύβουν εκεί αλλά δεν μου φαίνονται επικίνδυνοι. Η Κάρολ έχει γίνει μεγάλο γατόνι. Πάλι εκείνη θα τους ξελασπώσει μου φαίνεται (αν χρειαστεί). Επίσης, μας έδειξαν πολύ λίγα άτομα (σκόπιμα?) που είναι ήδη στην κοινότητα. Αν έφερναν και άλλα γκρουπ δεν θα είχε περισσότερο κόσμο; Το όπλο του Ρικ κατάλαβε κανείς εάν ήταν εκείνο που έδωσε εκείνος ο τύπος στον Γκλεν; Αν δεν τον πήρε εκείνος, πολύ πιθανό να ήταν ο άλλος ο μαύρος (δεν θυμάμαι το όνομα σόρυ). Τέλος, η Μισόν αρχίζει και γίνεται πολύ χαλαρή και μου φαίνεται ότι θα την πάθει σύντομα.

Εμένα μου φαίνεται ότι τίποτα το περίεργο δεν παίζει με την κοινότητα αυτή. Το όλο story είναι πως θα αντιδράσει η ομάδα σε μια "νορμάλ" κοινότητα, ενώ οι ίδιοι έχουν χάσει πλέον μεγάλο μέρος της ανθρωπιάς τους και έχουν γίνει παρανοικοί σε βαθμό υστερίας.

Βλέπουμε πως κοιτάνε οι μεν τους δε ως "περίεργους" και ως ξένους. Αναφέρθηκε πολλές φορές η φράση "we're going to get weak here" και νομίζω αυτό είναι το ζουμί. Πλέον οι "κακοί" δεν είναι οι άλλοι, αλλά η δικιά μας ομάδα και θα έχε ενδιαφέρον να δούμε μια ιστορία από αυτή την οπτική γωνία.

Βλέπουμε πως ο Daryl δεν αφήνει δευτερόλεπτο κάτω τις άμυνες του, πως η Carol προσποιείται την φυσιολογική για να τους "μετρήσει", πως ο Carl και ο Rick έχουν τα μάτια συνέχεια ανοικτά και τσεκάρουν τα πάντα, πως ο Glenn και η Maggie μείνανε με το στόμα ανοικτό με το πόσο δεν έχουν ιδέα να αντιμετωπίσουν σωστά τα ζόμπι οι νέοι φίλοι τους.

Πιστεύω αν στραβώσει κάτι αυτήν την φορά, θα είναι εξαιτίας του τρόπου ζωής που έχει μάθει και συνηθίσει η δικιά μας ομάδα ώστε να επιβιώσει και όχι επειδή κρύβει κάποιο τεράστιο μυστικό η κοινότητα. Ακόμα και η τελευταία φράση του Rick, "αν χρειαστεί θα τους πάρουμε το μέρος", αυτό δείχνει. Πλέον έχουν γίνει αμείλικτοι και βλέπουν εχθρούς ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

Συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη. Πλεον οι δικοι μας πανε να γινουν οι "κακοι" της υποθεσης, αφου οι αλλοι φαινονται πολυ μαλθακοι. Η τελευταια φραση του Ρικ τα λεει ολα νομιζω. Βεβαια δεν ξερω πως να ερμηνευσω το γεγονος οτι ο Ρικ δεν βρηκε αυτο που ειχε κρυψει. Επισης, δεν ξερω τι ρολο μπορει να βαραει η μικρη που το εσκασε πηδωντας τη μαντρα (κατι που φαινεται να το κανει συχνα).

Κατα τα αλλα, συμφωνω για οσα ειπατε για την Καρολ.

Τελος, το οτι ο Ρικ εκοψε τα μουσια ειναι λογος να σταματησω να βλεπω τη σειρα! :p

http://rockisdead.gr/2015/03/03/thrinos-sto-walking-dead/

ασε μεγαλη στεναχωρια για τα μουσια..εκτος αν ειναι ετοιμος να γινει ο νεος κυβερνητης :p

@dv85 εκει πηγε και το δικο μου μυαλο..για το οπλο..

Vamos Aris

O Ρικ παντως τωρα χωρις μουσι φαινεται τουλαχιστον 10 χρονια νεοτερος.

Καλά μην φάτε, έχει γλαροσουπα. Τον Ρικ περιμένανε να τους πάρει τα σπίτια.

Νομίζετε ότι οι άλλοι της κοινότητας είναι εντελώς βλάκες ή δεν έχουν όπλα;

Πώς επιβίωσαν τόσο καιρό.

Κάτι χοντρό κρύβεται.

Ή οι ικανοί πολεμιστές της κοινότητας κρύβονται ή έχουν βοήθεια απέξω από αλλού.

Για να έχουν τέτοιες παροχες και να ζουνε τόσο καλά με τέτοιες βιλιτσες, από κάπου έρχονται όλα αυτά.

Amazon Fire stick 4k max

Που πήγε το κοριτσάκι; Ποιος πήρε το όπλο του Ρικ (προφανώς κάποιος τον παρακολουθούσε); Γιατί ενώ είπαν δεν έχουν δεχτεί κανέναν είπαν τα παιδιά, προφανώς άθελά τους, ότι το άλλο κοριτσάκι ήρθε πριν λίγο καιρό;

Πολύ "τζούσι" το θέμα πάντως..!

Το καλό είναι ότι τελειώνουμε σιγά σιγά, οπότε ( λογικά ) θα έχουμε 2 επεισόδια με στοιχεία/σημάδια ας πούμε και άλλα δύο τελευταία με αποκαλύψεις/σκηνικά :D

@dv85 εκει πηγε και το δικο μου μυαλο..για το οπλο..

Εγώ πιστεύω ότι τους παρακολουθεί ο μαύρος. Για κάποιο λόγο τον είχαν δείξει στο τρέιλερ και είναι περίεργο που δεν έχει εμφανιστεί έως τώρα. Κάποιο ρόλο θα παίξει αυτός.

Ποιος μαύρος;

Νομίζω Μόργκαν τον λένε. Εκείνος που έβλεπε τα σημάδια στα δέντρα. Τον είχε βοηθήσει ο Ρικ σε παλαιότερη σεζόν δίνοντάς του όπλα-προμήθειες αν θυμάμαι καλά.

Κατάλαβα ποιον λες. Αυτός δεν πέθανε; Αυτή την εντύπωση έχω.

Όχι. Αν θυμάσαι μας τον έδειξαν όταν έφυγαν από την εκκλησία οι δικοί μας. Ακολουθούσε τα σημάδια στα δέντρα. Από τότε δεν ξέρουμε που βρίσκεται....:worry:

Καλά τόσα ποστ συζητάμε πότε θα σκάσει μύτη αυτός, αφού τον έδειξε κάποια στιγμή, και εσύ τον περνάς για πεθαμένο;

Amazon Fire stick 4k max

Καλά τόσα ποστ συζητάμε πότε θα σκάσει μύτη αυτός, αφού τον έδειξε κάποια στιγμή, και εσύ τον περνάς για πεθαμένο;

Μη τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο :p

Όπως φαίνεται αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Και κάτι μου λέει ότι θα εμφανιστεί προς το τέλος αυτής της σεζόν.

Σιγά ρε παλικάρι. Χαλάρωσε λίγο.

Αυτος εμφανιστηκε στο mid-season finale, μετα τα credits.Γι'αυτο και πολλοι δεν τον ειδαν καν αφου μερικα torrents εκοβαν τελειως την σκηνη.

Αυτος εμφανιστηκε στο mid-season finale, μετα τα credits.Γι'αυτο και πολλοι δεν τον ειδαν καν αφου μερικα torrents εκοβαν τελειως την σκηνη.

Όντως, έχεις δίκιο. Χθες έκανα ένα refresh στη μνήμη μου για το πότε είχε εμφανιστεί ο Μόργκαν στη σειρά. Δεν θυμόμουν καθόλου πως ήταν ο πρώτος ζωντανός που είδε ο Ρικ μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. Κι όταν ο Ρικ βρήκε την οικογένειά του, μιλούσε στον ασύρματο και προειδοποιούσε τον Μόργκαν να μην πάει στην πόλη γιατί είναι γεμάτη walkers.

Σίγουρα κάτι κρύβεται. Ο τύπος που συνάντησε ο ρικ στο βραδινό περίπατο φαίνεται λίγο περίεργος, ενώ η όλη κατάσταση πολύ αγγελικη. Οπότε είδαμε τέτοια κατάσταση κάτι άλλο κρυβοταν από πίσω. (πχ φάρμα χερσελ με τον αχυρωνα, ο κυβερνήτης κλπ).

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δεν είναι δυνατόν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά τους μόλις τους γνώρισαν. Αλλά ακόμη και αν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, κρύβει κάτι η ομάδα "μας". Τα τελευταία λόγια του Ρικ, αυτό δείχνουν.

Δεν είναι δυνατόν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά τους μόλις τους γνώρισαν. Αλλά ακόμη και αν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, κρύβει κάτι η ομάδα "μας". Τα τελευταία λόγια του Ρικ, αυτό δείχνουν.

Σίγουρα κάποια μυστικά πρέπει να έχει και αυτή η ομάδα αλλά συμφωνώ ότι κάτι θα παίξει περισσότερο με τους δικούς μας. Βλέπω τον Ρικ πολύ αποφασισμένο.

Σίγουρα κάποια μυστικά πρέπει να έχει και αυτή η ομάδα αλλά συμφωνώ ότι κάτι θα παίξει περισσότερο με τους δικούς μας. Βλέπω τον Ρικ πολύ αποφασισμένο.

Εγώ πιστεύω θα είναι κάτι διαφορετικό από θέμα Κυβερνήτη. Ή Terminus. Κάτι άλλο κρύβουν οι τύποι.

Εγώ πιστεύω θα είναι κάτι διαφορετικό από θέμα Κυβερνήτη. Ή Terminus. Κάτι άλλο κρύβουν οι τύποι.

Αυτό πρέπει να είναι το μόνο σίγουρο. Λογικά στο σημερινό επεισόδιο θα ξεκαθαρίσει περισσότερο η εικόνα για το τι παίζει εκεί πέρα.

Μόνο εγώ βλέπω ότι κάτι θα παίξει με την τύπισσα που κούρεψε τον Ρικ; Γι' αυτό και ο άντρας της ήταν λίγο περίεργος...

Edited by dv85

Μόνο εγώ βλέπω ότι κάτι θα παίξει με την τύπισσα που κούρεψε τον Ρικ; Γι' αυτό και ο άντρας της ήταν λίγο περίεργος...

εμενα μου φανηκε ζηλιαρης:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7